News
Change Region...

Discovery Press Web Benelux

TLC

Choose Network...
TLC » Programs
  • Print

Programs

#

Photo for 10 Kids, 2 Dads

10 Kids, 2 Dads

Het is misschien wel het meest opmerkelijke gezin van Amerika: de McCormack-Reamers. Toen homostel Clint McCormack en Bryan Reamer elkaar jaren geleden leerden kennen, hadden ze al snel een kinderwens.

Photo for 1000 LB Sisters S4b

1000 LB Sisters S4b

Ondanks hun forse gewichtsverlies staan de zussen Tammy en Amy voor enkele moeilijke momenten in het nieuwe seizoen van 1000 LB Sisters. Hoewel Tammy het gelukkige nieuws krijgt dat ze na 14 maanden eindelijk de rehab-kliniek mag verlaten, weet ze wel dat ze haar kersverse echtgenoot Caleb daar zal moeten achterlaten.

Photo for 1000-lb Best Friends S1

1000-lb Best Friends S1

Vanessa en Meghan zijn vriendinnen door dik en dun, in meerdere opzichten. De twee zwaarlijvige hartsvriendinnen kennen elkaar al sinds de middelbare school waar ze veel aan elkaar hadden toen ze beiden gepest werden vanwege hun overgewicht. Nu steunen ze elkaar in hun strijd om af te vallen.

Photo for 1000-lb Best Friends S2

1000-lb Best Friends S2

De zwaarlijvige best friends Meghan, Vanessa, Ashely en Tina zijn terug en worstelen nog steeds om af te vallen. Meghan viert haar 44e verjaardag met de meiden op een rolschaatsbaan, maar moet constateren dat dat met haar gewicht geen makkie is.

Photo for 1000-lb Sisters S1

1000-lb Sisters S1

De zussen Amy en Tammy wegen samen meer dan 450 kilogram en hebben allebei morbide obesitas. Over hun letterlijk zware leven onderhouden ze een succesvol YouTube-kanaal, wat tevens hun enige bron van inkomsten is, aangezien ze amper kunnen bewegen en dus ook niet kunnen werken.

Photo for 1000-lb Sisters S2

1000-lb Sisters S2

De 1000-lb Sisters zijn terug – en hun leven wordt steeds opmerkelijker. De zwaarlijvige zussen Tammy (34) en Amy (33) wogen tot het vorige seizoen samen meer dan 1000 Amerikaanse ponden, wat neerkwam op een slordige 450 kilo. Ze besloten beiden voor een maagoperatie te gaan, maar alleen Amy kwam in aanmerking omdat ze v

Photo for 1000-lb Sisters S4A

1000-lb Sisters S4A

De zwaarlijvige zussen Tammy en Amy wogen ooit samen meer dan duizend Amerikaanse ponden, wat neerkwam op een slordige 450 kilogram. Ze besloten om het roer om te gooien en samen de strijd aan te gaan met hun overgewicht.

Photo for 22 Kids and Counting S2

22 Kids and Counting S2

Met 22 kinderen zijn The Radfords verreweg het grootste gezin van Groot-Brittannië. Terwijl ze ooit dachten bij drie te stoppen, bleef de teller oplopen.

Photo for 24 Hours in A&E

24 Hours in A&E

In ‘24 Hours In A&E’ volgen we met 70 vaste camera's gedurende een periode van 28 dagen 24 uur per dag de gebeurtenissen op de afdeling spoedeisende hulp van het Londense King's College Hospital, een van de drukste SEH-afdelingen van Engeland.

Photo for 24 Hours In A&E 2

24 Hours In A&E 2

Het Londense King’s College Hospital is een van de drukst bezochte afdelingen voor Spoedeisende Eerste Hulp in Engeland...

Photo for 42 Stone Mum

42 Stone Mum

Dominique is morbidly obesity but she, and her six girls want her back on her feet, being a real mother again. Can she lose the 112lbs needed to qualify for weight-loss surgery?

Photo for The 685-lb Teen

The 685-lb Teen

De 18-jarige Justin Williamson uit Texas is de zwaarste tiener uit Amerika. Met zijn 310 kilo kan hij amper bewegen, niet autorijden en loopt hij serieuze gezondheidsrisico’s. Maar Justin heeft nog iets bijzonders: hij beschikt over een weergaloze stem waarmee hij vele harten weet te raken.

Photo for The 685-lb Teen - FL

The 685-lb Teen - FL

De 18-jarige Justin Williamson uit Texas is de zwaarste tiener van Amerika. Met zijn 310 kilo kan hij amper bewegen, niet autorijden en loopt hij serieuze gezondheidsrisico’s. Justin heeft echter nog iets bijzonders: hij beschikt over een weergaloze stem, waarmee hij vele harten weet te raken.

Photo for 7 Little Johnstons

7 Little Johnstons

De Johnstons zijn misschien wel de grootste kleine familie van Amerika. Alle zeven leden hebben namelijk dwerggroei; zowel vader Trent en moeder Amber als hun vijf kinderen.

Photo for 7 Little Johnstons S1 - FL

7 Little Johnstons S1 - FL

De Johnstons zijn misschien wel de grootste kleine familie van Amerika. Alle zeven leden hebben namelijk dwerggroei; zowel vader Trent en moeder Amber als hun vijf kinderen.

Photo for 7 Little Johnstons S1B

7 Little Johnstons S1B

Ze zijn de grootste kleinste familie van Amerika: The Johnstons. Zowel vader Trent en moeder Amber als hun vijf kinderen hebben namelijk dwerggroei.

Photo for 7 Little Johnstons S1B - FL

7 Little Johnstons S1B - FL

Ze zijn de grootste kleinste familie van Amerika: The Johnstons. Zowel vader Trent en moeder Amber als hun vijf kinderen hebben namelijk dwerggroei. Maar ondanks hun kleine grootte weigeren ze zich in hun leven te beperken.

Photo for 7 Little Johnstons S5

7 Little Johnstons S5

Het leven als klein persoon in een wereld die niet op jouw formaat is gebouwd, brengt vaak enige obstakels met zich mee. Dit zien we terug in het nieuwe seizoen van 7 Little Johnstons, waarin we de Johnstons volgen terwijl ze nieuwe mijlpalen bereiken.

Photo for 7 Little Johnstons S5B

7 Little Johnstons S5B

Ze zijn de grootste kleine familie van Amerika: The Johnstons. Zowel vader Trent en moeder Amber als hun vijf kinderen hebben namelijk dwerggroei. In het nieuwe seizoen van 7 Little Johnstons volgen we hun ontwikkelingen nu de kinderen steeds groter worden en inmiddels zelfs volwassen.

Photo for 7 Little Johnstons S7

7 Little Johnstons S7

De grootste kleine familie van Amerika wordt steeds wat kleiner nu meer kinderen het huis verlaten. Nadat Liz met succes is verhuisd, is het de beurt aan Anna, ondanks de aanvankelijke twijfel van haar ouders, Amber en Trent.

Photo for 7 Little Johnstons S8B

7 Little Johnstons S8B

Grote veranderingen staan op stapel voor de ‘kleinste’ familie van Amerika. In het nieuwe seizoen van 7 Little Johnstons vragen Trent en Amber hun oudste zoon Jonah terug te verhuizen, zodat ze hem kunnen helpen zijn leven weer op de rails te krijgen.

Photo for 9/11 Colliding Lives

9/11 Colliding Lives

Touching two-hour special, ‘9/11: Colliding Lives’ combines in-depth interviews with archive footage and dramatic recreations as it explores the enduring human bonds that were formed between a group of strangers following their fight for survival inside the World Trade Center on September 11, 2001

Photo for 90 Day Diaries S1

90 Day Diaries S1

Hoe gaan de stellen van 90 Day Fiancé om met de coronamaatregelen en lockdowns? In de speciale serie 90 Day Diaries filmen ze zichzelf terwijl ze zoveel mogelijk thuis moeten zitten. Geen filmcrew dus en geen producers, maar hun zelfgemaakte videodagboek.

Photo for 90 Day Diaries S2

90 Day Diaries S2

Welk effect hadden de coronamaatregelen op de deelnemers van 90 Day Fiancé? In de speciale serie 90 Day Diaries houden verschillende stellen en singles ons op de hoogte met een eigen videodagboek.

Photo for 90 Day Diaries S4

90 Day Diaries S4

Het leven van de koppels uit 90 Day Diaries blijft doorgaan, soms met de ware die we leerden kennen aan het begin van de show, soms met een nieuwe liefde. Om een intiem inkijkje in hun huidige leven te krijgen, filmen de koppels zichzelf elke dag en mogen wij heerlijk meegenieten.

Photo for 90 Day Diaries S5

90 Day Diaries S5

Hoe gaat het met de stellen uit eerdere afleveringen van het populaire programma 90 Day Fiancé. In een nieuw seizoen van 90 Day Diaries krijgen we een intiem inkijkje in hun dagelijkse hoogte- en dieptepunten.

Photo for 90 Day Fiance S10

90 Day Fiance S10

Zes nieuwe koppels maken hun opwachting in een heel nieuw seizoen van 90 Day Fiance en daarnaast volgen we de voortang van Jasmine en Gino nu de Panamese eindelijk aankomt in de VS. Kunnen zij in 90 dagen de beslissing nemen om daadwerkelijk te trouwen?

Photo for 90 Day Fiance S7

90 Day Fiance S7

Nieuwe koppels, nieuwe liefdesperikelen! Het razend populaire programma 90 Day Fiancé start een nieuw seizoen met zeven nieuwe stellen. Zeven Amerikanen die hun geliefde vonden in het buitenland en nu hopen op een gezamenlijke toekomst in de Verenigde Staten.

Photo for 90 Day Fiance S7  - FL

90 Day Fiance S7 - FL

Nieuwe koppels, nieuwe liefdesperikelen! Het razend populaire programma 90 Day Fiancé start een nieuw seizoen met zeven nieuwe stellen. Zeven Amerikanen die hun geliefde vonden in het buitenland en nu hopen op een gezamenlijke toekomst in de Verenigde Staten.

Photo for 90 Day Fiance UK S1

90 Day Fiance UK S1

De populaire serie 90 Day Fiancé strijkt neer in het Verenigd Koninkrijk. Want ook Britse singles vinden soms hun grote liefde in het verre buitenland.

Photo for 90 Day Fiance: Before The 90 Days S2

90 Day Fiance: Before The 90 Days S2

This is what happens BEFORE the 90 Days when couples who have an existing relationship on-line, but haven't met in person. We follow their journey as they travel to the other's foreign country to establish a relationship. To then apply for a k-1 visa, it is recommended by the US government to have at least a 5-week relat

Photo for 90 Day Fiance: Before The 90 Days S2 - FL

90 Day Fiance: Before The 90 Days S2 - FL

Zes Amerikanen denken de liefde van hun leven in het buitenland gevonden te hebben via internet. Om uit te vinden of het echt de ware is, reizen ze af naar het land van hun geliefde om deze voor het eerst te ontmoeten. Voor de Nederlandse Jesse wordt het alweer de tweede ontmoeting met de 18 jaar oudere Darcey. Nadat zij

Photo for 90 Day Fiance: Before the 90 Days S3

90 Day Fiance: Before the 90 Days S3

Jesse en Darcey zijn terug! Maar dit keer niet meer samen. De Nederlandse ondernemer en de Amerikaanse moeder gaan beiden op zoek naar een nieuwe droompartner in het nieuwe seizoen van 90 Day Fiancé: Before The 90 Days.

Photo for 90 Day Fiance: Before the 90 Days S3 - FL

90 Day Fiance: Before the 90 Days S3 - FL

Darcey is terug! Maar dit keer niet met Jesse. De Amerikaanse moeder gaat op zoek naar een nieuwe droompartner in het nieuwe seizoen van 90 Day Fiancé: Before The 90 Days.

Photo for 90 Day Fiance: Happily Ever After? Pillow Talk

90 Day Fiance: Happily Ever After? Pillow Talk

In het populaire programma 90 Day Fiancé vliegen de emoties, verliefdheden, onzekerheden én verwijten voortdurend over het beeldscherm. Hoe kijken de deelnemers daar zelf eigenlijk tegenaan?

Photo for 90 Day Fiance: Happily Ever After? S4

90 Day Fiance: Happily Ever After? S4

Hoe gaat het met de Amerikanen en hun buitenlandse geliefden die op een speciaal visum binnenkwamen en binnen 90 dagen moesten trouwen om langer verblijf in de VS te verzekeren? Was die korte tijd wel voldoende om de juiste beslissing te nemen?

Photo for 90 Day Fiance: Happily Ever After? S4 - FL

90 Day Fiance: Happily Ever After? S4 - FL

Hoe gaat het met de Amerikanen en hun buitenlandse geliefden die op een speciaal visum binnenkwamen en binnen 90 dagen moesten trouwen om langer verblijf in de VS te verzekeren? Was die korte tijd wel voldoende om de juiste beslissing te nemen?

Photo for 90 Day Fiance: Love In Paradise

90 Day Fiance: Love In Paradise

Liefde, lust en lange afstanden blijken niet altijd een goede combinatie. Ook niet als de liefde zich in het paradijs bevindt. Dat blijkt uit het nieuwe seizoen van 90 Day Fiance: Love In Paradise waarin vijf Amerikanen gevolgd worden die hun droompartner gevonden denken te hebben in paradijselijke oorden.

Photo for 90 Day Fiance: Love In Paradise S3

90 Day Fiance: Love In Paradise S3

Zon, zee en zwoele zomeravonden. Als er ergens een plek is waar verliefd worden vanzelf lijkt te gaan, dan is het wel op paradijselijke stranden. Dat weten de stellen van 90 Day Fiancé: Love In Paradise maar al te goed.

Photo for 90 Day Fiance: Love Is A Battlefield

90 Day Fiance: Love Is A Battlefield

Dat de prille relaties van de deelnemers aan 90 Day Fiancé niet altijd vlekkeloos verlopen, is een understatement. Trouwe kijkers van het populaire programma weten dat de koppels elkaar regelmatig in de haren vliegen.

Photo for 90 Day Fiance: Love Is A Battlefield - FL

90 Day Fiance: Love Is A Battlefield - FL

Dat de prille relaties van de deelnemers aan 90 Day Fiancé niet altijd vlekkeloos verlopen, is een understatement. Trouwe kijkers van het populaire programma weten dat de koppels elkaar regelmatig in de haren vliegen.

Photo for 90 Day Fiance: The Other Way

90 Day Fiance: The Other Way

Hoe ver ga je voor de liefde? Die vraag staat letterlijk centraal in de populaire serie 90 Day Fiancé waarbij Amerikanen hun liefde gevonden hebben in een land ver weg en nu samen proberen om in Amerika een leven op te bouwen.

Photo for 90 Day Fiance: The Other Way S4

90 Day Fiance: The Other Way S4

Hoe is het om de liefde van je leven te vinden in een heel ander land met een totaal andere cultuur? Dat ondervinden opnieuw zes Amerikaanse singles in het nieuwe seizoen van 90 Day Fiance: The Other Way.

Photo for 90 Day Fiance: What Now? S3

90 Day Fiance: What Now? S3

In 90 Day Fiancé: What Now? wordt ingezoomd op de levens van een aantal deelnemers van 90 Day Fiancé. Hoe gaat het nu met ze en waar staan ze in hun relatie?

Photo for 90 Day Fiance: What Now? S3 - FL

90 Day Fiance: What Now? S3 - FL

In 90 Day Fiancé: What Now? wordt ingezoomd op de levens van een aantal deelnemers van 90 Day Fiancé. Hoe gaat het nu met ze en waar staan ze in hun relatie?

Photo for 90 Day Fiance_Happily Ever After Pillow Talk S5

90 Day Fiance_Happily Ever After Pillow Talk S5

Niet alleen wij genieten van de liefdesperikelen van 90 Day Fiancé, ook de deelnemers zelf vinden het leuk om ernaar te kijken.

Photo for 90 Day Fiancé All Stars Marathon

90 Day Fiancé All Stars Marathon

Genieten geblazen voor de fans van 90 Day Fiancé. Want in het weekend van 9 en 10 november kunnen ze heerlijk bingewatchen met een onvervalste tv-marathon.

Photo for 90 Day Fiancé S6

90 Day Fiancé S6

Wie als buitenlander met een Amerikaan wil trouwen, kan hiervoor een speciaal visum krijgen. Maar dit K-1-formulier is slechts negentig dagen geldig. Wordt er niet getrouwd in die periode, dan moet de beoogde bruid of bruidegom het land verlaten. In een nieuw seizoen van 90 Day Fiancé zien we weer wat deze regel in de pr

Photo for 90 Day Fiancé S6 - FL

90 Day Fiancé S6 - FL

Wie als buitenlander met een Amerikaan wil trouwen, kan hiervoor een speciaal visum krijgen. Maar dit K-1-formulier is slechts negentig dagen geldig. Wordt er niet getrouwd in die periode, dan moet de beoogde bruid of bruidegom het land verlaten. In een nieuw seizoen van 90 Day Fiancé zien we weer wat deze regel in de pr

Photo for 90 Day Fiancé S8

90 Day Fiancé S8

Zeven nieuwe stellen staan te trappelen om elkaar beter te leren kennen in een nieuw seizoen van het populaire programma 90 Day Fiancé. Omdat ze niet in hetzelfde land wonen, hebben ze elkaar tot nu toe niet of amper gezien. Met een speciaal visum mag de buitenlands geliefde nu 90 dagen op bezoek in Amerika.

Photo for 90 Day Fiancé Season 9

90 Day Fiancé Season 9

De populaire serie 90 Day Fiancé is terug met zeven nieuwe koppels. Het programma dat in 2014 voor het eerst werd uitgezonden groeide de afgelopen jaren uit tot een van de succesvolste programma’s van TLC, met uitzendingen in maar liefst 181 landen.

Photo for 90 Day Fiancé The Other Way S2B

90 Day Fiancé The Other Way S2B

Ze zeggen dat liefde geen grenzen kent. En zo denken de stellen uit 90 Day Fiancé: The Other Way daar ook over. Zij vonden hun grote liefde in een land ver buiten hun vertrouwde Amerika en besluiten daar nu heen te verhuizen om een nieuw leven op te bouwen.

Photo for 90 Day Fiancé UK S2

90 Day Fiancé UK S2

Distance is just a number. Voor zeven Britse singles in het nieuwe seizoen van 90 Day Fiancé UK was dit een reden om eens over de grens te kijken voor het vinden van hun grote liefde.

Photo for 90 Day Fiancé: Before the 90 Days S4

90 Day Fiancé: Before the 90 Days S4

Is het mogelijk om de ware te vinden via internet in een heel ander land? Zeven koppels gaan het uitvinden in een nieuw seizoen van 90 Days Fiancé: Before the 90 Days. De meeste deelnemers hebben hun liefdespartner nog nooit gezien en gaan dat nu voor het eerst doen.

Photo for 90 Day Fiancé: Before the 90 Days S5

90 Day Fiancé: Before the 90 Days S5

Lange afstanden, grote culturele verschillen én vooral weer veel bezorgde vrienden en familieleden. Je raadt het al: het nieuwe seizoen van 90 Day Fiancé: Before the 90 Days komt er weer aan. Met nieuwe spraakmakende koppels die elkaar online hebben ontmoet en inmiddels stapelgek op elkaar zijn.

No Image Available

90 Day Fiancé: Before The 90 Days S6

90 Day Fiance: Before The 90 Days is terug met 7 gloednieuwe koppels die zich voorbereiden om hun partner voor het eerst in het echt te ontmoeten. Ook veelbesproken koppel, Gino en Jasmine, keert dit seizoen terug om uit te zoeken of ze hebben wat nodig is om hun relatie te laten werken.

Photo for 90 Day Fiancé: Happily Ever After S3

90 Day Fiancé: Happily Ever After S3

Binnen 90 dagen moeten beslissen of jouw buitenlandse geliefde de ware is voor altijd. Dat was voor de stellen uit 90 Day Fiancé een flinke opgave.

Photo for 90 Day Fiancé: Happily Ever After S3 - FL

90 Day Fiancé: Happily Ever After S3 - FL

Binnen 90 dagen moeten beslissen of je buitenlandse geliefde de ware is voor altijd. Dat was voor de stellen uit 90 Day Fiancé een flinke opgave. Maar daarna was de spanning zeker niet voorbij.

Photo for 90 Day Fiancé: Happily Ever After S5

90 Day Fiancé: Happily Ever After S5

Hoe gaat het met de deelnemers van 90 Day Fiancé nu ze elkaar een tijdje kennen of zelfs getrouwd zijn? Negentig dagen is een korte tijd om iemand te leren kennen, en als diegene dan ook nog uit een heel ander land komt, maakt dit het vaak nog lastiger.

No Image Available

90 Day Fiancé: Happily Ever After S7

Een nieuw spraakmakend seizoen van 90 Day Fiancé: Happily Ever After volgt de levens van zeven internationale koppels nadat ze eindelijk getrouwd zijn of op het punt staan dat te doen. Het blijkt niet bij iedereen altijd rozengeur en maneschijn te zijn. Angela botst met Michael wanneer hij geen visum krijgt.

Photo for 90 Day Fiancé: Loren and Alexei’s Baby Special

90 Day Fiancé: Loren and Alexei’s Baby Special

Hoe is het om een baby te krijgen in coronatijd? Vraag dat maar aan Loren en Alexei Brovarnik, het gelukkige koppel uit 90 Day Fiancé. Na jaren dromen van een baby, is het voor Loren bijna zover nu ze al 36 weken zwanger is. Alleen had ze zich de zwangerschap wel anders voorgesteld.

Photo for 90 Day Fiancé: The Other Way S2

90 Day Fiancé: The Other Way S2

Hoe is het om je land te verlaten voor de liefde? Vooral als je diegene amper kent? In een nieuw seizoen van 90 Day Fiancé: The Other Way volgen we zes Amerikanen die op het punt staan hun comfortabele leven te verruilen voor een onzeker avontuur in het buitenland.

Photo for 90 Day Fiancé: The Other Way S3

90 Day Fiancé: The Other Way S3

Dat liefde letterlijk grenzeloos is, blijkt weer uit een nieuw seizoen van 90 Day Fiancé: The Other Way. Amerikaanse singles vonden de liefde van hun leven in een land ver weg en onderzoeken nu of ze samen een toekomst kunnen opbouwen.

Photo for 90 Day Fiancé: The Other Way S5

90 Day Fiancé: The Other Way S5

Nederland is weer prominent aanwezig in het nieuwe seizoen van 90 Day Fiancé: The Other Way, omdat de Amerikaanse Julio zijn liefde vond in de blonde Kirsten uit Nijenveen.

Photo for 90 Day Fiancé: What Now S4

90 Day Fiancé: What Now S4

Fans van 90 Day Fiancé krijgen een extra traktatie met nieuwe afleveringen van 90 Day Fiancé: What Now? Hierin zien we hoe het inmiddels gaat met de deelnemers uit eerdere seizoenen.

Photo for 90 Day Journey: Stephanie & Erika

90 Day Journey: Stephanie & Erika

De 29-jarige YouTuber Stephanie en de Australische fotograaf Erika daten al vier maanden online en zijn nu van plan elkaar in Australië te ontmoeten. Er is echter één probleem: geen van hun families weet dat ze biseksueel zijn.

Photo for 90 Day: The Last Resort

90 Day: The Last Resort

Vijf koppels van 90 Day Fiancé zijn het einde nabij en kiezen voor een allerlaatste redmiddel om hun relatie te redden. Ze checken in op een luxe relatie-resort waar ze met de hulp van een team van professionals actief gaan werken aan problemen rondom vertrouwen, seks, jaloezie, woede en intimiteit.

Photo for 90 Day: The Single Life S1

90 Day: The Single Life S1

Niet alle romances van 90 Day Fiancé resulteerden in een succesvolle relatie. Veel stellen zijn – na soms een kortstondig huwelijk - weer helemaal terug bij af: leven als single. Maar dat betekent niet dat ze de moed hebben opgegeven!

Photo for 90 Day: The Single Life S2

90 Day: The Single Life S2

Ze hebben de hoop nog niet opgegeven en zijn klaar voor een nieuw liefdesavontuur. Zeven bekende singles uit het programma 90 Day Fiancé laten hun gestrande relaties achter zich en richten hun blik op een nieuwe romantische toekomst.

Photo for 90 Day: The Single Life S3

90 Day: The Single Life S3

Een nieuw Nederlands gezicht is te zien in een nieuw seizoen van de serie 90 Day: The Single Life. De 35-jarige Joel keerde na 16 jaar Nederland terug naar Aruba, waar hij ook opgroeide, en ontmoet daar Tania die we kennen van haar mislukte huwelijk met de Zuid-Afrikaanse Syngin.

Photo for 90 Days To Wed

90 Days To Wed

Wie als buitenlander met een Amerikaan wil trouwen, kan hiervoor een speciaal visum krijgen. Maar dit K-1-formulier is slechts negentig dagen geldig.

Photo for 90 Days To Wed S2

90 Days To Wed S2

Wanneer weet je zeker dat iemand de ware is? Voor Amerikanen die met een buitenlandse geliefde willen trouwen, is er niet veel tijd om daar over na te denken. Op een speciaal visum mogen de buitenlandse partners naar Amerika komen, maar dit K-1-formulier is slechts negentig dagen geldig.

Photo for 90 Days To Wed S3

90 Days To Wed S3

In een nieuw seizoen van 90 Days To Wed staan opnieuw zes koppels voor de moeilijke uitdaging om binnen drie maanden te beslissen of ze voor eeuwig bij elkaar willen blijven.

Photo for 90 Days To Wed S3 - FL

90 Days To Wed S3 - FL

In een nieuw seizoen van 90 Days To Wed staan opnieuw zes koppels voor de moeilijke uitdaging om binnen drie maanden te beslissen of ze voor eeuwig bij elkaar willen blijven.

Photo for 90 Days To Wed S4

90 Days To Wed S4

Kun je binnen negentig dagen weten of jouw partner echt de ware is? De zes stellen in een nieuw seizoen van 90 Days To Wed zullen wel moeten.

Photo for 90 Days To Wed S4 - FL

90 Days To Wed S4 - FL

Kun je binnen negentig dagen weten of jouw partner echt de ware is? De zes stellen in een nieuw seizoen van 90 Days To Wed zullen wel moeten.

Photo for 90 Days To Wed S5

90 Days To Wed S5

Tijd voor nieuw drama en nieuwe stelletjes in het vijfde seizoen van 90 Days To Wed, waarin zes verliefde Amerikanen binnen 90 dagen moeten beslissen of ze met hun buitenlandse geliefde willen trouwen – de maximale tijd dat hun speciale K1-visum voor Amerika geldig is.

Photo for 90 Days To Wed S5 - FL

90 Days To Wed S5 - FL

Tijd voor nieuw drama en nieuwe stelletjes in het vijfde seizoen van 90 Days To Wed, waarin zes verliefde Amerikanen binnen 90 dagen moeten beslissen of ze met hun buitenlandse geliefde willen trouwen – de maximale tijd dat hun speciale K1-visum voor Amerika geldig is.

Photo for 90 Days To Wed: Before The 90 Days S1

90 Days To Wed: Before The 90 Days S1

Kun je verliefd worden op iemand die je alleen maar online kent en die ver weg in het buitenland woont? De zes Amerikanen die gevolgd worden in 90 Days To Wed: Before The 90 Days denken van wel. Zij vonden hun droompartner via internet en reizen nu de hele wereld over om hun geliefde voor het eerst te ontmoeten.

Photo for 90 Days To Wed: Before The 90 Days S1 - FL

90 Days To Wed: Before The 90 Days S1 - FL

Kun je verliefd worden op iemand die je alleen maar online kent en die ver weg in het buitenland woont? De zes Amerikanen die gevolgd worden in 90 Days To Wed: Before The 90 Days denken van wel.

Photo for 90 Days To Wed: Happily Ever After?

90 Days To Wed: Happily Ever After?

Hoe vergaat het de koppels uit de vorige seizoenen van 90 Days To Wed? In slechts negentig dagen moesten zij destijds beslissen of ze de rest van hun leven bij elkaar wilden blijven, omdat anders het visum van de buitenlandse geliefde verliep.

Photo for 90 Days To Wed: Happily Ever After? FL

90 Days To Wed: Happily Ever After? FL

Hoe vergaat het de koppels uit de vorige seizoenen van 90 Days To Wed? In slechts negentig dagen moesten zij toen beslissen of ze de rest van hun leven bij elkaar wilden blijven, omdat anders het visum van de buitenlandse geliefde zou verlopen. Maar nu ze eenmaal getrouwd zijn, begint de uitdaging pas echt.

Photo for 90 Days To Wed: Happily Ever After? S2

90 Days To Wed: Happily Ever After? S2

Hoe gaat het met de Amerikanen en hun buitenlandse geliefden die op een speciaal visum binnenkwamen en binnen 90 dagen moesten trouwen om verzekerd te zijn van een langer verblijf in de VS?

Photo for 90 Days To Wed: What Now? S1

90 Days To Wed: What Now? S1

Op Moederdag volgen we in 90 Days To Wed: What Now? de koppels die inmiddels zelf vader en moeder zijn geworden. Een nieuwe stap in hun bijzondere relatie die ooit op afstand begon en toen binnen 90 dagen bezegeld moest worden met een huwelijk, omdat anders de buitenlandse geliefde niet in Amerika mocht blijven.

Photo for 90 Days To Wed: What Now? S1 - Fl

90 Days To Wed: What Now? S1 - Fl

Moederdag komt eraan en daarom volgen we in 90 Days To Wed: What Now? de koppels die inmiddels zelf vader en moeder zijn geworden.

Photo for 90 Day Fiancé: Self Quarantined

90 Day Fiancé: Self Quarantined

Dat de quarantainemaatregelen een flinke impact kunnen hebben op gezinnen en alleenstaanden, spreekt voor zich. Stellen zitten de hele dag op elkaars lip, met soms kleine kinderen erbij, en als single heb je niet echt de mogelijkheid om te gaan daten of op zijn minst vrienden te bezoeken.


A

Photo for A Gypsy Life for Me

A Gypsy Life for Me

‘A Gypsy Life for Me’ neemt ons mee op een boeiende reis door het Verenigd Koninkrijk waarin we de gebruiken en festiviteiten volgen van Britse gypsies. Centraal staan Jake Bowers, zelf Roma gypsy en journalist voor ‘The Travellers’ Times’ en Tracy Nedic, een Schotse traveller dame...

Photo for A Gypsy Life for Me 2

A Gypsy Life for Me 2

De zigeunercultuur is omgeven van vooroordelen. Maar wat weten we nu werkelijk van hun geheimzinnige leefwereld? Een nieuwe serie afleveringen van ‘A Gypsy Life For Me’ laat de alledaagse realiteit zien van de rondtrekkende Roma-gemeenschap in Engeland.

Photo for Ace Of Cakes

Ace Of Cakes

In 'Ace of Cakes' maak je kennis met een wel heel creatieve banketbakker en gastheer Duff Goldman.

Photo for Addicted

Addicted

Informatie volgt.

Photo for After the 90 Days: David & Annie / Loren & Alexei

After the 90 Days: David & Annie / Loren & Alexei

Binnen 90 dagen elkaar leren kennen en beslissen of je wilt trouwen… het lijkt een heilloze opgave, maar de koppels David & Annie en Loren en Alexei bewijzen het tegendeel.

Photo for Alaska Haunting S1

Alaska Haunting S1

In de dunbevolkte wildernis van Alaska zijn de inwoners minder alleen dan ze denken. In sommige huizen waren namelijk geesten rond die de eigenaren de stuipen op het lijf jagen.

Photo for Alaskan Women Looking For Love

Alaskan Women Looking For Love

Om als vrouw te leven op het afgelegen visserseiland Kodiak in Alaska is niet gemakkelijk. Zeker niet als je op zoek bent naar een romantische relatie, want de stugge vissersmannen in hun eeuwige werkkleding met hun lange baarden zijn slechts een paar maanden aan wal.

Photo for Alaskan Women Looking For Love - FL

Alaskan Women Looking For Love - FL

Het leven als vrouw op het afgelegen visserseiland Kodiak in Alaska is niet gemakkelijk. Zeker niet als je op zoek bent naar een romantische relatie, want de stugge vissersmannen in hun eeuwige werkkleding met hun lange baarden zijn slechts een paar maanden aan wal.

Photo for All About Sex S1

All About Sex S1

Comédiennes Heather McDonald en Margaret Cho, actrice Marissa Jaret Winokur en seksuologe Dr. Tiffanie Davis Henry nemen geen blad voor de mond in het programma All About Sex waarin ze praten over bedgeheimen, seksuele fantasieën en tips om je bedroom burnout weer wat leven in te blazen.

Photo for All American Muslim

All American Muslim

In de nieuwe TLC-serie ‘All American Muslim’ volgen we het wel een wee van vijf gezinnen in Dearborn, Michigan. Deze stad kent de grootste concentratie moslims van de Verenigde Staten. Elke aflevering krijgen we een kijkje in het dagelijkse leven van verschillende moslimfamilies...

Photo for Alles uit de kast S4

Alles uit de kast S4

Stylist en presentator Fred van Leer zorgt er in een gloednieuw seizoen van Alles uit de kast voor dat elke vrouw de beste versie van zichzelf wordt. Vrouwen benoemen vaak datgene wat ze niet mooi vinden aan zichzelf, maar Fred laat hen anders naar zichzelf kijken en hen focussen op wat ze wél mooi vinden.

Photo for Amanda To The Rescue

Amanda To The Rescue

De liefde voor dieren die Amanda Giese heeft, is zo groot dat ze er werkelijk alles aan doet om zoveel mogelijk dieren in nood te redden. Ze laat zich werkelijk door niets of niemand tegenhouden en regelt desnoods een vliegtuig om zeven honden uit het door bosbranden geteisterde Californië te halen en te vliegen naar haa

Photo for Amanda To The Rescue - FL

Amanda To The Rescue - FL

De liefde voor dieren die Amanda Giese heeft, is zo groot dat ze er werkelijk alles aan doet om zoveel mogelijk dieren in nood te redden. Ze laat zich werkelijk door niets of niemand tegenhouden en regelt desnoods een vliegtuig om zeven honden uit het door bosbranden geteisterde Californië te halen en te vliegen naar haa

Photo for Ambulance S1+2

Ambulance S1+2

De nieuwe serie Ambulance volgt het werk van de ‘London Ambulance Service’, de grootste en drukste ambulancedienst van het land. En het werk wordt alleen maar drukker en stressvoller.

Photo for Ambulance S1+2 - FL

Ambulance S1+2 - FL

De nieuwe serie Ambulance volgt het werk van de ‘London Ambulance Service’, de grootste en drukste ambulancedienst van het land. En het werk wordt alleen maar drukker en stressvoller.

Photo for Ambulance s3

Ambulance s3

In een nieuw seizoen van Ambulance opent de ‘London Ambulance Service’ opnieuw haar deuren, zodat de kijker mee kan kijken bij de grootste en drukste ambulancedienst van het land. En het werk wordt alleen maar drukker en stressvoller. Per jaar groeit de stad met 100.000 inwoners en de afgelopen tien jaar is...

Photo for Ambulance s3 FL

Ambulance s3 FL

In een nieuw seizoen van Ambulance opent de ‘London Ambulance Service’ opnieuw haar deuren, zodat de kijker mee kan kijken bij de grootste en drukste ambulancedienst van het land. En het werk wordt alleen maar drukker en stressvoller. Per jaar groeit de stad met 100.000 inwoners en de afgelopen tien jaar..

Photo for America's Worst Tattoos

America's Worst Tattoos

Laat nooit een tatoeage zeten als je dronken bent, vermijd slechte tattooshops en denk twee keer na voordat je dat ene impulsieve idee vereeuwigt in inkt. Deze drie tattoolessen hadden een hele hoop ellende kunnen besparen bij de mensen die voorbijkomen in ‘America’s Worst Tattoos’.

Photo for America's Worst Tattoos S2

America's Worst Tattoos S2

Laat nooit een tatoeage zetten als je dronken bent, vermijd slechte tattooshops en denk twee keer na voordat je dat ene impulsieve idee vereeuwigt in inkt. Deze drie tattoolessen hadden een hele hoop ellende kunnen besparen bij de mensen die voorbijkomen in het tweede seizoen van ‘America’s Worst Tattoos’.

No Image Available

Amy Schumer learns to cook

Wil je op een leuke manier leren koken in deze tijden van lockdown en quarantaine? Chef-kok Chris Fischer doet het voor aan zijn vrouw, de comédienne Amy Schumer – en wij mogen meegenieten.

Photo for Angels Among Us

Angels Among Us

Op het eerste gezicht ziet Rosie Cepero er uit al een doodgewone Amerikaanse moeder, maar wie haar beter kent, weet dat ze een speciale gave heeft: ze praat met engelen.

Photo for Animal Cribs S1

Animal Cribs S1

Voor sommige huisdieren is hun huis wel erg klein om dier te kunnen zijn. Ze kunnen hun kont amper keren, laat staan dat ze lekker kunnen rennen, klimmen en spelen. Daar wil interieurdesigner en dierenliefhebber Antonio Ballatore graag wat aan doen. Hij tovert kleine woningen om tot ware speelparadijsjes voor de dieren.

Photo for Animal Cribs S1 - FL

Animal Cribs S1 - FL

Voor sommige huisdieren is hun huis wel erg klein om dier te kunnen zijn. Ze kunnen hun kont amper keren, laat staan dat ze lekker kunnen rennen, klimmen en spelen. Daar wil interieurdesigner en dierenliefhebber Antonio Ballatore graag wat aan doen. Hij tovert kleine woningen om tot ware speelparadijsjes voor de dieren.

Photo for Anthony Bourdain No Reservations 2

Anthony Bourdain No Reservations 2

Topkok en schrijver Anthony Bourdain heeft de smaak te pakken gekregen en keert terug voor een nieuwe serie culinaire en culturele portretten van landen over de wereld. In dit heerlijke tweede seizoen eet hij kreeft met boter en suiker in Zweden en gebraden varken in Puerto Rico...

Photo for Awake Surgery

Awake Surgery

Een operatie ondergaan terwijl je wakker bent en dus alles kunt zien, horen en ruiken… Het klinkt voor velen als een angstscenario, maar de patiënten in Awake Surgery ondergaan het alsof er niks aan de hand is.


B

Photo for Baby Bodybuilders

Baby Bodybuilders

Weleens een 11-jarige 81 kilogram aan gewichten zien optillen? Kijk dan naar de documentaire Baby Bodybuilders waar kleine Amerikaantjes elke dag hard trainen om het meest atletische lichaam te krijgen van hun leeftijdsklasse.

Photo for Baby Bodybuilders FL

Baby Bodybuilders FL

Weleens een 11-jarige 81 kilogram aan gewichten zien optillen? Kijk dan naar de documentaire Baby Bodybuilders waar kleine Amerikaantjes elke dag hard trainen om het meest atletische lichaam te krijgen van hun leeftijdsklasse.

Photo for Baby Changes Everything

Baby Changes Everything

De komst van een kind brengt een enorme verandering met zich mee binnen de relatie. Je vrijheid slaat plots om in een 24/7 verantwoordelijkheid waarbij plannen en afspraken maken cruciaal zijn. De nieuwe serie Baby Changes Everything volgt verschillende stellen die op het punt staan ouders te worden.

Photo for Baby Changes Everything - FL

Baby Changes Everything - FL

De komst van een kind brengt een enorme verandering met zich mee binnen de relatie. Je vrijheid slaat plots om in een 24/7 verantwoordelijkheid waarbij plannen en afspraken maken cruciaal zijn. De nieuwe serie Baby Changes Everything volgt verschillende stellen die op het punt staan ouders te worden.

Photo for Baby Changes Everything S2

Baby Changes Everything S2

Wat betekent de geboorte van een baby voor je leven? Een nieuw seizoen van Baby Changes Everything volgt de levens van vier verschillende koppels voor wie de geboorte van een kind uiteenlopende gevolgen heeft. Van onverwachte vreugde tot huiselijke spanningen of momenten van regelrechte paniek.

Photo for Baby Changes Everything S2 FL

Baby Changes Everything S2 FL

Wat betekent de geboorte van een baby voor je leven? Een nieuw seizoen van Baby Changes Everything volgt de levens van vier verschillende koppels voor wie de geboorte van een kind uiteenlopende gevolgen heeft. Van onverwachte vreugde tot huiselijke spanningen of momenten van regelrechte paniek.

Photo for Baby Changes Everything S3

Baby Changes Everything S3

Wat betekent de geboorte van een baby voor je leven? Een nieuw seizoen van Baby Changes Everything volgt de werelden van vier verschillende koppels voor wie de geboorte van een kind uiteenlopende gevolgen heeft. Zoals bij Autumn en Matthew.

Photo for Baby Changes Everything S3 - Fl

Baby Changes Everything S3 - Fl

Wat betekent de geboorte van een baby voor je leven? Een nieuw seizoen van Baby Changes Everything volgt de werelden van vier verschillende koppels voor wie de geboorte van een kind uiteenlopende gevolgen heeft.

Photo for Bad Hair Day S1

Bad Hair Day S1

Dat je haar even niet perfect zit, hebben we allemaal weleens, maar de mensen uit de nieuwe serie Bad Hair Day hebben daar elke dag last van. En vaak veel heviger. Ze kampen met aandoeningen, zoals alopecia of hebben om andere redenen geen of weinig haar op hun hoofd. Of juist te veel op de verkeerde plekken.

Photo for The Bad Skin Clinic

The Bad Skin Clinic

Stel je eens voor: je hebt een huidconditie waardoor je constante pijn hebt, het huis niet meer uitdurft of door iedereen wordt nagestaard. In het nieuwe programma The Bad Skin Clinic komen verschillende soorten huidaandoeningen voorbij die op hun beurt allemaal het leven van de patiënten drastisch hebben ontregeld.

Photo for The Bad Skin Clinic - FL

The Bad Skin Clinic - FL

Stel je eens voor: je hebt een huidconditie waardoor je constante pijn hebt, het huis niet meer uitdurft of door iedereen wordt nagestaard.

Photo for The Bad Skin Clinic S2 Part 1

The Bad Skin Clinic S2 Part 1

De populaire serie The Bad Skin Clinic keert terug met een nieuw seizoen waarin dermatoloog Emma Craythorne mensen uit heel Engeland helpt met hun opmerkelijke huidaandoeningen. Vanuit haar Harley Street Clinic behandelt ze de meest mysterieuze, schokkende en chronische aandoeningen.

No Image Available

The Bad Skin Clinic S3

info volgt

Photo for Bad Skin Clinic S3B

Bad Skin Clinic S3B

De populaire Bad Skin Clinic is terug met de toegewijde dermatoloog Dr. Emma Craythorne die mensen helpt met buitengewone huidaandoeningen. De patiënten hebben niet alleen last van de fysieke mankementen, maar ook met de psychologische gevolgen van de vaak zeer zichtbare aandoening.

Photo for Bad Skin Clinic S4

Bad Skin Clinic S4

De Bad Skin Clinic keert terug met de toegewijde dermatoloog Dr. Emma Craythorne aan het roer. Zoals altijd zet zij zich in om de ondragelijkste aandoeningen draaglijk te maken en het onbehandelbare te behandelen. Vanuit haar kliniek in het centrum van Londen pakt dr. Emma extreme huidaandoeningen aan.

Photo for Bad Skin Clinic S4B

Bad Skin Clinic S4B

In een nieuw seizoen van Bad Skin Clinic helpt Emma Craythorne weer een groot aantal patiënten die kampen met ernstige aandoeningen aan hun huid.

Photo for The Bad Skin Clinic S5

The Bad Skin Clinic S5

Huidspecialist Dr. Emma Craythorne pakt steeds meer uitdagende huidaandoeningen aan in een nieuw seizoen van The Bad Skin Clinic.

Photo for Bad Skin Doctors

Bad Skin Doctors

Huidaandoeningen kunnen om verschillende redenen vervelend zijn. Naast schaamte om het uiterlijk gaat het ook vaak gepaard met pijn en de angst dat het misschien ernstiger wordt.

Photo for Bake You Rich

Bake You Rich

Stel dat je jouw taart mag produceren in de bakkerij van de wereldberoemde Cake Boss Buddy Valastro en die massaal via zijn website mag verkopen in heel Amerika! Dat zou voor elke bakker de ultieme droom zijn – en een financiële klapper.

Photo for Bake You Rich - FL

Bake You Rich - FL

Stel dat je jouw taart mag produceren in de bakkerij van de wereldberoemde Cake Boss Buddy Valastro en die massaal via zijn website mag verkopen in heel Amerika! Dat zou voor elke bakker de ultieme droom zijn – en een financiële klapper.

Photo for Bakery Boss

Bakery Boss

Cake Boss Buddy Valastro is niet alleen een begenadigd banketbakker, hij is ook topondernemer. Niet voor niets heeft hij in enkele jaren zijn Carlo’s Bakery uit laten groeien tot een begrip in heel Amerika.

Photo for Ballroom Blitz

Ballroom Blitz

Stijldansen is serious business in Amerika. Tijdens de grote wedstrijden strijden honderden dansers om de hoogste prijzen. Het gaat hier om de zogeheten pro-am-competitie waar een amateurdanser samen met een professional danst.

Photo for Barbie Dreamhouse Challenge

Barbie Dreamhouse Challenge

Barbie komt tot leven in een nieuw en totaal uniek renovatieprogramma. In Barbie Dreamhouse Challenge werken vijftien interieurdesigners en renovatie-experts plus één chef-kok samen om een levensecht Barbie-huis te creëren.

Photo for Battle Of The Brides

Battle Of The Brides

Zestien aanstaande bruiden krijgen de kans op het huwelijk van hun leven. Een droombruiloft in een prachtig kasteel ter waarde van 25.000 pond. De enige voorwaarde: ze moeten het feest samen vieren met een andere bruid...

Photo for Beachfront Bargain Hunt

Beachfront Bargain Hunt

e hoeft niet altijd miljoenen te betalen om een huis aan de kust te kopen. Dat blijkt uit de nieuwe serie Beachfront Bargain Hunt waarbij mensen op zoek gaan naar een huis in de buurt van het strand.

Photo for Beachfront Bargain Hunt -FL

Beachfront Bargain Hunt -FL

Je hoeft niet altijd miljoenen te betalen om een huis aan de kust te kopen. Dat blijkt uit de nieuwe serie Beachfront Bargain Hunt waarbij mensen op zoek gaan naar een huis in de buurt van het strand.

Photo for Beachfront Bargain Hunt S15

Beachfront Bargain Hunt S15

Je hoeft geen miljonair te zijn om een huis te kopen op een toplocatie aan de kust. Dat laten de huizenkopers zien in het nieuwe seizoen van Beachfront Bargain Hunt. Zij willen maar wat graag een huis met uitzicht op zee, maar dan niet voor al te veel geld.

Photo for Beachfront Bargain Hunt S21 & S22

Beachfront Bargain Hunt S21 & S22

Een vakantiehuis aan een subtropisch strand is een droom van velen. En dat zo’n heerlijke plek niet alleen voor de superrijken is weggelegd, is te zien in de nieuwe serie Beachfront Bargain Hunt.

Photo for Beachfront Bargain Hunt S21 & S22 - FL

Beachfront Bargain Hunt S21 & S22 - FL

Een vakantiehuis aan een subtropisch strand is een droom van velen. En dat zo’n heerlijke plek niet alleen voor de superrijken is weggelegd, is te zien in de nieuwe serie Beachfront Bargain Hunt. Daarin gaan koppels op zoek naar een betaalbare plek aan de zuidkust van Amerika.

Photo for Beachfront Bargain Hunt S23 + S24

Beachfront Bargain Hunt S23 + S24

Hou je van zon, zee en strand? En is het je ultieme droom om aan de kust te wonen?

Photo for Beauty & The Geek Australia 2

Beauty & The Geek Australia 2

Mooie meiden en intelligente nerds gaan in koppels een reeks uitdagingen aan om hun hersenen en charmes te testen en hun verschillen te overwinnen voor een hoofdprijs van $100.000.

Photo for Beauty & The Geek Australia 3

Beauty & The Geek Australia 3

Wat krijg je als je negen beeldschone maar niet al te hoogopgeleide vrouwen samen laat leven met negen hyperintelligente maar weinig sociaalvaardige mannen? Dat is opnieuw de even hilarische als ontroerende uitdaging in het nieuwe seizoen van ‘Beauty & The Geek Australia’...

Photo for Beauty & The Geek Australia S5A

Beauty & The Geek Australia S5A

Do opposites always attract? Tijd om dat uit te vinden in een nieuw seizoen van Beauty & The Geek Australia, waarin acht beeldschone, maar niet al te snuggere beauty’s samen moeten leven met acht hyperintelligente maar niet al te aantrekkelijke geeks.

Photo for Beauty & The Geek Australia S6

Beauty & The Geek Australia S6

Do opposites attract? Tijd om dat uit te vinden in een nieuw seizoen van Beauty & The Geek Australia, waarin acht non-sociale nerds op avontuur gaan met zestien zelfverzekerde beauty’s.

Photo for Beauty & The Geek Australia S6 FL

Beauty & The Geek Australia S6 FL

Do opposites attract? Tijd om het te ontdekken in een nieuw seizoen van Beauty & The Geek Australia, waarin acht onsociale nerds op avontuur gaan met zestien zelfverzekerde beauty’s. Dit keer is de setting niet hun eigen vertrouwde Down Under, maar worden de geeks eerst ondergedompeld in Las Vegas.

Photo for Becoming Chaz

Becoming Chaz

Opgroeien in de schijnwerpers als enig kind van het wereldberoemde popmuziek duo Sonny & Cher is niet makkelijk voor Chaz, die zich niet prettig voelt in haar eigen lichaam.

Photo for Becoming Us

Becoming Us

De nieuwe serie Becoming Us volgt de 16-jarige Ben die net te horen heeft gekregen dat niet alleen zijn ouders gaan scheiden, maar dat zijn vader ook voortaan als vrouw door het leven wil gaan. Wat betekent deze verandering in het leven van de jonge tiener?

Photo for Becoming Us - FL

Becoming Us - FL

Ben is een 16-jarige jongen uit de buurt van Chicago die van fotografie houdt, een leuke vriendin heeft en altijd gelukkig heeft samengewoond met zijn ouders Charlie en Suzy.

Photo for Belief

Belief

In de nieuwe 7-delige serie Belief gaat Oprah Winfrey op zoek naar de verschillende vormen van geloof op aarde en de mensen die hier hun kracht uit halen of juist mee worstelen.

Photo for Belief - FL

Belief - FL

In de nieuwe 7-delige serie Belief gaat Oprah Winfrey op zoek naar de verschillende vormen van geloof op aarde en de mensen die hier hun kracht uit halen of juist mee worstelen.

Photo for Benefiet Rossana Kluivert

Benefiet Rossana Kluivert

Het benefietdiner dat Rossana en Patrick Kluivert gisteravond organiseerden in Amsterdam heeft 200.000 euro opgebracht. De opbrengst van de avond komt ten goede aan het Kluivert Dog Rescue Center, dat momenteel op Curaçao wordt gebouwd. “Ongelooflijk dat wij in vier weken tijd zo een mooi event hebben...

Photo for Best Chef, Worst Chef S1

Best Chef, Worst Chef S1

Wie aan de Britse keuken denkt, denkt al gauw aan de vette hap van fish & chips, bacon & eggs en witte bonen in lekker veel tomatensaus. Toch kent Engeland inmiddels ook talloze restaurants met meerdere Michelin-sterren. Wat als deze twee extreme werelden elkaar ontmoeten?

Photo for Best Of Buddy's

Best Of Buddy's

Buddy Valastro is de afgelopen jaren uitgegroeid tot de beroemdste banketbakker ter wereld. Iedereen is inmiddels bekend met het vakmanschap van de karakteristieke Cake Boss die met zijn creatieve oplossingen en professionele managementstijl het taarten bakken naar een heel nieuw niveau heeft getild.

Photo for Bevallen met Bobbi

Bevallen met Bobbi

Bobbi Eden is terug in een nieuw seizoen van Bevallen met…, waarin zij zich onderdompelt in de wereld van de verloskunde. Bobbi is gek op baby’s en kinderen en vindt het een eer om opnieuw getuige te mogen zijn van de toch wel intieme ervaring van het krijgen van een baby.

Photo for Bevallen met Bobbi S2

Bevallen met Bobbi S2

Bobbi Eden dompelt zich opnieuw onder in de wereld van de verloskunde en staat ouders bij tijdens de bevalling van hun kindje. Ze leeft mee met verloskundigen, maar vooral met ouders in deze bijzondere tijd van spannende echo’s, indrukwekkende geboortes en natuurlijk de roze wolk na afloop.

Photo for Bevallen Met Bobbi S3

Bevallen Met Bobbi S3

Dat het in de zorg momenteel erg druk is, is geen geheim, maar sinds de coronacrisis is er ook sprake van een ware geboortegolf. Bobbi’s hulp komt dan ook als geroepen voor de verloskundigen en ziekenhuizen!

Photo for Bevallen met...

Bevallen met...

Gemiddeld worden er in Nederland 478 kinderen per dag geboren. Vaak in goed uitgeruste kraamkamers of thuis in eigen bed, soms op totaal onverwachte plaatsen zoals in een auto langs de kant van de snelweg.

Photo for Bevallen met... FL

Bevallen met... FL

Gemiddeld worden er in Nederland 478 kinderen per dag geboren. Vaak in goed uitgeruste kraamkamers of thuis in eigen bed, soms op totaal onverwachte plaatsen zoals in een auto langs de kant van de snelweg.

Photo for Bevallen met... S2

Bevallen met... S2

In Nederland staan meer dan 3000 verloskundigen dag én nacht klaar om zo’n 478 baby’s per dag ter wereld te brengen. Deze verloskundigen ondersteunen aanstaande moeders met het intiemste en mooiste moment uit hun leven. Maar wat komt er allemaal kijken bij een bevalling?

Photo for Bevallen met... S2 - FL

Bevallen met... S2 - FL

Vorig jaar werden er in Vlaanderen 60.120 bevallingen geregistreerd. Om dit te bewerkstelligen staan verloskundigen dag én nacht klaar om aanstaande moeders te ondersteunen met het intiemste en mooiste moment uit hun leven.

Photo for Big & Little

Big & Little

In de tweedelige serie Big & Little worden twee kleine mensen gevolgd die beide kampen met morbide obesitas.

Photo for Big & Little - FL

Big & Little - FL

In de tweedelige serie Big & Little worden twee kleine mensen gevolgd die met morbide obesitas kampen. Samen met fitnessgoeroe Allison Warrell gaan ze de strijd aan om hun levensbedreigende extra kilo’s kwijt te raken en fitter te worden.

No Image Available

The Big Clean

info volgt

Photo for Big Time Bake S1

Big Time Bake S1

Cake boss Buddy Valastro organiseert de ultieme bakwedstrijd waarin geen tijd is voor een momentje rust. In zes uur tijd moeten vier deelnemers met hun assistent maar liefst drie heerlijke zoeternijen bakken rondom een bepaald thema.

Photo for The Blended Bunch

The Blended Bunch

Samengestelde gezinnen komen vaker voor, maar wat te denken van The Shemwell Family met maar liefst elf kinderen uit twee eerdere relaties! Twee tragische momenten brachten Erica en Spencer met hun kinderen bij elkaar.

Photo for Body Bizarre

Body Bizarre

Een meisje met vier armen en vier benen, een man met een gat in zijn gezicht, een vrouw die bloed zweet en een 31-jarige met het lichaam en de geest van een peuter. Sommige mensen worden geboren met mysterieuze afwijkingen waar soms zelfs dokters verbaasd over zijn.

Photo for Body Bizarre S1 - FL

Body Bizarre S1 - FL

Een meisje met vier armen en vier benen, een man met een gat in zijn gezicht, een vrouw die bloed zweet en een 31-jarige met het lichaam en de geest van een peuter.

Photo for Body Bizarre S2

Body Bizarre S2

Een meisje met een tumor op haar gezicht van drie kilo en een man die geen vet kan opslaan en daardoor ledematen als luciferstokjes heeft. Het nieuwe seizoen van ‘Body Bizarre’ laat weer zien dat het lichaam hele merkwaardige afwijkingen kan hebben.

Photo for Body Bizarre S3 - FL

Body Bizarre S3 - FL

Een nieuw seizoen van ‘Body Bizarre’ laat de levens zien van deze merkwaardige spelingen der natuur en laat zien hoe de personen op een krachtige manier omgaan met hun handicap in een wereld waar perfectie de norm is geworden.

Photo for Body Bizarre S4 FL

Body Bizarre S4 FL

Het vierde seizoen van ‘Body Bizarre’ toont opnieuw aan dat het lichaam de meest merkwaardige afwijkingen kan hebben. Het gaat om mysterieuze aandoeningen en bizarre spelingen der natuur waar zelfs dokters niet direct een passend antwoord op hebben.

Photo for Body Bizarre S6

Body Bizarre S6

Het menselijk lichaam doet niet altijd wat we ervan verwachten. Sommige mensen worden geboren met merkwaardige aandoeningen of lopen die tijdens hun leven op. Zoals het meisje Trinny uit Oeganda dat op haar vierde jaar ineens een tumor in haar gezicht kreeg die uitgroeide tot immense proporties – zo erg dat ze amper kan

Photo for Body Bizarre S6B

Body Bizarre S6B

Het nieuwe seizoen van Body Bizarre laat maar weer eens zien dat het lichaam de meest merkwaardige afwijkingen kan hebben. Mysterieuze aandoeningen en bizarre spelingen der natuur waar zelfs dokters niet altijd een passend antwoord op hebben. Zoals twee Indiase broers van 9 en 14 die er allebei uitzien als iemand van 50,

Photo for Body Bizarre S6B - FL

Body Bizarre S6B - FL

Het nieuwe seizoen van Body Bizarre laat maar weer eens zien dat het lichaam de meest merkwaardige afwijkingen kan hebben. Mysterieuze aandoeningen en bizarre spelingen der natuur waar zelfs dokters niet altijd een passend antwoord op hebben. Zoals twee Indiase broers van 9 en 14 die er allebei uitzien als iemand van 50,

Photo for Body Fixers S1

Body Fixers S1

Beautyblunders, mislukte haarbehandelingen of ontplofte lippen – wie zijn lichaam weer mooi wil krijgen, kan er beter niet zelf mee aan de slag gaan, maar langskomen bij de Body Fixers.

Photo for Body Fixers S1 FL

Body Fixers S1 FL

Beautyblunders, mislukte haarbehandelingen of ontplofte lippen – wie zijn lichaam weer mooi wil krijgen, kan er beter niet zelf mee aan de slag gaan, maar langskomen bij de Body Fixers.

Photo for Body Fixers S2

Body Fixers S2

Is innerlijk belangrijker dan uiterlijk? Vraag dat maar aan de mensen die langskomen in een nieuw seizoen van Body Fixers. Zij kampen stuk voor stuk met zichtbare aandoeningen of mislukte make-overs en weten dat deze uiterlijke kenmerken wel degelijk hun innerlijke zelfvertrouwen beïnvloeden.

Photo for Body Fixers S2 - FL

Body Fixers S2 - FL

Is innerlijk belangrijker dan uiterlijk? Vraag dat maar aan de mensen die langskomen in het nieuwe seizoen van Body Fixers.

Photo for Body Invaders

Body Invaders

Ongenode gasten die ons lichaam binnendringen en er alleen nog met hulp van artsen uit kunnen komen. Nee, we praten hier niet over geniepige bacteriën, virussen of parasieten, maar over ijzeren pinnen, scharen of zelfs speren die tijdens een ongeluk het lichaam doorboorden van verschillende slachtoffers

Photo for Body Parts S1

Body Parts S1

Allison Vest is een kunstenaar van menselijke lichaamsdelen. Zij maakt prachtige protheses voor mensen die dit deel moeten missen als gevolg van een ongeluk, ziekte of aangeboren aandoening. De anaplastoloog doet dat zo knap dat je amper kunt zien dat het nagemaakte lichaamsdelen zijn.

No Image Available

Bondi Vet S6

De populaire Australische dierenartsenserie Bondi Vet is terug met een nieuw seizoen. De vier dierenartsen uit de regio Bondi Beach krijgen weer te maken met enkele pittige situaties waarbij ze de levens van verschillende Australische dieren moeten redden.

Photo for Bondi Vet S6 - FL

Bondi Vet S6 - FL

De populaire Australische dierenartsenserie Bondi Vet is terug met een nieuw seizoen. De vier dierenartsen uit de regio Bondi Beach krijgen weer te maken met enkele pittige situaties waarbij ze de levens van verschillende Australische dieren moeten redden.

Photo for Born Like Me

Born Like Me

Het hebben van een extreem zeldzame ziekte geeft niet alleen beperkingen, maar brengt ook met zich mee dat je ook bijna geen lotgenoten hebt om erover te praten. Het nieuwe programma Born Like Me wil dat oplossen door twee personen met dezelfde zeldzame aandoening met elkaar in contact te brengen.

Photo for Born Like Me - FL

Born Like Me - FL

Een extreem zeldzame ziekte geeft je niet alleen beperkingen, maar brengt ook met zich mee dat je bijna geen lotgenoten hebt om erover te praten. Het nieuwe programma Born Like Me wil dat oplossen door twee personen met dezelfde zeldzame aandoening met elkaar in contact te brengen.

Photo for Botched S1

Botched S1

In de wereld van de plastische chirurgie is alles mogelijk, zolang je bereid bent om ervoor te betalen… of toch niet? Voor sommige mensen eindigt hun zoektocht naar perfectie in een ware nachtmerrie.

Photo for Botched S2

Botched S2

Wie mooi wil zijn, moet pijn lijden. Zeker als het gaat om plastische chirurgie. Maar soms zit de pijn vooral in het mislukken van de operatie. In een nieuw seizoen van Botched komen weer een hoop mannen en vrouwen voorbij die droomden van een mooier uiterlijk, maar na hun operatie in een ware nachtmerrie belandden.

Photo for Botched S4 - FL

Botched S4 - FL

Wie mooi wil zijn, moet pijn lijden. Zeker als het gaat om plastische chirurgie. Soms zit de pijn echter vooral in het mislukken van de operatie. In een nieuw seizoen van Botched komen weer een hoop mannen en vrouwen voorbij die hoopten op een mooier uiterlijk, maar na hun operatie in een ware nachtmerrie belandden.

Photo for Boy Cheerleaders

Boy Cheerleaders

De documentaire ‘Boy Cheerleaders', die eerder te zien was op het IDFA documentairefestival, vertelt het prachtige verhaal van de Dazl Diamonds, een team van cheerleaders dat volledig uit jongens bestaat.

Photo for Breaking Amish S1

Breaking Amish S1

In de traditionele Amerikaanse geloofsgemeenschap van de Amish wordt er geleefd alsof het nog de 19e eeuw is...

Photo for Breaking Amish S3

Breaking Amish S3

Opnieuw besluiten vijf Amish-jongeren hun strenggelovige gemeenschap te verlaten voor een avontuur in New York. En opnieuw is het geen gemakkelijke beslissing om te nemen. Want wie eenmaal breekt met het geloof wordt uit de gemeenschap verstoten (‘geshund’) en mag zijn vrienden en familie niet meer zien.

Photo for Breaking Amish: Brave New World

Breaking Amish: Brave New World

Na hun schokkende avontuur in New York is het voor de vijf afvallige Amish-jongeren niet makkelijk om hun oude leven weer op te pikken. Abe en Rebecca zijn teruggekeerd naar Punxsutawney maar worden daar door Amish-gemeenschap volledig genegeerd. Sabrina, terug in Lancaster, is bijna al haar vrienden kwijtgeraakt.

Photo for Breaking Amish: Los Angeles

Breaking Amish: Los Angeles

Opnieuw besluiten vijf traditionele Amish-jongeren om hun conservatieve gemeenschap te verruilen voor de uitdagingen van de grote stad...

Photo for Breaking Amish: Los Angeles - FL

Breaking Amish: Los Angeles - FL

Opnieuw besluiten vijf traditionele Amish-jongeren om hun conservatieve gemeenschap te verruilen voor de uitdagingen van de grote stad.

Photo for Breaking The Faith

Breaking The Faith

Vier jonge vrouwen zijn het zat om te leven in de strenggelovige gemeenschap van de FLDS (Fundamentalist Church of Later Day Saints), een sekte waar polygamie en gedwongen huwelijken gemeengoed zijn.

Photo for Breaking The Faith - FL

Breaking The Faith - FL

Vier jonge vrouwen zijn het zat om te leven in de strenggelovige gemeenschap van de FLDS (Fundamentalist Church of Later Day Saints), een sekte waar polygamie en gedwongen huwelijken gemeengoed zijn.

Photo for Bride and Prejudice: The Forbidden Weddings

Bride and Prejudice: The Forbidden Weddings

De bekendmaking dat je gaat trouwen, zou een hoogtepunt voor iedereen moeten zijn. Helaas krijgen sommige aanstaande bruidsparen te maken met afkeuring vanuit hun eigen familie.

Photo for Bride By Design S1

Bride By Design S1

Heidi Elnora is een exclusieve bruidsjurk-ontwerpster in Alabama. Naast op maat gemaakte jurken biedt ze ook haar unieke ‘Build a Bride’-lijn aan, waarbij klanten zelf aanpassingen kunnen doen op een bestaande jurk.

Photo for Bride By Design S1 - FL

Bride By Design S1 - FL

Heidi Elnora is een exclusieve bruidsjurk-ontwerpster in Alabama. Naast op maat gemaakte jurken biedt ze ook haar unieke ‘Build a Bride’-lijn aan, waarbij klanten zelf aanpassingen kunnen doen op een bestaande jurk.

Photo for Brides Gone Styled S1

Brides Gone Styled S1

Wat gebeurt er als vrouwen met een slechte of extreme kledingsmaak ‘ja’ zeggen tegen een huwelijksaanzoek? Wie behoedt hen voor een kapitale modeblunder als ze hun bruidsjurk uitkiezen?

Photo for Brides Gone Styled S1 - FL

Brides Gone Styled S1 - FL

Wat gebeurt er als vrouwen met een slechte of extreme kledingsmaak ‘ja’ zeggen tegen een huwelijksaanzoek? Wie behoedt hen voor een kapitale modeblunder als ze hun bruidsjurk uitkiezen?

Photo for Brides of Beverly Hills

Brides of Beverly Hills

De perfecte jurk is natuurlijk waar elke bruid van droomt, maar nergens is de wens voor een romantische jurk zo passend als in de stad van glitter en glamour: Beverly Hills...

Photo for Brides of Beverly Hills 2

Brides of Beverly Hills 2

Dat beroemdheden vaak trouwen, hoeven we niet te vertellen – daar staan de bladen al vol genoeg van. Maar waar halen de gelukkige dames hun bruidsjurk eigenlijk vandaan? Als ze in de buurt van Beverly Hills wonen (en daar wonen er veel!) is de kans groot dat ze langs gaan bij de chique bruidsboetiek van Renee Strauss.

Photo for Brides, Grooms and Emergency Rooms

Brides, Grooms and Emergency Rooms

Je trouwerij hoort de mooiste dag van je leven te zijn. In de serie Brides, Grooms and Emergency Rooms zien we dat dit niet voor iedereen zo is. Wat als je op je bruiloft accuut blind wordt?

Photo for Bringing Up Bates S2

Bringing Up Bates S2

Je hebt grote families, hele grote families en je hebt de Bates-familie. Met maar liefst 19 kinderen, variërend van 2 tot 25 jaar, is dit een van de allergrootste families van Amerika. Hoe je zo’n enorme kinderschare managet en liefdevol in toom houdt, is te zien in een nieuw seizoen van de serie Bringing Up Bates.

Photo for Britain's Biggest Hoarders

Britain's Biggest Hoarders

De mens is van nature een verzamelaar. Als oermens legden we al voorraden voedsel aan voor slechtere tijden. Daarbij is er geen enkel andere wezen dat zo gesteld is op bezit en eigendom als de mens. Maar we kunnen ook overdrijven...

Photo for The Bronx Zoo S1

The Bronx Zoo S1

De Bronx Zoo is niet alleen de grootste stadsdierentuin van de Verenigde Staten, het is ook een wereldleider op het gebied van het behoud van wilde diersoorten. In de dierentuin wordt baanbrekend onderzoek gedaan voor het redden van dieren over de hele wereld.

Photo for The Bronx Zoo S1 - FL

The Bronx Zoo S1 - FL

Bronx Zoo is niet alleen de grootste stadsdierentuin van de Verenigde Staten, hij is ook wereldleider op het gebied van het behoud van wilde diersoorten. In de dierentuin wordt baanbrekend onderzoek gedaan om dieren over de hele wereld te redden.

Photo for Buddy vs Christmas S1

Buddy vs Christmas S1

Als er iemand is die van uitdagingen houdt, dan is het wel Buddy Valastro

Photo for Buddy vs Duff

Buddy vs Duff

Wie is de beste banketbakker ter wereld? Is het Buddy Valastro, alias de Cake Boss, met zijn imperium van taartenwinkels en zijn beroemde clientèle? Of Duff Goldman, patissier en presentator van Ace of Cakes met eveneens tal van beroemde klanten, onder wie niemand minder dan Barack Obama.

Photo for Buddy vs Duff - FL

Buddy vs Duff - FL

Wie is de beste banketbakker ter wereld? Is het Buddy Valastro, alias de Cake Boss, met zijn imperium van taartenwinkels en zijn beroemde clientèle? Of Duff Goldman, patissier en presentator van Ace of Cakes met eveneens tal van beroemde klanten, onder wie niemand minder dan Barack Obama.

Photo for Buddy Vs. Duff S2

Buddy Vs. Duff S2

Zwaargewicht taartenkampioenen Buddy Valastro en Duff Goldman gaan opnieuw de culinaire ring in om het tegen elkaar op te nemen in de spectaculairste ‘cake battle’ ooit. En de taarten zijn dit jaar nog groter en extremer. In dit tweede seizoen van Buddy Vs. Duff maken ze taarten voor verschillende events in Amerika.

Photo for Buddy's Big Bakedown

Buddy's Big Bakedown

De beroemde taartenbakker Buddy Valestro gaat beoordelen wie zich kan meten met de taarten van Cake Boss. Tijdens de nieuwe serie Buddy’s Big Bakedown nemen twee teams van getalenteerde bakkers het tegen elkaar op om te laten zien wat zij in huis hebben.

Photo for Buddy's Big Bakedown - FL

Buddy's Big Bakedown - FL

De beroemde taartenbakker Buddy Valastro gaat beoordelen wie zich kan meten met de taarten van Cake Boss. Tijdens de nieuwe serie Buddy’s Big Bakedown nemen twee teams van getalenteerde bakkers het tegen elkaar op om te laten zien wat zij in huis hebben.

Photo for Buying Hawaii S1 & Buying The Bayou S1B

Buying Hawaii S1 & Buying The Bayou S1B

Wil je wel eens iets anders dan een rijtjeshuis in regenachtig Nederland? Laat je dan inspireren door de huizen die voorbijkomen in de programma’s Buying Hawaii en Buying the Bayou.

Photo for Buying Hawaii S1 + Buying the Bayou S1B - FL

Buying Hawaii S1 + Buying the Bayou S1B - FL

Wil je wel eens iets anders dan een rijhuis in regenachtig Vlaanderen? Laat je dan inspireren door de huizen die voorbijkomen in de programma’s Buying Hawaii en Buying the Bayou.

Photo for Buying The Bayou S2

Buying The Bayou S2

De zuidkust van de Verenigde Staten is een geliefde plek om te wonen. Subtropische temperaturen, stranden aan de Golf van Mexico en vooral de fraai uitgestrekte watergebieden – beter bekend als bayous – waar deze streek beroemd om is.

Photo for Buying The Bayou S2 FL

Buying The Bayou S2 FL

De zuidkust van de Verenigde Staten is een geliefde plek om te wonen. Subtropische temperaturen, stranden aan de Golf van Mexico en vooral de fraai uitgestrekte watergebieden – beter bekend als bayous – waar deze streek beroemd om is.

Photo for Buying The Beach

Buying The Beach

Wie droomt er niet soms van een huisje aan het strand. Of zelfs van het hebben van een eigen eiland! Het nieuwe programma ‘Buying The Beach’ volgt huizenkopers die van deze droom werkelijkheid willen maken.

Photo for Buying The View S1

Buying The View S1

Bij het kopen van een huis gaat het meestal vooral om de locatie. Maar voor sommigen is uitzicht misschien nog wel belangrijker.

Photo for Buying The View S1 - FL

Buying The View S1 - FL

Bij het kopen van een huis gaat het meestal vooral om de locatie. Maar voor sommigen is het uitzicht nog belangrijker. In de nieuwe serie Buying The View worden enkele huizenkopers gevolgd die op zoek gaan naar een huis met een waanzinnig uitzicht.


C

Photo for Cake Boss 5

Cake Boss 5

Buddy is back! De excentrieke Cake Boss met zijn Italiaans-Amerikaanse temperament en zijn karakteristieke Jersey-accent probeert in het nieuwe seizoen zijn taartenimperium naar een nog hoger niveau te tillen. Met nog grotere, gekkere en bijna onmogelijk te maken taarten. Een werkende fruitmachine van cake...

Photo for Cake Boss 6

Cake Boss 6

No candy, but Sandy. Het nieuwe seizoen van Cake Boss begint dramatisch als New Jersey wordt getroffen door de orkaan Sandy die veel schade toebrengt aan de hele stad. Ook Carlo’s Bakery ondervindt problemen doordat de stroom in de stad is uitgevallen. Tijd om af te wachten tot alles het weer doet, is er niet.

Photo for Cake Boss 6B

Cake Boss 6B

Hectiek en hilariteit gaan samen in het nieuwe seizoen van Cake Boss, waar Buddy Valastro weer de meest bizarre opdrachten krijgt. Wat te denken van een levensgrote cowboy op een paard met lasso die echt rond kan zwaaien?

Photo for Cake Boss S1

Cake Boss S1

Buddy Valastro is één van de succesvolste en bekendste taartkunstenaars in de VS. Hij is eigenaar van Carlo’s City Hall Bake Shop in Hoboken, New Jersey, en geeft leiding aan een team dat bestaat uit zijn moeder, vier oudere zussen en drie schoonbroers.

Photo for Cake Boss S10

Cake Boss S10

Heel Holland kan weer kijken naar de bakkunsten van Cake Boss Buddy Valastro. De taartenbakker uit New Jersey is een ware cake-kunstenaar en kan met zijn team werkelijk elke wens omzetten in een realistische taart, waarbij het bijna zonde is om er het mes in te zetten.

Photo for Cake Boss S10 - FL

Cake Boss S10 - FL

Heel Holland kan weer kijken naar de bakkunsten van Cake Boss Buddy Valastro. De taartenbakker uit New Jersey is een ware taartenkunstenaar en kan met zijn team werkelijk elke wens omzetten in een realistische taart, waarbij het bijna zonde is om er het mes in te zetten.

Photo for Cake Boss S7

Cake Boss S7

Nu de zaken zo goed gaan, vindt Buddy Valastro dat het tijd wordt om zijn oude winkel een nieuwe uitstraling te geven. In het nieuwe seizoen van Cake Boss begint hij met deze verbouwing.

Photo for Cake Boss S7 - FL

Cake Boss S7 - FL

Nu de zaken zo goed gaan, vindt Buddy Valastro dat het tijd wordt om zijn oude winkel een nieuwe uitstraling te geven. In het nieuwe seizoen van Cake Boss begint hij met deze verbouwing.

Photo for Cake Boss S8

Cake Boss S8

Buddy is back met een nieuw seizoen van Cake Boss. De energieke taartenbakker uit New Jersey breidt zijn imperium langzaam uit over Amerika en staat op het punt een nieuwe vestiging te openen in Connecticut waarbij dit keer ook een restaurant zit, genaamd de Sweet Room.

Photo for Cake Boss S8 - FL

Cake Boss S8 - FL

Buddy is back met een nieuw seizoen van Cake Boss. De energieke taartenbakker uit New Jersey breidt zijn imperium langzaam uit over Amerika en staat op het punt een nieuwe vestiging te openen in Connecticut met dit keer ook een restaurant met de naam Sweet Room.

Photo for Cake Boss S8B

Cake Boss S8B

Buddy blijft bakken! In een nieuw seizoen van Cake Boss zien we hoe de artistieke en karakteristieke taartenbakker uit New Jersey weer de mooiste creaties maakt. Zo gaat hij helemaal los als hij het verzoek van een Braziliaans cultureel centrum krijgt voor een taart voor hun jaarfeest.

Photo for Cake Boss S9

Cake Boss S9

Meesterbakker Buddy is back met een nieuw en smakelijk seizoen van Cake Boss. De creatieve en excentrieke taartenkunstenaar uit New Jersey trakteert ons weer op de mooiste cake-creaties.

Photo for Cake Boss S9B FL

Cake Boss S9B FL

Info volgt.

Photo for Cake Wars

Cake Wars

Welke meesterbakker kan de allermooiste creaties maken? Dat wordt uitgevochten in de nieuwe serie Cake Wars waarin steeds drie cake-kunstenaars de fraaiste en smaakvolste taarten bakken onder immense tijdsdruk.

Photo for Cake Wars - FL

Cake Wars - FL

Welke meesterbakker kan de allermooiste creaties maken? Dat wordt uitgevochten in de nieuwe serie Cake Wars waarin steeds vier cake-kunstenaars de fraaiste en smaakvolste taarten bakken onder immense tijdsdruk.

Photo for Cake Wars S4

Cake Wars S4

Het is de zoetste oorlog die er is: Cake Wars. Hierin nemen de beste banketbakkers uit het land het tegen elkaar op in een spannende bakwedstrijd. Per aflevering doen vier bakkers mee die in twee rondes uitmaken wie de winnaar is.

Photo for Cake Wars S4 - FL

Cake Wars S4 - FL

Het is de zoetste oorlog die er is: Cake Wars. Hierin nemen de beste banketbakkers uit het land het tegen elkaar op in een spannende bakwedstrijd. Per aflevering doen vier bakkers mee die in twee rondes uitmaken wie de winnaar is.

Photo for Call in the Cheapskates

Call in the Cheapskates

De extremen kunnen niet groter: de grootste gierigaards van Amerika die te hulp schieten om de grootste koopjesjagers van het land van hun verkwisting af te helpen. De special Call in the Cheapskates volgt enkele gezinnen die vanwege hun grote uitgavenpatroon amper rond kunnen komen.

Photo for Candy Queen

Candy Queen

Info volgt

Photo for Caribbean Life S19

Caribbean Life S19

Veel mensen dromen ervan om op een paradijselijk eiland te wonen, sommigen doen het gewoon! In een nieuw seizoen van Caribbean Life volgen we weer een aantal stellen die besloten hebben om in het Caribisch gebied te gaan wonen.

Photo for Carson Nation

Carson Nation

Carson Kressley, de opvallende stijlgoeroe uit ‘Queer Eye for the Straight Guy’, is terug! In de opbeurende en hartverwarmende TLC-serie ‘Carson Nation’ gaat Carson op een road trip door Amerika om mensen van een welverdiende make-over te voorzien...

Photo for Casualty 24/7 S1

Casualty 24/7 S1

Voor het eerst laat het Barnsley Hospital in het Verenigd Koninkrijk camera’s toe binnen de muren van de ‘Barnsley Casualty Department’, hun eerste hulp afdeling.

Photo for Casualty 24/7 S2

Casualty 24/7 S2

Hoe het er precies aan toegaat op de eerste hulp van een ziekenhuis is goed te zien in de reallife serie Casualty 24/7. Het volgt de dagelijkse ontwikkelingen in het Britse Barnsley Hospital Emergency department van dichtbij.

Photo for The Catch

The Catch

The Catch is een nieuwe tiendelige dramaserie (van ABC Studios) op TLC en vertelt het verhaal van Alice Vaughan (Mireille Enos), een van de betere privédetectives van LA. Als haar verloofde (Peter Krause) haar oplicht en er vandoor gaat met enkele miljoenen, begint Alice aan haar persoonlijke missie om hem op te sporen.

Photo for The Catch S2

The Catch S2

The Catch is terug met een nieuw en spannend seizoen. Het is twee weken na het einde van het eerste seizoen als blijkt dat Alices detectivebureau AVI (Anderson Vaughan Investigations) al zijn klanten kwijt is.

Photo for Celebrity IOU S1

Celebrity IOU S1

In de nieuwe serie Celebrity IOU tonen enkele Hollywood-sterren hun dankbaarheid aan personen die een grote impact hebben gehad op hun leven. De sterren verrassen hen met een hartverwarmende renovatie van hun huis, uitgevoerd door property brothers Drew en Jonathan Scott.

Photo for Celebrity IOU S2

Celebrity IOU S2

In een nieuw seizoen van Celebrity IOU tonen weer enkele Hollywood-sterren hun dankbaarheid aan personen die een grote impact hebben gehad op hun leven. De sterren verrassen hen met een hartverwarmende renovatie van hun huis of tuin, uitgevoerd door ‘property brothers’ Drew en Jonathan Scott.

Photo for Celebrity IOU S2B

Celebrity IOU S2B

In een nieuw seizoen van Celebrity IOU tonen weer enkele Hollywood-sterren hun dankbaarheid aan personen die een grote impact hebben gehad op hun leven. De sterren verrassen hen met een renovatie van hun huis, uitgevoerd door property brothers Drew en Jonathan Scott.

Photo for Celebrity IOU S3

Celebrity IOU S3

De property brothers Drew en Jonathan Scott zijn terug met een nieuw seizoen van Celebrity IOU! Hollywood-sterren tonen hun dankbaarheid aan personen die een grote impact hebben gehad op hun leven en verrassen hen met een renovatie van hun huis.

Photo for The Charlotte Crosby Experience

The Charlotte Crosby Experience

De 26-jarige Charlotte Crosby was twaalf seizoenen te zien in de realityserie Geordie Shore, de Britse variant van Oh Oh Cherso, maar heeft nu haar eigen tv-serie: The Charlotte Crosby Experience. Hierin reist ze af naar vier verschillende landen om compleet andere culturen te ontdekken.

Photo for The Charlotte Crosby Experience FL

The Charlotte Crosby Experience FL

De 26-jarige Charlotte Crosby was twaalf seizoenen te zien in de realityserie Geordie Shore, de Britse variant van Oh Oh Cherso, maar heeft nu haar eigen tv-serie: The Charlotte Crosby Experience. Hierin reist ze naar vier verschillende landen om compleet andere culturen te ontdekken.

Photo for Cherry Healey Investigates

Cherry Healey Investigates

Het leven is al gecompliceerd genoeg, maar hoe vind je de ideale partner? Wanneer moet je trouwen? Wanneer is het tijd voor een baby?

Photo for Cherry Healey Investigates 2

Cherry Healey Investigates 2

Hoe zorg ik ervoor dat ik mooi slank blijf?

Photo for Cherry Healey: Get A Life

Cherry Healey: Get A Life

Zijn singles zielig of genieten ze juist meer van het vrije leven? Is sleutelen aan je uiterlijk onzinnige ijdeltuiterij of verbetert het de kwaliteit van je leven? En word je van keihard werken en feesten nu gelukkig of juist gestrest? Het zijn enkele zaken die presentatrice Cherry Healey zich afvraagt.

Photo for Choccywoccydoodah

Choccywoccydoodah

Chocolade heeft echt iets magisch. Zelfs de meest chagrijnige mensen worden vrolijk van een lekkere reep chocola.

Photo for Choccywoccydoodah 2

Choccywoccydoodah 2

Choccywoccydoodah, de populaire Britse serie over chocolatiers, is terug! De bakkerij in Brighton opent weer zijn deuren om een heerlijk inkijkje te bieden in een waanzinnige, van chocolade overgoten, wereld. Meer dan 7.500 taarten worden jaarlijks bij Choccywoccydoodah geproduceerd...

Photo for Choccywoccydoodah 4

Choccywoccydoodah 4

De chocolade-artiesten van ‘Choccywoccydoodah’ zijn terug met een vierde seizoen dat grootser dan ooit is.

Photo for Choccywoccydoodah S7

Choccywoccydoodah S7

De chocoladekunstenaars van Choccywoccydoodah zijn terug met een nieuw seizoen vol smaakvolle kunstwerken. Vanuit hun winkel in de Engelse badplaats Brighton maken ze weer de meest fantastische chocoladetaarten voor bekende en minder bekende klanten.

Photo for Choccywoccydoodah Starstruck S5

Choccywoccydoodah Starstruck S5

De chocolade-artiesten van ‘Choccywoccydoodah’ moeten al hun creativiteit en stressbestendigheid aanwenden nu ze worden uitgedaagd door enkele bijzondere beroemdheden om een chocoladetaart te maken die alle verwachtingen te boven gaat.

Photo for Chopped Junior

Chopped Junior

Een heerlijke maaltijd bereiden met een verzameling willekeurige ingrediënten die je voorgeschoteld krijgt, is voor veel ervaren koks al een flinke opgave. Maar wat te denken als je amper 12 bent! In de nieuwe serie Chopped Junior gaan steeds vier ambitieuze chef-koks in wording deze uitdaging aan. In elke ronde krijgen

Photo for Chopped Junior - FL

Chopped Junior - FL

Een heerlijke maaltijd bereiden met een verzameling willekeurige ingrediënten die je voorgeschoteld krijgt, is voor veel ervaren koks al een flinke opgave. Maar wat te denken als je amper 12 bent! In de nieuwe serie Chopped Junior gaan steeds vier ambitieuze chef-koks in wording deze uitdaging aan. In elke ronde krijgen

Photo for Chopped S17-18

Chopped S17-18

Denk je dat je met doodgewone ingrediënten geen bijzondere maaltijd kunt maken? Kijk dan maar eens hoe de topchefs het aanpakken in het nieuwe programma Chopped. Elke aflevering krijgen vier ervaren koks een mand met alledaagse producten voor hun kiezen met de vraag er een smakelijk driegangendiner van te maken. Na elke

Photo for Chopped S17-18-fl

Chopped S17-18-fl

Denk je dat je met doodgewone ingrediënten geen bijzondere maaltijd kunt maken? Kijk dan maar eens hoe de topchefs het aanpakken in het nieuwe programma Chopped. Elke aflevering krijgen vier ervaren koks een mand met alledaagse producten voor hun kiezen met de vraag er een smakelijk driegangendiner van te maken. Na elke

Photo for Christina On The Coast

Christina On The Coast

Huizenexpert en ontwerper Christina Anstead (bekend van Flip or Flop) heeft een nieuw programma waarbij ze huiseigenaren aan de westkust van Amerika helpt met het verfraaien van hun – vaak toch al mooie – huis.

Photo for Christina On The Coast - FL

Christina On The Coast - FL

Huizenexpert en ontwerper Christina Anstead (bekend van Flip or Flop) heeft een nieuw programma waarbij ze huiseigenaren aan de westkust van Amerika helpt met het verfraaien van hun – vaak toch al mooie – huis.

Photo for Coach Charming

Coach Charming

Bill Alverson is de meest gewilde pageant-coach in Amerika. De zelfverzekerde en vlot babbelende gescheiden vader van drie – die in het dagelijks leven ook nog advocaat is – begeleidde de laatste vier Miss America’s waardoor zijn populariteit helemaal gestegen is.

Photo for Coach Charming - FL

Coach Charming - FL

Bill Alverson is de meest gewilde pageant-coach in Amerika. De zelfverzekerde en vlotte alleenstaande vader van drie – die in het dagelijks leven ook nog advocaat is – begeleidde de laatste vier Miss America’s waardoor zijn populariteit de pan uit vloog.

Photo for Confessions of an Animal Horder

Confessions of an Animal Horder

Deze nieuwe serie biedt een kijkje in de wereld van 'animal hoarding', het dwangmatig verzamelen van dieren. Er is geen officiële diagnose of behandeling voor deze dwangstoornis en vaak wordt het probleem pas aangepakt als de wet wordt overtreden...

Photo for Cosplay Melee

Cosplay Melee

De meest innovatieve cosplayers ter wereld nemen het elke week tegen elkaar op in het nieuwe programma Cosplay Melee, een strijd om de creatiefste kostuums en uniekste karakters.

Photo for Cosplay Melee - FL

Cosplay Melee - FL

De meest innovatieve cosplayers ter wereld nemen het elke week tegen elkaar op in het nieuwe programma Cosplay Melee, een strijd om de creatiefste kostuums en uniekste karakters.

Photo for Cougar Love

Cougar Love

Info volgt

Photo for Counting On 2B

Counting On 2B

De grote Duggar-familie – die met 19 kinderen in één gezin al erg groot was – breidt zich verder en verder uit in het nieuwe seizoen van Counting On. Terwijl Jinger op het punt staat om te gaan trouwen met Jeremy, kondigt Joy-Anna de volgende serieuze verkering aan, met haar jeugdvriend Austin.

Photo for Counting On 3B

Counting On 3B

De 19(!) kinderen uit de Duggar-familie worden langzaamaan allemaal volwassen en beginnen hun eigen gezinnen te stichten. Nadat Joy en Austin elkaar in het vorige seizoen van Counting On al het jawoord hebben gegeven, is het in het nieuwe seizoen de beurt aan Joe en Kendra.

Photo for Counting On 3B - FL

Counting On 3B - FL

Info volgt.

Photo for Counting On 3C

Counting On 3C

De Duggar-familie blijft zich maar uitbreiden. Na de bruiloften van Jinger (met Jeremy) en Joy-Anna (met Austin) staat alweer de derde huwelijksvoltrekking binnen twaalf maanden op de planning. Dit keer is het de beurt aan Joseph ‘Joe’ Dugger die zijn jawoord zal geven aan zijn verloofde Kendra. En het zal zeker niet de

Photo for Counting On 3C - FL

Counting On 3C - FL

De Dugger-familie blijft zich maar uitbreiden. Na de bruiloften van Jinger (met Jeremy) en Joy-Anna (met Austin) staat alweer het derde huwelijk binnen twaalf maanden op de planning. Dit keer is het de beurt aan Joseph ‘Joe’ Dugger die zijn jawoord zal geven aan zijn verloofde Kendra. En het zal zeker niet de laatste bru

Photo for Counting On S2A

Counting On S2A

In een nieuw seizoen van Counting On (voorheen: Jill & Jessa: Couting On) staan er nieuwe spannende ontwikkelingen op stapel voor de Duggar-familie. Zo heeft Jinger een serieuze relatie gekregen met voormalig voetbalprof Jeremy Vuolo op wie ze stapelverliefd is.

Photo for Counting On S2A FL

Counting On S2A FL

In een nieuw seizoen van Counting On (voorheen: Jill & Jessa: Couting On) staan er nieuwe spannende ontwikkelingen op stapel voor de Duggar-familie. Zo heeft Jinger een serieuze relatie gekregen met voormalig profvoetballer Jeremy Vuolo, op wie ze stapelverliefd is.

Photo for Counting On S3A

Counting On S3A

Het leven bij de Duggars lijkt nooit stil te staan. Wat wil je ook met zo’n grote familie. Als de ene dochter getrouwd is, dient de volgende verkering zich alweer aan of wordt er weer een kind geboren.

Photo for Counting On S4A

Counting On S4A

In de populaire realityserie Counting On blijven ze maar doortellen. Ook in het nieuwe seizoen is er weer een gezinsuitbreiding op komst. Ditmaal zijn we getuige van de geboorte van de dochter van Jinger en Jeremy. Maar daarmee is het feest nog niet over.

Photo for Counting On S4A - FL

Counting On S4A - FL

In de populaire realityserie Counting On blijven ze maar doortellen. Ook in het nieuwe seizoen is er weer een gezinsuitbreiding op komst. Ditmaal zijn we getuige van de geboorte van de dochter van Jinger en Jeremy. Maar daarmee is het feest nog niet over.

Photo for Counting On S4B

Counting On S4B

Nieuwe spannende ontwikkelingen in een nieuw seizoen van Counting On! Allereerst is er de verrassende verhuizing van Jinger en Jeremy naar Los Angeles! Ook is te zien hoe ze de zonnige stad alvast verkennen, voordat ze er definitief gaan wonen.

Photo for Counting On S4B - FL

Counting On S4B - FL

Info volgt.

Photo for Counting On S5

Counting On S5

Het leven van de Duggar-kinderen speelt zich in het nieuwe seizoen van Counting On nog af in het pre-coronatijdperk. Dus zien we Jinger en Jeremy op een heerlijke road-trip langs de westkust, voordat ze zich gaan settelen in Los Angeles.

Photo for Country House Rescue S1-4

Country House Rescue S1-4

Wie door Groot-Brittannië rijdt, ziet ze al snel staan: de prachtige landhuizen van soms eeuwen oud. Maar aan de mooie buitenkant is niet altijd te zien hoe sommige huizen vanbinnen wegkwijnen.

Photo for Country House Rescue S1-4 FL

Country House Rescue S1-4 FL

Wie door Groot-Brittannië rijdt, ziet ze al snel staan: de prachtige landhuizen van soms eeuwen oud. Maar aan de mooie buitenkant is niet altijd te zien hoe sommige huizen vanbinnen wegkwijnen.

Photo for Couples Who Kill 3

Couples Who Kill 3

Info volgt.

Photo for Crack Addicts

Crack Addicts

Crack Addicts is een medische serie over de baanbrekende chiropractische behandeling van Dr. Alessandra Colón en haar speciale team. Dr. Colón pakt de meest extreme gevallen aan in de Verenigde Staten.

Photo for Craft Wars

Craft Wars

Een lamp van brillenglazen, een kerstboom van postartikelen of een standbeeld gemaakt van muziekinstrumenten. Sommige creatieve knutselaars kunnen werkelijk van elk item weer iets compleet anders maken. Maar wie kan dit het beste? In de nieuwe serie ‘Craft Wars’ nemen drie ervaren fröbelaars het tegen elkaar op.

Photo for Crikey! It's the Irwins S1

Crikey! It's the Irwins S1

De legendarische natuurliefhebber Steve Irwin had altijd één droom: dat zijn kinderen ooit zijn werk zouden overnemen. “Is er een moment dat ik ooit een stap opzijzet met wat ik doe?”, zei hij ooit in een video-opname. “Ja, als mijn kinderen in mijn voetsporen treden. Ik zou een trots lid van hun team worden zodat zij mi

Photo for Crikey! It's the Irwins S1 - FL

Crikey! It's the Irwins S1 - FL

De legendarische natuurliefhebber Steve Irwin had altijd één droom: dat zijn kinderen ooit zijn werk zouden overnemen. “Is er een moment dat ik ooit een stap opzijzet met wat ik doe?”, zei hij ooit in een video-opname. “Ja, als mijn kinderen in mijn voetsporen treden. Ik zou een trots lid van hun team worden zodat zij mi

Photo for Cupcake Girls

Cupcake Girls

Informatie volgt.

Photo for The Curious Case of Natalia Grace: Natalia Speaks

The Curious Case of Natalia Grace: Natalia Speaks

In de zesdelige vervolgserie The Curious Case of Natalia Grace: Natalia Speaks horen we voor het eerst Natalia’s kant van het verhaal. Ze vertelt gedetailleerd hoe ze de periode heeft ervaren en heeft eveneens een geëmotioneerde ontmoeting met haar voormalige adoptievader Michael Barnett over de wederzijdse beschuldiging

Photo for Curvy Brides Boutique S1

Curvy Brides Boutique S1

Elke bruid verdient het om er als een prinses uit te zien. Ook als je stevig gebouwd bent. Dat is de opvatting van Jo Cooke en Alison Law die daarom een bruidswinkel begonnen zijn voor grote maten.

Photo for Curvy Brides Boutique S2

Curvy Brides Boutique S2

In een nieuw seizoen van Curvy Brides Boutique helpen Jo Cooke en Alison Law weer enkele zwaarlijvige bruiden om hun droomjurk te vinden. Zij vinden namelijk dat elke bruid het verdient om er als een prinses uit te zien. Ook als je stevig gebouwd bent.

Photo for Curvy Brides Boutique S2 - FL

Curvy Brides Boutique S2 - FL

In een nieuw seizoen van Curvy Brides Boutique helpen Jo Cooke en Alison Law weer enkele zwaarlijvige bruiden om hun droomjurk te vinden. Zij vinden namelijk dat elke bruid het verdient om er als een prinses uit te zien.

Photo for Curvy Brides Boutique S4A

Curvy Brides Boutique S4A

Voor veel bruiden is het vinden van de perfecte bruidsjurk al een hele opgave, maar voor plus-size bruiden is het helemaal een moeilijke klus. Niet veel boetieks hebben grote maten en daar komt nog bij dat veel curvy vrouwen het emotioneel ook lastig vinden om zich in een jurk te kleden.

Photo for Curvy Brides S1

Curvy Brides S1

De zussen Yukia en Yuneisia kwamen erachter dat er voor zwaarlijvige vrouwen helemaal geen mooie bruidsjurken te vinden waren. Daarom besloten ze zelf maar een winkel te beginnen met beeldschone bruidsjurken voor de volumineuze vrouw: Curvaceous Couture.

Photo for Curvy Brides S1 - FL

Curvy Brides S1 - FL

De zussen Yukia en Yuneisia kwamen erachter dat er voor zwaarlijvige vrouwen helemaal geen mooie bruidsjurken te vinden waren. Daarom besloten ze zelf maar een winkel te beginnen met beeldschone bruidsjurken voor de volumineuze vrouw: Curvaceous Couture.

Photo for Curvy Brides' Boutique S3

Curvy Brides' Boutique S3

Het vinden van de perfecte bruidsjurk is voor de meeste vrouwen al lastig, maar voor wie bovengemiddelde maten heeft, is het vaak helemaal een nachtmerrie. Vandaar dat de vriendinnen Jo Cooke en Alison Law een winkel zijn begonnen voor de wat vollere bruiden.


D

Photo for Daddy Dave

Daddy Dave

Dave Roelvink is vader geworden! Samen met vriendin Jazzlyn zien we in de nieuwe realityserie hoe de kersverse ouders verschillende hindernissen van het ongeoefende ouderschap proberen te overwinnen.

Photo for Darcey & Stacey S1

Darcey & Stacey S1

Dat het pad naar de ware liefde niet altijd makkelijk is, weten de tweelingzusjes Darcey en Stacey Silva maar al te goed. Ze werden bekend door de serie 90 Day Fiancé waarbij Darcey vooral opviel door haar tumultueuze relatie met de Nederlandse Jesse en Stacey als haar steun en toeverlaat in die roerige tijd.

Photo for Darcey & Stacey S2

Darcey & Stacey S2

Na een stormachtig jaar van ruzies en romantiek, eindigde het vorige seizoen van Darcey & Stacey uiteindelijk voorspoedig met het huwelijk van Stacey en de verloving van Darcey. Maar de problemen voor de tweelingzussen zijn daarmee verre van voorbij.

Photo for Darcey & Stacey S3A

Darcey & Stacey S3A

Darcey en Stacey zijn neergestreken in hun tweede huis Miami om hun business verder uit te breiden én om nieuwe avonturen te ontdekken. Gesteund door het succes van de Miami Swim Week, willen ze hun merk 'House of Eleven' verder uitbreiden naar winkels.

Photo for Dare To Wear

Dare To Wear

‘Dare To Wear’ is een nieuw make-over-programma met een hele verrassende aanpak. In elke aflevering worden twee vrouwen met een totaal tegenovergestelde kledingstijl geholpen aan een nieuwe outfit.

Photo for Dare To Wear - FL

Dare To Wear - FL

Dare To Wear is een make-over-programma met een hele verrassende aanpak. In elke aflevering worden twee vrouwen met een totaal tegenovergestelde kledingstijl geholpen aan een nieuwe outfit.

Photo for The Dateables UK S6

The Dateables UK S6

Het vinden van de ware liefde is niet voor iedereen even makkelijk. Maar voor sommige mensen is het net even lastiger.

Photo for The Dateables UK S6 - FL

The Dateables UK S6 - FL

Het vinden van de ware liefde is niet voor iedereen even makkelijk. Maar voor sommige mensen is het net even lastiger.

Photo for DC Cupcakes

DC Cupcakes

Sophie and Katherine zetten hun spaargeld op het spel en gaven hun carrières op om zich te richten op hun passie voor bakken en hun droom een bakkerij te openen.

Photo for De Frogers: Happy Campers

De Frogers: Happy Campers

De hele familie Froger is straks weer samen te zien in een nieuw TLC-programma. Bijna 10 jaar geleden maakten zij met z’n allen een camperreis door de US. Dat beviel zo goed, dat de familie - inmiddels enorm uitgebreid - weer een prachtige reis maakt en dit keer door Zuid-Engeland.

Photo for Deadly Women

Deadly Women

Informatie volgt.

Photo for Deaf & Blind Triplets

Deaf & Blind Triplets

In deze inspirerende documentaire onderzoeken we de bijzondere wereld van Zoe, Sophie en Emma Hooker, de enige doofblinde drieling ter wereld.

Photo for Devious Maids

Devious Maids

De makers van de hitserie ‘Desperate Housewives’ hebben een nieuwe topproductie gemaakt die vanaf 3 juli te zien is op TLC: Devious Maids. De even komische als ontroerende serie draait om het leven van vijf Latijns-Amerikaanse dienstmeisjes die werken voor de rijke jetset van Beverly Hills.

Photo for Devious Maids S2

Devious Maids S2

Drie maanden na de verrassende ontknoping van de moord op dienstmeisje Flora gaat het leven weer verder voor de devious maids. Maar wie denkt dat hun leven nu in rustiger vaarwater terecht is gekomen, heeft het mis. Nieuwe intriges, nieuwe affaires en nieuwe geheimen dienen zich aan.

Photo for Devious Maids S4

Devious Maids S4

De dienstmeisjes van Devious Maids keren terug voor een vierde seizoen van de populaire serie. En met hen een wereld vol roddel, achterklap, leugens en zelfs moord. Ook in dit seizoen zijn de intriges en dramatiek niet van de lucht. Nieuw in dit seizoen is een rol voor Eva Longoria.

Photo for Devious Maids S4 - FL

Devious Maids S4 - FL

De dienstmeisjes van Devious Maids keren terug voor een vierde seizoen van de populaire serie. En met hen een wereld vol roddel, achterklap, leugens en zelfs moord. Ook in dit seizoen zijn de intriges en dramatiek niet van de lucht. Nieuw in dit seizoen is een rol voor Eva Longoria, bekend van Desparate Housewives.

Photo for Diagnose Me

Diagnose Me

Het zal je maar gebeuren dat je van de ene op de andere dag getroffen wordt door een mysterieuze ziekte waar dokters geen raad mee weten. Het overkwam de mensen in de nieuwe serie Diagnose Me.

Photo for Diana: Tragedy Or Treason? FL

Diana: Tragedy Or Treason? FL

Op 31 augustus is het 20 jaar geleden dat Lady Diana overleed, de vrouw die meer was dan een prinses en geliefd was over de hele wereld. Ze was een stijlicoon en een toegewijde moeder, en ze gaf een compleet nieuwe betekenis aan het woord koninklijk, zo sterk dat velen vreesden dat zij ooit de monarchie zou onderuithalen

Photo for Dinner Date S4

Dinner Date S4

Ze zeggen wel dat liefde door de maag gaat. Maar is dat echt zo? Wat zeggen kookkunsten over iemands karakter? Dat zal blijken uit de nieuwe serie Dinner Date waarbij één single vijf maaltijden voorgeschoteld krijgt die gemaakt zijn door vijf verschillende potentiële dates.

Photo for Dinner Date S5

Dinner Date S5

Ze zeggen wel dat liefde door de maag gaat. Maar is dat echt zo? Wat zeggen kookkunsten over iemands karakter? Dat zal blijken uit de nieuwe serie Dinner Date waarbij één single vijf maaltijden voorgeschoteld krijgt die gemaakt zijn door vijf verschillende potentiële dates.

Photo for Disappeared

Disappeared

In de nieuwe TLC-serie ‘Disappeared’ onderzoeken we het onvoorspelbare verloop van vermissingszaken en volgen we onderzoeken die erop gericht zijn te ontdekken hoe en waarom mensen verdwijnen...

Photo for Disappeared 4

Disappeared 4

Info volgt.

Photo for Diva Brides

Diva Brides

Elke bruid wil natuurlijk dat haar huwelijksdag perfect is, maar sommige bruiden zijn wel erg veeleisend. Deze Diva Brides stoppen niet totdat ze krijgen wat ze willen en dreigen desnoods de hele ceremonie af te blazen. De een wil de allermooiste jurk waar geen prijs te hoog voor is, de andere wil juist weinig besteden.

Photo for Doctors: Behind Closed Doors

Doctors: Behind Closed Doors

Kijk mee met de Londense huisartsenpraktijk waar de artsen te maken krijgen met de meest uiteenlopende gevallen.

Photo for Doctors: Behind Closed Doors - FL

Doctors: Behind Closed Doors - FL

In het nieuwe seizoen van Doctors: Behind Closed Doors mogen we weer meekijken achter de schermen van een huisartsenpraktijk in Londen. De huisartsen krijgen te maken met de meest uiteenlopende gevallen.

Photo for Doctors: Behind Closed Doors S5

Doctors: Behind Closed Doors S5

Wie in een wachtkamer van de huisarts zit, vraagt zich vast wel eens af voor welke klachten de andere patiënten komen. Zijn het erge klachten? Mysterieuze aandoeningen? Of simpele verkoudheidjes van overbezorgde patiënten? Het doktersgeheim voorkomt dat wij hier meer van weten. Tot nu toe. Want in het nieuwe seizoen van

Photo for Doctors: Behind Closed Doors S5 - FL

Doctors: Behind Closed Doors S5 - FL

Wie in een wachtkamer van de huisarts zit, vraagt zich vast wel eens af voor welke klachten de andere patiënten komen. Zijn het erge klachten? Mysterieuze aandoeningen? Of simpele verkoudheidjes van overbezorgde patiënten? Het doktersgeheim voorkomt dat wij hier meer van weten. Tot nu toe. Want in het nieuwe seizoen van

Photo for Doubling Down with the Derricos S1

Doubling Down with the Derricos S1

Je hebt grote gezinnen, erg grote gezinnen en bijzonder grote gezinnen. De Derrico’s vallen duidelijk in die laatste categorie. Nadat Karen en Deon al twee kinderen hadden, kregen ze achtereenvolgens een tweeling, een vijfling en nog een tweeling.

Photo for Doubling Down With the Derricos S2

Doubling Down With the Derricos S2

Nadat Karen en Deon al twee kinderen hadden, kregen ze achtereenvolgens een tweeling, een vijfling, nog een tweeling en daarna een drieling – allemaal op natuurlijke wijze verwekt. Dat betekent dat ze nu veertien kinderen hebben die allemaal nog onder de achttien zijn.

Photo for Doubling Down with the Derricos S3

Doubling Down with the Derricos S3

Een gezin met 14 kinderen, waaronder vier meerlingen! De meeste ouders zouden al overspannen worden van het idee, maar Karen en Deon Derrico lijken het wonderwel te kunnen managen

Photo for Doubling Down With The Derricos S4

Doubling Down With The Derricos S4

Een vijfling, een drieling, twee tweelingen en nog twee kinderen, het gezin van Karen en Deon Derrico is bijzonder groot te noemen – met de nadruk op ‘bijzonder’.

Photo for Dr Pimple Popper Pop Ups (season 1B)

Dr Pimple Popper Pop Ups (season 1B)

Al vanaf zijn geboorte kampt Matt met neurofibromatosis, een aandoening die ervoor zorgt dat er allerlei tumoren in, maar vooral op zijn lichaam groeien. Hij heeft een flinke verdikking in zijn nek en ook zijn buik en rug zitten onder de grote en kleine bulten.

Photo for Dr. Christian Will See You Now S1

Dr. Christian Will See You Now S1

De wereldberoemde arts dr. Christian Jessen opent de deuren van zijn nieuwe luxe pop-up gezondheidskliniek waarin hij patiënten met allerlei aandoeningen probeert te helpen.

Photo for Dr. Christian Will See You Now S1 FL

Dr. Christian Will See You Now S1 FL

De wereldberoemde arts dr. Christian Jessen opent de deuren van zijn nieuwe luxe pop-upgezondheidskliniek, waar hij patiënten met allerlei aandoeningen probeert te helpen.

Photo for Dr. Christian Will See You Now S3

Dr. Christian Will See You Now S3

De populaire huisarts dr. Christian Jessen opent opnieuw de deuren van zijn speciale pop-up-kliniek waarin hij patiënten in uitzichtloze situaties weer hoop op herstel probeert te geven.

Photo for Dr. Christian Will See You Now S3 - FL

Dr. Christian Will See You Now S3 - FL

De populaire huisarts dr. Christian Jessen opent opnieuw de deuren van zijn speciale pop-up-kliniek waarin hij patiënten in uitzichtloze situaties weer hoop op herstel probeert te geven.

Photo for Dr. Dee: Alaska Vet

Dr. Dee: Alaska Vet

Een dierenarts zijn in Alaska is een bijzondere opgave. Sommige gebieden zijn zo afgelegen dat je er alleen met een vliegtuigje of sneeuwmobiel kunt komen.

Photo for Dr. Dee: Alaska Vet - FL

Dr. Dee: Alaska Vet - FL

Een dierenarts zijn in Alaska is een bijzondere opgave. Sommige gebieden zijn zo afgelegen dat je er alleen met een vliegtuigje of sneeuwmobiel kunt komen.

Photo for Dr. Down There

Dr. Down There

Als er één gebied is waar mensen het liefst geen kwalen krijgen, dan is het wel in het intieme deel van het lichaam. Naast de pijn en het ongemak van een aandoening aan de penis of vagina, is er vaak ook de schaamte die overheerst.

Photo for Dr. Mercy

Dr. Mercy

De huid is ons grootste orgaan en heeft daarom veel kans op de nodige aandoeningen. Veel Amerikanen die kampen met ernstige huidproblemen, hebben hun hoop gevestigd op Dr. Mercy Odueyungbo, de Nigeriaans-Amerikaanse dermatoloog met een grote staat van dienst.

Photo for Dr. Pimple Popper S1A

Dr. Pimple Popper S1A

Dr. Sandra Lee is een van de meest vooraanstaande dermatologen van Amerika en specialist in het verwijderen van knobbels en cystes.

Photo for Dr. Pimple Popper S1B-2A

Dr. Pimple Popper S1B-2A

Onze huid kan soms vreemde en vervelend uitstulpingen krijgen. Van kleine puistjes tot grotere cystes of zelfs enorme bobbels. Als iemand weet hoe je dit soort zwellingen en kwellingen moet verwijderen, dan is het wel Sandra Lee, beter bekend als Dr. Pimple Popper. Zij is een huidspecialist met meer dan vijftien jaar erv

Photo for Dr. Pimple Popper S1B-2A - FL

Dr. Pimple Popper S1B-2A - FL

Onze huid kan soms vreemde en vervelend uitstulpingen krijgen. Van kleine puistjes tot grotere cystes of zelfs enorme bobbels. Als iemand weet hoe je dit soort zwellingen en kwellingen moet verwijderen, dan is het wel Sandra Lee, beter bekend als Dr. Pimple Popper. Zij is een huidspecialist met meer dan vijftien jaar erv

Photo for Dr. Pimple Popper S2B

Dr. Pimple Popper S2B

Bultjes, puistjes, knobbels of zelfs grote gezwellen, als er iemand weet hoe je deze onwelkome uitstulpingen van het menselijk lichaam weg moet krijgen, is het wel dermatoloog Sandra Lee, alias Dr. Pimple Popper.

Photo for Dr. Pimple Popper S2B - FL

Dr. Pimple Popper S2B - FL

Bultjes, puistjes, knobbels of zelfs grote gezwellen, als er iemand weet hoe je deze onwelkome uitstulpingen van het menselijk lichaam weg moet krijgen, is het wel dermatoloog Sandra Lee, alias Dr. Pimple Popper.

Photo for Dr. Pimple Popper S2C

Dr. Pimple Popper S2C

Puistjes, bulten of enorme gezwellen. Als iemand hier raad mee weet, is het wel Sandra Lee – beter bekend als Dr. Pimple Popper. In een nieuw seizoen helpt ze weer een groot aantal patiënten af van de ongewenste bobbels waar ze soms al jaren mee rondlopen.

Photo for Dr. Pimple Popper S3C

Dr. Pimple Popper S3C

Bulten zo groot als kokosnoten en vergroeiingen die constante pijn geven. Dermatoloog Sandra Lee – alias Dr. Pimple Popper – heeft al veel gezien in haar carrière maar krijgt toch elke keer weer patiënten met nieuwe opvallende aandoeningen in haar praktijk.

Photo for Dr. Pimple Popper S4A

Dr. Pimple Popper S4A

De bekendste puisten- en bultenspecialist is terug met enkele opmerkelijke operaties. Gewapend met haar scalpel, spatmasker en sociale inborst helpt Dr. Pimple Popper weer een groot aantal patiënten van hun vervelende huidaandoeningen af die voor zowel pijn, ongemak als schaamte zorgen.

Photo for Dr. Pimple Popper S5A

Dr. Pimple Popper S5A

Huiddokter Sandra Lee heeft al veel kwalen behandeld in haar leven, maar wordt soms toch nog verrast door een aandoening die ze niet eerder heeft gezien.

Photo for Dr. Pimple Popper S5B

Dr. Pimple Popper S5B

Zelfs de ervaren dermatoloog Dr. Sandra Lee kan nog regelmatig verrast worden door aandoeningen van patiënten die ze niet eerder zo gezien heeft. Vooral uitslag op de huid kan in talloze vormen voorkomen, waardoor de juiste behandeling moeilijk te bepalen is als je niet de juiste diagnose stelt.

Photo for Dr. Pimple Popper: The 12 Pops of Christmas

Dr. Pimple Popper: The 12 Pops of Christmas

Wie er met de Kerstdagen mooi uit wil zien, trekt niet alleen een feestelijke jurk aan, ook de huid kan vaak wel een restyling gebruiken. Wie last heeft van ongewenste mee-eters (nee, daarmee bedoelen we niet de schoonouders tijdens het Kerstdiner) kan een hoop leren van huidexpert Sandra Lee, alias Dr Pimple Popper. Zij

Photo for Dr. Pimple Popper: The 12 Pops of Christmas - fl

Dr. Pimple Popper: The 12 Pops of Christmas - fl

Wie er met de Kerstdagen mooi uit wil zien, trekt niet alleen een feestelijke jurk aan, ook de huid kan vaak wel een restyling gebruiken. Wie last heeft van ongewenste mee-eters (nee, daarmee bedoelen we niet de schoonouders tijdens het Kerstdiner) kan een hoop leren van huidexpert Sandra Lee, alias Dr Pimple Popper. Zij

Photo for Dr. Pimple Popper: Where Are They Now? S1

Dr. Pimple Popper: Where Are They Now? S1

Bultjes, bobbels of builen zo groot als een voetbal – als er iemand is die weet hoe je dit soort ongewenste uitstulpingen van het lichaam moet verwijderen, is het wel dermatoloog Dr. Sandra Lee, alias Dr. Pimple Popper.

Photo for Drag Me Down The Aisle

Drag Me Down The Aisle

Weten hoe je een bruiloft echt tot een verrassend feest kunt maken? Kijk dan naar de nieuwe special Drag Me Down The Aisle. Daarin geven vier vermaarde drag queens advies aan een aanstaande bruid.

Photo for Drag Me Down The Aisle - FL

Drag Me Down The Aisle - FL

Weten hoe je een bruiloft echt tot een verrassend feest kunt maken? Kijk dan naar de nieuwe special Drag Me Down The Aisle. Daarin geven vier vermaarde drag queens advies aan een aanstaande bruid.

Photo for Dragnificent! S1

Dragnificent! S1

Na de populaire special Drag Me Down The Aisle is het opnieuw tijd om de extravagante hulp in te roepen van de vier populairste drag queens van Amerika.

Photo for Dresscue Me

Dresscue Me

Het leven is al gecompliceerd genoeg, maar hoe vind je Elke 30-minuten durende aflevering volgt het best bewaarde geheim van modeland: Shareen Mitchell.

Photo for Driving me Crazy

Driving me Crazy

Overal ter wereld staan relaties onder druk omdat mensen aan de lopende band chauffeur moeten spelen voor familieleden en vrienden die geen auto kunnen rijden. Of erger nog; omdat bijrijders zonder rijbewijs het rijgedrag van hun bestuurder bekritiseren..

Photo for Dukes Of Melrose

Dukes Of Melrose

Cameron Silver is de ongekroonde ‘King of Vintage’. In zijn winkel ‘Decades’ aan Melrose Avenue in Los Angeles verkoopt hij de mooiste ontwerpersjurken uit vroegere tijden. Soms letterlijk decennia oud, maar tijdloos in hun schoonheid.


E

Photo for Eating With My Ex: Going Dutch S3

Eating With My Ex: Going Dutch S3

De servetten zijn gestreken, de glazen opgepoetst en de messen geslepen… want vrijdag 28 april start namelijk weer een gloednieuw seizoen van Eating With My Ex: Going Dutch! In Nederland stíkt het schijnbaar nog steeds van de bekende ‘wrok-koesterende’ exen. Ook dít seizoen zit namelijk weer tjokvol reality ex-geliefden

Photo for Eline Gets Dirty

Eline Gets Dirty

Wat gebeurt er wanneer één van de meest stijlvolle Vlaamse presentatrices zich dertig dagen lang helemaal afkeert van het huidige schoonheidsideaal en zich niet meer wast en geen make-up draagt? Presentatrice, actrice en zangeres Eline de Munck vroeg het zich af en is voor TLC deze uitdaging aangegaan.

Photo for Eline Gets Dirty - FL

Eline Gets Dirty - FL

Wat gebeurt er wanneer één van Vlaanderens meest stijlvolle bekende jongedames zich dertig dagen lang helemaal afkeert van het huidige schoonheidsideaal en zich niet meer wast en geen make-up draagt? Presentatrice, actrice en zangeres Eline de Munck vroeg het zich af en is voor TLC deze uitdaging aangegaan.

Photo for Emma Willis Delivering Babies Special

Emma Willis Delivering Babies Special

Emma Willis keert terug naar de baby’s die ze hielp geboren worden in de documentaireserie Emma Willis Delivering Babies. In deze special bezoekt de Britse tv-presentatrice vijf stellen die ze sinds de bevalling van hun kinderen niet meer heeft gezien.

Photo for Emma Willis: Delivering Babies

Emma Willis: Delivering Babies

Toen tv-presentatrice Emma Willis beviel van haar eerste kind was ze extreem onder de indruk van het belangrijke werk dat verloskundigen verrichten. En sindsdien wilde ze eigenlijk niets liever dan dit werk eens van dichtbij meemaken. In de nieuwe serie Emma Willis: Delivering Babies krijgt ze deze unieke kans. Ze mag ti

Photo for Emma Willis: Delivering Babies - FL

Emma Willis: Delivering Babies - FL

Toen tv-presentatrice Emma Willis beviel van haar eerste kind was ze extreem onder de indruk van het belangrijke werk dat verloskundigen verrichten. En sindsdien wilde ze eigenlijk niets liever dan dit werk eens van dichtbij meemaken. In de nieuwe serie Emma Willis: Delivering Babies krijgt ze deze unieke kans. Ze mag ti

Photo for Emma Willis: Delivering Babies S2

Emma Willis: Delivering Babies S2

Tv-presentatrice Emma Willis mocht in het eerste seizoen van de serie Emma Willis: Delivering Babies tien weken lang meelopen op de drukke afdeling verloskunde van het Princess Alexandra ziekenhuis in Harlow (Essex). Ze keert nu terug om haar opleiding voor ‘Maternity Care Assistant’ te voltooien.

Photo for Escaping The Prophet

Escaping The Prophet

Op 16-jarige leeftijd ontsnapte Flora Jessop uit de strenggelovige gemeenschap FLDS, nadat ze onder meer jarenlang was misbruikt door haar eigen vader. Nu helpt ze anderen met het wegkomen uit deze sekte waar polygamie en gedwongen huwelijken gemeengoed zijn.

Photo for Expeditie Schoonmoeder

Expeditie Schoonmoeder

Overleven op een eiland kan al moeilijk genoeg zijn, laat staan als je gestrand bent met je schoonmoeder! Vier schoonmoeders- en dochters/zonen reizen in het nieuwe TLC-programma Expeditie Schoonmoeder met Patty Brard naar een exotisch eiland, weg van alles en iedereen, om aan hun relatie te werken.

Photo for Expeditie Schoonmoeder - FL

Expeditie Schoonmoeder - FL

Overleven op een eiland kan al moeilijk genoeg zijn, laat staan als je gestrand bent met je schoonmoeder! Vier schoonmoeders- en dochters/zonen reizen in het nieuwe TLC-programma Expeditie Schoonmoeder met Patty Brard naar een exotisch eiland, weg van alles en iedereen, om aan hun relatie te werken.

Photo for Extraordinary Life Moments S1

Extraordinary Life Moments S1

Een blinde moeder die haar kinderen voor het eerst kan zien, een verlamde bruidegom die lopend naar het altaar gaat of een vrouw die voor het eerst haar halfzus ontmoet. Stuk voor stuk bijzondere gebeurtenissen, maar die extra bijzonder werden doordat ze live op tv werden uitgezonden.

Photo for Extraordinary Life Moments S1 FL

Extraordinary Life Moments S1 FL

Een blinde moeder die haar kinderen voor het eerst kan zien, een verlamde bruidegom die lopend naar het altaar gaat of een vrouw die voor het eerst haar halfzus ontmoet. Stuk voor stuk bijzondere gebeurtenissen, maar die extra bijzonder werden doordat ze live op tv werden uitgezonden.

Photo for Extraordinary Pregnancies S1

Extraordinary Pregnancies S1

Elke minuut worden er wereldwijd 250 baby’s geboren. In veel gevallen is dat na een normale zwangerschap zonder bijzonderheden. Maar soms verlopen de negen maanden voor de geboorte voor de moeder heel anders.

Photo for Extraordinary Pregnancies S1 - FL

Extraordinary Pregnancies S1 - FL

Elke minuut worden er wereldwijd 250 baby’s geboren. In veel gevallen is dat na een normale zwangerschap zonder bijzonderheden. Maar soms verlopen de negen maanden voor de geboorte voor de moeder heel anders.

Photo for Extraordinary Pregnancies S2

Extraordinary Pregnancies S2

Elke bevalling is een bijzonder moment, maar voor sommige vrouwen is het extra bijzonder. Bijvoorbeeld omdat ze dachten nooit een kans te maken, omdat ze een zeldzame ziekte hebben of omdat ze als transgender moeten vechten voor het recht op erkenning door de buitenwereld.

Photo for Extraordinary Pregnancies S2 FL

Extraordinary Pregnancies S2 FL

Elke bevalling is een bijzonder moment, maar voor sommige vrouwen is het extra bijzonder. Bijvoorbeeld omdat ze dachten nooit een kans te maken, omdat ze een zeldzame ziekte hebben of omdat ze als transgender moeten vechten voor het recht op erkenning door de buitenwereld.

Photo for Extreme Cheapskates

Extreme Cheapskates

Kranten als toiletpapier, één keer per week de wc doortrekken en kleren wassen tijdens het douchen. Sommige mensen gaan wel heel erg ver om een beetje geld te besparen. In ‘Extreme Cheapskates’ ontmoeten we enkele van deze bizar zuinige types die ‘consuminderen’ tot kunst hebben verheven.

Photo for Extreme Cheapskates S3

Extreme Cheapskates S3

Het is natuurlijk altijd goed om op de kleintjes te letten en niet onnodig veel geld uit te geven, maar sommige mensen maken het zo bont dat het hun hele leven behelst.

Photo for Extreme Cougar Wives

Extreme Cougar Wives

Drie oudere vrouwen met veel jongere minnaars Een oudere man met een jongere vrouw is algemeen geaccepteerd, andersom liggen de zaken nogal anders. Dan krijg je sneller fronsende wenkbrauwen en afkeurende blikken.

Photo for Extreme Couponing

Extreme Couponing

Maak kennis met een nieuw groep van fanatiekelingen. Kortingsbonnen verzamelaars zie je in 'Extreme Couponing'. Hun doel is simpel, zo veel mogelijk krijgen voor zo weinig mogelijk geld.

Photo for Extreme Couponing 2

Extreme Couponing 2

Een aanbieding op zijn tijd is altijd handig. Twee blikjes tuinbonen voor de prijs van één. Drie zakken chips halen, twee betalen.

Photo for Extreme Couponing 3

Extreme Couponing 3

Zegeltjes plakken voor wat korting op de boodschappen hebben we allemaal wel eens gedaan. Maar sommige mensen pakken het wel erg groots aan. In een nieuw seizoen van ‘Extreme Couponing’ volgen we enkele vrouwen die geobsedeerd zijn door koopjes en kortingsbonnen...

Photo for Extreme Couponing 4

Extreme Couponing 4

Voor 900 dollar boodschappen doen en slechts 5 dollar betalen. De bloedfanatieke bonnetjesverzamelaars van ‘Extreme Couponing’ kunnen dat. Zij hebben van zegeltjes plakken hun beroep gemaakt en weten daardoor honderden dollars te besparen op hun boodschappen.

Photo for Extreme Couponing All Stars

Extreme Couponing All Stars

In de populaire TLC-serie ‘Extreme Couponing’ zagen we al hoe overactieve bonnenverzamelaars er alles aan deden om zo veel mogelijk geld te besparen op boodschappen. ‘Extreme Couponing All-Stars’, de nieuwe TLC-serie over extreme bonnenknippers, gaat nog een stap verder...

Photo for Extreme Makeover: Home Edition S1

Extreme Makeover: Home Edition S1

De populaire serie ‘Extreme Makeover: Home Edition’ is terug! Het programma dat elke week een gezin in nood helpt met hun huisvesting wordt ditmaal gepresenteerd door bekroond acteur Jesse Tyler Ferguson.

Photo for Extreme Sisters S1

Extreme Sisters S1

De band tussen zussen is soms zo hecht dat ze werkelijk alles samendoen. Van samen slapen en samen douchen tot zelfs het daten van dezelfde man.

Photo for Extreme Sisters S2

Extreme Sisters S2

Zussen die samen douchen en zelfs samen naar de wc gaan. Welkom bij het nieuwe seizoen van Extreme Sisters waarin we zussen zien bij wie de band wel erg innig te noemen is.

Photo for Extrene Couponing 3

Extrene Couponing 3

Info volgt.


F

Photo for The Fabulous Baker Brothers

The Fabulous Baker Brothers

De lekkerste broers van Engeland: Tom en Henry Herbert. In de nieuwe smaakvolle serie ‘The Fabulous Baker Brothers’ brengen ze hun talenten samen en laten ze zien hoe je de lekkerste broden en deeggerechten kunt maken.

Photo for The Fabulous Baker Brothers S2

The Fabulous Baker Brothers S2

Het is smullen geblazen met de smaakvolste broers van Engeland: Tom en Henry Herbert, alias The Fabulous Baker Brothers.

Photo for The Fabulous Baker Brothers: A Bite Of Britain

The Fabulous Baker Brothers: A Bite Of Britain

Wie aan heerlijk eten denkt, denkt vast niet direct aan Engeland. Terwijl de Britse keuken wel degelijk veel te bieden heeft, menen Tom en Henry Herbert, beter bekend als The Fabulous Baker Brothers.

Photo for Facing Trauma FL

Facing Trauma FL

In de serie Facing Trauma helpt de vermaarde plastische chirurg dr. Andrew Jacono slachtoffers van ongelukken en geweld bij het herstellen van hun beschadigde gezicht. De verhalen die zij meemaakten zijn stuk voor stuk aangrijpend en de slachtoffers balanceerden vaak op het randje van de dood.

Photo for The Family Chantel

The Family Chantel

Een van de meest spraakmakende koppels uit 90 Days Fiancé is ongetwijfeld Chantel en Pedro. Goed nieuws voor hun fans, want ze krijgen een eigen show: The Family Chantel.

Photo for The Family Chantel - FL

The Family Chantel - FL

Een van de meest spraakmakende koppels uit 90 Day Fiancéis ongetwijfeld Chantel en Pedro. Goed nieuws voor hun fans, want ze krijgen een eigen show: The Family Chantel.

Photo for The Family Chantel S2

The Family Chantel S2

Er lijkt geen einde te komen aan de commotie in het leven van Chantal en Pedro. De Amerikaanse Chantal leerde Pedro kennen in de Dominicaanse Republiek en ze trouwden vier jaar geleden in Amerika.

Photo for The Family Chantel S4

The Family Chantel S4

Na vijf jaar staat het huwelijk tussen Chantel en Pedro op springen. Wat een leuke verhuizing naar een nieuw huis had moeten zijn, zorgde eerder voor het blootleggen van hun verschillen en issues: van beschuldigingen van bedrog tot onopgeloste familieproblemen.

Photo for The Family Chantel S5

The Family Chantel S5

The Family Chantel keert terug voor zijn laatste en meest explosieve hoofdstuk. Chantel en Pedro zijn beiden klaar om verder te gaan zonder elkaar.

Photo for Family Matters With Jo Frost S1

Family Matters With Jo Frost S1

Schreeuwende koters die het bloed onder je nagels halen, voortdurend ruzie zoeken, niet stil willen zitten aan tafel en al helemaal niet luisteren. In sommige gezinnen is de relatie met de kinderen zo verstoord dat de ouders niet meer weten wat te doen.

Photo for Family Matters With Jo Frost S1 - FL

Family Matters With Jo Frost S1 - FL

Schreeuwende kinderen die het bloed onder je nagels halen, voortdurend ruzie zoeken, niet stil willen zitten aan tafel en al helemaal niet luisteren. In sommige gezinnen is de relatie met de kinderen zo verstoord dat de ouders niet meer weten wat te doen.

Photo for Fashion Hunters

Fashion Hunters

Wie een echte Gucci-jurk, Birkin-tas of Louboutins-schoenen wil hebben voor een redelijke prijs, moet beslist eens een kijkje nemen in ‘Second Time Around’ in New York. In deze winkel worden namelijk niet zomaar tweedehandskleren verkocht.

Photo for Fat Chance

Fat Chance

Stel je komt de liefde van je leven tegen, maar durft geen actie te ondernemen omdat je onzeker bent over je ernstige overgewicht. Het overkomt de deelnemers in de nieuwe serie Fat Chance. Zij krijgen de ‘vette kans’ op een waanzinnige date, als ze tenminste in drie maanden het gewicht verliezen dat nodig is.

Photo for Fat Chance - FL

Fat Chance - FL

Stel je komt de liefde van je leven tegen, maar durft geen actie te ondernemen omdat je onzeker bent over je ernstige overgewicht. Het overkomt de deelnemers in de nieuwe serie Fat Chance. Zij krijgen de ‘vette kans’ op een waanzinnige date, als ze tenminste in drie maanden het gewicht verliezen dat nodig is.

Photo for Fboy Island Nederland

Fboy Island Nederland

In Fboy Island Nederland reizen Jennemie (26), Manon (24) en Sarah (29) af naar een tropisch eiland waar zij worden vergezeld door een groep mannen, bestaande uit Nice Guys die op zoek zijn naar de ware liefde.

Photo for Fboy Island US

Fboy Island US

Op Fboy Island ontmoeten drie bloedmooie dames, 24 even aantrekkelijke mannen. Echter zijn slechts twaalf van deze heren nice guys die met juiste bedoelingen naar het eiland zijn gekomen: het vinden van een ware connectie en misschien wel de liefde. Maar voor welk type man kiest de hetero vrouw tegenwoordig?

Photo for Filthy House SOS S1

Filthy House SOS S1

Een huis vol rotzooi, etensresten en krioelende insecten. Sommige huizen zijn zo smerig dat drastisch ingrijpen noodzakelijk is.

Photo for Fitness Diaries

Fitness Diaries

De serie Fitness Diaries volgt het leven van vijf fitgirls die volledig gefocust zijn op sport. Famke Louise, Fajah, Roos, Lindsey en Evelien delen álles; hun gezonde en natuurlijk fitte levensstijl, inclusief alle ups en óók alle downs.

Photo for Flea Market Flip

Flea Market Flip

Dat rommelmarkten niet alleen rommel verkopen, weten de deelnemers aan Flea Market Flip maar al te goed. Met hun geoefend oog weten ze vaak de verborgen pareltjes te vinden tussen de echte troep.

Photo for Flea Market Flip - Fl

Flea Market Flip - Fl

Dat rommelmarkten niet alleen rommel verkopen, weten de deelnemers aan Flea Market Flip maar al te goed. Met hun geoefend oog weten ze vaak de verborgen pareltjes te vinden tussen de echte rommel. Om te kijken wie dit het beste kan, strijden twee teams tegen elkaar.

Photo for Flip or Flop S7

Flip or Flop S7

Tarek en Christina El Moussa delen een bijzondere passie: het opkopen en opknappen van vervallen huizen om ze daarna met winst door te verkopen. Klinkt als een snelle manier van geld verdienen, maar als ze de renovatiekosten vooraf niet goed inschatten of het huis aan de straatstenen niet kwijtraken, kan het een heel duu

Photo for Flip or Flop S7 - FL

Flip or Flop S7 - FL

Tarek en Christina El Moussa delen een bijzondere passie: het opkopen en opknappen van vervallen huizen om ze daarna met winst door te verkopen. Klinkt als een snelle manier van geld verdienen, maar als ze de renovatiekosten vooraf niet goed inschatten of het huis aan de straatstenen niet kwijtraken, kan het een heel duu

Photo for The Flipping El Moussas S1

The Flipping El Moussas S1

Tarek en Heather Rae El Moussa werken samen in Tareks flipping business. Tarek heeft al honderden huizen opgeknapt voor verkoop en Heather heeft een achtergrond in de makelaardij. In The Flipping El Moussas combineren ze hun krachten, met als bijkomend voordeel dat ze zo lekker veel tijd samen hebben.

Photo for The Food Hospital S1

The Food Hospital S1

Kunnen we ziektes verhelpen met de juiste voeding? Die vraag staat centraal in de baanbrekende nieuwe serie The Food Hospital waarin artsen en diëtisten patiënten van hun klachten proberen af te helpen door ze een ander eetpatroon te geven.

Photo for The Food Hospital S1 FL

The Food Hospital S1 FL

Kunnen we ziektes verhelpen met de juiste voeding? Die vraag staat centraal in de baanbrekende nieuwe serie The Food Hospital waarin artsen en diëtisten patiënten van hun klachten proberen af te helpen door ze een ander eetpatroon te geven.

Photo for The Food Inspectors - FL

The Food Inspectors - FL

Met de hygiëne en voedselveiligheid in restaurants en winkels valt het in sommige gevallen vies tegen. Letterlijk heel vies. Want achter de klapdeurtjes van het gezellige eettentje wordt het niet altijd even nauw genomen met de voorschriften.

Photo for Forbidden

Forbidden

Wel eens iemand ontmoet die verliefd is op fietsen? Of iemand die schilderijen maakt van zijn eigen bloed? Kijk dan naar de nieuwe serie ‘Forbidden’, het programma dat de bizarre werelden toont van mensen die buiten de gebaande paden leven.

Photo for Four Houses US

Four Houses US

Over smaak valt te twisten. Zeker over de smaak van je huis. Waar de een houdt van een huis vol mooie spullen of absurde kunstobjecten, zweert de ander bij een ruime en praktische indeling.

Photo for Four Weddings

Four Weddings

Info volgt.

Photo for Four Weddings 2

Four Weddings 2

De bruiloftsdag is de mooiste dag in je leven. Althans dat vindt de bruid zelf meestal. Maar wat vinden anderen er eigenlijk van? Zijn die net zo enthousiast over de jurk, de locatie en het eten? Wat als je vier verschillende bruiden elkaars bruiloft laat beoordelen?

Photo for Four Weddings US 4B

Four Weddings US 4B

De bruiloftsdag is de mooiste dag in je leven. Althans dat vindt de bruid meestal zelf. Maar wat vinden anderen er eigenlijk van?

Photo for Fred van Leer: Alles uit de kast

Fred van Leer: Alles uit de kast

In het nieuwe fashion programma Fred van Leer: Alles uit de kast schiet stylist Fred van Leer te hulp en trekt hij letterlijk en figuurlijk alles uit de kast om de kandidaten te helpen met een nieuwe look.

Photo for Fred van Leer: Alles uit de kast - FL

Fred van Leer: Alles uit de kast - FL

In het nieuwe fashionprogramma Fred van Leer: Alles uit de kast schiet de bekendste Nederlandse stylist Fred van Leer te hulp en haalt hij letterlijk en figuurlijk alles uit de kast om de kandidaten te helpen met een nieuwe look.

Photo for Fred van Leer: Alles Uit De Kast S2

Fred van Leer: Alles Uit De Kast S2

In een nieuw seizoen van het TLC-programma Alles uit kast is Fred van Leer de reddende engel voor vrouwen die wegens de meest uiteenlopende vormen, maten én budgetten moeite hebben om zich te kleden. Fred doet waarvoor hij in de wieg is gelegd: stylen.

Photo for Fred Van Leer: Alles Uit De Kast S3

Fred Van Leer: Alles Uit De Kast S3

Stylist en presentator Fred van Leer komt terug met een nieuw seizoen van het TLC-programma Alles uit de kast. Het is Fred’s missie om de buitenkant van deze vrouwen te veranderen, zodat zij vanbinnen ook een verandering doormaken en hun zelfvertrouwen weer kunnen terugvinden.


G

Photo for Ghosts Of Shepherdstown S1

Ghosts Of Shepherdstown S1

Er is iets merkwaardigs aan de hand in Shepherdstown, de oudste stad van West-Virginia. Plotseling krijgt de meldkamer van de politie wel heel veel meldingen van bewoners over verdachte geluiden en schimmen in hun huis die bij nadere controle niet om indringers van vlees en bloed blijken te gaan.

Photo for Girls Who Don't Age

Girls Who Don't Age

In alles ziet de Amerikaanse Jen eruit als een 4-jarige kleuter, maar in werkelijkheid is ze al 22. Van het ene op het andere moment stopte haar lichaam met groeien en bleef ze steken in haar ontwikkeling.

Photo for Girls Who Don't Age FL

Girls Who Don't Age FL

De Amerikaanse Jen lijkt wel een 4-jarige kleuter, maar in werkelijkheid is ze al 22. Van het ene op het andere moment stopte haar lichaam met groeien en bleef ze steken in haar ontwikkeling.

Photo for Good Bones S1-2

Good Bones S1-2

Two Chicks and a Hammer. Zo begonnen moeder Karen en dochter Mina in 2008 hun eigen renovatiebusiness en inmiddels hebben de sloopdames al zeker twintig vervallen huizen opgeknapt en weer doorverkocht. In de nieuwe serie Good Bones is te zien hoe dit opmerkelijke design-duo dwars door rotte planken en uitgebrande keukens

Photo for Good Bones S1-2-fl

Good Bones S1-2-fl

Two Chicks and a Hammer. Zo begonnen moeder Karen en dochter Mina in 2008 hun eigen renovatiebusiness en inmiddels hebben de sloopdames al zeker twintig vervallen huizen opgeknapt en weer doorverkocht. In de nieuwe serie Good Bones is te zien hoe dit opmerkelijke design-duo dwars door rotte planken en uitgebrande keukens

Photo for Good Bones S4

Good Bones S4

Moeder Mina en dochter Karen delen dezelfde opmerkelijke passie: het opknappen van vervallen huizen om ze daarna met winst door te verkopen. Hoe rotter de woning, hoe groter de uitdaging en de mogelijke winstmarge.

Photo for Good Bones S4 - FL

Good Bones S4 - FL

Moeder Mina en dochter Karen delen dezelfde opmerkelijke passie: het opknappen van vervallen huizen om ze daarna met winst door te verkopen. Hoe rotter de woning, hoe groter de uitdaging en de mogelijke winstmarge.

Photo for Great British Food

Great British Food

Bij lekker eten denk je vast niet meteen aan de Engelse keuken. Toch heeft dit land wel wat meer te bieden dan fish and chips en witte bonen bij je ontbijt. De bekende kookboekenschrijver Tom Norrington-Davies laat ons kennismaken met enkele heerlijke traditionele Engelse gerechten...

Photo for Great British Hairdresser

Great British Hairdresser

In ‘Great British Hairdresser’ zien we hoe de beste Britse kappers een keiharde strijd aangaan om tot Beste Britse Kapper gekroond te worden door tophairstylist James Brown.

Photo for Gwenyth vs. Terry: The Ski Crash Trial

Gwenyth vs. Terry: The Ski Crash Trial

Tijdens een afdaling in een luxueus skiresort in Utah in 2016 ging het gigantisch mis op de piste. Skiër Terry Sanderson crashte met niemand minder dan actrice Gwyneth Paltrow, waardoor eerstgenoemde hersenletsel opliep, vier gebroken ribben kreeg en mentale problemen ondervond.

Photo for Gypsy Life For Me 2

Gypsy Life For Me 2

Info volgt.

Photo for Gypsy Sisters

Gypsy Sisters

Wild child Mellie Stanley is bepaald geen standaard gypsy-girl. Waar traditionele zigeunervrouwen zorgdragen voor hun man, huishouden en kinderen, leeft de grofgebekte Mellie een losbandig leven als stripper met een alcoholprobleem. Het zorgt geregeld voor conflicten met zus Nettie, nicht Kayla en haar schoonzus Laura.

Photo for Gypsy Sisters S1 - FL

Gypsy Sisters S1 - FL

Wild child Mellie Stanley is bepaald geen standaard gypsy-girl. Waar traditionele zigeunervrouwen zorgdragen voor hun man, huishouden en kinderen, leeft de grofgebekte Mellie een losbandig leven als stripper met een alcoholprobleem.

Photo for Gypsy Sisters S1B

Gypsy Sisters S1B

De glimmende plaknagels zijn geslepen in een nieuw en onstuimig seizoen van Gypsy Sisters. Met name tussen Nettie – moeder van negen kinderen - en Kayla lopen de spanningen hoog op en dat wordt alleen maar versterkt nu de losbandige Mellie de gevangenis heeft verlaten.

Photo for Gypsy Sisters S2A

Gypsy Sisters S2A

Nettie, Mellie, Kayla, Annie en JoAnn zijn terug voor een nieuw seizoen vol Roma-drama. Want terwijl de ene vete tussen de vijf Gypsy Sisters wordt bijgelegd, ontstaat altijd weer een nieuw akkefietje waar ze hooglopende ruzie over kunnen maken.

Photo for Gypsy Sisters S2B

Gypsy Sisters S2B

Nettie, Mellie, Kayla, Annie en JoAnn zijn terug voor een nieuw seizoen vol Roma-drama. Want terwijl de ene vete tussen de vijf Gypsy Sisters wordt bijgelegd, ontstaat altijd weer een nieuw akkefietje waar ze hooglopende ruzie over kunnen maken.


H

Photo for Hair Goddess S1

Hair Goddess S1

De 30-jarige Christina Oliva is de Hair Goddess van Staten Island. Al op haar 18e startte ze een extensionsbedrijf vanuit de garage van haar ouders. Niet lang daarna opende ze haar eerste salon die erg geliefd is bij de inwoners van Staten Island die om uiteenlopende redenen een nieuwe look willen met echt haar.

Photo for Hair Goddess S1 FL

Hair Goddess S1 FL

De 30-jarige Christina Oliva is de Hair Goddess van Staten Island. Al op haar 18e startte ze een extensionsbedrijf vanuit de garage van haar ouders. Niet lang daarna opende ze haar eerste salon, dat erg geliefd is bij de inwoners van Staten Island, die om uiteenlopende redenen een nieuwe look willen met echt haar.

Photo for Halloween Baking Championship s1

Halloween Baking Championship s1

Griezelen en lekker zoet eten hoort natuurlijk bij Halloween. Waarom dan niet deze twee kenmerken met elkaar combineren in een echte bakwedstrijd? In Halloween Baking Championship mogen enkele van de beste banketbakkers van Amerika de griezeligste baksels..

Photo for Halloween Baking Championship s1 FL

Halloween Baking Championship s1 FL

Griezelen en lekker zoet eten hoort natuurlijk bij Halloween. Waarom dan niet deze twee kenmerken met elkaar combineren in een echte bakwedstrijd? In Halloween Baking Championship mogen enkele van de beste banketbakkers van Amerika de griezeligste baksels maken die ze maar kunnen bedenken...

Photo for Halloween Baking Championship S4

Halloween Baking Championship S4

Gesuikerde skeletten, smaakvolle vampieren en taarten vol trollen, dan weet je dat de Halloween Baking Championship weer begonnen is. In zes afleveringen nemen de beste banketbakkers van Amerika het tegen elkaar op om uit te maken wie de lekkerste en luguberste zoeternijen kan bakken.

Photo for Halloween Wars S1

Halloween Wars S1

Wie aan eten denkt bij Halloween kan natuurlijk niet om de pompoen heen. Die komen in de mooiste vormen langs in Halloween Wars, een wedstrijd waarbij de lekkerste creaties gemaakt worden met taarten, snoep en uiteraard pompoenen. Wie kan de pompoenen het mooist uitsnijden en zijn horrorhapje zowel het engst..

Photo for Halloween Wars S1 FL

Halloween Wars S1 FL

Maar wie aan eten denkt bij Halloween kan natuurlijk niet om de pompoen heen. Die komen in de mooiste vormen langs in Halloween Wars, een wedstrijd waarbij de lekkerste creaties gemaakt worden met taarten, snoep en uiteraard pompoenen. Wie kan de pompoenen het mooist uitsnijden en zijn horrorhapje..

Photo for Hanging with the Hendersons

Hanging with the Hendersons

The Hendersons zijn een bijzondere familie van dierenartsen. Vader Tony begon zijn praktijk in 1996 met zijn vrouw als enige werknemer. Hij had zijn goede baan ervoor opgezegd, wat best risicovol was met een groot gezin van vier jonge jongens.

Photo for Hanging with the Hendersons - FL

Hanging with the Hendersons - FL

The Hendersons zijn een bijzondere familie van dierenartsen. Vader Tony begon zijn praktijk in 1996 met zijn vrouw als enige werknemer. Hij had zijn goede baan ervoor opgezegd, wat best risicovol was met een groot gezin van vier jonge jongens.

Photo for Happily Ever Laughter

Happily Ever Laughter

Trouwen, daar komt nogal wat bij kijken. Vrijgezellenfeesten, aanzoeken, repetities, recepties en huwelijksreizen horen allemaal bij het geluk dat trouwen heet. Ondanks het feit dat bruiloften – en alles daarom heen – vaak tot in de puntjes geregeld zijn, gaat er nogal eens wat mis...

Photo for Harrie Snijders: Daten op het kamp

Harrie Snijders: Daten op het kamp

Niemand minder dan de felbegeerde realityster Harrie Snijders betreedt de datingmarkt en pakt het dit keer iets serieuzer aan. De DJ, en voor sommigen ook wel bekend als 'Harrie de Hengst', zoekt een liefje, maar dit keer zonder exen die plots de branding uit komen wandelen en roet in 't eten gooien.

Photo for He Lied About Everything

He Lied About Everything

He Lied About Everything vertelt het even schokkende als bizarre verhaal over ‘topchirurg’ Paolo Macchiarini die jarenlang werkelijk iedereen belazerde.

Photo for He Lied About Everything - FL

He Lied About Everything - FL

He Lied About Everything vertelt het even schokkende als bizarre verhaal van ‘topchirurg’ Paolo Macchiarini, die jarenlang werkelijk iedereen belazerde.

Photo for The Healer S1

The Healer S1

De Australiër Charlie Goldsmith heeft een bijzondere gave: hij kan mensen genezen met zijn geest. Hij heeft hiermee al veel mensen geholpen in Australië en verhuist nu naar Amerika om bredere acceptatie te krijgen voor deze nog veelal onbegrepen geneeswijze.

Photo for The Healer S1 - FL

The Healer S1 - FL

De Australiër Charlie Goldsmith heeft een bijzondere gave: hij kan mensen genezen met zijn geest. Hij heeft hiermee al veel mensen geholpen in Australië en verhuist nu naar Amerika om bredere erkenning te krijgen voor deze nog veelal onbegrepen geneeswijze.

Photo for Het zijn maar woorden?

Het zijn maar woorden?

Enkele maanden geleden verdeelde een simpele hashtag de Vlaamse vrouwen in twee kampen. Op sociale media werd aan vrouwen gevraagd om hun ervaringen met seksuele intimidatie te delen, gevolgd door: #wijoverdrijvenniet.

Photo for Hidden Potential S2

Hidden Potential S2

Interieurdesigner Jasmine Roth kan van elke suffe woning een paleis maken. Zij is in staat om dwars door donkere muren, saaie inrichtingen en onaantrekkelijke leefruimtes heen te kijken om de ware potentie van een huis te zien.

Photo for Hidden Potential S2 - FL

Hidden Potential S2 - FL

Interieurdesigner Jasmine Roth kan van elke suffe woning een paleis maken. Zij is in staat om dwars door donkere muren, saaie inrichtingen en onaantrekkelijke leefruimtes heen te kijken om het ware potentieel van een huis te zien.

Photo for High School Moms

High School Moms

Florence Crittendon High School in Denver is niet zomaar een doorsnee middelbare school. Hier kunnen tienermoeders terecht om hun lessen te combineren met de zorg voor hun kinderen. De school heeft alle faciliteiten die een jonge moeder nodig heeft, inclusief een eigen kinderopvang.

Photo for Hodges Half Dozen

Hodges Half Dozen

Stel je hebt al een zoontje van twee jaar en wilt voor hem nog een leuk broertje of zusje. Maar in plaats van een kindje krijg je er vijf! Het overkwam Liz en Daniel Hodges toen ze na kunstmatige inseminatie iets meer kregen dan ze vooraf op gehoopt hadden.

Photo for Hodges Half Dozen - FL

Hodges Half Dozen - FL

Stel, je hebt al een zoontje van twee jaar en je wilt voor hem nog een leuk broertje of zusje, maar in plaats van een kindje krijg je er vijf! Het overkwam Liz en Daniel Hodges toen ze na kunstmatige inseminatie iets meer kregen dan waar ze vooraf op gehoopt hadden.

Photo for Holiday Baking Championship S1

Holiday Baking Championship S1

De feestdagen staan voor de deur. Dat betekent dat we ons weer lekker ongeremd te goed mogen doen aan heerlijke zoeternijen als taarten en toetjes. Wie inspiratie zoekt voor een origineel dessert of een spraakmakende cake, moet in de decembermaand zeker kijken naar de Holiday Baking Championship. Hierin nemen tien ervare

Photo for Holiday Baking Championship S1 - fl

Holiday Baking Championship S1 - fl

De feestdagen staan voor de deur. Dat betekent dat we ons weer lekker ongeremd te goed mogen doen aan heerlijke zoeternijen als taarten en toetjes. Wie inspiratie zoekt voor een origineel dessert of een spraakmakende cake, moet in de decembermaand zeker kijken naar de Holiday Baking Championship. Hierin nemen tien ervare

Photo for Holiday Baking Championship S5

Holiday Baking Championship S5

De feestdagen staan weer voor de deur, dus dat betekent extra veel reden voor het maken van zoeternijen. In de serie Holiday Baking Championship nemen negen talentvolle taartenbakkers het tegen elkaar op om de lekkerste taarten en toetjes te maken.

Photo for Holiday Baking Championship S5 - FL

Holiday Baking Championship S5 - FL

De feestdagen staan weer voor de deur, dus dat betekent extra veel reden voor het maken van zoeternijen. In de serie Holiday Baking Championship nemen negen talentvolle taartenbakkers het tegen elkaar op om de lekkerste taarten en toetjes te maken.

Photo for Hookers: Saved On The Strip

Hookers: Saved On The Strip

'Hookers: Saved on the Strip' gaat over de op geloof gebaseerde organisatie Hookers voor Jezus van Annie Lobért, waarmee zij vrouwen helpt te bevrijden uit het geweld en de exploitatie van de seksindustrie.

Photo for Hot & Heavy S1

Hot & Heavy S1

De liefde komt in allerlei soorten en maten, maar bij de drie koppels van Hot & Heavy is het contrast wel erg opvallend. Drie slanke en aantrekkelijke mannen hebben elk een relatie met een vrouw met zwaar overgewicht.

Photo for Hotel Of Mum & Dad S1

Hotel Of Mum & Dad S1

Waarom zou je op jezelf gaan wonen als je thuis een gratis dak boven je hoofd hebt waarbij er ook nog eens voor je wordt gekookt en gezorgd? Door stijgende huizenprijzen en dure hobby’s als uitgaan en shoppen blijven steeds meer jongeren lekker thuiswonen.

Photo for Hotel Of Mum & Dad S2

Hotel Of Mum & Dad S2

Dure hobby’s, hoge huizenprijzen en een laag uurloon zorgen ervoor dat veel jongeren langer bij hun ouders blijven wonen. En sommige doen dat zelfs samen met hun partner.

Photo for House Hunters International

House Hunters International

House Hunters International bezoekt Nederland! In het nieuwe seizoen van het populaire huizenzoekprogramma gaat een Amerikaans gezin op zoek naar hun ideale huis in… Utrecht.

Photo for House Hunters International S135, S137

House Hunters International S135, S137

House Hunters International bezoekt Nederland! In het nieuwe seizoen van het populaire huizenzoekprogramma gaat een Amerikaans gezin op zoek naar hun ideale huis in… Utrecht.

Photo for House Hunters International S135, S137 - FL

House Hunters International S135, S137 - FL

House Hunters International bezoekt Nederland! In het nieuwe seizoen van het populaire huizenzoekprogramma gaat een Amerikaans gezin op zoek naar hun ideale huis in… Utrecht.

Photo for House Hunters S1

House Hunters S1

Een eigen huis is doorgaans de grootste aanschaf die iemand doet in zijn leven. Toch is het vaak een beslissing die snel genomen moet worden en waarbij niet altijd veel keuze is. In House Hunters volgen we huizenkopers in Amerika die op het punt staan hun droomhuis te kopen en de plus- en minpunten goed tegen..

Photo for House Hunters S1 - FL

House Hunters S1 - FL

Een eigen huis is doorgaans de grootste aanschaf die iemand doet in zijn leven. Toch is het vaak een beslissing die snel genomen moet worden en waarbij niet altijd veel keuze is. In House Hunters volgen we huizenkopers in Amerika die op het punt staan hun droomhuis te kopen en de plus- en minpunten goed tegen elkaar af..

Photo for House Hunters S120, S120

House Hunters S120, S120

Het kopen van een huis is een leuke, maar ook wel lastige beslissing om te nemen. Er zijn zoveel factoren waar je op moet letten: locatie, oppervlakte, aantal kamers, tuingrootte en de vraag of je er zo in kunt trekken of eerst nog van alles moet verbouwen. Plus natuurlijk de prijs. En dan zijn er nog de ongrijpbare fact

Photo for House Hunters S120, S120 - FL

House Hunters S120, S120 - FL

Het kopen van een huis is een leuke, maar ook wel lastige beslissing om te nemen. Er zijn zoveel factoren waar je op moet letten: locatie, oppervlakte, aantal kamers, grootte van de tuin en de vraag of je er zo in kunt trekken of eerst nog van alles moet verbouwen. Plus natuurlijk de prijs. En dan zijn er nog de ongrijpb

Photo for House of Hammer

House of Hammer

De acteur Armie Hammer (The Social Network en Call Me By Your Name) kwam negatief in het nieuws toen de beschuldigingen van ex-partners over extreme seksfantasieën, emotioneel misbruik en zelfs het bekrassen van de letter A in de binnenkant van de heup van een van de vrouwen naar buiten kwamen.

Photo for House Wreck Rescue

House Wreck Rescue

House Wreck Rescue' zoekt gewone mensen die het aandurven om hun droom te verwezenlijken. Een bouwvallige schuur of romantische ruïne omtoveren naar hun gewenste paleisje.

Photo for How Sex Works

How Sex Works

In de aanloop naar TLC Over, de aankomende lokale productie van TLC waarin verschillende liefdes-, seks- en relatiethema’s centraal staan, komt TLC met ‘How Sex Works’. In deze kwalitatieve documentaireserie, afkomstig van BBC Three, wordt uitgebreid stilgestaan bij drie specifieke liefdesvragen..


I

Photo for I Am Cait

I Am Cait

Vanaf 24 september zendt TLC de achtdelige documentaire serie “I Am Cait” uit met Caitlyn Jenner die haar leven lijdt als transgender vrouw. De serie vertelt haar intieme verhaal en we zien hoe ‘Cait’ haar ‘nieuwe leven’ beleeft als de persoon die ze altijd al

Photo for I Am Cait S2

I Am Cait S2

Een nieuw seizoen van I Am Cait volgt het leven van de beroemdste transgender van dit moment: Caitlyn Jenner. Zij werd wereldnieuws toen ze bekend maakte om voortaan als vrouw door het leven te gaan en niet meer als voormalig tienkamper Bruce Jenner. Ze gaat samen met andere transgenders op rondreis door Amerika.

Photo for I Am Cait S2 - FL

I Am Cait S2 - FL

I Am Cait volgt het leven van de op dit moment de beroemdste transgender: Caitlyn Jenner. Zij haalde het wereldnieuws toen ze bekend maakte om voortaan als vrouw door het leven te gaan en niet meer als voormalig tienkamper Bruce Jenner. Nu gaat ze op rondreis om meer te leren over de transgendergemeenschap.

Photo for I Am Coming Out

I Am Coming Out

De prachtige documentaire I Am Coming Out maakt duidelijk dat het nog altijd niet makkelijk is om openlijk uit te komen voor je homoseksuele geaardheid. Dat laten de tieners Ross en Owen zien die beiden hun coming out vastleggen op film en ook andere bekende homo’s interviewen.

Photo for I Am Jazz S2

I Am Jazz S2

Het leven voor de 15-jarige transgender Jazz Jennings is niet altijd makkelijk. Hoewel ze omringd is door liefhebbende familieleden en vrienden, krijgt ze veelvuldig te maken met boze reacties van mensen die geen begrip hebben voor haar keuze om als meisje te leven terwijl ze als jongen is geboren.

Photo for I Am Jazz S2 (TLC Pride Week Sneak Peak)

I Am Jazz S2 (TLC Pride Week Sneak Peak)

Het leven voor de 15-jarige transgender Jazz Jennings is niet altijd makkelijk. Hoewel ze omringd is door liefhebbende familieleden en vrienden, krijgt ze veelvuldig te maken met boze reacties van mensen die geen begrip hebben voor haar keuze om als meisje te leven terwijl ze als jongen is geboren.

Photo for I Am Jazz S3

I Am Jazz S3

In dit nieuwe seizoen van I Am Jazz maakt trans tiener Jazz Jennings weer van alles mee! Zo viert ze haar zestiende verjaardag, slaat ze aan het daten en gaat ze in gesprek met de ultraconservatieve Tomi Lahren.

Photo for I Am Jazz S4

I Am Jazz S4

Het transgender meisje Jazz Jennings staat voor de grootste verandering in haar nog jonge leven: een operatie aan haar genitaliën zodat die overeenkomen met hoe ze zich al haar hele leven voelt. Hoewel ze geboren is als jongen, leeft ze al als meisje sinds ze peuter is.

Photo for I Am Jazz S4 - FL

I Am Jazz S4 - FL

In dit nieuwe seizoen van I Am Jazz maakt transgendertiener Jazz Jennings weer van alles mee! Zo meet ze zichzelf een nieuwe look aan, slaat ze aan het daten en bereiden zij en haar familie zich voor op de komst van orkaan Irma.

Photo for I Am Jazz S5

I Am Jazz S5

Het 17-jarige transgender meisje Jazz Jennings staat voor een van de belangrijkste momenten in haar nog prille leven: de geslachtsaanpassende operatie waar ze al zo lang naar uitkijkt. De wijze waarop de operatie moet worden uitgevoerd is nog niet eerder gedaan en dat vindt vooral moeder Jeanette erg spannend.

Photo for I Am Jazz S5 -FL

I Am Jazz S5 -FL

Info volgt.

Photo for I am Jazz S6

I am Jazz S6

Jarenlang had ze uitgekeken naar haar geslachtsoperatie, maar het blijkt uiteindelijk een stuk zwaarder te zijn dan Jazz Jennings vooraf had gedacht. Nu ze al drie operaties heeft gehad, staat haar in het nieuwe seizoen van I Am Jazz een vierde ingrijpende hersteloperatie te wachten.

Photo for I Am Jazz: A Family In Transition

I Am Jazz: A Family In Transition

Het 14-jarige meisje Jazz is een doorsnee tiener die een balans probeert te vinden tussen haar verplichtingen op school, haar vrienden, haar familie en alles wat daar tussen zit. Maar bovenop deze chaotische puberagenda is er nog een obstakel waar ze mee moet zien te dealen.

Photo for I Am Jazz: A Family In Transition - FL

I Am Jazz: A Family In Transition - FL

Het 14-jarige meisje Jazz is een doorsnee tiener die een balans probeert te vinden tussen haar verplichtingen op school, haar vrienden, haar familie en alles wat daar tussen zit. Maar bovenop deze chaotische puberagenda is er nóg een obstakel dat ze moet overwinnen.

Photo for I Am Shauna Rae

I Am Shauna Rae

Shauna Rae is een bijzondere vrouw met een opmerkelijke aandoening. Bijwerkingen van de behandeling van een zeldzame hersentumor zorgden ervoor dat haar lichaam stopte met groeien, waardoor de nu 22-jarige eruitziet als iemand van acht jaar.

Photo for I Didn't Know I Was Pregnant

I Didn't Know I Was Pregnant

De fascinerende documentaireserie 'I Didn't Know I Was Pregnant' laat het fascinerende fenomeen zien van vrouwen die helemaal niet bewust zijn van hun zwangerschap.

Photo for I Didn't Know I Was Pregnant 3

I Didn't Know I Was Pregnant 3

Het zal je maar overkomen; zwanger zijn zonder dat je er erg in hebt en dan zomaar te moeten bevallen. Onwaarschijnlijk als het klinkt, komt het toch regelmatig voor...

Photo for I Do At 92

I Do At 92

Je bent nooit te oud om te trouwen. Dat laten de drie stellen zien die gevolgd worden in de prachtige documentaire I Do At 92. Hoogbejaarde koppels die beseffen dat liefde geen leeftijdsgrenzen kent en op late leeftijd nog hun jawoord geven aan de ander.

Photo for I Do At 92 - FL

I Do At 92 - FL

Je bent nooit te oud om te trouwen. Dat laten de drie stellen zien die gevolgd worden in de prachtige documentaire I Do At 92.

Photo for I Found The Gown

I Found The Gown

Een Reem Acra bruidsjurk van 6000 dollar voor slechts 1300. Of een Maggie Sottero voor nog geen 500 dollar. Het klinkt ongelooflijk, maar wie gaat shoppen in bruidssalon VOWS in Massachusetts kan echt voor een prikkie een sneeuwwitte bruidsjurk kopen. En dan ook nog van de allermooiste ontwerpers én spiksplinternieuw...

Photo for I Found The Gown 2

I Found The Gown 2

Wie echt voor een prikkie een prachtige bruidsjurk wil kopen, zou bijna het vliegtuig naar Massachusetts pakken. Want de kortingen die bruidssalon VOWS geeft op de designerjurken die in hun winkel hangen, zijn soms vele malen hoger dan een vliegticket naar Amerika.

Photo for I Found The Gown S3

I Found The Gown S3

Bruiden met een klein budget en fashionista’s met een exclusieve smaak kunnen hun geluk op in bruidswinkel VOWS in Massachusetts. Daar hangen de mooiste designerjurken voor een fractie van de originele prijs.

Photo for I Love A Mama's Boy S1

I Love A Mama's Boy S1

Een goede band tussen moeder en zoon is natuurlijk mooi, maar soms gaat het zo ver dat het de relatie van de zoon met zijn vriendin op het spel zet. Dat is te zien in de nieuwe serie I Love A Mama’s Boy waarin vier stellen worden gevolgd die nogal onder de invloed staan van de moeder in kwestie.

Photo for I Married A Mobster

I Married A Mobster

Niet alle vrouwen verlangen naar de prins op het witte paard. Sommigen voelen juist meer voor een echte bad boy.

Photo for I Still Didn't Know I Was Pregnant

I Still Didn't Know I Was Pregnant

Je kunt het je bijna niet voorstellen, maar er zijn vrouwen die tot de dag van hun bevalling niet wisten dat ze zwanger waren. Toch gebeurt het meer dan eens en bij sommige vrouwen zelfs twee keer achterelkaar!

Photo for I Still Didn't Know I Was Pregnant - FL

I Still Didn't Know I Was Pregnant - FL

Je kunt het je bijna niet voorstellen, maar er zijn vrouwen die tot de dag van hun bevalling niet wisten dat ze zwanger waren. Toch gebeurt het meer dan je denkt en bij sommige vrouwen zelfs twee keer na elkaar!

Photo for I Wanna Marry ''Harry''

I Wanna Marry ''Harry''

Stel je voor dat je er net zo uitziet als de begeerde Britse vrijgezel Prins Harry. Staan de vrouwen dan ook voor jou in de rij? De doodnormale Matt Hicks - die als twee druppels water lijkt op de beroemde Prince of Wales – ervaart dit in het spectaculaire datingexperiment ‘I Wanna Marry “Harry”’.

Photo for I Want THAT Wedding S1

I Want THAT Wedding S1

Dat je met elkaar gaat trouwen, betekent nog niet dat je het altijd met elkaar eens bent. Dat kan zelfs al misgaan voor het huwelijk wordt gesloten.

Photo for I Want THAT Wedding S1- FL

I Want THAT Wedding S1- FL

Dat je met elkaar gaat trouwen, betekent nog niet dat je het altijd met elkaar eens bent. Dat kan zelfs al misgaan voor het huwelijk wordt gesloten.

Photo for I'm Having Their Baby

I'm Having Their Baby

Jaarlijks worden er in de VS circa 14 duizend baby’s aangeboden ter adoptie. Door zwangere vrouwen die om verschillende redenen denken straks niet voor hun kind te kunnen zorgen. Omdat ze te jong zijn, alleenstaand of zwanger na een buitenechtelijk slippertje...

Photo for I'm Having Their Baby 2

I'm Having Their Baby 2

Jaarlijks worden er in de VS circa 14 duizend baby’s aangeboden ter adoptie. Door zwangere vrouwen die om verschillende redenen denken straks niet voor hun kind te kunnen zorgen. Omdat ze te jong zijn, alleenstaand, al te veel kinderen hebben of zwanger na een buitenechtelijk slippertje.

Photo for I'm Pregnant And..

I'm Pregnant And..

In de nieuwe TLC-serie ‘I’m Pregnant and..’ volgen we een aantal zwangere vrouwen in een bijzondere situatie. Hun dagelijkse routine wijkt vaak enorm af van andere moeders en de problemen waarmee ze kampen hebben vrijwel zeker gevolgen voor de bevalling en de geboorte van hun baby...

Photo for I've Got Something To Tell You S1

I've Got Something To Tell You S1

Presentatrice Amanda Holden (ook bekend als jurylid van Britain’s Got Talent) biedt mensen de kans om een bijzonder gesprek aan te gaan met hun dierbaren in een ongedwongen setting. En wij mogen meeluisteren.

Photo for Inseparable: 10 Years Joined at the Head

Inseparable: 10 Years Joined at the Head

De zussen Krista en Tatiana Hogan zijn in meerdere opzichten een bijzonder stel. Niet alleen zijn hun hoofden aan elkaar gegroeid, ze zijn ook nog eens de enige Siamese tweeling van wie bekend is dat de hersenen met elkaar verbonden zijn.

Photo for Inseparable: 10 Years Joined at the Head - FL

Inseparable: 10 Years Joined at the Head - FL

De zussen Krista en Tatiana Hogan zijn in meerdere opzichten een bijzonder stel. Niet alleen zijn hun hoofden aan elkaar gegroeid, ze zijn ook nog eens de enige Siamese tweeling van wie bekend is dat de hersenen met elkaar verbonden zijn.

Photo for Introducing, Selma Blair

Introducing, Selma Blair

In de aangrijpende documentaire Introducing, Selma Blair volgt filmmaker Rachel Fleit een jaar lang het leven van actrice Selma Blair nadat ze gediagnostiseerd is met de auto-immuunziekte Multiple Sclerose (MS).

Photo for Is O.J. Innocent? The Missing Evidence S1 FL

Is O.J. Innocent? The Missing Evidence S1 FL

Het proces tegen O.J. Simpson in 1995 was destijds de zaak van de eeuw. De voormalig American Footballspeler en acteur die verdacht werd van de moord op zijn ex-vrouw plus vriend werd na een slepende rechtszaak van 135 dagen uiteindelijk vrijgesproken.

Photo for Iyanla: Fix My Life

Iyanla: Fix My Life

Iyanla Vanzant is een gevierd auteur, inspirerende spreker en een confronterende talkshow-presentatrice. Zelf ging ze in haar leven van hoge pieken naar diepe dalen, maar ze wist daar uit te komen door niet weg te rennen voor het probleem, maar door het aan te pakken.

No Image Available

I’ve Got Something To Tell You S1 FL

Presentatrice Amanda Holden (ook bekend als jurylid van Britain’s Got Talent) biedt mensen de kans om in een ongedwongen setting een bijzonder gesprek aan te gaan met hun dierbaren. En wij mogen meeluisteren.


J

Photo for Jaimie: In The Vaes Lane S3

Jaimie: In The Vaes Lane S3

De wereld van Jaimie Vaes stond begin 2022 totaal op z’n kop toen de camerabeelden van een incident met haar ex naar buiten kwamen. Maar na een roerige periode die volgde, pakt ze haar leven weer met frisse moed op. In het derde seizoen van Jaimie: In The Vaes Lane zien we hoe Jaimie het heft in eigen handen neemt.

Photo for Jamie vs Britney: The Father Daughter Trials

Jamie vs Britney: The Father Daughter Trials

Eind 2021 kondigt de wereldberoemde popster Britney Spears aan dat zij na dertien jaar eindelijk is ontsnapt aan het curatorschap van haar vader Jamie Spears. Nu laat Britney weten een aanklacht in te willen dienen tegen haar vader voor financiële corruptie en misbruik van zijn recht als haar curator.

Photo for Jill & Jessa: Counting On

Jill & Jessa: Counting On

Kijk mee hoe de zussens Jill en Jessa Dillard hun leven weer oppakken na het seksschandaal rondom hun broer Josh.

Photo for Jill & Jessa: Counting On - FL

Jill & Jessa: Counting On - FL

In het nieuwe seizoen van Jill & Jessa: Counting On zien we hoe de zussen Jill en Jessa Dillard en hun andere familieleden hun leven zoveel mogelijk weer proberen op te pikken na alle media-aandacht over het seksschandaal rond hun broer Josh. Jessa en haar man Ben hebben op dit moment ook wel andere zaken om zich druk ov

Photo for Jo Frost’s Family S.O.S.

Jo Frost’s Family S.O.S.

Ouders die de hele dag ruzie maken, puberdochters die een grote mond hebben en zonen die onhandelbaar zijn. In sommige gezinnen is de sfeer zo slecht dat er weinig meer te genieten valt en de gezinsleden steeds verder van elkaar vervreemd raken.

Photo for Jodie Marsh Gets Locked Up

Jodie Marsh Gets Locked Up

Glamourmodel en documentairemaakster Jodie Marsh ziet hoe het er echt aan toe gaat in een van de grootste vrouwengevangenissen van Amerika. Jodie is gefascineerd door gevangenissen en met name door vrouwelijke criminelen.

Photo for Jodie Marsh Gets Locked Up FL

Jodie Marsh Gets Locked Up FL

Glamourmodel en documentairemaakster Jodie Marsh ziet hoe het er echt aan toe gaat in een van de grootste vrouwengevangenissen van Amerika. Jodie is gefascineerd door gevangenissen en vooral door vrouwelijke criminelen. Ze vraagt zich af wat hen ertoe beweegt om hun vrijheid te riskeren en te eindigen achter de tralies.

Photo for Jodie Marsh Goes Hunting

Jodie Marsh Goes Hunting

Dierenliefhebber en overtuigd vegetariër Jodie Marsh besluit een documentaire te maken over een onderwerp waar ze op voorhand van walgt: de jaagsport. “I hate hunting, I really, really hate it”, zo begint ze haar verhaal dat te zien is in Jodie Marsh Goes Hunting.

Photo for Jodie Marsh Goes Hunting FL

Jodie Marsh Goes Hunting FL

Dierenliefhebber en overtuigd vegetariër Jodie Marsh besluit een documentaire te maken over een onderwerp waar ze op voorhand van walgt: de jaagsport. “I hate hunting, I really, really hate it”, zo begint ze haar verhaal dat te zien is in Jodie Marsh Goes Hunting.

Photo for Jodie Marsh Is... Exposed Online - FL

Jodie Marsh Is... Exposed Online - FL

In 2014 doken naaktfoto’s op van Hollywoodsterren Jennifer Lawrence, Kate Upton en Kirsten Dunst die waren gehackt van hun computer.

Photo for Jodie Marsh Is... Making Babies - FL

Jodie Marsh Is... Making Babies - FL

Niet ieder paar kan kinderen op een natuurlijk manier krijgen. Ze zijn aangewezen op externe partijen die op uiteenlopende manieren van baby-maken hun business hebben gemaakt, soms tegen extreme vergoedingen.

Photo for Jodie Marsh Is... On Benefits - FL

Jodie Marsh Is... On Benefits - FL

In Groot-Brittannië is de overheid jaarlijks 200 miljard pond kwijt aan uitkeringen. Dit enorme bedrag leidt voortdurend tot negatieve berichten in de tabloids die uitkeringstrekkers bestempelen als lui en ongemotiveerd.

Photo for Jodie Marsh On...

Jodie Marsh On...

Glamour model Jodie Marsh houdt ervan om controversiële onderwerpen aan te snijden. Zo maakte ze eerder al documentaires over prostitutie en over het illegale gebruik van anabole steroïden bij het bodybuilden.

Photo for Jodie Marsh On... Drugs

Jodie Marsh On... Drugs

Tegenwoordig ontwikkelen chemici drugs sneller dan de wet ze kan verbieden. Deze zogeheten legal highs vormen de grootste drugsmarkt van Groot-Brittannië en een mondiaal probleem.

Photo for Jodie Marsh On... Women Who Pay For Sex

Jodie Marsh On... Women Who Pay For Sex

Jodie heeft zelf vier jaar lang celibatair geleefd en is er van overtuigd dat ze geen man nodig heeft. Maar niet alle vrouwen denken daar hetzelfde over.

Photo for Jodie Marsh: Bodybuilder

Jodie Marsh: Bodybuilder

In slechts acht weken professioneel bodybuilder worden; het klinkt onmogelijk, maar Jodie Marsh bewijst het tegendeel.

Photo for Jodie marsh: Brawn in the USA

Jodie marsh: Brawn in the USA

Eind 2010 besloot het Britse model Jodie Marsh te gaan bodybuilden. Niet als bescheiden hobby, maar bloedserieus met als doel om prijzen te pakken. Nog geen jaar later haalde ze al de vijfde plaats in een Engelse wedstrijd, na slechts acht weken intensieve training. Maar nu wil ze meer...

Photo for Jodie Marsh: Tattoo Apprentice

Jodie Marsh: Tattoo Apprentice

Eerder dit jaar zagen we op TLC hoe het beroemde Britse glamourmodel Jodie Marsh zich volledig stortte op professioneel bodybuilden. In slechts acht weken slaagde ze er in haar slanke modellenfiguur om te toveren tot een ware spierenmassa. Jodie heeft echter meer in haar mars...

Photo for Joe Millionaire: For Richer Or Poorer

Joe Millionaire: For Richer Or Poorer

Wat is belangrijker: geld of liefde? Dat wordt getest in de ultieme datingshow Joe Millionaire: For Richer Or Poorer waar twintig vrouwen dingen naar een date met een van de twee mannen in het spel. De catch: een van de twee mannen is een miljonair, terwijl de andere slechts een average Joe is, oftewel een Jan Modaal.

Photo for Josie: My cancer curse

Josie: My cancer curse

Informatie volgt.


K

Photo for Kate Plus 8

Kate Plus 8

Kate Gosselin en haar lieftallige kroost zijn terug in 'Kate Plus 8'! Kate en de inderen, die inmiddels een jaar ouder zijn, beleven nieuwe avonturen en verwinnen elke dag kleine uitdagingen.

Photo for Kate Plus 8

Kate Plus 8

Een zesling, een tweeling en één alleenstaande moeder – ga d’r maar aan staan! Maar Kate Kreider (voorheen Gosseling) lukt het wonderwel om dit bijzondere gezin draaiende te houden.

Photo for Kate Plus 8 S4

Kate Plus 8 S4

Een zesling, een tweeling en één alleenstaande moeder – ga d’r maar aan staan! Maar de 39-jarige Kate Gosselin lukt het wonderwel om dit bijzondere gezin draaiende te houden.

Photo for Kate Plus 8 S4 - FL

Kate Plus 8 S4 - FL

Een zesling, een tweeling en één alleenstaande moeder – doe het haar maar eens na! Maar de 39-jarige Kate Gosselin lukt het wonderwel om dit bijzondere gezin draaiende te houden. Je ziet het in Kate Plus 8!

Photo for Kate Plus 8 S5

Kate Plus 8 S5

De hectiek keert terug in een nieuw seizoen van Kate Plus 8 waarin de alleenstaande moeder Kate het dagelijkse leven met een tweeling én een zesling in goede banen probeert te leiden. Toen ze klein waren, was dat al hectisch, maar nu ze allemaal tiener zijn, is het er niet makkelijker op geworden.

Photo for Kate Plus 8 S5 FL

Kate Plus 8 S5 FL

De hectiek keert terug in een nieuw seizoen van Kate Plus 8 waarin de alleenstaande moeder Kate het dagelijkse leven met een tweeling én een zesling in goede banen probeert te leiden. Toen ze klein waren, was dat al hectisch, maar nu ze allemaal tiener zijn, is het er niet makkelijker op geworden.

Photo for Kate Plus 8 S6

Kate Plus 8 S6

Info volgt.

Photo for Kate Plus 8 S6 - FL

Kate Plus 8 S6 - FL

Info volgt

Photo for Kate Plus Date S1

Kate Plus Date S1

Als gescheiden moeder van acht kinderen was er voor Kate Gosselin de afgelopen jaren weinig tijd voor het vinden van een nieuwe liefde. Maar nu haar zesling bijna 14 is en haar tweeling op het punt staat het huis uit te gaan, is er eindelijk ruimte om eens te gaan daten.

Photo for Kate Plus Date S1 - FL

Kate Plus Date S1 - FL

Als gescheiden moeder van acht kinderen was er voor Kate Gosselin de afgelopen jaren weinig tijd voor het vinden van een nieuwe liefde. Maar nu haar zesling bijna 14 is en haar tweeling op het punt staat het huis uit te gaan, is er eindelijk ruimte om eens te gaan daten.

Photo for Katie Hopkins: Fat Story 1 Year On

Katie Hopkins: Fat Story 1 Year On

Vorig jaar baarde de Britse columniste en tv-persoonlijkheid Katie Hopkins opzien met haar aanklacht tegen ‘dikke luie mensen’. Om aan te tonen dat afvallen niet moeilijk is, besloot ze zelf eerst flink aan te komen om daarna de kilo’s weer in een paar maanden kwijt te raken.

Photo for Katie Hopkins: Fat Story 1 Year On FL

Katie Hopkins: Fat Story 1 Year On FL

Vorig jaar baarde de Britse columniste en tv-persoonlijkheid Katie Hopkins opzien met haar aanklacht tegen ‘dikke luie mensen’. Om aan te tonen dat afvallen niet moeilijk is, besloot ze zelf eerst flink aan te komen om daarna de kilo’s weer in een paar maanden kwijt te raken.

Photo for Katie Hopkins: My Fat Story - FL

Katie Hopkins: My Fat Story - FL

De uitgesproken Britse tv-persoonlijkheid Katie Hopkins kreeg de halve wereld over haar heen met haar harde opvattingen over obesitas, waarbij ze beweerde dat dikke mensen lui zijn en daarom nooit een dik persoon in dienst zou nemen.

Photo for Katie Pice: My Crazy Life S2

Katie Pice: My Crazy Life S2

Katie Price, het Britse glamourmodel (a.k.a. ‘Jordan’), is exclusief bij Dplay te zien met haar reality-serie Katie Price: My Crazy Life. In deze serie volgen we Katie’s turbulente leven, vanaf het landgoed waar ze woont met haar vijf kinderen uit verschillende relaties.

Photo for Katie Piper: Extraordinary Births

Katie Piper: Extraordinary Births

Presentatrice Katie Piper onderzoekt de verschillende manieren van hedendaagse bevallingen en de rituelen ervoor en erna.

Photo for Katie Piper: Extraordinary Births - FL

Katie Piper: Extraordinary Births - FL

Presentatrice Katie Piper onderzoekt de verschillende manieren van hedendaagse bevallingen en de rituelen ervoor en erna.

Photo for Katie Price's Pony Club

Katie Price's Pony Club

Brits glamourmodel en tv-persoonlijkheid Katie Price (voormalig bekend als Jordan) geeft haar carrière een hele nieuwe wending als ze een ponyclub begint waarmee ze het in wedstrijden wil opnemen tegen de Britse high society.

Photo for Katie Price's Pony Club FL

Katie Price's Pony Club FL

Brits glamourmodel en tv-persoonlijkheid Katie Price (voormalig bekend als Jordan) geeft haar carrière een hele nieuwe wending als ze een ponyclub begint waarmee ze het in wedstrijden wil opnemen tegen de Britse high society.

Photo for Katie Price: My Crazy Life S1

Katie Price: My Crazy Life S1

Het Britse glamourmodel Katie Price (a.k.a. ‘Jordan’) geeft zichzelf helemaal bloot in een nieuwe realityserie over haar leven.

Photo for Katie Price: My Crazy Life S1 - FL

Katie Price: My Crazy Life S1 - FL

Het Britse glamourmodel Katie Price (a.k.a. ‘Jordan’) geeft zichzelf helemaal bloot in een nieuwe realityserie over haar leven. In Katie Price: My Crazy Life volgen we haar turbulente leven vanop het landgoed waar ze woont met haar derde echtgenoot Kieran Hayler en haar vijf kinderen.

Photo for Keeping up with the Kardashians - S14

Keeping up with the Kardashians - S14

Nieuwe ontwikkelingen in de levens van de Kardashians. Terwijl Kim bezig is met de lancering van een nieuwe beautylijn, bevindt zus Kourtney zich op het liefdespad.

Photo for Keeping Up With The Kardashians S13

Keeping Up With The Kardashians S13

Het nieuwe seizoen van Keeping Up With The Kardashians is dramatischer dan ooit en neemt de kijkers mee in de verhalen achter de headlines die het nieuws domineren. In dit seizoen verwelkomt de familie een nieuwe baby, krijgen de Kardashians te maken met veel veranderingen en wordt hun veerkracht getest door tegenslagen.

Photo for Kell on Earth

Kell on Earth

Kelly Cutrone, oprichtster van marketing-, branding- en pr-bureau People’s Revolution, geeft een kijkje achter de schermen van de dynamische en hectische wereld van de fashion-pr.

Photo for Kenny & Armando: Love is Love

Kenny & Armando: Love is Love

Kenny & Armando, bekend van 90 Day Fiancé, ontmoetten elkaar bij een online steungroep voor vaders. Het klikte zo goed, dat de Amerikaanse Kenny besloot zijn gezin achter te laten en naar Mexico te reizen om bij Armando te zijn en met hem te trouwen. Maar het zijn van een homokoppel in Mexico is een grotere uitdaging...

Photo for Kid Tycoons

Kid Tycoons

Op je 14e al directeur van een miljoenenbedrijf met je ouders als werknemers. Klinkt apart, maar toch zijn er verschillende kinderen die het al zover geschopt hebben.

Photo for Kid Tycoons FL

Kid Tycoons FL

Op je 14e al directeur van een miljoenenbedrijf met je ouders als werknemers. Klinkt vreemd, maar toch zijn er verschillende kinderen die het al zover geschopt hebben. Zoals de 14-jarige Margo die enkele jaren geleden een eigen lippenbalsemlijn begon en daar zo succesvol mee is dat haar product al in 200 winkels ligt.

Photo for Kids Baking Championship

Kids Baking Championship

In Kids Baking Championship laten acht kinderen zien dat ze niet alleen gek zijn op het eten van zoetige happen, maar dat ze deze ook zelf kunnen maken.

Photo for Kids Baking Championship -Fl

Kids Baking Championship -Fl

In Kids Baking Championship laten acht kinderen zien dat ze niet alleen goed zijn in het eten van zoete snacks, maar dat ze deze ook zelf kunnen maken.

Photo for Kids Baking Championship S7

Kids Baking Championship S7

Negen jeugdige bakfanaten nemen het tegen elkaar op in een ultieme challenge: de Kids Baking Championship. In elke aflevering moeten ze zich van hun beste kant laten zien om de mooiste en lekkerste taarten, toetjes en cupcakes te maken.

Photo for Kill It Cut It Use It

Kill It Cut It Use It

Zo op het eerste gezicht hebben tennisrackets, stoelbekleding en borden niet bijster veel met elkaar te maken.

Photo for Kim en Koen gaan het anders doen

Kim en Koen gaan het anders doen

Kim Feenstra en Koen Kardashian gooien het roer om en gaan het volledig anders doen! Kim & Koen verruilen hun stadse leventje, vol luxe en glamour, voor een echt boerenbestaan in het mooie Twente.

Photo for Kindred Spirits S1 FL

Kindred Spirits S1 FL

Spoken bestaan niet? Zeg dat maar tegen de mensen die mysterieuze geluiden horen in hun huis of griezelige dingen meemaken, zoals schaduwen die verschijnen en spullen die ineens kapot vallen.

Photo for Kings Cross ER

Kings Cross ER

In de levendige wijk Kings Cross, in het hart van Sydney, ligt een van de drukste ziekenhuizen van Australië: St. Vincents Hospital. Op de afdeling spoedeisende hulp verrichten artsen en verpleegkundigen heldenwerk om de verschillende bewoners van deze wijk te redden van ernstige en soms levensbedreigende aandoeningen.

Photo for Kitchen Boss

Kitchen Boss

In de populaire serie ‘Cake Boss’ bewees Buddy Valastro dat het bakken van taarten zijn lust en zijn leven is.

Photo for Kitchen Boss 2

Kitchen Boss 2

In het eerste seizoen van ‘Kitchen Boss’ zagen we dat taartenkunstenaar Buddy Valastro niet alleen expert is in het bakken van taarten; tevens maakt hij in een handomdraai de heerlijkste Italiaanse gerechten...


L

Photo for LA Ink 4

LA Ink 4

Informatie volgt.

Photo for LA Ink S1

LA Ink S1

Kat von D bewijst in LA Ink dat vrouwen niet onder moeten doen voor mannen in de legendarische tatoeagewereld. Kat en haar team blijken een echte celebrity magnet; haar tatoeagestudio LA Ink is namelijk al snel afgeladen met filmsterren, rocksterren en excentriekelingen.

Photo for Ladies of Soul

Ladies of Soul

Op Oudejaarsavond is TLC voor even de thuisbasis van de Ladies of Soul. Want dan zijn niemand minder dan Edsilia Rombley, Glennis Grace, Berget Lewis en Candy Dulfer – beter bekend als de Ladies of Soul – te zien met een memorabel optreden.

Photo for Ladies of Soul - fl

Ladies of Soul - fl

Op Oudejaarsavond is TLC voor even de thuisbasis van de Ladies of Soul. Want dan zijn niemand minder dan Edsilia Rombley, Glennis Grace, Berget Lewis en Candy Dulfer – beter bekend als de Ladies of Soul – te zien met een memorabel optreden.

Photo for Last Chance Salon 2

Last Chance Salon 2

Elk jaar besteden miljoenen mannen en vrouwen miljarden euro’s aan het mooier maken van hun uiterlijk. Van borstvergrotingen tot buikwandcorrecties en van liposucties tot haarimplantaties.

Photo for Last Chance Salon S3

Last Chance Salon S3

De schoonheidsindustrie is een miljarden business. Van borstvergrotingen tot buik- wandcorrecties en van liposucties tot haarimplantaties. Maar niet elke aanpassing is altijd een verbetering.

Photo for Leah Remini: It's All Relative

Leah Remini: It's All Relative

De Amerikaanse actrice Leah Remini laat zien dat het echte leven vaak grappiger is dan films en fictie. In de nieuwe hilarische reallife soap ‘Leah Remini: It’s All Relative’ volgen we de geboren Brooklynite en haar karakteristieke familie.

Photo for Leah Remini: It's All Relative S1 - FL

Leah Remini: It's All Relative S1 - FL

De Amerikaanse actrice Leah Remini laat zien dat het echte leven vaak grappiger is dan films en fictie. In de nieuwe hilarische reallife soap ‘Leah Remini: It’s All Relative’ volgen we de geboren Brooklynite en haar karakteristieke familie.

Photo for Leah Remini: It's All Relative S2 - FL

Leah Remini: It's All Relative S2 - FL

De droogkomische Amerikaanse actrice Leah Remini is terug met een nieuw seizoen over haar leven, vrienden en familie. Die bestaan onder meer uit haar nuchtere Oostenrijkse moeder, haar Puerto Ricaanse macho-man Angelo, haar schattige dochter, brutale zus en excentrieke stiefvader.

Photo for Leah Remini: It’s All Relative S2

Leah Remini: It’s All Relative S2

De droogkomische Amerikaanse actrice Leah Remini is terug met een nieuw seizoen over haar leven, vrienden en familie. Die bestaan onder meer uit haar nuchtere Oostenrijkse moeder, haar Puerto Ricaanse macho-man Angelo, haar schattige dochter, bijdehante zus en excentrieke stiefvader.

Photo for Left at the Altar

Left at the Altar

Schokkende waargebeurde verhalen van onfortuinlijke bruiden en bruidegoms die op hun trouwdag in de steek werden gelaten.

No Image Available

Liefde in Uitvoering

Hij wil een thuisbioscoop, zij wil een walk-in closet. Hij wil een flipperkast, zij wil een babykamer.

Photo for Life After Lockup

Life After Lockup

Als de gevangenen uit Life After Lockup eindelijk vrijkomen en hun geliefden mogen zien, zijn de problemen verre van over is te zien in de nieuwe serie Life After Lockup.

Photo for Life After Lockup S2

Life After Lockup S2

Verliefd zijn op een gevangene die je amper kunt bezoeken is al niet makkelijk – maar na diens vrijlating wordt het er ook niet altijd eenvoudiger op. Dat blijkt uit het nieuwe seizoen van Life After Lockup waarbij zeven stellen gevolgd worden die elkaar leerden kennen toen een van de twee nog in de gevangenis zat.

Photo for Life At Vet University S1

Life At Vet University S1

Wie dierenarts wil worden, moet niet alleen een grote liefde hebben voor dieren, maar vooral goed kunnen leren en hard kunnen werken.

Photo for Life At Vet University S1 - FL

Life At Vet University S1 - FL

Wie dierenarts wil worden, moet niet alleen een grote liefde voor dieren hebben, maar vooral goed kunnen leren en hard kunnen werken.

Photo for Lily Allen: From Riches to Rags

Lily Allen: From Riches to Rags

De Britse zangeres en liedjesschrijfster Lily Allen heeft besloten tijdelijk geen tournees te doen om een van haar andere dromen te realiseren: het openen van een winkel met vintagekleding, samen met haar zus Sarah.

Photo for The Lion Queen - S2

The Lion Queen - S2

Nadat ze drie jaar vol passie een leeuwenreservaat in Zuid-Afrika heeft gerund, wil Andi Rive het nu grootser aanpakken. Ze maakt een nieuwe start door een compleet nieuwe opvang te bouwen voor de bedreigde leeuwen in Zuid-Afrika die de afgelopen jaren sterk in aantal zijn afgenomen.

Photo for Lip Service

Lip Service

Grappige en ontroerende serie over het liefdesleven van Frankie, Cat en Tess, drie lesbische vrouwen uit Glasgow.

Photo for The Little Couple S10

The Little Couple S10

Het leukste en kleinste gezin van Amerika is terug! In een nieuw seizoen van The Little Couple zien we hoe Jen een spannende operatie ondergaat waarbij haar heup, die nu op elk moment zou kunnen breken, wordt vervangen.

Photo for The Little Couple S10 - FL

The Little Couple S10 - FL

Het leukste en kleinste gezin van Amerika is terug! In een nieuw seizoen van The Little Couple zien we hoe Jen een spannende operatie ondergaat waarbij haar heup, die nu op elk moment zou kunnen breken, wordt vervangen.

Photo for The Little Couple S6

The Little Couple S6

Vanaf december zendt TLC de serie ‘The Little Couple’ uit over het leven van het echtpaar Bill Klein en Jen Arnold die beiden klein van stuk zijn als gevolg van hun aangeboren dwerggroei. Hun kleine leven is onlangs wat groter geworden door de komst van Will, hun 3-jarige zoon die geadopteerd is uit China.

Photo for The Little Couple S6 - FL

The Little Couple S6 - FL

In de ‘The Little Couple’ staat het leven van het echtpaar Bill Klein en Jen Arnold centraal. Beiden klein van stuk als gevolg van hun aangeboren dwerggroei.

Photo for The Little Couple S7

The Little Couple S7

Na een jaar van uitersten – waarin Jen genas van kanker en ze hun tweede kind Zoey kregen –probeert The Little Couple het alledaagse leven weer op te pikken.

Photo for Little Couple S8

Little Couple S8

De kleinste familie van Amerika maakt grote stappen. Het vierkoppige gezin, waarvan alle leden dwerggroei hebben, laat een periode van gezondheidsproblemen achter zich en kan zich nu volledig richten op de opvoeding van de kinderen.

Photo for The Little Couple S8 - FLA

The Little Couple S8 - FLA

De kleinste familie van Amerika maakt grote stappen. Het vierkoppige gezin, waarvan alle leden dwerggroei hebben, laat een periode van gezondheidsproblemen achter zich en kan zich nu volledig richten op de opvoeding van de kinderen.

Photo for The Little Couple S9

The Little Couple S9

Klein van stuk, groots in daden. Zo zou je het gezin kunnen omschrijven van Bill Klein en Jen Arnold.

Photo for The Little Couple S9 - FL

The Little Couple S9 - FL

Klein van stuk, groots in daden. Zo zou je het gezin kunnen omschrijven van Bill Klein en Jen Arnold.

Photo for The Little Couple S9B

The Little Couple S9B

Het kleinste gezin van Amerika staat voor een grote verandering. Jen heeft een baan gekregen in het John Hopkins Children's Hospital in Florida, wat betekent dat ze zullen gaan verhuizen. Zoey en Will hebben aanvankelijk niet veel zin om hun huis in Texas te moeten achterlaten en zeker niet hun vriendjes, maar Jen en Bil

Photo for The Little Couple S9B - FL

The Little Couple S9B - FL

Het kleinste gezin van Amerika staat voor een grote verandering. Jen heeft een baan gekregen in het John Hopkins Children's Hospital in Florida, wat betekent dat ze zullen gaan verhuizen. Zoey en Will hebben aanvankelijk niet veel zin om hun huis in Texas te moeten achterlaten en zeker niet hun vriendjes, maar Jen en Bil

Photo for Little Life On The Prairie S1

Little Life On The Prairie S1

Nate en Lauren Webnar besloten hun stadse leven in Los Angeles te verruilen voor een nieuw agrarisch avontuur in het dunbevolkte Arizona. Een stap die voor veel mensen al een hele uitdaging is, maar voor Nate en Lauren nog eens extra uitdagend omdat ze beiden klein van stuk zijn door hun aangeboren vorm van dwerggroei. H

Photo for Little Life On The Prairie S1 - fl

Little Life On The Prairie S1 - fl

Nate en Lauren Webnar besloten hun stadse leven in Los Angeles te verruilen voor een nieuw agrarisch avontuur in het dunbevolkte Arizona. Een stap die voor veel mensen al een hele uitdaging is, maar voor Nate en Lauren nog eens extra uitdagend omdat ze beiden klein van gestalte zijn door hun aangeboren vorm van dwerggroe

Photo for Little People Big World S10

Little People Big World S10

Het nieuwe seizoen van ‘Little People Big World’ laat de twee uitersten zien van hoe een relatie kan verlopen. Terwijl Matt na 26 jaar huwelijk besluit apart van Amy te gaan wonen op hun grote landgoed, doet hun zoon Jeremy juist een huwelijksaanzoek bij diens vriendin Audrey.

Photo for Little People Big World S15

Little People Big World S15

Het blijken onverwacht roerige tijden voor de Roloffs als het nieuwe seizoen begint van Little People, Big World. Vlak voor de opnames van start gingen, had Zack een aanbod gedaan bij zijn vader om het noordelijke deel van de boerderij te kopen om daar met zijn gezin te gaan wonen.

Photo for Little People Big World S15B

Little People Big World S15B

De situatie blijft gespannen in de ooit zo hechte Roloffs-familie. Als vader Matt een update stuurt over de verkoop van een deel van de farm, reageert helemaal niemand van de familieleden.

Photo for Little People Big World S3

Little People Big World S3

Kleine mensen met grote daden. Zo zou je de Roloff-familie in één zin kunnen omschrijven. Vader Matt en moeder Amy zijn beiden klein van stuk, net als hun zoon Zach, maar hun levenswijze is groter dan dat van een gemiddeld gezin.

Photo for Little People, Big World

Little People, Big World

Kleine mensen met grote daden. Zo zou je de Roloff-familie in een zin kunnen omschrijven. Vader Matt en moeder Amy zijn beiden klein van stuk, net als hun zoon Zach, maar hun levenswijze is groter dan je in menig huishouden tegenkomt.

Photo for Little People, Big World S11

Little People, Big World S11

Kleine kinderen worden groot. En dat geldt ook voor de Roloffs familie, hoewel die voor een groot deel uit letterlijk kleine mensen bestaat.

Photo for Little People, Big World S11 - FL

Little People, Big World S11 - FL

Kleine kinderen worden groot. En dat geldt ook voor de Roloffs familie, hoewel die voor een groot deel uit letterlijk kleine mensen bestaat.

Photo for Little People, Big World S11B

Little People, Big World S11B

Kleine kinderen worden groot. En dat geldt ook voor de Roloff-familie die voor een deel bestaat uit mensen met dwerggroei. Nadat zijn broer Jeremy al getrouwd was, is ook Zach in het huwelijksbootje gestapt.

Photo for Little People, Big World S11B FL

Little People, Big World S11B FL

Kleine kinderen worden groot. En dat geldt ook voor de Roloff-familie, die voor een deel bestaat uit mensen met dwerggroei. Nadat zijn broer Jeremy al getrouwd was, is ook Zach in het huwelijksbootje gestapt. Jacob had het huis al verlaten en dochter Mollie heeft ondertussen ook een serieuze relatie.

Photo for Little People, Big World S12B

Little People, Big World S12B

De kleinste familie van Amerika wordt steeds groter. In aantal dan. Want nadat Zach en Tori aangekondigd hadden dat ze in verwachting waren, hebben ook Jeremy en Audrey in het nieuwe seizoen van Little People, Big World groot nieuws.

Photo for Little People, Big World S12B FL

Little People, Big World S12B FL

De kleinste familie van Amerika wordt steeds groter. In aantal dan. Want nadat Zach en Tori aangekondigd hadden dat ze in verwachting waren, hebben ook Jeremy en Audrey in het nieuwe seizoen van Little People, Big World groot nieuws.

Photo for Little People, Big World S13

Little People, Big World S13

De Roloffs-familie is terug voor een nieuw seizoen van Little People, Big World. En hun wereld wordt weer een stukje groter met opnieuw een nieuwe aanwinst in de familie als Jeremy en Audrey de trotse ouders worden van baby Ember.

Photo for Little People, Big World S13 - FL

Little People, Big World S13 - FL

De Roloffs-familie is terug voor een nieuw seizoen van Little People, Big World. En hun wereld wordt weer een stukje groter met opnieuw een nieuwe aanwinst in de familie, als Jeremy en Audrey de trotse ouders worden van baby Ember.

Photo for Little People, Big World S14

Little People, Big World S14

Het leven van de ‘kleine’ Roloffs-familie wordt steeds groter en daarmee complexer. Amy en Matt hebben na hun scheiding allebei een nieuwe relatie, maar wonen nog steeds op de boerderij, op ongeveer 150 meter van elkaar.

Photo for Little People, Big World S14 - FL

Little People, Big World S14 - FL

Het leven van de ‘kleine’ Roloffs-familie wordt steeds groter en daarmee complexer. Amy en Matt hebben na hun scheiding allebei een nieuwe relatie, maar wonen nog steeds op de boerderij, op ongeveer 150 meter van elkaar.

Photo for Little People, Big World S14B

Little People, Big World S14B

Er is veel gebeurd in de Roloffs-familie sinds ze voor het eerst op tv verschenen, zo’n 14 jaar geleden. De familie, bij wie de meeste gezinsleden achondroplasie (dwerggroei) hebben, werd groter, ging scheiden en kreeg weer nieuwe liefdes.

Photo for Little People, Big World S16A

Little People, Big World S16A

Schrikken geblazen aan het begin van het nieuwe seizoen van Little People, Big World als Zach met spoed wordt opgenomen in het ziekenhuis met een ondraaglijke hoofdpijn.

Photo for Long Island Medium 4A

Long Island Medium 4A

Op het eerste gezicht ziet de Caputo-familie eruit als een doodnormaal Italiaans-Amerikaans gezinnetje in Long Island. Maar ‘doodnormaal’ krijgt een hele andere betekenis als je weet dat Theresa Caputo de gave heeft om met overleden personen te communiceren.

Photo for Long Island Medium S1

Long Island Medium S1

Op het eerste gezicht ziet de Caputo-familie eruit als een doodnormaal Italiaans-Amerikaans gezinnetje in Long Island. Maar ‘doodnormaal’ krijgt een hele andere betekenis als je weet dat Theresa Caputo de gave heeft om met overleden personen te communiceren.

Photo for Long Island Medium S5

Long Island Medium S5

Hoewel Theresa Caputo altijd omringd is door de geesten van overleden mensen, begint haar echte huis in Long Island wel steeds leger te raken. Dochter Victoria is het huis al uit voor studie en nu heeft zoon Larry jr ook eindelijk een fulltime baan gevonden.

Photo for Long Island Medium S6A

Long Island Medium S6A

In het nieuwe seizoen van Long Island Medium vieren Theresa en Larry hun 25-jarig huwelijk in het restaurant waar ze destijds voor het eerst een date hadden.

Photo for Long Island Medium S6B

Long Island Medium S6B

Theresa Caputo is voor eventjes een Florida Beach Medium als ze in de winter haar huis in Long Island verruilt voor eentje in de subtropische Sunshine State.

Photo for Long Island Medium S6B - Celebrity Spirit

Long Island Medium S6B - Celebrity Spirit

In deze speciale aflevering van Long Island Medium krijgt Theresa het verzoek van enkele beroemde acteurs om een reading voor hen te doen.

Photo for Long Island Medium S6B - Celebrity Spirit - FL

Long Island Medium S6B - Celebrity Spirit - FL

In deze speciale aflevering van Long Island Medium krijgt Theresa het verzoek van enkele beroemde acteurs om een reading voor hen te doen.

Photo for Long Island Medium S6B - FL

Long Island Medium S6B - FL

Theresa Caputo is voor eventjes een Florida Beach Medium wanneer ze tijdens de winter haar huis in Long Island inruilt voor de subtropische Sunshine State.

Photo for Long Island Medium S7A

Long Island Medium S7A

Theresa Caputo is inmiddels zo beroemd geworden als medium dat ook andere Amerikaanse beroemdheden haar bezoeken om meer te weten te komen over hun overleden dierbaren. In het nieuwe seizoen van Long Island Medium komen er weer een hoop langs aan de keukentafel van Theresa.

Photo for Long Island Medium S7A FL

Long Island Medium S7A FL

Theresa Caputo is inmiddels zo beroemd geworden als medium dat ook andere Amerikaanse beroemdheden haar bezoeken om meer te weten te komen over hun overleden dierbaren. In het nieuwe seizoen van Long Island Medium komen er weer een hoop langs aan de keukentafel van Theresa.

Photo for Long Island Medium S8A

Long Island Medium S8A

Theresa Caputo is inmiddels zo bekend dat beroemdheden over heel Amerika haar benaderen om in contact te komen met hun overleden dierbaren. In dit nieuwe seizoen van Long Island Medium bezoekt ze onder meer acteur Kelsey Grammer, bekend als Frasier Crane van de serie Frasier.

Photo for Long Island Medium S8A - FL

Long Island Medium S8A - FL

Theresa Caputo is inmiddels zo bekend dat beroemdheden over heel Amerika haar benaderen om in contact te komen met hun overleden dierbaren.

Photo for Long Island Medium S8b

Long Island Medium S8b

Het nieuwe seizoen van Long Island Medium is emotioneler dan ooit. Zo heeft Amerika’s beroemdste medium, Theresa Caputo, in de eerste extra lange aflevering bijzondere readings met onder meer een echtgenoot en vader die in korte tijd is overleden aan een snelgroeiende tumor.

Photo for Long Island Medium S9

Long Island Medium S9

Het leven van Theresa Caputo vliegt alle kanten op in het nieuwe seizoen van Long Island Medium. Terwijl ze net zelf officieel gescheiden is van Larry, krijgt ze het heuglijke nieuws dat haar dochter Victoria gaat trouwen met Michael!

Photo for Long Island Medium S9 - FL

Long Island Medium S9 - FL

Het leven van Theresa Caputo vliegt alle kanten op in het nieuwe seizoen van Long Island Medium. Terwijl ze net zelf officieel gescheiden is van Larry, krijgt ze het heuglijke nieuws dat haar dochter Victoria gaat trouwen met Michael!

Photo for Long Island Medium: On The Road

Long Island Medium: On The Road

Medium Theresa Caputo verlaat voor even haar vertrouwde Long Island om nabestaanden te helpen in de rest van Amerika. Ze zegt regelmatig e-mails te ontvangen van mensen die graag haar bovenaardse hulp willen inschakelen, maar die de reis naar het eiland bij New York niet helemaal kunnen maken.

Photo for Lost In Transition S1

Lost In Transition S1

Vier vrouwen dachten de man van hun dromen gevonden te hebben. Tot ze hoorden dat hun partner altijd een bijzonder geheim met zich meedroeg: ze bleken transgender en wilden liever als vrouw door het leven gaan.

No Image Available

Lost In Transition S1 - FL

Vier vrouwen dachten de man van hun dromen gevonden te hebben. Tot ze hoorden dat hun partner altijd een bijzonder geheim met zich meedroeg: ze bleken transgender en wilden liever als vrouw door het leven gaan. Zij staan centraal in de nieuwe ontroerende serie Lost in Transition.

Photo for Lottery Changed My Life 4

Lottery Changed My Life 4

Iedereen droomt er wel eens van de loterij te winnen; van de ene op de andere dag multimiljonair worden. Dag hypotheek, hallo hemelse villa! In de nieuwe TLC-serie ‘Lottery Changed My Life’ volgen we enkele rasechte geluksvogels. Allen hebben ooit in de loterij de jackpot gewonnen...

Photo for Louisa & Rosanna, de babyspecial

Louisa & Rosanna, de babyspecial

Louisa en Rosanna zijn inmiddels trotse ouders van baby Mikai en hun langgekoesterde droom is eindelijk uitgekomen. TLC heeft de zwangerschap van het vrolijke Limburgse liefdeskoppel gevolgd inclusief de geboorte en binnenkort kunnen fans hiervan getuige zijn in de documentaire Louisa & Rosanna, de babyspecial.

Photo for Louisa & Rosanna, onze transgender bruiloft

Louisa & Rosanna, onze transgender bruiloft

Louisa en Rosanna vormen in alle opzichten een uniek koppel. Louisa Janssen werd 29 jaar geleden als de jongen Lowieke geboren in een woonwagenkamp in Limburg, maar voelde zich al van jongs af aan eigenlijk een meisje.

Photo for Louisa & Rosanna, Onze Transgender Bruiloft - FL

Louisa & Rosanna, Onze Transgender Bruiloft - FL

Louisa en Rosanna vormen in alle opzichten een uniek koppel. Louisa werd 30 jaar geleden als de jongen Lowieke geboren in een woonwagenkamp in Limburg, maar voelde zich al van jongs af aan eigenlijk een meisje.

Photo for Louisa & Rosanna, Onze Transgender Liefde

Louisa & Rosanna, Onze Transgender Liefde

Het bijzondere transgenderpaar Louisa en Rosanna is terug op TLC met een eigen serie. Na hun huwelijk – eerder te zien in de documentaire Louisa & Rosanna, Onze Transgender Bruiloft – proberen ze hun normale leventje weer op te pikken.

Photo for Louisa & Rosanna, Onze Transgender Liefde - FL

Louisa & Rosanna, Onze Transgender Liefde - FL

Na hun huwelijk – eerder te zien in de documentaire Louisa & Rosanna, Onze Transgender Bruiloft – proberen Louisa & Rosanna hun normale leventje weer op te pikken, in zoverre het woord ‘normaal’ van toepassing is op dit Limburgs liefdeskoppel, wel te verstaan.

Photo for Louisa & Rosanna, Onze Transgender Liefde S3

Louisa & Rosanna, Onze Transgender Liefde S3

Groot nieuws voor het bekendste transgender koppel van Nederland: Louisa en Rosanna verwachten een kindje! De twee zijn door het dolle heen nu ze weten dat Rosanna eindelijk zwanger is.

Photo for Louisa & Rosanna, Onze Transgender Liefde S3 - FL

Louisa & Rosanna, Onze Transgender Liefde S3 - FL

Groot nieuws voor het bekendste transgender koppel van Nederland: Louisa en Rosanna verwachten een kindje! De twee zijn helemaal extatisch nu ze weten dat Rosanna eindelijk zwanger is.

Photo for Louisa & Rosanna, Onze Transgender Liefde S4

Louisa & Rosanna, Onze Transgender Liefde S4

Louisa en Rosanna zijn terug. Niet meer met zijn tweetjes, maar met hun nieuwe trots: baby Mikai. Wat betekent de komst van deze kleine aanwinst voor hun hectische leven? Worden ze nu saaie, serieuze ouders of blijft er genoeg ruimte over de hilarische uitspattingen waar ze om bekend staan? Reken maar op het laatste!

Photo for Louisa & Rosanna, Onze Transgender Liefde S4 - FL

Louisa & Rosanna, Onze Transgender Liefde S4 - FL

Louisa en Rosanna zijn terug. Niet meer met zijn tweetjes, maar met hun nieuwe trots: baby Mikai. Wat betekent de komst van deze kleine aanwinst voor hun hectische leven?

Photo for Louisa & Rosanna, Pride Week Special

Louisa & Rosanna, Pride Week Special

Het unieke Limburgse liefdeskoppel Louisa & Rosanna droomt ervan om een gezin te stichten. Ze realiseren zich dat het als transgenders niet eenvoudig is om deze droom te verwezenlijken, maar weten ook dat niets onmogelijk is in deze tijd.

Photo for Louisa & Rowan, Onze Transgender Liefde S5

Louisa & Rowan, Onze Transgender Liefde S5

Ons favoriete transgenderkoppel maakt zich op voor een nieuw seizoen! In voorgaande seizoenen deelden zij lief en leed; van trouwen tot de IVF-pogingen, op zoek naar hun gypsy roots en natuurlijk de geboorte van zoontje Mikai.

Photo for Louisa & Rowan, Onze Transgender Liefde S5 - FL

Louisa & Rowan, Onze Transgender Liefde S5 - FL

Ons favoriete transgenderkoppel maakt zich op voor een nieuw seizoen! In voorgaande seizoenen deelden zij lief en leed; van trouwen tot de IVF-pogingen, op zoek naar hun gypsy roots en natuurlijk de geboorte van zoontje Mikai.

Photo for Louisa & Rowan: Eerste Hulp Bij Poetsen S2

Louisa & Rowan: Eerste Hulp Bij Poetsen S2

Het vrolijke poetsduo is terug! Het poetsprogramma van het bekendste transgender koppel van Nederland keert terug met een nieuw seizoen van Louisa & Rowan: Eerste hulp bij poetsen. Het stel pakt weer vieze huizen aan, die door de bewoners vanwege uiteenlopende redenen niet meer onderhouden konden worden.

Photo for Louisa & Rowan: Op De Camping

Louisa & Rowan: Op De Camping

Samen met nicht Johanna reist het TLC-stel deze zomer af naar het zonnige Frankrijk. Daar willen de drie namelijk ontdekken of het runnen van een eigen camping iets voor hen is.

Photo for Louisa & Rowan: Op Z'n Gooisch

Louisa & Rowan: Op Z'n Gooisch

Nederlands bekendste transgender koppel verhuist naar ‘t Gooi! Van het gezellige Zuiden naar de chiqueste landstreek in Nederland. Is het daar alleen maar kouwe kak of valt er toch een stukje Zuidelijke gezelligheid te bespeuren?

Photo for Love & Translation

Love & Translation

Ze zeggen dat de taal der liefde universeel is. Maar wat als je elkaars moedertaal echt niet verstaat? Dat is de insteek van het nieuwe gedurfde datingprogramma Love & Translation waarbij drie Amerikaanse mannelijke singles een ontmoeting hebben met twaalf buitenlandse vrouwen die totaal geen Engels spreken.

Photo for Love After Lockup S1

Love After Lockup S1

Hoe is het om verliefd te worden op iemand die in de gevangenis zit? En hoe verloopt de relatie als diegene wordt vrijgelaten? In de nieuwe serie Love After Lockup worden zes stellen gevolgd die in deze situatie zitten.

Photo for Love After Lockup S1 - FL

Love After Lockup S1 - FL

Hoe is het om verliefd te worden op iemand die in de gevangenis zit? En hoe verloopt de relatie als diegene wordt vrijgelaten? In de nieuwe serie Love After Lockup worden zes koppels gevolgd die in deze situatie zitten.

No Image Available

Love After Lockup S2

Hoe is het om verliefd te worden op iemand die in de gevangenis zit? En hoe verloopt de relatie als diegene wordt vrijgelaten? In het nieuwe seizoen van Love After Lockup worden weer zes stellen gevolgd die in deze situatie zitten. Zoals Megan en Michael die willen gaan trouwen zodra Michael wordt vrijgelaten. Megan weet

No Image Available

Love After Lockup S2 - FL

Hoe is het om verliefd te worden op iemand die in de gevangenis zit? En hoe verloopt de relatie als diegene wordt vrijgelaten? In het nieuwe seizoen van Love After Lockup worden weer zes stellen gevolgd die in deze situatie zitten. Zoals Megan en Michael die willen trouwen zodra Michael wordt vrijgelaten. Megan weet zeke

Photo for Love After Lockup S3

Love After Lockup S3

Hoe is het om verliefd te worden op iemand die in de gevangenis zit? En hoe verloopt de relatie als diegene wordt vrijgelaten? In het nieuwe seizoen van Love After Lockup worden weer een aantal stellen gevolgd die in deze situatie zitten.

Photo for Love After Lockup S4

Love After Lockup S4

Hoe is het om verliefd te worden op iemand die in de gevangenis zit? En hoe verloopt de relatie als diegene wordt vrijgelaten?

Photo for Love at First Swipe S1

Love at First Swipe S1

In de snelle online datingwereld worden keuzes gemaakt in een fractie van een seconde. Een rare profielfoto of een iets te lollige statusupdate zorgen er op de Tinders van vandaag al voor dat je letterlijk wordt weggeveegd – nog voordat je hebt kunnen laten zien wie je werkelijk bent.

Photo for Love at First Swipe S1 - FL

Love at First Swipe S1 - FL

In de snelle online datingwereld worden keuzes gemaakt in een fractie van een seconde. Een rare profielfoto of een iets te komische statusupdate zorgen er op de dating apps van vandaag al voor dat je letterlijk wordt weggeveegd – nog voordat je hebt kunnen laten zien wie je werkelijk bent.

Photo for Love In Paradise: The Caribbean S1

Love In Paradise: The Caribbean S1

Waar is het leven rijker, relaxter en romantischer dan op een tropisch eiland? Dé plek om verliefd te worden zou je zeggen, wat velen dan ook zeker doen. Maar blijft het bij een kortstondige vakantieliefde of bloeien er ook langdurige relaties op?

Photo for Love, Lust or Run

Love, Lust or Run

Als het om mode gaat, neemt Stacey London geen blad voor de mond. De fashionexpert die eerder al op haar kenmerkende wijze deelnemers hielp in het programma ‘What Not To Wear’ is nu terug met een nieuwe confronterende show: Love, Lust Or Run.

Photo for Love, Lust or Run S2

Love, Lust or Run S2

In een nieuw seizoen van Love, Lust or Run helpt fashionexpert Stacy London weer enkele vrouwen die zijn blijven hangen in een kledingsmaak die totaal niet meer bij ze past.

Photo for Love, Lust or Run S2 - FL

Love, Lust or Run S2 - FL

In een nieuw seizoen van Love, Lust or Run helpt fashionexpert Stacy London weer enkele vrouwen die zijn blijven hangen in een kledingstijl die totaal niet meer bij ze past.

Photo for Love, Lust or Run S3

Love, Lust or Run S3

Sommige vrouwen kleden zich zo extreem of uitdagend dat omstanders liever wegrennen. Tijd om in te grijpen, meent fashionexpert Stacy London. In een nieuw seizoen van Love, Lust or Run geeft ze deze modemissers een nieuwe look die er stijlvoller uitziet, maar toch aansluit bij de persoonlijkheid van de deelnemer.

Photo for Love, Lust or Run S3 - FL

Love, Lust or Run S3 - FL

Sommige vrouwen kleden zich zo extreem of uitdagend dat omstanders liever wegrennen dan dat ze er enthousiast van worden. Tijd om in te grijpen, meent fashionexpert Stacy London. In een nieuw seizoen van Love, Lust or Run geeft ze deze modemissers een nieuwe look die er stijlvoller uitziet.

Photo for Ludo Bites America

Ludo Bites America

De Franse topkok Ludo Lefebvre is op een missie om de Amerikaanse keuken van nieuwe invloeden te voorzien. Samen met zijn vrouw en business partner Krissie bezoekt hij kleine eettenten in de verschillende uithoeken van de Verenigde Staten om daar voor één dag een pop-up-restaurant te starten met Michelin-allure...


M

Photo for Mad About The House

Mad About The House

Hij wil houten vloeren, maar zij wil hoogpolig tapijt.

Photo for Mad Fashion

Mad Fashion

Chris March, voormalig designer uit de ‘Project Runway’-serie, heeft een zogezegd onorthodoxe blik op mode. Waar veel ontwerpers de voorkeur geven aan het maken van geraffineerde kleding, voelt Chris March meer voor extreme en dikwijls hilarische outfits...

Photo for Made in Chelsea

Made in Chelsea

Chelsea, de legendarische chique wijk van Londen, staat bekend om haar grote schare aristocraten, onbetaalbare restaurants en super-de-luxe onroerend goed. Waar deze wereld voor velen onbereikbaar lijkt, levert ‘Made in Chelsea’ ons een exclusieve kijk in het leven van de in Chelsea woonachtige rich and famous...

Photo for Mama June: From Not To Hot

Mama June: From Not To Hot

Een nieuw hoofdstuk breekt aan in het leven van Honey Boo Boo en haar familie. Haar ouders zijn gescheiden sinds ‘Sugar Bear’ heeft opgebiecht dat hij was vreemdgegaan en nu kondigt hij ook nog aan te gaan trouwen met een andere vrouw.

Photo for Mama June: From Not to Hot S2

Mama June: From Not to Hot S2

Het leven van Mama June staat volkomen op zijn kop sinds ze haar overgewicht is kwijtgeraakt en van not naar hot is gegaan. De moeder van kinderster Alana ‘Honey Boo Boo’ Thompson moet nog flink wennen aan haar nieuwe figuur en twijfelt zelfs of ze zichzelf wel mooier vindt nu ze geen plussize kleren meer hoeft te dragen

Photo for Mama June: From Not to Hot S2 - FL

Mama June: From Not to Hot S2 - FL

Het leven van Mama June staat volkomen op zijn kop sinds ze haar overgewicht is kwijtgeraakt en van not naar hot is gegaan. De moeder van kinderster Alana ‘Honey Boo Boo’ Thompson moet nog flink wennen aan haar nieuwe figuur en twijfelt zelfs of ze zichzelf wel mooier vindt nu ze geen plussize kleren meer hoeft te dragen

Photo for Married By Mum & Dad S2

Married By Mum & Dad S2

Ouders die een huwelijkspartner kiezen voor hun kind, komen in onze wereld niet vaak meer voor. Maar wat als de kinderen er zelf om vragen? In een nieuw seizoen van Married By Mum And Dad worden weer enkele mannen en vrouwen gevolgd die hun ouders inschakelen om de ware voor hen te vinden.

Photo for Married By Mum & Dad S2 - FLA

Married By Mum & Dad S2 - FLA

Ouders die een huwelijkspartner kiezen voor hun kind, komen in onze wereld niet vaak meer voor. Maar wat als de kinderen er zelf om vragen?

Photo for Married by Mum and Dad

Married by Mum and Dad

Uithuwelijken is niet erg gebruikelijk meer in onze Westerse wereld. Maar soms kan het niet eens zo’n gek idee zijn, dachten vier singles die het maar niet lukt om zelf de ware te vinden.

Photo for Married by Mum and Dad - FL

Married by Mum and Dad - FL

Uithuwelijken is niet erg gebruikelijk in onze moderne Westerse wereld. Maar er valt misschien wel voor te pleiten, dachten vier singles bij wie het maar niet lukt om zelf de ware liefde te vinden. Zij schakelen daarom hun ouders in om op zoek te gaan naar een geschikte huwelijkskandidaat.

Photo for Married To Real Estate S1

Married To Real Estate S1

Makelaar en interieurdesigner Egypt Sherrod en aannemer Mike Jackson zijn niet alleen partners in de liefde, maar werken ook samen om wanhopige huizenkopers een droomhuis te bieden op de perfecte locatie tegen de juiste prijs.

Photo for Masterchef Ireland

Masterchef Ireland

Wie aan de Ierse keuken denkt, denkt al snel aan Irish Stew gestoofd in een plas Guiness. Maar dat de Ieren ook de haute cuisine goed beheersen, blijkt wel uit de nieuwe serie ‘Masterchef Ireland’. Zestien van ’s lands beste amateurkoks gaan de smaakvolle strijd aan om uit te maken wie de allerbeste is.

Photo for Masterchef Ireland 2

Masterchef Ireland 2

Wie aan de Ierse keuken denkt, denkt als snel aan Irish Stew gestoofd in een plas Guiness. Maar dat de Ieren ook de haute cuisine goed beheersen, blijkt uit het nieuwe seizoen van ‘Masterchef Ireland’.

Photo for Masters Of Flip S1-2

Masters Of Flip S1-2

Kortney en Dave Wilson uit Nashville zijn liefdes- en business partners en gek op het opknappen en doorverkopen van huizen. Deze Masters Of Flip kunnen als geen ander de waarde zien in oude vervallen huizen en weten er zo flink winst op te maken.

Photo for Masters Of Flip S1-2 - FLA

Masters Of Flip S1-2 - FLA

Kortney en Dave Wilson uit Nashville zijn liefdes- en business partners en gek op het opknappen en doorverkopen van huizen. Deze Masters Of Flip kunnen als geen ander de waarde zien in oude vervallen huizen en weten er zo flink winst op te maken.

Photo for Match Me Abroad

Match Me Abroad

Dan maar de grens over! Zo denken zeven Amerikaanse singles die de liefde van hun leven echt niet in eigen land kunnen vinden. In de nieuwe serie Match Me Abroad roepen ze de hulp in van een internationale matchmaker voor een grenzeloos liefdesavontuur.

Photo for Me and my Body

Me and my Body

Elk lichaam is uniek en verschillend, maar sommige lichamen zijn door ziekte, een ongeluk of een aangeboren aandoening opvallend anders dan wat we gewend zijn. Hoe is het om in zo’n lichaam te wonen?

Photo for Me and my Face

Me and my Face

We leven in een maatschappij die geobsedeerd is door perfecte schoonheid. Hoewel we allemaal weten dat het uiterlijk niks zegt over iemand, zijn we geneigd om iemand te beoordelen op letterlijk ‘het eerste gezicht’.

Photo for Medics On Call

Medics On Call

Tien weken lang rijdt de Britse actrice Angela Griffin mee op een ziekenwagen in Engeland. Zo maakt ze van dichtbij het spannende en heldhaftige werk mee dat het ambulancepersoneel dag en nacht uitvoert...

Photo for Medics on Call 2

Medics on Call 2

Actrice Angela Griffin volgt opnieuw het heldhaftige werk van de Britse ambulancedienst. Ditmaal rijdt ze niet alleen mee op de ziekenwagen, maar neemt ze ook plaats in de traumahelikopter die ingezet wordt voor noodsituaties waar een ambulance niet snel genoeg kan komen.

Photo for Mediterranean Life

Mediterranean Life

De Mediterranée oefent niet alleen op ons een grote aantrekkingskracht uit, ook voor veel Amerikanen is het een droom te mogen wonen in het zonnige Middellandse Zeegebied. De mooie stranden, heerlijke temperaturen en historische stadjes maken de Zuid-Europese kustgebieden zeer gewild.

Photo for Mediterranean Life - FL

Mediterranean Life - FL

De Middellandse Zee oefent niet alleen op ons een grote aantrekkingskracht uit, ook voor veel Amerikanen is het een droom te mogen wonen in dit zonnige zeegebied. De mooie stranden, heerlijke temperaturen en historische dorpen maken de Zuid-Europese kustgebieden zeer gewild.

Photo for Meet The Putmans S1

Meet The Putmans S1

Wil je weten hoe het is om met 25 mensen onder één dak te wonen? Dan is het tijd om de Putmans te ontmoeten. Deze familie van drie generaties leeft allemaal in hetzelfde huis in Michigan. Dat zijn dus: Bill en Barb Putman, hun vier kinderen plus partners en daarvan weer vijftien kinderen.

Photo for Meet The Putmans S1 - FL

Meet The Putmans S1 - FL

Wil je weten hoe het is om met 25 mensen onder één dak te wonen? Dan is het tijd om de Putmans te ontmoeten. Deze familie van drie generaties leeft in hetzelfde huis in Michigan.

Photo for Megan Thee Stallion vs Tory Lanez: Five Shots

Megan Thee Stallion vs Tory Lanez: Five Shots

De schietpartij op de beroemde hiphopster ‘Megan Thee Stallion’ in juli 2020 was groot nieuws. Ze werd neergeschoten na een Hollywood-feest in het huis van Kylie Jenner en de beelden van haar, liggend op de grond, gingen de wereld over.

Photo for Miami Ink 3

Miami Ink 3

De tattooshop van Ami James heeft zich in recordtempo opgewerkt tot de beste plek in Miami en omstreken voor tatoeages. Iedereen weet zijn zaak inmiddels te vinden voor een persoonlijke lichaamstekening. Maar nu Kat ontslagen is en de drukte toeneemt, moeten ze snel op zoek naar een vervanger...

Photo for Miami Ink s2

Miami Ink s2

Informatie volgt.

Photo for Milf Manor

Milf Manor

Acht zelfverzekerde moeders gaan op zoek naar een nieuwe liefde in een nooit eerder vertoond dating-experiment op een paradijselijke bestemming. Hoewel ze misschien een tikkeltje ouder zijn dan de gemiddelde datingshow-deelnemer, zijn deze vrouwen beslist nog niet ingedut.

Photo for Mission Menu

Mission Menu

Drie internationale topchefs zijn op een missie om noodlijdende restaurants te helpen. Giuseppe ‘G’ Bologna, Ricardo Cardona en Diane DiMeo geven de eettenten nieuwe impulsen, maar vooral een nieuwe menukaart. Ze zien zichzelf als de United Nations van het eten en proberen de restaurants van de ondergang te redden...

Photo for Mob Wives

Mob Wives

New York, de stad der steden, staat vooral bekend om het bruisende Manhattan en het hippe Brooklyn.

Photo for Mob Wives 2

Mob Wives 2

‘Mob Wives’ volgt opnieuw het fascinerende leven van de vier meest beruchte vrouwen van Staten Island. Terwijl hun mannen of vaders in de gevangenis zitten, proberen Renee, Karen, Carla en Drita de draad van hun opmerkelijke leven op te pikken. Maar dat gaat niet zonder slag of stoot...

Photo for The Model Agency

The Model Agency

In deze boeiende serie krijgt de kijker een uniek inkijkje in de glamoureuze wereld van het modellenwerk.

Photo for Money On The Menu

Money On The Menu

Informatie volgt.

Photo for Monsters Inside Me S3

Monsters Inside Me S3

Zonder dat je het doorhebt kunnen vraatzuchtige monsters je lichaam binnendringen. Deze geniepige virussen, bacteriën of parasieten liften stiekem met jou mee en doen zich tegoed aan je bloed, je voedsel of erger: je organen.

Photo for Monsters Inside Me S4

Monsters Inside Me S4

Zonder dat je het doorhebt kunnen vraatzuchtige monsters je lichaam binnendringen. Deze geniepige organismen kapen jouw inwendige lijf, leggen je immuunsysteem plat en tasten weefsels en organen aan. En als ze eenmaal in je lijf zitten, zijn ze er maar weer moeilijk uit te krijgen. In een nieuw seizoen van Monsters Insid

Photo for Monsters Inside Me S4 - FL

Monsters Inside Me S4 - FL

Zonder dat je het doorhebt kunnen vraatzuchtige monsters je lichaam binnendringen. Deze geniepige organismen kapen jouw inwendige lijf, leggen je immuunsysteem plat en tasten weefsels en organen aan. En als ze eenmaal in je lijf zitten, zijn ze er maar weer moeilijk uit te krijgen. In een nieuw seizoen van Monsters Insid

Photo for The Mum Who Caught Tourette's

The Mum Who Caught Tourette's

Van de een op de andere dag kreeg de toen 40-jarige Elizabeth Hall het Tourette-syndroom en veranderde ze in een regelmatig scheldende en vloekende moeder.

No Image Available

My 3000-Lb Family

Geen info

Photo for My 3000-lb Family S1

My 3000-lb Family S1

De familie Anderson is misschien wel een van de zwaarste families van het land. Zes leden wegen gezamenlijk meer dan 1350 kilogram en twee ervan hebben zo erg overgewicht dat ze amper kunnen bewegen en serieuze gezondheidsrisico’s lopen. Ze weten dat ze moeten afvallen, maar hebben dat tot op heden nagelaten.

Photo for My 3000-lb Family S1 - FL

My 3000-lb Family S1 - FL

De familie Anderson is misschien wel een van de zwaarste families van het land. Zes leden wegen gezamenlijk meer dan 1.350 kilogram, en twee ervan hebben zoveel overgewicht dat ze amper kunnen bewegen en serieuze gezondheidsrisico’s lopen. Ze weten dat ze moeten afvallen, maar hebben dat tot nog toe nagelaten.

Photo for My 3000-Lb Family S2

My 3000-Lb Family S2

In het nieuwe seizoen van My 3000-Lb Family volgen we een nieuwe familie, die door morbide obesitas allemaal in levensgevaar verkeren. Casey is met zijn meer dan 300 kilogram de zwaarste van de familie en spendeert het liefst zijn tijd door bergen met voedsel te eten en video spelletjes te spelen. Casey beschuldigt zijn

Photo for My 3000-Lb Family S2 - FL

My 3000-Lb Family S2 - FL

In het nieuwe seizoen van My 3000-Lb Family volgen we een nieuwe familie, die door morbide obesitas allemaal in levensgevaar verkeren. Casey is met zijn meer dan 300 kilogram de zwaarste van de familie en spendeert het liefst zijn tijd door bergen voedsel te eten en videospelletjes te spelen. Casey beschuldigt zijn vader

Photo for My 600-Lb Life Revisit

My 600-Lb Life Revisit

Hoe vergaat het de acht personen die een jaar geleden van hun extreme overgewicht probeerden af te komen in het tweede seizoen van ‘My 600-Lb Life’? Met een maagverkleining en een aangepast voedingspatroon moesten ze hun gewicht van boven de 300 kilogram drastisch zien te verlagen.

Photo for My 600-LB Life S10B

My 600-LB Life S10B

Het nieuwe seizoen van My 600-LB Life volgt de levens van zeven personen in de strijd tegen hun extreme overgewicht. Zoals Krystal in de eerste aflevering die nu 36 jaar is en meer dan 275 kilogram weegt.

Photo for My 600-Lb Life S2

My 600-Lb Life S2

Chuck Turner is na de dood van zijn vrouw slecht voor zichzelf gaan zorgen en gaandeweg steeds zwaarder geworden. De drie riante fastfood-maaltijden die hij dagelijks at, hebben hun sporen duidelijk nagelaten, want op zijn 45e weegt hij inmiddels meer dan 300 kilogram.

Photo for My 600-lb Life S3

My 600-lb Life S3

In een nieuw seizoen van My 600-lb Life proberen weer enkele zwaarlijvige personen van hun extreme overgewicht af te komen. Ze krijgen daarbij hulp van dr. Nowzaradan die via een operatie hun maag verkleint.

Photo for My 600-lb Life S3 - FL

My 600-lb Life S3 - FL

In een nieuw seizoen van My 600-lb Life proberen weer enkele zwaarlijvige personen van hun extreme overgewicht af te komen. Ze krijgen daarbij hulp van dr. Nowzaradan die via een operatie hun maag verkleint.

Photo for My 600-lb Life S5

My 600-lb Life S5

Een nieuw seizoen van My 600-lb Life volgt de levens van mensen die de strijd aangaan met hun zware lichaam van meer dan 270 kilogram. Ze weten dat als ze nu geen actie ondernemen, dat ze dan niet lang meer te leven hebben.

Photo for My 600-lb Life S5 - FL

My 600-lb Life S5 - FL

Een nieuw seizoen van My 600-lb Life volgt de levens van mensen die de strijd aangaan met hun zware lichaam van meer dan 270 kilogram. Ze weten dat als ze nu geen actie ondernemen, dat ze dan niet lang meer te leven hebben.

Photo for My 600-lb Life S6

My 600-lb Life S6

Niemand kiest ervoor om meer dan 250 kilogram te wegen. Toch zijn er steeds meer mensen die deze extreme vorm van overgewicht hebben.