News
Change Region...

Discovery Press Web Benelux

discovery+

Choose Network...

Prisoner Of Love

Lerares Chelsea Holmes had jarenlang briefcontact met verschillende gevangenen, waardoor ze erachter kwam dat zij vooral één ding missen: liefde. Ze besloot daarom in de avonduren een bemiddelingsbureau te beginnen voor singles die wel openstaan voor een relatie met een gevangene. Zoals Aluntra die haar opgesloten verloofde Bryce bijna in de armen kan sluiten als hij na vier jaar wordt vrijgelaten. Maar niet alle gevangenen komen binnenkort vrij, wat het hebben van een relatie met iemand ‘van buiten’ extra gecompliceerd maakt. Hoe ze hun relatie vormgeven en contact onderhouden houden is te zien in de nieuwe serie Prisoner Of Love, waarin verschillende koppels worden gevolgd en ook nieuwe matches worden gemaakt. Dat een relatie op afstand niet altijd makkelijk is, ervaart Chelsea zelf ook als ze verliefd wordt op een van haar penvrienden en een relatie begint. Deze Manuel blijkt uiteindelijk toch minder geschikt dan de prison matchmaker had gedacht. Prisoner Of Love is vanaf dinsdag 14 september te zien op discovery+.

 

De 21-jarige Isa is een van de vrouwen die verliefd werd op iemand in de gevangenis. Ze leerde de 24-jarige gevangene Devin kennen toen ze bezig was met een schoolproject. Chelsea overtuigde haar om het een kans te geven en zo begonnen ze een relatie terwijl ze elkaar nog nooit in levenden lijve gezien hebben. Devin zit vast vanwege diefstal en drugshandel en werd aangehouden toen hij in de auto zat met een vriend die een wapen had. Isa weet dat Devin geen doorsnee jongen is en vraagt zich wel af of ze er goed aan doet om met hem om te gaan. Toch ziet ze ook dat hij heel lief kan zijn en gelooft ze hem als hij praat over zijn doelen als hij vrijkomt. Maar de tatoeage op zijn borst met de tekst Heartless Felon baart haar wel zorgen.

 

Brey heeft nog geen relatie en denkt dat het vinden van een partner in de gevangenis juist wel goed bij hem past. De 22-jarige student is erg verlegen en hij ziet zichzelf niet snel op iemand afstappen in een bar. Chelsea kent hij als de moeder van zijn beste vriend en om via haar contact te leggen met iemand in de gevangenis voelt juist minder eng. Wel is hij benieuwd hoe zijn vader Dexter reageert als hij vertelt dat hij op die manier een partner gaat zoeken. Zijn vader is inderdaad verbaasd en heeft zo de nodige zorgen en vooroordelen. Maar als hij een gesprek heeft met Chelsea begrijpt hij het beter. Sterker: de single-vader denkt dat het misschien ook wel iets voor hem is!