News
Change Region...

Discovery Press Web Benelux

discovery+

Choose Network...
discovery+ » Programs
  • Print

Programs

#

Photo for 90 Day Journey S1

90 Day Journey S1

Kun je in 90 dagen weten of iemand de ware is? Voor die uitdaging stonden de deelnemers van het populaire programma 90 Day Fiancé die hun geliefde in het buitenland vonden en voor diegene een Amerikaans visum konden krijgen voor 90 dagen.


A

Photo for Alaska: The Last Frontier S10

Alaska: The Last Frontier S10

De winters zijn altijd een zware periode voor de Kilcher-familie die al generaties lang in de wildernis van Alaska leeft. Maar de opwarming van de aarde door de klimaatverandering maakt het er niet per se beter op.C

Photo for The Chameleon Killer

The Chameleon Killer

In 1985 vindt de politie in de bossen van New Hampshire de vergane lichamen van vier personen, verstopt in grote vaten. De identiteit van de slachtoffers blijft lang onduidelijk, net als het spoor naar de dader.

Photo for Crickey! It's The Irwins S3

Crickey! It's The Irwins S3

Ook de Australia Zoo van de familie Irwin heeft veel te lijden gehad onder de cornonapandemie. Maandenlang moesten ze hun deuren gesloten houden, terwijl de zorg voor alle dieren wel doorging.


D

Photo for Dodgeball Thunderdome

Dodgeball Thunderdome

Trefbal voor volwassenen. Met een extra moeilijkheidsgraad en vooral extra veel ballen. Dat is de insteek van de nieuwe challenge Dogdeball: Thunderdome.

Photo for Donald Trump: A Faking It Special

Donald Trump: A Faking It Special

Donald Trump en de waarheid hebben op zijn zachts gezegd nogal een moeizame relatie. Terwijl hij de term ‘fake news’ regelmatig plakt op berichtgeving die hem niet zint, wordt aangenomen dat hij zelf meer dan 22.000 onware of misleidende uitspraken heeft gedaan in de vier jaar van zijn presidentschap.


E

Photo for Estonia S1

Estonia S1

De ramp met de veerboot MS Estonia was de grootste scheepsramp sinds de Tweede Wereldoorlog en staat nog in menig geheugen gegrift. Maar liefst 852 opvarenden verloren hun leven toen in de nacht van 28 september 1994 de boot verging op zijn tocht van Tallinn naar Stockholm.


F

Photo for The Family Chantel: Pillow Talk S2

The Family Chantel: Pillow Talk S2

Een avondje kijken naar The Family Chantel is voor menig televisiekijker smullen geblazen. Maar helemaal voor de deelnemers uit 90 Days Fiancé die min of meer in hetzelfde schuitje gezeten hebben als Pedro en Chantel.

Photo for Fitness Diaries

Fitness Diaries

De gloednieuwe Dplay-serie Fitness Diaries volgt het leven van vijf fitgirls, waaronder Famke Louise & Fajah Lourens, die stuk voor stuk volledig gefocust zijn op sport. Famke Louise, Fajah, Roos, Lindsey en Evelien delen álles; hun gezonde en natuurlijk fitte levensstijl, inclusief alle ups en óók alle downs.


G

Photo for Ghost Adventures S16 + S17

Ghost Adventures S16 + S17

Sommige gebouwen lijken zo bezeten van geesten dat het ware spookhuizen zijn geworden. Merkwaardige schimmen, duistere stemmen of onzichtbare handen die je aanraken

Photo for Good Girls Guide to Kinky Sex

Good Girls Guide to Kinky Sex

In het nieuwe spraakmakende programma Good Girls Guide To Kinky Sex volgen we drie doodgewone stellen bij wie het seksleven inmiddels ook een tikkeltje saai en gewoontjes is geworden. Tijd om de boel wat op te schudden met spannende speeltjes en kinky tips.


H

Photo for Holiday Gingerbread Showdown S2

Holiday Gingerbread Showdown S2

Bij een echt kersfeest hoort natuurlijk gingerbread, oftewel gemberkoek. De Britten en Amerikanen zijn er verzot op en maken er rond de feestdagen de mooiste creaties van.


J

Photo for Jaimie Vaes: In the Vaes lane

Jaimie Vaes: In the Vaes lane

Het leven van Jaimie is met recht hectisch te noemen en zit vol contrasten, zoals te zien is in de serie. Het ene moment is ze druk in haar rol als zorgzame moeder en verantwoordelijk voor het huishouden, het andere moment staat ze vol ‘glam’ voor honderden flitsende camera’s aan de zijde van haar immens populaire vriend


L

Photo for LADY GUCCI: THE STORY OF PATRIZIA REGGIANI

LADY GUCCI: THE STORY OF PATRIZIA REGGIANI

Het was een van de meest geruchtmakende moordzaken van Italië: de moord op zakenman Maurizio Gucci, kleinzoon van de oprichter van het gelijknamige modehuis. Maurizio Gucci werd in 1995 doodgeschoten voor zijn kantoor door een huurmoordenaar die in opdracht bleek te handelen van zijn ex-vrouw Patrizia Reggiani, door vele


O

Photo for Outrageous Holiday Houses S1

Outrageous Holiday Houses S1

Denk jij dat je met je rijkversierde kerstboom de blits maakt deze kerst? Kijk dan maar eens naar de huizen in de special Outrageous Holiday Houses.


P

Photo for Portals To Hell S2A

Portals To Hell S2A

Wat is er aan de hand in de oude Paulding Jail in Ohio? In de voormalige gevangenis worden de nieuwe eigenaresse Shelly en haar man Vincent voortdurend opgeschrikt door merkwaardige geluiden en vage schimmen en worden ze zelfs uit het niets geduwd of gekrabd! Waren hier nog de geesten van overleden gevangen rond?

Photo for Pyjama Party: 90 Day Fiance

Pyjama Party: 90 Day Fiance

Het razendpopulaire programma Pyjama Party: 90 Day Fiance is ook geliefd bij bekende koppels in Nederland, zoals Nienke Plas en haar schoonmoeder en schoonzus, Bobbi Eden en partner Mark, transgenderkoppel Louisa en Rowan en Temptation Island-deelnemers Channah en Quinten. Ook deze Nederlandse stellen kijken er graag naa


S

Photo for Santa's Baking Blizzard S1

Santa's Baking Blizzard S1

Kerst is de tijd van sfeer, gezelligheid, versiersels en lekker eten. Al deze ingrediënten komen samen in Santas Baking Blizzard waarbij negen creatieve bakduo’s laten zien hoe ze de prachtigste pronkstukken kunnen maken die ook nog eens heerlijk zijn om op te eten.

Photo for Sex Tape S1

Sex Tape S1

In de eerste discovery+ Original serie Sex Tape duikt Bobbi Eden met achttien bekende en minder bekende koppels de slaapkamer in! Want wat weten we nou eigenlijk écht over het seksleven van andere koppels?

Photo for Singletown UK, Denmark + Norway

Singletown UK, Denmark + Norway

Welkom in Singletown, de plek waar koppels even geen koppels meer zijn en mogen ontdekken of een leven als single misschien toch prettiger is. Vijf stellen die kampen met de nodige sleur zetten hun relatie voorlopig on hold en nemen los van elkaar intrek in een luxueus appartement, samen met de andere tijdelijk gebroken

Photo for Storming the Capitol: The Inside Story

Storming the Capitol: The Inside Story

De wereld reageerde geschokt toen Trump-aanhangers op 6 januari het Capitool bestormden, net op het moment dat de verkiezingswinst van Joe Biden officieel zou worden bekrachtigd. Er was slechts één nieuwsteam aanwezig toen de woedende menigte door de bewaking brak op weg naar het hart van de Amerikaanse democratie.


U

Photo for Unraveled: The Real Story Of The Long Island Serial Killer

Unraveled: The Real Story Of The Long Island Serial Killer

Tussen 2010 en 2011 zijn op Long Island, nabij Gilgo Beach elf dode lichamen, voornamelijk sekswerkers, ontdekt. De Suffolk County Police en de FBI openen de jacht op een seriemoordenaar.

Photo for Unseamly: The Investigation of Peter Nygård S1

Unseamly: The Investigation of Peter Nygård S1

De Canadese kledingmagnaat Peter Nygård werd afgelopen jaar aangehouden op verdenking van het misbruiken van tientallen veelal minderjarige meisjes. In totaal zijn meer dan tachtig vrouwen uit Canada, de Verenigde Staten en de Bahama’s een proces begonnen tegen de multimiljonair vanwege het misbruik dat al sinds de jaren


W

Photo for Watching With The Osbournes: Portals to Hell

Watching With The Osbournes: Portals to Hell

Paranormaal onderzoeker en spokenjager Jack Osbourne is niet alleen bekend van Portals To Hell, maar tevens ‘de zoon van’. Maar wat vinden vader Ozzy en moeder Sharon eigenlijk van zijn werk?

Photo for What Killed Maradona

What Killed Maradona

Als een van de beste voetballers aller tijden, was Maradona vooral ook berucht om zijn controversiële leven vol verslavingen. De documentaire What Killed Maradona onderzoekt het niet eerder vertelde verhaal van Maradona’s verslavende levensstijl.