News
Change Region...

Discovery Press Web Benelux

discovery+

Choose Network...
discovery+ » Programs
  • Print

Programs

#

Photo for 90 Day Journey S1

90 Day Journey S1

Kun je in 90 dagen weten of iemand de ware is? Voor die uitdaging stonden de deelnemers van het populaire programma 90 Day Fiancé die hun geliefde in het buitenland vonden en voor diegene een Amerikaans visum konden krijgen voor 90 dagen.

Photo for 90 Day: The Single Life S2

90 Day: The Single Life S2

Ze hebben de hoop nog niet opgegeven en zijn klaar voor een nieuw liefdesavontuur. Zeven bekende singles uit het programma 90 Day Fiancé laten hun gestrande relaties achter zich en richten hun blik op een nieuwe romantische toekomst.


A

Photo for Alaska: The Last Frontier S10

Alaska: The Last Frontier S10

De winters zijn altijd een zware periode voor de Kilcher-familie die al generaties lang in de wildernis van Alaska leeft. Maar de opwarming van de aarde door de klimaatverandering maakt het er niet per se beter op.

Photo for Australian Open

Australian Open

discovery+ biedt de kijker één van de meest langverwachte Australian Open's in de geschiedenis. Een nieuwe generatie supersterren reist af naar Melbourne voor een poging tot het overtroeven van de tennislegendes. Stuk voor stuk proberen zij daar the Greatest of All Time te worden.


B

Photo for Beach Cabana Royale

Beach Cabana Royale

De zomer komt eraan! En dat betekent dat de strandliefhebbers van Long Island New York weer veel te zien zullen zijn in hun strandhuisjes die daar al generaties lang staan.

No Image Available

The Big Swindle

De serie The Big Swindle vertelt zes van bedrieglijk mooie verhalen waarin mensen soms voor veel geld zijn opgelicht. Puur omdat ze die ander vertrouwden.

Photo for The Book Of Queer

The Book Of Queer

Dacht je dat LGBTQIA+ pas iets van de afgelopen decennia was? Dan zit je er een paar duizend jaar naast. De vrolijke historische serie The Book of Queer duikt diep de geschiedenis in en laat zien dat bijvoorbeeld homofilie ook bij enkele beroemde voorouders voorkwam.


C

Photo for Cage Warriors

Cage Warriors

Cage Warriors

Photo for Carole Baskin's Cage Fight

Carole Baskin's Cage Fight

De documentaire Carole Baskin’s Cage Fight laat een hele andere kant van Carole Baskin zien. We zien hoe zij samen met haar echtgenoot en organisatie Big Cat Rescue onderzoek doet naar de behandeling van de wilde dieren – werk waarbij ze regelmatig in confrontatie komt met de gevaarlijke personen achter deze business.

Photo for The Chameleon Killer

The Chameleon Killer

In 1985 vindt de politie in de bossen van New Hampshire de vergane lichamen van vier personen, verstopt in grote vaten. De identiteit van de slachtoffers blijft lang onduidelijk, net als het spoor naar de dader.

Photo for Children Of The Cult

Children Of The Cult

Vanaf zaterdag 21 augustus is de aangrijpende documentaireserie Children Of The Cult te zien op discovery+. Deze nieuwe 5-delige serie vertelt het opmerkelijke verhaal van een van de meest omvangrijke en meest beruchte sektes ter wereld: Children of God.

Photo for Citizen Penn

Citizen Penn

Toen acteur Sean Penn in 2010 het nieuws zag van de aardbeving in Haïti, vond hij meteen dat hij wat moest doen. Hij hoorde dat er behoefte was aan 350.000 doses morfine en regelde deze via verschillende contacten.

Photo for Conjuring Kesha

Conjuring Kesha

We kennen haar van hits als Tik Tok, Die Young en Praying, maar wat mensen misschien niet weten is dat superster Kesha zeer geïnspireerd is door de mysteries van het universum en het bovennatuurlijke. In de serie Conjuring Kesha breidt het popidool haar paranormale kennis uit door af te dalen in de onderwereld.

Photo for Crickey! It's The Irwins S3

Crickey! It's The Irwins S3

Ook de Australia Zoo van de familie Irwin heeft veel te lijden gehad onder de cornonapandemie. Maandenlang moesten ze hun deuren gesloten houden, terwijl de zorg voor alle dieren wel doorging.

Photo for The Culpo Sisters

The Culpo Sisters

Ze zijn mooi, grappig, glamoureus en klaar om de wereld te veroveren. Waar de Culpo Sisters komen, gaan deuren en monden open. Het begon allemaal met Olivia die in 2012 zomaar tot Miss Universe werd gekroond en daarna naar Los Angeles vertrok om vervolgens als social media influencer grote contracten binnen te slepen.

Photo for The Curious Case of Natalia Grace

The Curious Case of Natalia Grace

Het is een van de merkwaardigste verhalen van deze eeuw: de adoptie van Natalia Grace. Adoptieouders Michael en Kristine Barnett wisten in 2010 niet beter dan dat ze een 6-jarig meisje uit Oekraïne adopteerden met een zeldzame vorm van dwerggroei.


D

Photo for Daddy Dave

Daddy Dave

Samen met vriendin Jazzlyn zien we in de nieuwe realityserie Daddy Dave hoe de kersverse ouders verschillende hindernissen van het ongeoefende ouderschap proberen te overwinnen.

Photo for Dodgeball Thunderdome

Dodgeball Thunderdome

Trefbal voor volwassenen. Met een extra moeilijkheidsgraad en vooral extra veel ballen. Dat is de insteek van de nieuwe challenge Dogdeball: Thunderdome.

Photo for Donald Trump: A Faking It Special

Donald Trump: A Faking It Special

Donald Trump en de waarheid hebben op zijn zachts gezegd nogal een moeizame relatie. Terwijl hij de term ‘fake news’ regelmatig plakt op berichtgeving die hem niet zint, wordt aangenomen dat hij zelf meer dan 22.000 onware of misleidende uitspraken heeft gedaan in de vier jaar van zijn presidentschap.

Photo for Downey's Dream Cars

Downey's Dream Cars

Toen acteur Robert Downey jr. zijn klimaatorganisatie Footprint Coalition oprichtte en daarna naar zijn imposante auto-collectie keek, had hij toch het gevoel dat er iets niets klopte. Hij besloot er een project van te maken om zijn hele wagenpark om te laten bouwen tot elektrische voertuigen.


E

Photo for Eating With My Enemy: Going Dutch E1

Eating With My Enemy: Going Dutch E1

In de nieuwe spin-off Eating With My Enemy: Going Dutch gaan de deelnemers dit keer niet met hun ex aan tafel, maar met hun vijand! We zijn getuigen van enemies, die na een doodse stilte of flinke ruzie weer bij elkaar aan tafel komen.

Photo for Eating With My Ex: Going Dutch S1

Eating With My Ex: Going Dutch S1

Smullen geblazen voor alle reality-tv fans, want in Eating with my Ex: Going Dutch (seizoen 1) gaan enkele bekende reality koppels voor het eerst het gesprek aan over hun niet geslaagde relatie. Ze stellen elkaar drie vragen die ze tijdens elke gang op hun bord gepresenteerd krijgen.

Photo for Eating With My Ex: Going Dutch S2

Eating With My Ex: Going Dutch S2

In het spiksplinternieuwe seizoen van Eating With My Ex: Going Dutch is de kijker weer een vlieg op de muur bij dates van bekende reality-exen.

Photo for Eating With My Ex: UK

Eating With My Ex: UK

Na de razend populaire serie Eating With My Ex: Going Dutch, volgt nu de Engelse versie waarin Britse gebroken koppels met elkaar uit eten gaan om te achterhalen waar het in de relatie mis is gegaan. In Eating With My Ex: UK worden de messen weer geslepen als ex-partners elkaar aan tafel drie pittige vragen stellen.

Photo for Ed Gein: The Real Psycho

Ed Gein: The Real Psycho

Psychopaat en moordenaar Ed Gein stond model voor vele beroemde griezelfilms waaronder Psycho van Alfred Hitchcock en Silence of the Lambs met Anthony Hopkins. Ed Gein heeft echt bestaan.

Photo for Elettra Lamborghini

Elettra Lamborghini

Eindelijk komen we te weten wie Elettra Lamborghini precies is. In de gelijknamige realityserie, die vanaf 1 april te zien is op discovery+, volgen we de kersverse echtgenote van dj Afrojack op de voet.

Photo for Expedition: Back To The Future

Expedition: Back To The Future

Avonturier Josh Gates is dit keer wel op een hele bijzondere missie: het vinden van de originele tijdreisauto uit de filmhit Back to the Future: de iconische DeLorean. En hij doet dit met niemand minder dan Christopher Lloyd, de acteur die Doc speelde in de jaren 80-hit.


F

Photo for The Family Chantel: Pillow Talk S2

The Family Chantel: Pillow Talk S2

Een avondje kijken naar The Family Chantel is voor menig televisiekijker smullen geblazen. Maar helemaal voor de deelnemers uit 90 Days Fiancé die min of meer in hetzelfde schuitje gezeten hebben als Pedro en Chantel.

Photo for FEDS

FEDS

De zesdelige serie FEDS neemt een exclusief kijkje achter de schermen van de FBI en spreekt met special agents die betrokken waren bij enkele spectaculaire zaken.

Photo for Ferrari 312B

Ferrari 312B

In 1970 ontketende Ferrari’s ontwerper Mauro Forghieri een ware revolutie door als eerste een platte motor te plaatsen in zijn nieuwste racewagen. Met deze iconische Ferrari 312B wisten topcoureurs Jacky Ickx en Clay Regazzoni in het eerste seizoen meteen vier Grand Prix-races te winnen.

Photo for Fitness Diaries

Fitness Diaries

De gloednieuwe Dplay-serie Fitness Diaries volgt het leven van vijf fitgirls, waaronder Famke Louise & Fajah Lourens, die stuk voor stuk volledig gefocust zijn op sport. Famke Louise, Fajah, Roos, Lindsey en Evelien delen álles; hun gezonde en natuurlijk fitte levensstijl, inclusief alle ups en óók alle downs.

Photo for The Flipping El Moussas

The Flipping El Moussas

Het pasgetrouwde powerkoppel Heather en Tarek El Moussa zijn grootheden in de makelaarswereld. Tarek werd bekend met zijn huizenprogramma Flip or Flop, terwijl model Heather vooral naam maakte in de luxe woningmarkt. Voor het eerst gaan ze nu samen aan de slag in de nieuwe serie The Flipping El Moussas

Photo for Francesco

Francesco

Paus Franciscus is inmiddels al acht jaar de leider van de Rooms-Katholieke Kerk en heeft in die tijd de harten van vele gelovigen gestolen. De paus viel op door zijn uitgesproken opvattingen, onder meer over het afschaffen van de doodstraf en door zijn directe toenadering met zijn volgelingen, waarbij hij niet schroomde


G

Photo for Gamestop: The Wall Street Hijack

Gamestop: The Wall Street Hijack

Een sensatie op Wall Street die zelden was vertoond. In januari van dit jaar steeg het aandeel GameStop in luttlele weken tot krankzinnige hoogte.

Photo for Generation Drag

Generation Drag

De inspirerende docuserie Generation Drag volgt vijf jongeren en hun families als ze zich voorbereiden op Dragutante, een bijzondere dragshow waar LGBTQIA+-tieners zich kunnen laten zien.

Photo for Ghost Adventures S16 + S17

Ghost Adventures S16 + S17

Sommige gebouwen lijken zo bezeten van geesten dat het ware spookhuizen zijn geworden. Merkwaardige schimmen, duistere stemmen of onzichtbare handen die je aanraken

Photo for Ghost Adventures: Serial Killer Spirits

Ghost Adventures: Serial Killer Spirits

Kan het griezeliger dan griezelig? Zeker! Kijk maar eens naar het nieuwe seizoen van Ghost Adventures: Serial Killer Spirits.

Photo for Ghost Brothers: Lights Out

Ghost Brothers: Lights Out

Een spookhuis binnengaan is altijd spannend, maar wat als je helemaal niks van de voorgeschiedenis af weet? Dat is wat de Ghost Brothers doen op zoek naar de waarheid achter de griezeligste huizen van Amerika.

Photo for Giro 'd Italia 2022

Giro 'd Italia 2022

Giro 'd Italia 2022

Photo for Giro d'Italia 2023

Giro d'Italia 2023

Wordt het de Sloveen Roglic of de Belg Evenepoel? Die vraag houdt wielerliefhebbers al weken in spanning. De twee topfavorieten gaan samen met 174 andere renners de komende weken de strijd aan, op jacht naar de felbegeerde Trofeo Senza Fine tijdens de 106e editie van Giro d’Italia.

Photo for Good Girls Guide to Kinky Sex

Good Girls Guide to Kinky Sex

In het nieuwe spraakmakende programma Good Girls Guide To Kinky Sex volgen we drie doodgewone stellen bij wie het seksleven inmiddels ook een tikkeltje saai en gewoontjes is geworden. Tijd om de boel wat op te schudden met spannende speeltjes en kinky tips.

Photo for Groomed

Groomed

De Nederlandse filmmaker Gwen van de Pas komt deze week met een aangrijpende en uiterst persoonlijke documentaire over haar ervaring met seksueel misbruik. Gwen werd in haar vroege tienerjaren langdurig misbruikt door een volwassen man binnen haar zwemvereniging.


H

Photo for Harry & Meghan: The Revelations

Harry & Meghan: The Revelations

Vandaag is het exact drie jaar geleden dat het sprookjeshuwelijk plaatsvond tussen prins Harry en Meghan Markle, een dag waarbij de halve wereld aan de buis gekluisterd zat. Sindsdien zijn de twee niet uit de schijnwerpers geweest en hebben ze voor grote beroering gezorgd binnen het Britse koningshuis.

Photo for Heartbreak Island S1

Heartbreak Island S1

De Nieuw-Zeelandse datingserie Heartbreak Island is er eentje om van te smullen. Acht aantrekkelijke mannen en acht beeldschone vrouwen ontmoeten elkaar voor het eerst op een tropisch eiland op zoek naar de ideale match.

Photo for High Speed Chase S1

High Speed Chase S1

Hoe ver moet je als politie gaan om criminelen te achtervolgen die er op hoge snelheid vandoor gaan? De nieuwe serie High Speed Chase laat zien welke afwegingen en tactieken worden ingezet zonder de overige weggebruikers in gevaar te brengen.

Photo for Hillsong A Megachurch Exposed

Hillsong A Megachurch Exposed

De coolste kerk ter wereld. Zo werd de megakerk Hillsong door velen gezien. De van oorsprong Australische kerk, waar muziek een dominante rol speelt, werd pas echt groot toen het zijn vleugels uitsloeg naar Amerika en daar beroemdheden als Justin Bieber, Kendall Jenner en Kevin Durant aan zich wist te binden.

Photo for Holiday Gingerbread Showdown S2

Holiday Gingerbread Showdown S2

Bij een echt kersfeest hoort natuurlijk gingerbread, oftewel gemberkoek. De Britten en Amerikanen zijn er verzot op en maken er rond de feestdagen de mooiste creaties van.

Photo for Homemade Astronauts

Homemade Astronauts

Kun je in een zelfgemaakte raket de ruimte in? De drie waaghalzen uit het programma Homemade Astronauts denken van wel.

Photo for House of Hammer

House of Hammer

De acteur Armie Hammer (The Social Network en Call Me By Your Name) kwam onlangs negatief in het nieuws vanwege beschuldigingen door ex-partners over extreme seksfantasieën, emotioneel misbruik en zelfs het bekrassen van de letter A in de binnenkant van de heup van een van de vrouwen.


I

Photo for Inside The Heist

Inside The Heist

De nieuwe serie Inside The Heist bespreekt zes van de meest spectaculaire overvallen die ooit plaatsvonden en waarvan je bijna denkt dat het een filmscript is.

Photo for Introducing, Selma Blair

Introducing, Selma Blair

De aangrijpende documentaire Introducing, Selma Blair ging eerder dit jaar in première tijdens het festival SXSW. De ontroerende film van filmmaker Rachelt Fleit volgt een jaar lang het leven van actrice Selma Blair nadat ze gediagnostiseerd is met de auto-immuunziekte Multiple Sclerose (MS).

Photo for Invincible: Arsène Wenger

Invincible: Arsène Wenger

Invincible: Arsène Wenger vertelt het ware verhaal van de legendarische voormalige Franse voetbalcoach Arsène Wenger. Voor het eerst praat, de vaak gereserveerde, Wenger vrijuit over zijn revolutionaire periode bij Arsenal.


J

Photo for Jaimie Vaes: In the Vaes lane

Jaimie Vaes: In the Vaes lane

Het leven van Jaimie is met recht hectisch te noemen en zit vol contrasten, zoals te zien is in de serie. Het ene moment is ze druk in haar rol als zorgzame moeder en verantwoordelijk voor het huishouden, het andere moment staat ze vol ‘glam’ voor honderden flitsende camera’s.

Photo for Jaimie: In The Vaes Lane S3

Jaimie: In The Vaes Lane S3

De wereld van Jaimie Vaes stond begin 2022 totaal op z’n kop toen de camerabeelden van een incident met haar ex naar buiten kwamen. Maar na een roerige periode die volgde, pakt ze haar leven weer met frisse moed op.

Photo for Jamie vs Britney: The Father Daughter Trials

Jamie vs Britney: The Father Daughter Trials

In de tweedelige docuserie Jamie vs Britney: The Father Daughter Trials wordt er dieper ingegaan op de échte waarheid achter alle krantenkoppen, beschuldigingen en alles wat zich afspeelt in deze publieke familieruzie.

Photo for January 6th

January 6th

De wereld reageerde geschokt toen Trump-aanhangers op 6 januari het Capitool bestormden, net op het moment dat de verkiezingswinst van Joe Biden officieel zou worden bekrachtigd. Er was slechts één nieuwsteam aanwezig toen de woedende menigte door de bewaking brak op weg naar het hart van de Amerikaanse democratie.

No Image Available

January 6th: Insurrection Day

info volgt

Photo for Jared From Subway: Catching a Monster

Jared From Subway: Catching a Monster

Bijna tien jaar was hij als ‘The Subway Guy’ het absolute voorbeeld voor obees Amerika om te geloven dat je écht kunt afvallen. Vooral voor jonge kinderen. De schok was dan ook groot toen Jared Fogle in 2015 werd gearresteerd en veroordeeld voor het bezit van kinderporno en wegens seksueel misbruik van minderjarigen.

Photo for Johnny vs Amber: the US Trial

Johnny vs Amber: the US Trial

Het was een van de meest geruchtmakende rechtszaken van deze eeuw: de zaak tussen Johnny Depp en zijn ex-vrouw Amber Heard.


K

Photo for Kim & Koen Gaan Het Anders Doen

Kim & Koen Gaan Het Anders Doen

Kim Feenstra en Koen Kardashian gooien het roer om en gaan het volledig anders doen! Voor de nieuwe discovery+ serie Kim & Koen Gaan het Anders Doen verruilen zij hun stadse leventje, vol luxe en glamour, voor een echt boerenbestaan in het mooie Twente.

Photo for Kim vs Kanye: The Divorce

Kim vs Kanye: The Divorce

Het was een vechtscheiding die bijna twee jaar duurde en waar het publiek getrakteerd werd op de nodige roddels, verwijten en moddergooierij. Maar wat gebeurde er nu allemaal echt tijdens deze geruchtmakende breuk tussen Kim Kardashian en Kanye West?


L

Photo for LADY GUCCI: THE STORY OF PATRIZIA REGGIANI

LADY GUCCI: THE STORY OF PATRIZIA REGGIANI

Het was een van de meest geruchtmakende moordzaken van Italië: de moord op zakenman Maurizio Gucci, kleinzoon van de oprichter van het gelijknamige modehuis. Maurizio Gucci werd in 1995 doodgeschoten voor zijn kantoor door een huurmoordenaar die in opdracht bleek te handelen van zijn ex-vrouw Patrizia Reggiani, door vele

Photo for Legacy: In The Shadow Of Greatness

Legacy: In The Shadow Of Greatness

Hoe is het om een kind van een topsporter te zijn als je zelf ook de ambitie hebt om daarin uit te blinken? Kun je onbevangen en onbevooroordeeld met je sport bezig zijn of blijf je altijd de zoon of dochter van…?

Photo for Life After Lockup S1

Life After Lockup S1

Verliefd worden op iemand die in de gevangenis zit, gebeurt vaker dan je denkt. Kan zo’n relatie ook standhouden als de gevangene eenmaal vrijkomt?

Photo for Lil Jon Wants To Do What?

Lil Jon Wants To Do What?

Hiphopartiest Lil Jon, bekend van de megahit Yeah! (samen met Usher en Ludacris) en de single Turn Down for What heeft ook een passie voor design. Daarom was het voor hem een ‘no-brainer’ toen hij gevraagd werd om mee te werken aan een renovatieprogramma.

Photo for Lost Women Of Highway 20

Lost Women Of Highway 20

Op 11 juli 1990 wordt de 13-jarige Rachanda Pickle als vermist opgegeven door haar moeder. Ze is dan al meer dan 24 uur niet gezien.

Photo for Louisa & Rowan: Eerste Hulp Bij Poetsen

Louisa & Rowan: Eerste Hulp Bij Poetsen

Het poetsprogramma van het bekendste transgenderkoppel van Nederland keert terug bij discovery+. In een nieuw seizoen van Louisa & Rowan: Eerste hulp bij poetsen pakt het vrolijke poetsduo weer vieze huizen aan, die door de bewoners vanwege uiteenlopende redenen niet meer onderhouden konden worden.

Photo for Love In The Junlge

Love In The Junlge

In een nieuw datingexperiment worden 14 wanhopige singles ‘losgelaten’ in de jungle van Columbia om de dierlijke paringsrituelen na te bootsen en te kijken of ze zo wel de ideale partner kunnen vinden.


M

No Image Available

The Man Who Played With Fire

De moord op de Zweedse premier Olof Palme in 1986 werd een van de grootste moordmysteries ter wereld. Wie vuurde het schot in de rug van de populaire politicus, toen hij samen met zijn vrouw naar huis wandelde na een spontaan bioscoopbezoek?

Photo for The Man Without A Heart

The Man Without A Heart

De dood van Miguel Ángel Martínez Santamaría is een van de meest aangrijpende en mysterieuze zaken van de afgelopen twintig jaar. Op 19 september 2005 werd het lichaam van de 45-jarige Bask gevonden aan de oever van een fjord in een van de rijke delen van Stockholm.

Photo for Martha Gets Down & Dirty

Martha Gets Down & Dirty

Lifestyle-expert Martha Stewart weet precies hoe je een perfect leven moet leiden. Maar achter dat perfecte plaatje, zit ook heel veel werk! Vanuit haar landgoed in Bedford (New York) steekt de energieke televisiepersoonlijkheid de handen uit de mouwen en zien we hoe zij haar eigen landgoed onderhoudt.

No Image Available

Michael Jackson: A Faking It Special

info volgt


O

Photo for Olympische Winterspelen Beijing 2022

Olympische Winterspelen Beijing 2022

Ook voor Beijing 2022 is discovery+ dé plek waar de kijker straks alles (live) volgt. Met zelfs de exclusieve rechten voor biatlon en schansspringen. Samen met Sander Kleikers, Koen Weijland & Tessa Veldhuis houden discovery+ en Eurosport de kijker van minuut tot minuut up to date over alles wat er speelt tijdens Beijing

Photo for OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid

OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid

Het social mediakanaal OnlyFans ontstond in 2016 als een platform waar artiesten exclusieve content tegen betaling van een maandelijks abonnement konden aanbieden aan hun fans. Al gauw groeide het uit tot een plek waar vrouwen en mannen vooral naakte en pornografische beelden posten.

Photo for Outrageous Holiday Houses S1

Outrageous Holiday Houses S1

Denk jij dat je met je rijkversierde kerstboom de blits maakt deze kerst? Kijk dan maar eens naar de huizen in de special Outrageous Holiday Houses.


P

Photo for Pelé: The Last Show

Pelé: The Last Show

In de nadagen van zijn imposante carrière landde Pelé in Amerika waar hij drie jaar speelde voor de New York Cosmos. Dit sluitstuk van zijn loopbaan was meer dan afbouwen voor veel geld, het was de geboorte van de voetbalcultuur in Amerika.

Photo for Philip: The King Without A Crown

Philip: The King Without A Crown

Meer dan 70 jaar stond hij als prins aan de zijde van zijn vrouw, koningin Elizabeth, ontelbare keren trad hij in die hoedanigheid op bij publieke evenementen (waarvan welgeteld 22.219 keer solo!). Maar wat was zijn werkelijke rol binnen het gezin en het koningshuis?

Photo for Portals To Hell S2A

Portals To Hell S2A

Wat is er aan de hand in de oude Paulding Jail in Ohio? In de voormalige gevangenis worden de nieuwe eigenaresse Shelly en haar man Vincent voortdurend opgeschrikt door merkwaardige geluiden en vage schimmen en worden ze zelfs uit het niets geduwd of gekrabd! Waren hier nog de geesten van overleden gevangen rond?

Photo for The Price Of Glee

The Price Of Glee

De succesvolle musicalserie en cultureel fenomeen 'Glee' katapulteerde een cast van relatieve onbekenden tot een groep van internationale supersterren en zette de popcultuur totaal op zijn kop. Maar de show, die een nieuw tijdperk inluidde op het gebied van acceptatie, kampte ook met strubbelingen.

No Image Available

Prisoner Of Love

Lerares Chelsea Holmes had jarenlang briefcontact met verschillende gevangenen, waardoor ze erachter kwam dat zij vooral één ding missen: liefde. Ze besloot daarom in de avonduren een bemiddelingsbureau te beginnen voor singles die wel openstaan voor een relatie met een gevangene.

Photo for Pyjama Party: 90 Day Fiance

Pyjama Party: 90 Day Fiance

Het razendpopulaire programma Pyjama Party: 90 Day Fiance is ook geliefd bij bekende koppels in Nederland, zoals Nienke Plas en haar schoonmoeder en schoonzus, Bobbi Eden en partner Mark, transgenderkoppel Louisa en Rowan en Temptation Island-deelnemers Channah en Quinten. Ook deze Nederlandse stellen kijken er graag naa


Q

Photo for Queen of Meth

Queen of Meth

Ver voor Breaking Bad en de komst van de Mexicaanse kartels werd er al op grote schaal methamfetamine, ofwel ‘meth’ geproduceerd op Amerikaanse bodem door een vrouw die daarmee miljoenen verdiende vanuit haar trailer in Iowa. Deze Lori Arnold is de zus van acteur Tom Arnold en daardoor tevens de voormalige schoonzus van


R

Photo for Rebel Hearts

Rebel Hearts

In 1968 vond een ware revolutie plaats tussen een groep vrijgevochten nonnen en de leiders van de Katholieke Kerk. De inzet: een modernere invulling van het kloosterleven, met meer vrijheden.


S

Photo for Santa's Baking Blizzard S1

Santa's Baking Blizzard S1

Kerst is de tijd van sfeer, gezelligheid, versiersels en lekker eten. Al deze ingrediënten komen samen in Santas Baking Blizzard waarbij negen creatieve bakduo’s laten zien hoe ze de prachtigste pronkstukken kunnen maken die ook nog eens heerlijk zijn om op te eten.

Photo for Secrets of the Salisbury Poisonings

Secrets of the Salisbury Poisonings

In maart 2018 werd het Britse plaatsje Salisbury opgeschrikt door een merkwaardige zaak die uiteindelijk de hele wereld schokte. Op een bankje in een park werden een man en zijn dochter aangetroffen in kritieke conditie. Het bleek te gaan om de Russische dubbelspion Sergei Skripal die vergiftigd was.

Photo for Seven Worlds, One Planet

Seven Worlds, One Planet

Circa 200 miljoen jaar geleden bestond de aarde nog uit één continent dat daarna langzaam uiteen brak in de zeven werelddelen die we nu kennen. De breuk heeft een enorme impact gehad op de biodiversiteit van de natuur en haar dierenrijk.

Photo for Sex Tape S1

Sex Tape S1

In de eerste discovery+ Original serie Sex Tape duikt Bobbi Eden met achttien bekende en minder bekende koppels de slaapkamer in! Want wat weten we nou eigenlijk écht over het seksleven van andere koppels?

Photo for Sex Tape S2

Sex Tape S2

In een nieuw seizoen van Sex Tape duikt Bobbi Eden onder andere de slaapkamer in met TV-personality Christina Curry & haar vriend Kevin, Youtuber Vonneke Bonneke & vriend Davinio en oud Ex On The Beach-deelnemers Shani & Davey. Naast deze bekende koppels gaan er nog vijftien stellen letterlijk met de billen bloot.

Photo for Sex Tape UK

Sex Tape UK

Zo romantisch en wellustig een relatie vaak begint, zo uitgeblust kan hij na een tijdje raken. Als er al sprake is van een actief seksleven dan is dat niet altijd naar ieders tevredenheid.

Photo for Singletown NL

Singletown NL

Loiza Lamers en Rijk Hofman presenteren in januari het allereerste Nederlandse seizoen van Singletown. In Singletown drukken vijf koppels op de ‘relatie-pauzeknop’ en nemen hun intrek in één van de twee luxe Singletown-appartementen, waar het herontdekken van de vrijheid begint.

Photo for Singletown Norway

Singletown Norway

Welkom in Singletown Norway, waar vijf stellen hun relatie tijdelijk op pauze zetten om te ontdekken of ze nog wel goed bij elkaar passen. De stellen worden gemixt en nemen hun intrede in twee verschillende (en zeer luxueuze) appartementen waar ze helemaal los kunnen gaan met feesten, gezelligheid en dates met andere per

Photo for Singletown UK, Denmark + Norway

Singletown UK, Denmark + Norway

Welkom in Singletown, de plek waar koppels even geen koppels meer zijn en mogen ontdekken of een leven als single misschien toch prettiger is. Vijf stellen die kampen met de nodige sleur zetten hun relatie voorlopig on hold en nemen los van elkaar intrek in een luxueus appartement, samen met de andere tijdelijk gebroken

Photo for Space Titans: Musk, Bezos, Branson

Space Titans: Musk, Bezos, Branson

De documentaire Space Titans: Musk, Bezos, Branson volgt de ambitieuze plannen van deze succesvolle ondernemers die met hun miljarden een ware ruimterevolutie hebben ontketend. Waar eindigt hun ambitie?

Photo for Storming the Capitol: The Inside Story

Storming the Capitol: The Inside Story

De wereld reageerde geschokt toen Trump-aanhangers op 6 januari het Capitool bestormden, net op het moment dat de verkiezingswinst van Joe Biden officieel zou worden bekrachtigd. Er was slechts één nieuwsteam aanwezig toen de woedende menigte door de bewaking brak op weg naar het hart van de Amerikaanse democratie.

Photo for Super Soul

Super Soul

In de nieuwe serie Super Soul voert Oprah Winfrey persoonlijke en diepgaande gesprekken met wereldberoemde idolen. Naast actrice & activiste Sharon Stone en zangeres & actrice Jennifer Hudson, praat ze ook uitvoerig met Priyanka Chopra Jones, Julianna Margulies, en Chip en Joanna Gaines.

Photo for The Swim

The Swim

Info volgt nog...


T

Photo for Talking Evil

Talking Evil

Hoe is het om samen te leven met een monster? In Talking Evil praat Alexis Linkletter met partners of ouders van brute moordenaars waar ze jaren mee samen waren.

Photo for Terror Comes To Town

Terror Comes To Town

Kermisattracties kunnen spannend en angstaanjagend zijn. Maar soms komt het gevaar uit een hele andere hoek.


U

Photo for UFC

UFC

De nieuwe meerjarige samenwerking tussen discovery+ en UFC omvat alle live-evenementen en biedt kijkers in heel Nederland ononderbroken en reclamevrije verslaggeving van elk evenement op de kalender, inclusief de grootste gevechten tussen de beste atleten in alle gewichtscategorieën.

Photo for Unraveled: The Real Story Of The Long Island Serial Killer

Unraveled: The Real Story Of The Long Island Serial Killer

Tussen 2010 en 2011 zijn op Long Island, nabij Gilgo Beach elf dode lichamen, voornamelijk sekswerkers, ontdekt. De Suffolk County Police en de FBI openen de jacht op een seriemoordenaar.

Photo for Unseamly: The Investigation of Peter Nygård S1

Unseamly: The Investigation of Peter Nygård S1

De Canadese kledingmagnaat Peter Nygård werd afgelopen jaar aangehouden op verdenking van het misbruiken van tientallen veelal minderjarige meisjes. In totaal zijn meer dan tachtig vrouwen uit Canada, de Verenigde Staten en de Bahama’s een proces begonnen tegen de multimiljonair vanwege het misbruik dat al sinds de jaren


V

Photo for Vardy vs Rooney: The Wagatha Trial

Vardy vs Rooney: The Wagatha Trial

Een vete tussen twee Britse voetbalvrouwen bereikte dit jaar zijn hoogtepunt in de rechtbank. Had Rebekah Vardy (vrouw van Leicester City-spits Jamie Vardy) privégegevens van Coleen Rooney (vrouw van ex-voetballer Wayne Rooney) gelekt naar de pers?


W

Photo for Watching With The Osbournes: Portals to Hell

Watching With The Osbournes: Portals to Hell

Paranormaal onderzoeker en spokenjager Jack Osbourne is niet alleen bekend van Portals To Hell, maar tevens ‘de zoon van’. Maar wat vinden vader Ozzy en moeder Sharon eigenlijk van zijn werk?

Photo for What Killed Maradona

What Killed Maradona

Als een van de beste voetballers aller tijden, was Maradona vooral ook berucht om zijn controversiële leven vol verslavingen. De documentaire What Killed Maradona onderzoekt het niet eerder vertelde verhaal van Maradona’s verslavende levensstijl.

Photo for Written In The Stars

Written In The Stars

Het vinden van de ware liefde is voor velen een grote opgave. Maar wat als het gewoon allemaal in de sterren geschreven staat? Dat beweren drie vooraanstaande astrologen die menen dat het mogelijk is de juiste match te vinden op basis van iemands persoonlijkheid die bepaald wordt door het tijdstip van je geboorte.