News
Change Region...

Discovery Press Web Benelux

Discovery

Choose Network...
Discovery » Programs
  • Print

Programs

#

Photo for 100 Days Wild S1

100 Days Wild S1

Zeven mensen proberen een leefgemeenschap op te bouwen in de wildernis van Alaska, ver weg van de bewoonde wereld. Haast is geboden, want over 100 dagen treedt de brute winter in en moeten ze hun onderkomen en voedselvoorraad op orde hebben. Lukt het ze?

Photo for 100 Miles From Nowhere

100 Miles From Nowhere

Avonturier en ultraloper Matt Galland reist samen met zijn twee beste vrienden Danny en Blake naar enkele extreme gebieden op aarde om daar binnen vier dagen een tocht van 100 mijl (160 kilometer) af te leggen per voet.

Photo for 13 Factors That Saved Apollo 13

13 Factors That Saved Apollo 13

De Apollo 13 zou in 1970 het derde ruimtevaartschip worden dat op de maan moest landen. Maar eenmaal in de ruimte ontplofte een zuurstoftank waardoor het ruimtevaartschip in korte tijd bijna al zijn energie kwijtraakte.

No Image Available

7 Little Johnstons

Info volgt

No Image Available

9/11: After The Towers Fell

Photo for 9/11: Phone Calls From The Towers

9/11: Phone Calls From The Towers

In deze Discovery Channel Special kijken we terug op de gruwelijke dag in 2001 die voor altijd in ons geheugen gegrift staat. De documentaire ‘9/11: Phone Calls From The Towers’, die vrijdag 10 september om 21.35 uur in première gaat, schetst een indringend beeld van levens die verloren gingen bij de …


Photo for  Blowing Up History S1

Blowing Up History S1

Hoe werd de immens lange Chinese Muur gebouwd? Waarom was de Acropolis zo goed bestand tegen aardbevingen? En welke geheimen herbergt de oude Maya-stad Chichén Itzá met zijn iconische piramide El Castillo?

Photo for  Blowing Up History S2

Blowing Up History S2

Wie de geschiedenis wil begrijpen, moet soms diep graven. In de tijd, in de grond, maar soms ook in de constructies van oude gebouwen. In een nieuw seizoen van Blowing Up History zien we hoe dat op spectaculaire wijze wordt gedaan.


A

Photo for Abandoned Engineering S1

Abandoned Engineering S1

Sommige van de meest imposante bouwwerken ter wereld liggen inmiddels weg te kwijnen als onbruikbare ruïnes. De nieuwe serie Abandoned Engineering bezoekt deze vergeten bouwwonderen en vertelt hun opmerkelijke verhaal.

Photo for Abandoned Engineering S1 FL

Abandoned Engineering S1 FL

Sommige van de meest imposante bouwwerken ter wereld liggen weg te kwijnen als onbruikbare ruïnes. De nieuwe serie Abandoned Engineering bezoekt deze vergeten bouwwonderen en vertelt hun opmerkelijke verhaal.

Photo for Abandoned Engineering S2

Abandoned Engineering S2

Sommige van de meest imposante bouwwerken ter wereld liggen inmiddels weg te kwijnen als onbruikbare ruïnes. Abandoned Engineering bezoekt deze vergeten bouwwonderen en vertelt hun opmerkelijke verhaal.

Photo for Abandoned Engineering S2 - fl

Abandoned Engineering S2 - fl

Sommige van de imposantste bouwwerken ter wereld liggen inmiddels weg te kwijnen als onbruikbare ruïnes. Abandoned Engineeringbezoekt deze vergeten bouwwonderen en vertelt hun opmerkelijke verhaal.

Photo for Abandoned Engineering S4

Abandoned Engineering S4

Merkwaardige gebouwen, vervallen forten of verlaten spooksteden waar ooit honderden mensen leefden. De aarde staat nog vol met mysterieuze bouwwerken waarvan niet direct duidelijk is waar ze ooit voor dienden en waarom ze er nu nog zo bij staan. Leeg en verlaten en soms overwoekerd door oerwoud.

Photo for Abandoned Engineering S5

Abandoned Engineering S5

De wereld staat vol met voorbeelden van architectonische hoogstandjes die het leven mooier moesten maken of landen een groter aanzien moesten geven. Bunkers, fabrieken, hotels en extreme tunnelcomplexen, gebouwd door futuristische dromers of megalomane leiders.

Photo for Abandoned Engineering S6

Abandoned Engineering S6

In dit nieuwe seizoen van Abandoned Engineering zien we onder meer een verlaten badplaats aan de Zwarte Zee in Bulgarije, gelinkt aan de criminele onderwereld, een jungle-schuilplaats in India die een koninklijk verhaal van bedrog verbergt en een spookachtige nederzetting in Columbia met een aangrijpend verhaal.

Photo for Abandoned Engineering S7

Abandoned Engineering S7

De wereld staat vol met bouwwerken die ooit gemaakt zijn met grootse bedoelingen of megalomane ideeën,maar die nu staan weg te kwijnen in de vergetelheid. Een nieuw seizoen van Abandoned Engineering haalt deze verlaten en vervallen bouwwerken uit de anonimiteit en vertelt over hun vaak opmerkelijke ontstaansgeschiedenis.

No Image Available

Abandoned Engineering S8

Als muren konden praten, zouden veel gebouwen de meest bijzondere verhalen te vertellen hebben. Vooral de bouwwerken uit Abandoned Engineering, het programma dat oude vervallen huizen, fabrieken, constructies en zelfs steden onder de aandacht brengt en hun opvallende geschiedenis vertelt.

Photo for Abandoned Engineering S9

Abandoned Engineering S9

Het nieuwe seizoen van Abandoned Engineering ontrafelt opnieuw de mysteries van oude en verlaten bouwwerken die ooit een bijzondere functie hadden. Zoals het vervallen gebouw midden in de woestijnvlaktes buiten San Francisco, dat ooit bezocht werd door grootheden als Clark Gable, Mae West en Charlie Chaplin.

Photo for Abandoned Engineering: America

Abandoned Engineering: America

Abandoned Engineering: America reist door de Verenigde Staten om de overblijfselen te bekijken van enkele opmerkelijke bouwwerken en instellingen. Van het bijzondere resort Idlewild uit 1912 en Amboy, de vergeten stad aan Route 66, tot het indrukwekkende Smith Mansion in Wyoming.

Photo for Above and Beyond: NASA's Journey to Tomorrow S1

Above and Beyond: NASA's Journey to Tomorrow S1

In oktober is het zestig jaar geleden dat de Amerikaanse ruimtevaartorganisatie NASA werd opgericht. Het was de tijd waarin ons heelal voor het eerst echt ontdekt werd met de allereerste ruimtemissies, eerst onbemand en later bemand. Grote stappen werden er daarna door NASA gezet. Niet alleen letterlijk op de maan...

Photo for Above and Beyond: NASA's Journey to Tomorrow S1 - FL

Above and Beyond: NASA's Journey to Tomorrow S1 - FL

De documentaire neemt de kijker 60 jaar mee terug in de tijd, naar het moment waarop NASA werd opgericht. Het was de tijd waarin ons heelal voor het eerst echt ontdekt werd met de allereerste ruimtemissies, eerst onbemand en later bemand. Daarna werden er grote stappen gezet door NASA...

Photo for After Hitler

After Hitler

Toen de Tweede Wereldoorlog ten einde was, was Europa in een euforische stemming. Maar dat duurde niet lang. Al snel werd duidelijk in wat voor een chaos het continent terecht was gekomen.

Photo for After the Catch

After the Catch

In 'After the Catch' worden de hoofdrolspelers uit 'Deadliest Catch' bijeengebracht om op de wal een paar mooie visverhalen te delen. Na wat grappen en grollen gingen de kapiteins van de Beringzee verhitte discussies aan in een surfbar in San Diego. De vrouwen van de kapiteins en andere bijzondere gasten, onder wie bema…

Photo for After the Wave

After the Wave

Op 26 december is het precies tien jaar geleden dat de dramatische tsunami in de Indische Oceaan plaatsvond. Het was een van de grootste natuurrampen van onze tijd en kostte aan meer dan 200.000 mensen het leven in met name de omringende landen Indonesië, Sri Lanka, India en Thailand...

Photo for Against The Odds

Against The Odds

In december 1944 voerde het Duitse leger een verrassingsoffensief uit in Ardennen. Er waren op dat moment weinig sterke Amerikaanse troepen in dat gebied en in het Belgische Malmedy was er slechts een kleine genietroep die de stad moest beschermen.

Photo for Against the Odds S2

Against the Odds S2

In oorlogen zijn het niet altijd de legers met de meeste mankracht die winnen. Soms worden ze verrast door een kleine groep van heldhaftige soldaten die tegen de verhouding in het tij weten te keren.

Photo for Air Jaws Strikes Back

Air Jaws Strikes Back

Air Jaws strijkt neer in Plettenburg (Zuid-Afrika) waar haaienwetenschappers de bloedige gevechten tussen haai en zeehond onderzoeken en vastleggen met hun camera’s.

Photo for Air Jaws Strikes Back - FL

Air Jaws Strikes Back - FL

Air Jaws strijkt neer in Plettenburg (Zuid-Afrika) waar haaienwetenschappers de bloedige gevechten tussen haai en zeehond onderzoeken en vastleggen met hun camera’s.

Photo for Air Jaws: Night Stalker

Air Jaws: Night Stalker

De beroemde haaienfotograaf Chris Fallows onderzoekt samen met haaienexperts Jeff Kurr en Neil Hammerschlag hoe haaien jagen in totale duisternis.

Photo for Air Jaws: The Hunted

Air Jaws: The Hunted

In 2017 spoelden vijf volwassen witte haaien dood aan op de kust van Zuid-Afrika. Onderzoek wees uit dat ze alle levend waren opgegeten. Het enige dier dat het aandurft om dit grote roofdier aan te vallen is de orka, aldus haaienexpert Alison Towner.

No Image Available

Aircrash Confidential

Elke vliegtuigcrash is een catastrofe met diepbedroefde familieleden en verwoeste levens tot gevolg. Uit elke vliegramp worden lessen geleerd op basis waarvan we veiligere vliegtuigen kunnen bouwen, passagiers sneller kunnen evacueren en botsingen in de lucht kunnen voorkomen.

Photo for Aircrash Confidential 2

Aircrash Confidential 2

In de eerste aflevering van het tweede seizoen van Aircrash Confidential wordt speciale aandacht besteed aan de vliegramp met Turkish Airlines bij Schiphol in 2009, waarbij negen inzittenden omkwamen. Het vliegtuigprogramma dat onderzoekt hoe vliegrampen konden gebeuren, spreekt met een overlevende van deze ramp...

Photo for Airplane Repo

Airplane Repo

In 'Airplane Repo' volgen we super-repoman Nick Popovich, één van een select aantal specialisten die worden ingeschakeld als een bank een Gulfstream II-jet in beslag wil nemen van bijvoorbeeld een klein leger Colombiaanse rebellen. Nick is een vreemde kruising tussen een inbreker, een FBI-agent en een oplichter.

Photo for Airplane Repo S2

Airplane Repo S2

Het is een van de meest bizarre banen die er bestaan: het invorderen van vliegtuigen van eigenaren met een betalingsachterstand. Even aanbellen om het vliegtuig mee te nemen is er niet bij, omdat de eigenaar er alles aan doet om beslaglegging tegen te gaan.

No Image Available

Airplane Repo S2B

Airplane Repo volgt weer het spannende werk van drie vliegtuigjagers die hun leven riskeren bij het opsporen en het invorderen van vliegtuigen waarvan de eigenaren een betalingsachterstand hebben.

Photo for The Airport: Warsaw S1&S2

The Airport: Warsaw S1&S2

Met 190.000 vliegbewegingen en 18 miljoen passagiers per jaar, geldt de luchthaven van Warsaw Chopin Airport als verreweg het grootste vliegveld van Polen. Niet minder dan 9000 medewerkers werken in 30 verschillende beroepen om de 46 vliegmaatschappijen op tijd te laten binnenkomen en vertrekken.

Photo for Alaska Night

Alaska Night

Alaska vormt een aantrekkingskracht op verschillende soorten mensen.

Photo for Alaska Proof

Alaska Proof

Alaska Proof volgt het werk van een wel heel bijzondere wodka-distilleerder die gevestigd is in de wildernis van Alaska en de omgeving als ingrediënt gebruikt.

Photo for Alaska the Last Frontier 2

Alaska the Last Frontier 2

In een speciaal drieluik van ‘Alaska the Last Frontier’ wordt ingezoomd op de levens van de bijzondere Kilcher-familie die leeft in de verlaten uithoek van Noordwest-Amerika. De eerste special gaat over de excentrieke Otto die volgens zijn broer Atz ‘deels gek, ingenieus, slim en innovatief’ is.

Photo for Alaska The Last Frontier S7

Alaska The Last Frontier S7

Het voortbestaan van de Kilchers in Alaska is in gevaar. Nadat tachtig jaar geleden grootvader Yule Kilcher zijn geboortegrond in Zwitserland verruilde voor de wildernis van Alaska, kampen zijn nazaten met diverse problemen.

Photo for Alaska The Last Frontier S7 - FL

Alaska The Last Frontier S7 - FL

Het voortbestaan van de Kilchers in Alaska is in gevaar. Nadat tachtig jaar geleden grootvader Yule Kilcher zijn geboortegrond in Zwitserland omruilde voor de wildernis van Alaska, kampen zijn nazaten met diverse problemen. Door de aardbeving van vorig jaar en achterstallig onderhoud is hun homestead in serieus verval.

Photo for Alaska Treasure Hunters

Alaska Treasure Hunters

Toen de VS in 1867 Alaska kochten van Rusland barstte de goudkoorts los in het gebied. Veel Amerikaanse gelukzoekers trokken de woeste en onbegaanbare wildernis in om de mogelijk zeer rijke goudgronden uit te pluizen.

Photo for The Alaska Triangle S2

The Alaska Triangle S2

Aan het mysterie van de Alaska Triangle lijkt geen einde te komen. In de afgelopen dertig jaar is van meer dan 16.000 personen die deze onheilspellende plek in Alaska passeerden niks meer vernomen! Wat is hier aan de hand? Een nieuw seizoen van The Alaska Triangle presenteert nieuwe aanwijzingen van gekke gebeurtenissen.

Photo for Alaska: The Last Frontier 3

Alaska: The Last Frontier 3

In 1936 verliet de Zwitser Yule Kilcher het onrustige West-Europa om een nieuw en vreedzaam bestaan op te bouwen in de wildernis van Alaska. Bijna tachtig jaar later leven zijn kinderen en kleinkinderen nog steeds in deze verlaten uithoek van Noordwest-Amerika waar de winters lang zijn en de voorzieningen minimaal.

Photo for Alaska: The Last Frontier 4

Alaska: The Last Frontier 4

De Kilcher-familie die leeft in de wildernis van Alaska maakt zich op voor de zomer na de warmste winter in decennia. Maar wie denkt dat een warme winter wel prettig is voor diegenen die in de wilde natuur leven, vergist zich.

Photo for Alaska: The Last Frontier S11

Alaska: The Last Frontier S11

De gevaren van een leven in de wildernis van Alaska zijn niet onbekend bij de Kilcher-familie, maar als vader Otto aangevallen wordt door een wilde koe en in kritieke toestand in het ziekenhuis terechtkomt, is de schok en angst toch erg groot op de homestead waar meerdere generaties wonen.

Photo for Alaska: The Last Frontier S5

Alaska: The Last Frontier S5

Het is bijna tachtig jaar geleden dat de Zwitser Yule Kilcher het onrustige West-Europa verliet om een nieuw en vreedzaam bestaan op te bouwen in de koude wildernis van Alaska.

Photo for Alaska: The Last Frontier S8

Alaska: The Last Frontier S8

In 1936 verliet de Zwitser Yule Kilcher het onrustige West-Europa om een nieuw en vreedzaam bestaan op te bouwen in de wildernis van Alaska. Ruim tachtig jaar later leven zijn kinderen en kleinkinderen nog steeds in deze verlaten uithoek van Noordwest-Amerika waar de winters lang zijn en de voorzieningen minimaal. Het is

Photo for Alaska: The Last Frontier S8 - FL

Alaska: The Last Frontier S8 - FL

In 1936 verliet de Zwitser Yule Kilcher het onrustige West-Europa om een nieuw en vreedzaam bestaan op te bouwen in de wildernis van Alaska. Ruim tachtig jaar later leven zijn kinderen en kleinkinderen nog steeds in deze verlaten uithoek van Noordwest-Amerika waar de winters lang zijn en de voorzieningen minimaal. Het is

Photo for Alaskan Bush People

Alaskan Bush People

Onlangs werd in de wildernis van Alaska een familie met zeven kinderen ontdekt die daar al hun hele leven woonden. Vader Billy Brown en zijn vrouw Ami besloten dertig jaar geleden om een bestaan op te bouwen in totale vrijheid en vonden hun ideale plek in het afgelegen Alaska.

Photo for Alaskan Bush People 2

Alaskan Bush People 2

Billy en Ami Brown wonen al meer dan dertig jaar in de wildernis van Alaska, samen met hun zeven kinderen die allemaal werden geboren in de houten hut die zij daar zelf bouwden.

Photo for Alaskan Bush People S3

Alaskan Bush People S3

Billy en Ami Brown wonen al meer dan dertig jaar in de wildernis van Alaska, samen met hun zeven kinderen die allemaal werden geboren in de houten hut die de Browns daar zelf bouwden.

Photo for Alaskan Bush People S3B

Alaskan Bush People S3B

Na drie maanden keert de Brown-familie eindelijk terug naar hun homestead in Alaska. Ze hadden hun ‘Browntown’ al die tijd moeten achterlaten vanwege de ziekenhuisopname van vader Billy in Seattle.

No Image Available

Alaskan Bush People S3C

Info volgt.

Photo for Alaskan Bush People S4

Alaskan Bush People S4

Alaskan Bush People is terug voor een vierde seizoen. Diep in de wildernis van Alaska leeft een nieuw ontdekt gezin dat is geboren en getogen in het wild.

Photo for Alaskan Bush People S4 - Fl

Alaskan Bush People S4 - Fl

Alaskan Bush People is terug voor een vierde seizoen. Diep in de wildernis van Alaska leeft een gezin dat is geboren en getogen in het wild. Billy Brown, zijn vrouw Ami en hun zeven volwassen kinderen zijn zo ver verwijderd van de beschaving dat ze vaak zes tot negen maanden van het jaar geen enkele buitenstaander zien.

Photo for Alaskan Bush People S4B

Alaskan Bush People S4B

De Browns keren terug naar de wildernis. Na een rumoerige periode vol tegenslag, kunnen ze nu eindelijk weer een leven opbouwen op de plek waar ze zich al dertig jaar het beste thuis voelen: de middle of nowhere.

Photo for Alaskan Bush People S4B (2/2)

Alaskan Bush People S4B (2/2)

De Brown-familie, die al haar hele leven in de wilde natuur woont, is druk bezig met het bouwen van woningen op hun nieuwe plek in de wildernis van Washington. Ieder kind in de familie heeft daar zijn eigen stukje land gekregen, waarop het zelf een onderkomen gaat bouwen.

Photo for Alaskan Bush People S4B - FL

Alaskan Bush People S4B - FL

De Browns keren terug naar de wildernis. Na een rumoerige periode vol tegenslag, kunnen ze nu eindelijk weer een leven opbouwen op de plek waar ze zich al dertig jaar het beste thuis voelen: de middle of nowhere.

Photo for Alaskan Bush People S5A

Alaskan Bush People S5A

Leven in de complete wildernis. Het gezin van Billy en Ami Brown doet dat al meer dan dertig jaar. Na verschillende omzwervingen hebben ze nu een nieuw stuk land weten te vinden hoog in de heuvels van Alaska.

Photo for Alaskan Steel Men

Alaskan Steel Men

Het gaat er niet gemakkelijk gaat aan toe in het steenkoude plaatsje Kodiak in Alaska in de nieuwe serie ‘Alaskan Steel Men’. Dit is het werkterrein van Dennis Butts en zijn mannen van Quality Marine of Alaska.

Photo for Alcatraz: Escaping the Rock

Alcatraz: Escaping the Rock

Drie Nederlandse wetenschappers onderzoeken of de beroemdste gevangenisuitbraak uit de geschiedenis geslaagd kan zijn of niet.

Photo for Alien Encounters

Alien Encounters

Info volgt.

Photo for Alive! Sixty Days Under The Snow

Alive! Sixty Days Under The Snow

Honderd jaar nadat ontdekkingsreiziger Roald Amundsen als eerste mens de Zuidpool bereikte, proberen drie avonturiers hetzelfde te doen – maar dan een stuk sneller...

Photo for All On the Line S1

All On the Line S1

De blauwvintonijn geldt als een van de meest waardevolle vissen van de oceanen. Eén flink exemplaar kan al een verkoopprijs opleveren van wel 20.000 dollar. Maar de vissen zijn schaars en laten zich niet eenvoudig vangen.

Photo for Alone In The Wild

Alone In The Wild

In ‘Alone in the Wild’ probeert de avontuurlijke cameraman Ed Wardle te overleven in de meedogenloze wildernis van de Yukon in Canada. We zien hoe hij, gewapend met alleen basisvoorzieningen en een camera om zijn ervaringen te filmen, een reeks zware uitdagingen aangaat. Om te overleven moet hij verraderlijk…

Photo for The Amazing Race 12

The Amazing Race 12

Elf koppels reizen rond de wereld in de race van hun leven. Want het team dat dit het snelste doet, wint een prijs van 1 miljoen dollar.

Photo for America's Most Secret: Structures

America's Most Secret: Structures

Drie ultrageheime objecten op Amerikaans grondgebied worden volledig van de buitenwereld afgesloten. Geen journalist mag er naar binnen en openheid wordt geschuwd. Maar hoe minder er bekend is, hoe meer de geruchtenstroom op gang komt...

Photo for American Cartel S1

American Cartel S1

Een schietpartij op de politie in de kleine slaapstad Burbank brachten onderzoekers in 2003 tot diep in de gangen van het Mexicaanse drugskartel van de beruchte drugsbaas El Chapo. Nooit eerder werden alle details van dit opmerkelijke verhaal verteld, tot nu.

Photo for American Chopper 7

American Chopper 7

‘American Chopper' is terug voor de lang verwachte zevende serie. In de serie volgen we de hernieuwde rivaliteit tussen Paul Sr en zijn zoon, voormalige zakenpartners die nu concurrenten zijn. Paul Sr bouwt nog steeds wereldberoemde custommotoren bij OCC, terwijl Jr een zaak onder de naam Paul Jr Designs heeft geo…

Photo for American Chopper S1

American Chopper S1

American Chopper is back! De razendpopulaire serie die in 2013 stopte, keert terug bij Discovery. En dat betekent ook dat vader en zoon Teutel weer samen te zien zullen zijn, nadat ze elkaar in 2010 de tent uitvochten en elkaar daarna jaren niet meer gezien hebben.

Photo for American Chopper S1- Fl

American Chopper S1- Fl

American Chopper is back! De razendpopulaire serie die in 2013 stopte, keert terug bij Discovery. En dat betekent ook dat vader en zoon Teutel weer samen te zien zullen zijn, nadat ze elkaar in 2010 de tent uitvochten en elkaar daarna jaren niet meer gezien hebben.

Photo for American Chopper S2

American Chopper S2

Nu vader en zoon Teutel weer on speaking terms zijn, kunnen we weer vol verbazing kijken naar hun waanzinnige bouwwerken in American Chopper. Elk in hun eigen shop creëren ze de meest extreme custom bikes voor grote klanten. Maar dat gaat niet altijd van een leien dakje. Zo bouwt Junior in het nieuwe seizoen een ‘trike’

Photo for American Chopper: Shaq Bike

American Chopper: Shaq Bike

Hoe maak je een motor voor iemand van 2,16 meter lang? Voor die uitdaging staan de mannen van OCC Motors als Shaquille O'Neal langskomt met een verzoek.

Photo for American Chopper: The Build-off

American Chopper: The Build-off

Wie is de beste motorbouwer van Amerika? Dat gaan drie ervaren teams uitmaken in een speciale tweedelige serie van American Chopper. Orange County Choppers van Jason Teutel en Paul Junior Designs van zijn zoon worden uitgedaagd door solist Jesse James...

Photo for American Loggers 2

American Loggers 2

In 'American Loggers' volgen we weer de werkzaamheden rond het houtkapbedrijf Pelletier Brothers, Inc. Het bedrijf is sinds het een halve eeuw geleden werd opgericht flink gegroeid; er werken nu tientallen houthakkers op een gebied van duizenden hectaren in de bossen van Noord-Maine. Het nieuwe seizoen begint nat en na …

Photo for American Titans

American Titans

Ze zeggen wel dat je geen fortuin kunt maken zonder vijanden te maken. En als je naar de geschiedenis van de Amerikaanse industrie kijkt, lijkt dat inderdaad het geval.

Photo for American Trucker

American Trucker

Ze vormen de levensader van onze economie. Zonder hen zouden onze winkels leeg staan en werkplaatsen en fabrieken zonder materialen zitten. Hoewel vaak verguisd door mede-weggebruikers, kunnen we simpelweg niet zonder ze: vrachtwagens...

Photo for American Trucker 2

American Trucker 2

Vrachtwagens vormen de levensader van onze economie. Hoewel vaak verguisd door mede-weggebruikers, kunnen we simpelweg niet zonder ze. Winkels zouden leegstaan en fabrieken zonder materialen. In een tweede seizoen van ‘American Trucker’ duikt Robb Mariani opnieuw in de fascinerende wereld van dit spannende beroep.

Photo for American Underworld

American Underworld

Hij is achtervolgd, geblinddoekt en bedreigd met zijn leven. Maar dat weerhoudt journalist Mark Allen Johnson er niet van om zijn verhaal te vertellen over de Amerikaanse onderwereld die hij heeft onderzocht...

Photo for Amish Mafia

Amish Mafia

In de rustige, vreedzame en streng gelovige Amish-gemeenschap verwacht je niet snel wapens of geweld. Toch opereert er onder de radar van de kerk een groep mannen die de veiligheid van de gemeenschap bewaakt en zorgt dat de strenge geloofsregels door iedereen worden nageleefd. Desnoods met geweld en intimidatie.

Photo for An Idiot Abroad

An Idiot Abroad

Wat gebeurt er als je een wereldvreemde naïeveling op reis stuurt naar de mooiste culturele plekken op aarde?

Photo for An Idiot Abroad 2

An Idiot Abroad 2

Ricky Gervais en Stephens Merchant waren erg tevreden over hun bizarre sociale experiment waarbij ze hun naïeve vriend en cultuurbarbaar Karl Pilkington op reis stuurden naar de zeven wereldwonderen. Daarom doen ze het nog eens dunnetjes over...

Photo for An Idiot Abroad 3

An Idiot Abroad 3

Ricky Gervais weet zijn naïeve vriend en cultuurbarbaar Karl Pilkington over te halen om nog één keer een bijzondere reis te maken over de wereld.

Photo for Anaconda Avond op Discovery

Anaconda Avond op Discovery

De Anaconda is niet voor niets één van de meest gevreesde dieren ter wereld. Deze slang is de grootste in zijn soort en krachtig genoeg om enorme prooidieren te verorberen. Voor wetenschappers en biologen is de Anaconda dan ook een fascinerend dier waar nog veel over te ontdekken valt.

No Image Available

Andrew Mayne: Ghost Diver

De beroemde illusionist Andrew Mayne weet hoe het is om zich op mysterieuze wijze onzichtbaar te maken voor zijn publiek. Hij is benieuwd of hij dat ook kan voor de witte haai die zulke verfijnde zintuigen heeft dat hij al een druppel bloed op een kilometer afstand kan ruiken.

No Image Available

Andrew Mayne: Ghost Diver - FL

De beroemde illusionist Andrew Mayne weet hoe het is om zich op mysterieuze wijze onzichtbaar te maken voor zijn publiek. Hij is benieuwd of hij dat ook kan voor de witte haai die zulke verfijnde zintuigen heeft dat hij al een druppel bloed op een kilometer afstand kan ruiken.

Photo for Ant Anstead Master Mechanic

Ant Anstead Master Mechanic

Met een baby in aantocht en een break van het Wheeler Dealer-seizoen heeft autotechnicus Ant Anstead even wat tijd over. Maar stilzitten is aan hem niet besteed. Dus gebruikt hij de twaalf weken tot de geboorte voor het vervullen van zijn grote droom: het bouwen van een klassieke Alfa 158 racewagen.

Photo for Apollo Astronauts: Training Nasa's Moon Men

Apollo Astronauts: Training Nasa's Moon Men

In 1961 deed president Kennedy de historische uitspraak dat Amerika voor het einde van het decennium een man op de maan zou zetten. Het waren grote woorden in een tijd dat de ruimtevaart nog in de kinderschoenen stond.

Photo for Apollo: The Forgotten Films

Apollo: The Forgotten Films

De beelden van de maanlanding van Neil Armstrong en zijn eerste historische stappen staan bij velen in het geheugen gegrift. Andere beelden zijn minder bekend, vooral ook omdat ze nooit openbaar zijn gemaakt voor het grote publiek.

Photo for Apollo: The Forgotten Films - FL

Apollo: The Forgotten Films - FL

De beelden van de maanlanding van Neil Armstrong en zijn eerste historische stappen staan bij velen in het geheugen gegrift. Andere beelden zijn minder bekend, vooral ook omdat ze nooit openbaar zijn gemaakt voor het grote publiek.

Photo for Arctic Waters S1

Arctic Waters S1

Het vissersstadje Veidnes in het hoge noorden van Noorwegen had ooit een levendige haven waaruit jacht werd gemaakt op de lucratieve Noorse kabeljauw.

Photo for Are We Alone?

Are We Alone?

Is de aarde de enige plek in het universum waar leven mogelijk is? Zo nee, hoe zien deze buitenaardse wezens er dan uit en wat is de kans dat ze ons ooit komen bezoeken?..

Photo for Around The World In 80 Ways

Around The World In 80 Ways

Een reis rond de wereld is een avontuur op zichzelf, maar probeer het eens met tachtig verschillende vervoersmiddelen! Die uitdaging gaan de thrillseekers Dennis Anderson en Rob Mariano met elkaar aan...

Photo for Asphalt Cowboys S1

Asphalt Cowboys S1

Van hout en metalen kabels tot consumentengoederen of zelfs cement, voor de Asphalt Cowboys is geen vrachtlading te gek. Zij zijn de truckers die dagen van huis zijn, vrouw en kinderen achterlaten en etmalen achtereen in een kleine cabine zitten, zodat onze economie soepel kan doordraaien.

Photo for Asphalt Cowboys S1 - FL

Asphalt Cowboys S1 - FL

Van hout en metalen kabels tot consumentengoederen of zelfs cement: voor de Asphalt Cowboys is geen vrachtlading te gek. Zij zijn de truckers die dagen van huis zijn, vrouw en kinderen achterlaten en etmalen achtereen in een kleine cabine zitten zodat onze economie soepel kan doordraaien.

Photo for Attack Of The Murder Hornets S1

Attack Of The Murder Hornets S1

Is het een wesp, is het een bij? Nee, het is de Aziatische reuzenhoornaar, nog weer groter dan de hoornaars die we in Nederland steeds vaker zien. De reuzenhoornaar kan wel zes centimeter lang worden en heeft kaken waarmee hij een bij kan onthoofden en hele kolonies kan uitroeien.

Photo for Auction Hunters

Auction Hunters

info volgt.

Photo for Auction Hunters 3

Auction Hunters 3

Elke dag komen in de Verenigde Staten duizenden opslagboxen van wanbetalers onder de hamer op openbare veilingen. Na een vluchtige blik, en zonder de spullen aan te mogen raken, moeten de deelnemers beslissen welke prijs ze voor de gehele inboedel over hebben...

Photo for Auction Hunters s2

Auction Hunters s2

Elke dag komen in de Verenigde Staten duizenden opslagboxen van wanbetalers onder de hamer op openbare veilingen

Photo for Auction Kings

Auction Kings

Van een meteoriet uit 1947 tot een fossiele tand van een t-rex en van een heteluchtballon tot een 19e-eeuwse reiskoffer met middelen om vampiers te bestrijden.

Photo for Auction Kings 3

Auction Kings 3

Een gouden armband van Elvis Presley, een origineel kostuum uit Star Trek of een document ondertekend door Abraham Lincoln. Je kunt het zo gek niet bedenken of het wordt aangeboden in Atlanta’s Gallery 63, een van de grootste veilinghuizen van Amerika. Ondanks de crisis is het booming business in de zaak van Paul Brown.

Photo for Auschwitz Untold: In Colour

Auschwitz Untold: In Colour

In januari was het 75 jaar geleden dat Auschwitz werd bevrijd. Voor het eerst wordt nu de aangrijpende geschiedenis van dit concentratiekamp verteld in kleur. De documentaire Auschwitz Untold: In Colour kleurt oude zwart-wit-opnames in, waardoor de beelden nog indringender binnenkomen.

Photo for Aussie Feds

Aussie Feds

Voor het eerste sinds de oprichting van de Australian Federal Police (AFP) in 1978 krijgt een cameraploeg toestemming om het spannende werk van deze speciale politie-eenheid te filmen. De filmmakers volgden de AFP voor meer dan twee jaar, in meer dan acht landen, en legden vast hoe ze jacht maakten op mensensmokkelaars..

Photo for Aussie Gold Hunters

Aussie Gold Hunters

Ook Australië kent zijn goudkoorts. Vooral de uitgestrekte Outback van West-Australië is rijk aan dit kostbare edelmetaal. Maar dan moet je wel goed zoeken, want het goudgebied bestrijkt een oppervlakte die driemaal zo groot is als Groot-Brittannië.

Photo for Aussie Gold Hunters - FL

Aussie Gold Hunters - FL

Ook Australië kent zijn goudkoorts. Vooral de uitgestrekte Outback van West-Australië is rijk aan dit kostbare edelmetaal. Maar dan moet je wel goed zoeken, want het goudgebied bestrijkt een oppervlakte die driemaal zo groot is als Groot-Brittannië.

Photo for Aussie Gold Hunters Mine SOS S1

Aussie Gold Hunters Mine SOS S1

Goud zoeken lijkt soms zo eenvoudig: beetje graven, beetje zeven en de goudklompjes lachen je toe. Maar lang niet elke goudzoeker is even succesvol.

Photo for Aussie Gold Hunters S2

Aussie Gold Hunters S2

Nergens kan de goudkoorts qua temperatuur zo hoog oplopen als in de snikhete Outback van Australië. In een nieuw seizoen van Aussie Gold Hunters volgen we weer enkele waaghalzen die in deze uitgestrekte wildernis op zoek gaan naar het kostbare edelmetaal dat hun gouden droom werkelijkheid kan maken.

Photo for Aussie Gold Hunters S3

Aussie Gold Hunters S3

Nergens kan de goudkoorts qua temperatuur zo hoog oplopen als in de snikhete Outback van Australië. In een nieuw seizoen van Aussie Gold Hunters volgen we weer enkele waaghalzen die juist hier hun geluk willen beproeven. Zoals de Dirt Dogs die dit jaar een target hebben gesteld van een half miljoen dollar aan goud.

Photo for Aussie Gold Hunters S4

Aussie Gold Hunters S4

Na het succesvolle vorige seizoen waarbij bijna anderhalf miljoen dollar aan goud uit de grond werd gehaald, zijn de Aussie Gold Hunters weer vol goede moed. ‘Dirt Dogs’ Vern en Jake nemen extra veel risico met de aanschaf van een nieuwe machine ter waarde van 300.000 dollar waarmee ze nu ook goud in de harde rotsen kunn

Photo for Aussie Gold Hunters S5

Aussie Gold Hunters S5

De hitserie Aussie Gold Hunters keert terug voor alweer zijn vijfde seizoen. Ditmaal zijn er maar liefst zeven teams van goudzoekers die er alles aan doen om het goud uit de grond van de Australische Outback te halen.

Photo for Aussie Gold Hunters S6

Aussie Gold Hunters S6

Goud, zweet en tranen in het nieuwe seizoen van Aussie Gold Hunters. Met goudprijzen op recordhoogte nemen de goudzoekers in Australië nog meer risico om de jackpot te vinden in de snikhete en uitgestrekte Outback. Het nieuwe seizoen volgt zeven teams die alles op alles zetten om hun gouden droom waar te maken.

Photo for Aussie Gold Hunters S7A

Aussie Gold Hunters S7A

Australië is op dit moment het land waar het meeste goud gevonden wordt. Het leidt tot een 21-eeuwse gold rush waarbij talloze goudzoekers de mensonterende Outback intrekken om hun gouden dromen waarheid te maken.

Photo for Aussie Gold Hunters S7b

Aussie Gold Hunters S7b

Australië is nu officieel het land waar het meest goud gevonden wordt. Dat betekent dat de concurrentie nog groter wordt voor de Aussie Gold Hunters.

Photo for Aussie Gold Hunters S8

Aussie Gold Hunters S8

Meer goudzoekers dan ooit zijn er te zien in het nieuwe seizoen van Aussie Gold Hunters. Niet raar als je bedenkt dat Australië op dit moment dé plek ter wereld is waar het meeste goud gevonden wordt.

Photo for Australia Dive Wars

Australia Dive Wars

In het vorige seizoen van ‘Australia Dive Wars’ kwam duiker Peter Clarkson om het leven toen hij gegrepen werd door twee witte haaien. Het gaf andermaal aan hoe levensgevaarlijk het werk is om de lucratieve zeeoren van de bodem te halen in de wateren van Zuid-Australië...


B

Photo for Backyard Oil

Backyard Oil

Kentucky wemelt van de olie. En wie mazzel heeft, vindt zomaar een hele voorraad onder de grond in zijn achtertuin. Al generaties huiseigenaren zijn op deze manier rijk geworden, maar nu de olieprijs skyhigh is, willen meer mensen kijken of ze niet toevallig op een olieplas wonen

Photo for Bad Chad Customs

Bad Chad Customs

Chad Hiltz is een handige en creatieve autodidact, met de nadruk op auto. Hij kan van niets werkelijk álles maken, maar het liefst bouwt hij custom cars.

Photo for Bad Chad Customs - FL

Bad Chad Customs - FL

Chad Hiltz is een handige en creatieve autodidact, met de nadruk op auto. Hij kan van niets werkelijk álles maken, maar het liefst bouwt hij custom cars.

Photo for Bad Chad Customs S1B

Bad Chad Customs S1B

In een nieuw seizoen van Bad Chad Customs tilt de creatieve en onconventionele autobouwer Chad Hiltz zijn bedrijf naar een nog hoger niveau.

Photo for Baggage Battles

Baggage Battles

Elke dag raken er 70.000 stuks bagage kwijt op luchthavens wereldwijd. De spullen die niet worden opgehaald, komen op een veiling terecht waar gelukzoekers bieden op een tas waarvan ze vooraf niet weten wat de inhoud is...

Photo for Baggage Battles 3

Baggage Battles 3

Elke dag raken er 70.000 stuks bagage kwijt op luchthavens wereldwijd. De spullen die niet worden opgehaald, komen op een veiling terecht waar handelaren bieden op de items of zelfs op een tas waarvan ze vooraf niet mogen zien wat de inhoud is.

Photo for Baggage Battles 4

Baggage Battles 4

De strijd om de verloren voorwerpen barst weer los in een nieuw seizoen van ‘Baggage Battles’, waar professionele koopjesjagers winst proberen te maken met andermans verlies. Billy Leroy, Mark Meyer en het echtpaar Martin struinen de vele vliegtuigveilingen af

Photo for Bahama Blue

Bahama Blue

Ontstaan op de fundamenten van koraal en zandsteen, vormen de 700 eilanden en ruim 2000 zandplaten van de Bahama’s een unieke geologische plek op aarde.

Photo for Baker Boys: Inside the Surge

Baker Boys: Inside the Surge

Zeven jaar na de invasie zijn er nog steeds meer dan 100.000 Amerikaanse soldaten aanwezig in Irak.

Photo for Bar Masters

Bar Masters

Geen zin om je huis uit te gaan voor een bezoek aan de kroeg? Dan haal je de kroeg toch gewoon naar je huis. Aaron Heineman wil dan wel een handje helpen.

Photo for Barnwood Builders S10

Barnwood Builders S10

De een zijn oude hout is de ander zijn goud. Zo zou je het werk van de Barnwood Builders kunnen omschrijven.

Photo for Barnwood Builders S3&4

Barnwood Builders S3&4

Verspreid over landelijk Amerika staan nog talloze houten schuren en woonhuizen die destijds neergezet zijn door de eerste pioniers die deze gebieden aandeden. Sommige in redelijke staat, andere ernstig vervallen. De huidige eigenaren willen deze unieke gebouwen niet kwijt en roepen daarom de hulp in van Mark Rowe en zij

Photo for Barnwood Builders S3&4 - fl

Barnwood Builders S3&4 - fl

Verspreid over landelijk Amerika staan nog talloze houten schuren en woningen die destijds neergezet zijn door de eerste pioniers die deze gebieden aandeden. Sommige in redelijke staat, andere ernstig vervallen. De huidige eigenaren willen deze unieke gebouwen niet kwijt en roepen daarom de hulp in van Mark Rowe en zijn

Photo for Battle Bots S4

Battle Bots S4

Het is het ultieme sportevenement voor fanatieke nerds. Voor meedogenloze machinebouwers die de meest geavanceerde robots maken die met elkaar de strijd aan gaan. In BattleBots nemen steeds twee rijdende bots het tegen elkaar op in een gruwelijke arena.

Photo for Battle Machine Bros

Battle Machine Bros

In ‘Battle Machine Bros’ volgen we het familiebedrijf van de eeneiige tweeling Mike en Geoff Howe, die de meest bijzondere machines bouwen die je ooit hebt gezien. In elke aflevering proberen ze de grenzen van innovatie te verleggen door nieuwe en vernuftige machines te creëren, waaronder het opnieuw on…

Photo for Battle On The Bay

Battle On The Bay

Elk jaar trekken circa 40 miljoen rode zalmen langs de oceaankust van Bristol Bay Alaska om terug te keren naar de rivieren waar ze ooit geboren zijn.

Photo for BBC ‘History’ Collectie

BBC ‘History’ Collectie

De BBC-programma’s die in augustus worden toegevoegd aan Dplay staan volledig in het teken van geschiedenis, want alle series en documentaires komen uit de BBC ‘History’ collectie.

Photo for BBQ Pit Wars S2

BBQ Pit Wars S2

Het barbecueseizoen komt er weer aan en dat betekent dat het vuurtje lekker opgestookt kan worden. Letterlijk en figuurlijk, want in de nieuwe afleveringen van BBQ Pit Wars gaat het er weer hard aan toe.

Photo for Bear Grylls' Wild Weekend

Bear Grylls' Wild Weekend

Survival-expert Bear Grylls voegt een nieuwe dimensie toe aan zijn zware overlevingstochten. Ditmaal neemt hij namelijk een aantal beroemdheden mee om ze uit hun comfortzone te halen en de fijne kneepjes van het survivalvak te leren. Zo neemt hij de bekende Engelse tv-presentator Jonathan Ross...

Photo for Bear Grylls: Breaking Point

Bear Grylls: Breaking Point

Wat doe je als je bang bent voor spinnen, ratten, hoogte of water? Dan zoek je die situaties juist tot in het extreme op om de angst te overwinnen. Althans, dat is de filosofie van survivalexpert Bear Grylls.

Photo for Bear Grylls: Escape from hell

Bear Grylls: Escape from hell

Survivalexpert Bear Grylls gaat na wat doodgewone mensen doormaakten toen die verdwaald raakten in de wilde natuur en dagenlang moesten zien te overleven onder de meest erbarmelijke omstandigheden.

Photo for Bear Grylls: Extreme Survival Caught On Camera

Bear Grylls: Extreme Survival Caught On Camera

Overleven onder gevaarlijke omstandigheden, survivalexpert Bear Grylls weet er alles van. Maar de video’s die hij laat zien in de nieuwe serie ‘Bear Grylls: Extreme Survival Caught On Camera’ zijn helemaal ongelooflijk.

Photo for Bear VS Shark

Bear VS Shark

Avonturier Bear Grylls heeft al voor heel wat hete vuren gestaan, maar dit keer maakt hij het wel erg spannend voor zichzelf. In Bear vs Shark laat hij zich onbeschermd droppen in een oceaan vol gevaarlijke haaien zoals de hamerhaai, de tijgerhaai en de stierenhaai.

Photo for Bear VS Shark - FL

Bear VS Shark - FL

info volgt.

Photo for Bee Czar S1

Bee Czar S1

Walter Schumacher is de meest excentrieke bijenredder die je ooit hebt gezien. De bevlogen bijenliefhebber verwijdert nesten in woonwijken met zijn blote handen om de bijen daarna een nieuw leven elders te geven. Niet voor niets wordt hij door vrienden Bee Czar (spreekt uit: bizar) genoemd.

Photo for Behind Bars

Behind Bars

In 'Behind Bars' verkennen we de harde realiteit van het gevangenisleven. De cameracrew heeft onbeperkt toegang tot de cellencomplexen van de zwaarst bewaakte gevangenissen, en in elke aflevering wordt een wereld vastgelegd waar elke dag een strijd is om te overleven

Photo for Behind Bars: World’s Toughest Prisons

Behind Bars: World’s Toughest Prisons

Discovery krijgt toegang tot zes van de meest beruchte gevangenissen ter wereld. Van Bolivia tot Bulgarije en van Madagaskar tot El Salvador, dit zijn de inrichtingen waar je als gevangene liever niet wilt worden opgesloten.

Photo for Ben Earl: Trick Artist

Ben Earl: Trick Artist

De grootste goochelaars op aarde hebben er een geduchte collega bij: Ben Earl. Deze ‘Master of Deception’ verrast al jaren zijn publiek met illusies, magie en onnavolgbare trucs, maar is nu eindelijk ook op tv te bewonderen..

Photo for Beyond Survival With Les Stroud

Beyond Survival With Les Stroud

'Survivorman' Les Stroud weet alles van overleven op de meest afgelegen plekken op aarde. Toch kan ook hij nog veel leren van de gebruiken en tradities van inheemse volken die daar wonen.

No Image Available

Beyond The Challenge

Honderd jaar nadat Roald Amundsen als eerste mens de Zuidpool bereikte, proberen twee ambitieuze Vlamingen in zijn voetsporen te treden. Dixie Dansercoer en Sam Deltour willen het wereldrecord verbreken door de langste niet-gemotoriseerde reis te maken over het bevroren continent, zonder begeleiding.

Photo for Biblical Conspiracies

Biblical Conspiracies

Tweeduizend jaar na de dood van Jezus Christus worden er nog steeds nieuwe vondsten gedaan die een nieuw licht schijnen op de gebeurtenissen van toen.

Photo for The Big Brain Theory: Pure Genius

The Big Brain Theory: Pure Genius

Voor de uitvindingen van morgen hebben we nieuwe innovatieve mensen nodig. Mensen die techniek, natuurkunde en creativiteit aan elkaar weten te koppelen om producten te ontwikkelen die onze wereld weer een stap verder vooruit helpen...

Photo for Big Fish Man

Big Fish Man

Jakub Vagner is een wereldrecordhouder als het gaat om het vangen extreem grote vissen. In de nieuwe serie Big Fish Man reist hij de wereld rond op zoek naar zoetwatervissen die groter kunnen groeien dan een mens.

Photo for Big Giant Swords

Big Giant Swords

Info volgt.

Photo for Big Pacific S1

Big Pacific S1

De Grote Oceaan heet niet voor niets zo: het bestrijkt maar liefst 166 miljoen vierkante kilometers waarmee het een derde van het totale aardoppervlak inneemt. De oceaan (ook wel bekend als Stille of Pacifische Oceaan) biedt daarmee een habitat voor een verscheidenheid aan diersoorten.

Photo for Big Pacific S1 - FL

Big Pacific S1 - FL

De Grote Oceaan heet niet voor niets zo: hij bestrijkt maar liefst 166 miljoen vierkante kilometer, waarmee hij een derde van het totale aardoppervlak inneemt.

Photo for Biggest & Baddest 2

Biggest & Baddest 2

In een nieuw seizoen van Biggest & Baddest gaat bioloog Niall McCann weer op zoek naar de grootste en gevaarlijkste dieren op aarde. Niall deinst nergens voor terug en trekt over bergtoppen, poolijs en door junglerivieren om oog in oog te komen met deze angstaanjagende diersoorten.

Photo for Biggest and Baddest

Biggest and Baddest

De jonge bioloog Niall McCann gaat op zoek naar de grootste en gevaarlijkste dieren op aarde. Van zoutwater krokodillen in Australië tot woeste tijgers in Nepal en van de kolossale Indische neushoorn tot reusachtige Aziatische olifanten. Niall deinst nergens voor terug.

Photo for Billy Bob's Gags to Riches

Billy Bob's Gags to Riches

Ruim twintig jaar geleden kwam Jonah White op het idee om kunstgebitten met rare scheve tanden te maken, bedoeld voor Halloweenparty’s en andere grappige momenten. Deze razend populaire Billy Bob Teeth gingen de hele wereld over en maakte hem in één klap miljonair.

Photo for Billy Buys Brooklyn

Billy Buys Brooklyn

Billy Leroy is een begrip in New York. De handelaar in vintage spullen heeft een neusje voor speciale items die hij overal weet te vinden. Sinds zijn shop in Manhattan moest verdwijnen, begon de extravagante verkoper helemaal opnieuw in Brooklyn.

Photo for Bionic Builders

Bionic Builders

In 'Bionic Builders' werken de gehandicapte Hollywoodstuntman Casey Pieretti en ingenieur Bill Spracher samen om uitzonderlijke protheses te bedenken, te testen en te bouwen.

Photo for Bizarre Foods: Delicious Destinations S1

Bizarre Foods: Delicious Destinations S1

Chef Andrew Zimmern explores the delectable and iconic foods that define a location.

Photo for Bizarre Foods: Delicious Destinations S1 - FL

Bizarre Foods: Delicious Destinations S1 - FL

Chef Andrew Zimmern explores the delectable and iconic foods that define a location.

Photo for Black Power: America's Armed Resistance

Black Power: America's Armed Resistance

In juni 2015 maakte de Britse filmmaker Dan Murdoch een niets verhullende documentaire over de groeiende populariteit van de Ku Klux Klan in Amerika. Hij kwam toen ook in aanraking met een tegenbeweging die onder het roepen van leuzen als ‘black power’ fel protesteerde tegen de KKK.

Photo for Black Power: America's Armed Resistance - FL

Black Power: America's Armed Resistance - FL

In juni 2015 maakte de Britse filmmaker Dan Murdoch een niets verhullende documentaire over de groeiende populariteit van de Ku Klux Klan in Amerika. Hij kwam toen ook in aanraking met een tegenbeweging die onder het roepen van leuzen als ‘black power’ fel protesteerde tegen de KKK.

Photo for Blood Lions: Bred for the Bullet

Blood Lions: Bred for the Bullet

Vorige maand reageerde de wereld geschokt op het doodschieten van de populaire leeuw Cecil door een Amerikaanse trofeejager. Dat Cecil geen uitzondering is, blijkt uit de documentaire ‘Blood Lions' over de georganiseerde plezierjacht in Zuid-Afrika, waarbij leeuwen zelfs speciaal worden gefokt om te worden doodgeschoten

No Image Available

Blowing Up History

Info volgt.

Photo for Blowing Up History S1 - FL

Blowing Up History S1 - FL

Hoe werd de immens lange Chinese Muur gebouwd? Waarom was de Acropolis zo goed bestand tegen aardbevingen? En welke geheimen herbergt de oude Maya-stad Chichén Itzá met zijn iconische piramide El Castillo? De nieuwe serie Blowing Up History probeert deze mysteries te ontrafelen op een bijzondere wijze.

Photo for Blowing Up History S2 - FL

Blowing Up History S2 - FL

Wie de geschiedenis wil begrijpen, moet soms diep graven. In de tijd, in de grond, maar soms ook in de constructies van oude gebouwen. In een nieuw seizoen van Blowing Up History zien we hoe dat op spectaculaire wijze wordt gedaan.

Photo for Blowing Up History S3

Blowing Up History S3

Het nieuwe seizoen van Blowing Up History neemt weer een verrassend kijkje achter de meest intrigerende gebouwen en monumenten uit onze geschiedenis, om zo het ware verhaal te ontdekken.

Photo for Blowing Up History S4

Blowing Up History S4

Wie de mysterieuze Nazca-lijnen in Peru wel eens heeft gezien, zal net zo verrast zijn als ieder ander. Figuren van meer dan 1000 jaar oud en honderden meters groot liggen getekend in het landschap en zijn alleen vanuit de lucht te zien.

Photo for Blowing up History S4B

Blowing up History S4B

Hoe komt het dat de toren van Pisa eigenlijk scheef is? Waarom bouwden de Romeinen in Noord-Engeland ooit de Muur van Hadrianus? En wat is het ware verhaal van Hitlers ‘verdwenen’ bunker? Het nieuwe seizoen van Blowing Up History geeft opnieuw antwoord op deze en andere vragen.

Photo for Blowing Up History S5B

Blowing Up History S5B

Duizenden jaren menselijke geschiedenis zit nog verborgen in onze aarde. Schatten, tempels en complete steden liggen (deels) verscholen onder een dikke laag zand of zijn anderszins aan het zicht onttrokken. Blowing Up History haalt deze geschiedenis naar boven door het met computeranimaties op te blazen.

Photo for Body Cam

Body Cam

Een politieagent die te maken krijgt met gewelddadige tegenstand bij een arrestatie of zelfs onder vuur wordt genomen. Het zijn vaak niet meer dan kleine berichtjes in de krant waar de ernst amper van doordringt. Hoe het er werkelijk aan toegaat is nu te zien in de serie Body Cam waarbij we letterlijk kunnen meekijken me

Photo for Body Cam - FL

Body Cam - FL

Een politieagent die te maken krijgt met gewelddadige tegenstand bij een arrestatie of zelfs onder vuur wordt genomen. Het zijn vaak niet meer dan kleine berichtjes in de krant waar de ernst amper van doordringt.

Photo for Boise Boys

Boise Boys

Aannemer Clint Robertson en ontwerper Luke Caldwell zijn goede vrienden en zakenpartners in het flippen van huizen in hun woonplaats Boise, Idaho. Maar het eens worden over de juiste aanpak, is niet altijd eenvoudig.

Photo for Bomb Patrol

Bomb Patrol

‘Bomb Patrol’ is a groundbreaking TV series giving viewers an unprecedented first person view of one of the most dangerous places on Earth.

Photo for Border Control Sweden

Border Control Sweden

Elke dag passeren er duizenden mensen de grensposten van Zweden, maar niet iedereen houdt zich daarbij aan de regels. Van goederen waar geen invoerbelasting over wordt betaald tot grote hoeveelheden illegaal smokkelwaar – van alles wordt geprobeerd ongezien langs de douane te krijgen.

Photo for Border Control: Europe S1

Border Control: Europe S1

Jaarlijks reizen miljoenen mensen naar en door Europa en worden er minstens zoveel producten ingevoerd. Dit gaat alleen lang niet altijd om legale transporten.

Photo for Border Control: Spain S4

Border Control: Spain S4

Spanje is zowel een belangrijke bestemming als doorvoerhaven van goederen en mensen van over de hele wereld. Elke dag steken duizenden containers en miljoenen toeristen de Spaanse grenzen over.

Photo for Border Invasion USA

Border Invasion USA

Het grensgebied van Mexico en De Verenigde Staten wordt geteisterd door drugsbendes en mensensmokkelaars.

Photo for Born Mucky: Life On The Farm S1

Born Mucky: Life On The Farm S1

De Engelse countryside ziet er prachtig en idyllisch uit: uitgestrekte weilanden met grazend vee of tarwe zover het oog kan zien. Maar het boerenleven is niet alleen maar romantiek.

Photo for Brew Masters

Brew Masters

Maak kennis met presentator Sam Calagione, oprichter van Dogfish Head Brewery. In deze boeiende nieuwe serie volgen we Sam en zijn partners tijdens hun reizen door de VS en rond de wereld, op zoek naar de meest exotische ingrediënten om nieuwe brouwsels te produceren

Photo for Brojects

Brojects

De broers Kevin en Andrew willen hun houten vakantiehuisje aan het water iets spannender maken dan slechts een houten vakantiehuisje aan het water. Daarom hebben ze afgesproken om elke maand een bijzonder feature te bouwen.

Photo for Brojects in the House S1

Brojects in the House S1

De creatieve klusbroers Kevin en Andrew zijn terug met een nieuw seizoen. Nadat ze vorig seizoen hun buitenhuisje gepimpt hadden met allerlei grappige klusprojecten, nemen ze nu een oude villa onder handen in Brojects in the House.

Photo for The Bronx Zoo S1

The Bronx Zoo S1

De Bronx Zoo is niet alleen de grootste stadsdierentuin van de Verenigde Staten, het is ook een wereldleider op het gebied van het behoud van wilde diersoorten. In de dierentuin wordt baanbrekend onderzoek gedaan voor het redden van dieren over de hele wereld.

Photo for Brothers In Blood: The Lions Of Sabi Sand

Brothers In Blood: The Lions Of Sabi Sand

De documentaire ‘Brothers In Blood: The Lions Of Sabi Sand’ vertelt het ongelooflijke verhaal van een groep van zes mannetjesleeuwen die een spoor van geweld trekken op hun pad naar de volledige heerschappij in het Sabi Sand Reservaat in Zuid-Afrika.

Photo for BTK: A Killer Among Us

BTK: A Killer Among Us

Op 15 januari 1974 deed de politie een gruwelijke ontdekking in de stad Wichita in Kansas: vier familieleden, onder wie twee kinderen van negen en elf, bleken op wrede wijze vermoord. Justitie wist toen nog niet dat dit slechts het begin was van een dertig jaar durende moordperiode gepleegd door één man die pas in 2005 w

Photo for Building Alaska S10

Building Alaska S10

Een huis in de wildernis van Alaska is voor sommige Amerikanen de ultieme droom. Vrijheid, natuur en spectaculaire vergezichten. Maar het bouwen ervan is beslist geen alledaagse klus.

Photo for Building Off The Grid

Building Off The Grid

Leven in de natuur zonder basisvoorzieningen – voor de ene persoon een gruwel, voor de ander de ultieme droom. Want het gemis aan dagelijkse gemakken als elektriciteit en stromend water wordt ruimschoots goedgemaakt door de rust, de ruimte en vooral het spectaculaire uitzicht.

Photo for Building Off The Grid - FL

Building Off The Grid - FL

Leven in de natuur zonder basisvoorzieningen – voor de ene persoon een gruwel, voor de ander de ultieme droom. Want het gemis aan dagelijkse gemakken als elektriciteit en stromend water wordt ruimschoots goedgemaakt door de rust, de ruimte en vooral het spectaculaire uitzicht.

Photo for Building the World Cup

Building the World Cup

Terwijl het WK voetbal al over twee maanden begint, zijn nog steeds niet alle stadions helemaal klaar. Maar als alles goed gaat, worden het wel stuk voor stuk prachtige bouwwerken.

Photo for Buying Alaska S3A

Buying Alaska S3A

Alaska is een land van onmetelijke schoonheid. Een plek waar je nog helemaal afgezonderd kunt leven in de wilde natuur. Vandaar dat de echte natuurliefhebbers hier graag naar toe trekken.

Photo for Buying The Rockies

Buying The Rockies

In Buying The Rockies gaan Amerikanen op zoek naar een bijzonder huis in de Rocky Mountains. Van grote luxueuze penthouses tot kleine berghutten die net groot genoeg zijn voor twee personen en een wc-hok in de tuin hebben staan.


C

Photo for Café Racer 4

Café Racer 4

Café Racer is terug met een vierde seizoen over deze iconische racemotoren. De café racers vinden hun oorsprong in het Engeland van de jaren 50 en 60 waar jongeren hun gewone stadsmotoren ombouwden tot racemodellen en wedstrijden hielden rondom de cafés waar zij uithingen.

Photo for Cake Boss

Cake Boss

Buddy Valastro is een van de succesvolste en bekendste taartkunstenaars in de VS. Hij is eigenaar van Carlo's City Hall Bake Shop in Hoboken, New Jersey, en geeft leiding aan een team dat bestaat uit zijn moeder, vier oudere zussen en drie zwagers. 'Cake Boss' gaat over Buddy's grote wens om de droom van zijn overleden …

Photo for Cake Boss 2

Cake Boss 2

Buddy Valastro is de 'Cake Boss', één van de succesvolste en bekendste taartenkunstenaars in de VS. Hij is de baas van Carlo's City Hall Bake Shop in Hoboken, New Jersey, en geeft leiding aan een team dat bestaat uit zijn moeder, vier oudere zussen en drie zwagers. Het team is terug op Discovery voor een b…

Photo for Cal Fire S1

Cal Fire S1

De afgelopen jaren werd Californië opgeschrikt door enorme bosbranden die kilometers land en tienduizenden huizen hebben verwoest. Voor de Californische brandweer – Cal Fire – is het elk jaar weer een enorme taak om de branden onder controle te krijgen en levens te redden.

Photo for Camp Kindig

Camp Kindig

Kindig It Design van Dave Kindig geldt als een van de meest creatieve broedplaatsen als het gaat om het ontwerpen en bouwen van custom cars. Voor monteurs is het dan ook een droom om er te mogen werken.

Photo for Capsized: Blood in the Water

Capsized: Blood in the Water

In 1982 besluiten Brad Cavanaugh en zijn vriendin Deborah Kiley samen met drie vrienden een zeiltocht te maken van het Amerikaanse Maine naar Florida. Onderweg worden ze getroffen door een enorme storm die de boot uiteindelijk doet kapseizen.

Photo for Capsized: Blood in the Water - FL

Capsized: Blood in the Water - FL

In 1982 besluiten Brad Cavanaugh en zijn vriendin Deborah Kiley samen met drie vrienden een zeiltocht te maken van het Amerikaanse Maine naar Florida. Onderweg worden ze getroffen door een enorme storm die de boot uiteindelijk doet kapseizen.

Photo for Capturing Oswald

Capturing Oswald

Brand new documentary, ‘Capturing Oswald’, marks the 50th anniversary of President John F. Kennedy’s assassination, as retired homicide detectives and officers from the Dallas Police Department break their silence about the events of November 22, 1963.

Photo for Car Pound Cops S1

Car Pound Cops S1

Zevenmiljoen illegale auto’s rijden er dagelijks op de Britse wegen. Het gaat om voertuigen die bijvoorbeeld niet verzekerd zijn, waar geen wegenbelasting voor is betaald of waarvan de eigenaar geen rijbewijs heeft.

Photo for Car Sharks

Car Sharks

Als hongerige haaien komen autohandelaren van heinde en ver naar Texas om een goede koop te doen op een van de vele autoveilingen. Maar ze hebben maar dertig seconden de tijd om hun gewenste prooi te besnuffelen voordat ze mogen toeslaan op de veiling. Ze moeten vertrouwen op hun goed ontwikkelde jaaginstinct.

Photo for Car Warriors

Car Warriors

Twee teams van ervaren automonteurs gaan de strijd met elkaar aan om de mooiste auto te bouwen in een tijdsbestek van slechts 72 uur. Het vaste All Stars-team, dat bestaat uit de allerbeste mecaniciens, autospuiters en interieurontwerpers..

Photo for Carfellas

Carfellas

Ze lijken zo weggelopen uit een aflevering van The Sopranos, de stevig gebouwde New Yorkse autoverkopers Mikey, Tommie en Mario. En de vergelijking is niet eens zo ver van de waarheid, aangezien Mikey en Tommie jarenlang voor de maffia hebben gewerkt.

Photo for Carspotting S1

Carspotting S1

In Amerika wemelt het nog van de oude klassieke auto’s die niet meer worden gebruikt. Vaak liggen ze verscholen in weilanden, ver uit het zicht van autohandelaren die ze maar wat graag willen opkopen en opknappen.

Photo for Carspotting S1 FL

Carspotting S1 FL

In Amerika wemelt het nog van de klassieke auto’s die niet meer worden gebruikt. Vaak staan ze verscholen in weilanden, ver uit het zicht van autohandelaren die ze maar wat graag willen opkopen en opknappen.

Photo for Cash Cab

Cash Cab

Informatie volgt.

Photo for Castro: World's Most Watched Man

Castro: World's Most Watched Man

Terwijl hij een van de grootste aartsvijanden was van de Verenigde Staten, wist Fidel Castro toch meer dan een halve eeuw aan de macht te blijven.

Photo for Catching Hell

Catching Hell

Speervissen is een van de gevaarlijkste beroepen ter wereld. Tientallen meters onder het wateroppervlak jagen op vissen met behulp van een speer die weggeschoten kan worden met een soort pistool.

Photo for Caught!

Caught!

Beveiligingscamera’s, dashcams, iPhones en zelfs deurbelcamera’s… er worden tegenwoordig meer bewegende beelden vastgelegd dan ooit tevoren. Daarmee krijgen we vanzelf ook een inkijkje in gekke, gevaarlijke of criminele activiteiten die dagelijks plaatsvinden.

Photo for The Cave

The Cave

In Mexico ligt een van de diepste grotten ter wereld. Een smalle gang van maar liefst 8 kilometer lang dwars door uitgesleten kalksteen. Om af te dalen moet in het aardedonker geklauterd worden door nauwe doorgangen, diepe afgronden en zelfs gezwommen worden door een tunnel die volledig onder water staat.

Photo for Chained Survival

Chained Survival

In meer dan de helft van levensechte survivalsituaties gaat het om mensen die elkaar tot die tijd niet kenden. Om te overleven is het dan het verstandigst om bij elkaar te blijven en samen te werken.

Photo for Chaos Caught On Camera

Chaos Caught On Camera

Catastrofes kunnen op elk moment van de dag plaatsvinden en komen daardoor bijna altijd als een verrassing. Waar we vroeger via ooggetuigenverslagen moesten horen over zo’n ramp, worden de beelden nu veel sneller vastgelegd via smartphones, go-pro’s of beveiligingscamera’s.

Photo for Chasing Classic Cars 6

Chasing Classic Cars 6

Liefhebbers van zeldzame klassieke auto’s kunnen hun hart weer ophalen in een nieuw seizoen van ‘Chasing Classic Cars’. Auto-expert en restaurateur Wayne Carini weet opnieuw enkele pareltjes te vinden die jarenlang verborgen stonden in garages van particulieren. Info volgt.

Photo for Chasing Classic Cars 7

Chasing Classic Cars 7

Auto-expert en restaurateur Wayne Carini laat ons weer kennismaken met enkele zeldzame modellen uit de rijke autogeschiedenis.

Photo for Chasing Classic Cars 7B

Chasing Classic Cars 7B

Van Paul Newmans Citroën 2CV en Steve McQueens 275 GTB/4cam tot een unieke miljoenenveiling van een van de zeldzaamste Ferrari’s die ooit gebouwd zijn – het nieuwe seizoen van Chasing Classic Cars heeft het allemaal in zich.

Photo for Chasing Classic Cars S10

Chasing Classic Cars S10

In een nieuw seizoen van Chasing Classic Cars gaat Ferrari-expert en restaurateur Wayne Carini weer op zoek naar oude auto’s en verborgen collecties.

Photo for Chasing Classic Cars S10 - fl

Chasing Classic Cars S10 - fl

In een nieuw seizoen van Chasing Classic Cars gaat Ferrari-expert en restaurateur Wayne Carini weer op zoek naar oude auto’s en verborgen collecties. Wayne reist langs dorpen en steden om lang vergeten oldtimers op te sporen die soms ver weggestopt zijn in schuren en garages.

Photo for Chasing Classic Cars S11

Chasing Classic Cars S11

Liefhebbers van klassieke auto’s kunnen hun hart weer ophalen in een nieuw seizoen van Chasing Classic Cars. De bevlogen auto-expert Wayne Carini vindt weer enkele juweeltjes uit de autogeschiedenis. Wat te denken van een originele 1955 Mercedes 300 SL “Gullwing” die jaren voor het publiek verborgen is geweest.

Photo for Chasing Classic Cars s2

Chasing Classic Cars s2

Een Cobra, een Duesenberg, een Chevrolet Impala, een Panhard en zelfs een Ferrari 375 MM. Dat zijn de ingrediënten voor Chasing Classic Cars, een high-definition serie waarin Ferrari-expert en restaurateur Wayne Carini op zoek gaat naar oude auto’s en verborgen collecties.

Photo for Chasing Classic Cars S8

Chasing Classic Cars S8

In een nieuw seizoen van Chasing Classic Cars reist Ferrari-expert en auto-restaurateur Wayne Carini weer Amerika door op zoek naar oude auto’s en verborgen collecties.

Photo for Chasing Classic Cars S9A

Chasing Classic Cars S9A

In een nieuw seizoen van Chasing Classic Cars krijgt Wayne Carini de vondst van zijn leven. Hij wint een bieding om een unieke en volledig originele 1930 Minerva te kunnen kopen. Maar het verhaal achter deze auto is misschien nog wel bijzonderder dan de auto zelf.

Photo for Chasing Classic Cars S9A FL

Chasing Classic Cars S9A FL

In een nieuw seizoen van Chasing Classic Cars doet Wayne Carini de vondst van zijn leven. Hij wint een bieding om een unieke en volledig originele 1930 Minerva te kunnen kopen. Maar het verhaal achter deze auto is misschien nog wel bijzonderder dan de auto zelf.

Photo for Chasing Classic Cars S9B

Chasing Classic Cars S9B

Autohandelaar Wayne Carini is constant op zoek naar de parels uit de autogeschiedenis. Hij struint garages, schuren en collecties van andere verzamelaars af om unieke klassieke auto’s te vinden die hij na restauratie met veel winst probeert te verkopen.

Photo for Chasing Classic Cars S9B - FL

Chasing Classic Cars S9B - FL

Autohandelaar Wayne Carini is constant op zoek naar parels uit de autogeschiedenis. Hij struint garages, schuren en collecties van andere verzamelaars af om unieke klassieke auto’s te vinden die hij na restauratie met veel winst probeert te verkopen.

Photo for Chasing Ocean Giants

Chasing Ocean Giants

Welke bijzondere zeemonsters herbergen de wateren op onze aarde? Onderzoeker Patrick Dykstra gaat op zoek naar de grootste en ongrijpbaarste dieren van onze oceanen en komt daarbij op de meest fantastische plekken.

Photo for Chefs Gone Wild

Chefs Gone Wild

De Schots-Australische chef-kok Jock Zonfrillo houdt ervan om wilde ingrediënten uit de eeuwenoude eetcultuur van de Aboriginals te gebruiken in de keuken van zijn restaurant Orana in Adelaide.

Photo for Chilean Miners Rescue

Chilean Miners Rescue

Deze documentaire laat de bijzondere wetenschappelijke en technologische innovaties zien die gebruikt zijn in deze miraculeuze reddingsoperatie in de diepte van de aarde”, aldus Luis Silberwasser, Senior Vice President en International Head of Content voor Discovery Networks International. “Zoals kijkers dat van Discover

Photo for Chrome Underground

Chrome Underground

De handel in klassieke auto’s is big business. Jaarlijks gaat er naar schatting 8 miljard dollar om in de inkoop en verkoop van oude Porsches, Bugattis en andere mooie voertuigen van weleer.

Photo for Churchill's Toyshop

Churchill's Toyshop

Toen Hitler eind jaren dertig de macht in Europa aan het grijpen was, realiseerde Engeland dat het ver achterliep op de wapenindustrie van de Duitsers.

Photo for City In The Sky S1

City In The Sky S1

Op elk willekeurig moment van de dag vliegen er circa een miljoen mensen boven onze hoofden. De luchtvaartindustrie vormt zo een stad op zichzelf die meer inwoners heeft dan Amsterdam. Hoe functioneert zo’n vliegende stad met steeds weer wisselende bewoners?

Photo for City In The Sky S1 - FL

City In The Sky S1 - FL

Op elk willekeurig moment van de dag vliegen er circa een miljoen mensen boven onze hoofden. De luchtvaartindustrie vormt zo een stad op zichzelf, die meer inwoners heeft dan Amsterdam. Hoe functioneert zo’n vliegende stad met steeds wisselende bewoners?

Photo for Clandestino S2

Clandestino S2

De Camorra, de Albanese maffia en de drugskartels van Colombia, het zijn enkele van de gevaarlijkste criminele organisaties ter wereld. Hoe ze precies opereren is amper bekend, omdat buitenstaanders niet worden geaccepteerd.

Photo for Classic Car Rescue

Classic Car Rescue

Auto-experts Bernie Fineman en Mario Pacione reizen de wereld af om klassieke auto’s te redden van hun ondergang...

Photo for Classic Car Rescue 2

Classic Car Rescue 2

Auto-experts Bernie Fineman en Mario Pacione reizen de wereld af om klassieke auto’s te redden van hun ondergang. Jaguars, Cadillacs en MGB’s die in de jaren vijftig en zestig de straten opfleurden met hun stijlvolle uitstraling, liggen nu veelal weg te roesten in schuren, garages en weilanden.

Photo for Close-up Kings

Close-up Kings

Drie van de beste goochelaars uit New York nemen het tegen elkaar op in de nieuwe serie Close-Up Kings. De vingervlugge magicians Magic Balay, Loki en Johnny Blaze reizen door Amerika om hun kunsten te vertonen aan nietsvermoedende voorbijgangers.

Photo for Coal

Coal

Diep onder de grond, in de duisternis van moeder aarde, riskeren 19 mannen hun leven op zoek naar kolen.

Photo for Code of the Wild S1

Code of the Wild S1

De broers Casey en Chris Keefer hebben één ding gemeen: een grenzeloze liefde voor mysteries. Vooral op plekken waar mensen amper kunnen komen. In Code of the Wild reizen ze daarom af naar de meest afgelegen plekken op aarde om enkele legendarische voorvallen uit de geschiedenis nader uit te pluizen.

Photo for Coldest Race On Earth With James Cracknell

Coldest Race On Earth With James Cracknell

Zes maanden na zijn levensbedreigende ongeluk stapt James Cracknell alweer op de fiets om de grenzen van zijn lichaam te testen.

Photo for The Colony

The Colony

'The Colony' is een gecontroleerd experiment om te zien of het mogelijk is om een wereldwijde ramp te overleven en vervolgens een nieuw leven te beginnen. Gedurende 10 weken wordt een groep van 10 vrijwilligers afgezonderd in een stedelijke omgeving buiten Los Angeles. Ze moeten samen aan het werk om een leefbare samenl…

Photo for Combat Dealers

Combat Dealers

Bruce Crompton is een bevlogen handelaar in memorabilia uit de Tweede Wereldoorlog. Al meer dan dertig jaar speurt hij militaire voertuigen, artillerie en andere items uit die tijd op om ze te repareren en weer door te verkopen.

Photo for Combat Dealers S2

Combat Dealers S2

Zeventig jaar na dato is de Tweede Wereldoorlog big business. Bruce Crompton weet dat als geen ander. Al meer dan dertig jaar speurt hij militaire voertuigen, artillerie en andere items uit die tijd op om ze te repareren en weer door te verkopen. En dat gaat vaak om veel geld.

Photo for Combat Dealers S3

Combat Dealers S3

Wie op zoek is naar zeldzame militaire items uit de Tweede Wereldoorlog kan niet om Bruce Crompton heen. Deze enthousiaste verzamelaar annex handelaar weet alles van het oorlogsmaterieel dat werd gebruikt door de Duitsers of de geallieerden.

Photo for Combat Dealers S4

Combat Dealers S4

Wie op zoek is naar zeldzame militaire items uit de Tweede Wereldoorlog kan niet om Bruce Crompton heen. Deze enthousiaste verzamelaar annex handelaar weet alles van het oorlogsmaterieel dat werd gebruikt door de Duitsers of de geallieerden. In een nieuw seizoen van Combat Dealers reist hij weer door Europa op zoek naar

Photo for Combat Dealers S4 - fl

Combat Dealers S4 - fl

Wie op zoek is naar zeldzame militaire items uit de Tweede Wereldoorlog kan niet om Bruce Crompton heen. Deze enthousiaste verzamelaar annex handelaar weet alles van het oorlogsmaterieel dat werd gebruikt door de Duitsers of de geallieerden. In een nieuw seizoen van Combat Dealers reist hij weer door Europa op zoek naar

Photo for Combat Ships S1

Combat Ships S1

Combat Ships is een nieuwe tiendelige serie die laat zien hoe technologie de maritieme oorlogsvoering in de loop der eeuwen heeft veranderd. De serie vertelt dit aan de hand van de verhalen van de grootste zeeslagen en rampen uit de geschiedenis.

Photo for Combat Ships S1 FL

Combat Ships S1 FL

Combat Ships is een nieuwe tiendelige serie die laat zien hoe technologie de maritieme oorlogsvoering in de loop der eeuwen heeft veranderd. De serie vertelt dit aan de hand van de verhalen van de grootste zeeslagen en rampen uit de geschiedenis.

Photo for Combi Salvage Hunters S6 & Auction Hunters S5

Combi Salvage Hunters S6 & Auction Hunters S5

Voor handelaren in oude spullen zijn er verschillende manieren om aan hun waar te komen. Je kunt het op de klassieke manier doen zoals Drew Pitchard in ‘Salvage Hunters’ of de wat risicovollere manier kiezen zoals ‘Auction Hunters’ Allen Haff en Ton Jones doen.

Photo for Comic Book Men 2

Comic Book Men 2

‘Jay and Silent Bob's Secret Stash’ is de vermaarde stripwinkel in New Jersey van scriptschrijver en filmmaker Kevin Smith (bekend o.a. van Clerks).

Photo for Commander In Chief

Commander In Chief

Elke president van de Vereinigde Staten heeft wel een moment in zijn carrière gehad waarop hij kritieke militaire beslissingen moest nemen die de loop van de geschiedenis zou bepalen...

Photo for Confession Of The Boston Strangler

Confession Of The Boston Strangler

In 2013 werd het lichaam opgegraven van Albert DeSalvo, de man die verantwoordelijk wordt gehouden voor de dood van dertien vrouwen die begin jaren zestig in Boston en omgeving werden vermoord.

Photo for Construction Intervention

Construction Intervention

In ‘Construction Intervention’ kijken we mee hoe Charlie Frattini en zijn bouwvakkers verbouwingsnachtmerries aanpakken. In elke aflevering zien we hoe Charlie en zijn team naar telkens weer een andere locatie reizen en bedrijfseigenaren die zich in een verbouwingscrisis bevinden te hulp komen. Hij zoekt de …

Photo for Contact

Contact

Het is de vraag die de mensheid al lange tijd bezighoudt: hebben buitenaardse wezens al eens contact met ons gemaakt? Terwijl meer dan de helft van de (Amerikaanse) bevolking van wel denkt, ontbreekt tot op heden nog altijd het onomstotelijke bewijs daarvoor.

Photo for Contact - FL

Contact - FL

Het is de vraag die de mensheid al lange tijd bezighoudt: hebben buitenaardse wezens al eens contact met ons gemaakt? Terwijl meer dan de helft van de (Amerikaanse) bevolking van wel denkt, ontbreekt tot op heden nog altijd het onomstotelijke bewijs daarvoor.

Photo for Cooper's Treasure S2

Cooper's Treasure S2

Darrel Miklos is terug. Het vorige seizoen eindigde in een teleurstelling toen de zoektocht naar de schatten van Gordon Cooper werd stilgelegd, maar dit keer is Darrell vastberaden wel te slagen. Vlak voor zijn dood overhandigde astronaut Gordon Cooper zijn levenswerk aan schatzoeker en goede vriend Darrell Miklos. In zi

Photo for Cooper's Treasure: The Hunt For A Secret Fortune S1

Cooper's Treasure: The Hunt For A Secret Fortune S1

Toen astronaut Gordon Cooper in de jaren zestig als een van de eersten in een baan om de aarde vloog, zag hij meer dan alleen de imposante continenten en oceanen liggen. Hij zag ook vlekjes in de oceanen die mogelijk van oude scheepswrakken konden zijn.

Photo for Cooper's Treasure: The Hunt For A Secret Fortune S1 FL

Cooper's Treasure: The Hunt For A Secret Fortune S1 FL

Toen astronaut Gordon Cooper in de jaren zestig als een van de eersten in een baan om de aarde vloog, zag hij meer dan alleen de imposante continenten en oceanen liggen. Hij zag ook vlekjes in de oceanen die mogelijk van oude scheepswrakken konden zijn.

Photo for Cops On The Rock S1

Cops On The Rock S1

Het kleine schiereiland Gibraltar neemt een bijzondere en strategische positie in het zuiden van Europa in. Het rotsachtige gebied behoort officieel bij Engeland, maar ligt net onder Spanje op slechts 15 kilometer van Marokko, en vormt daarmee een unieke toegangspoort tot Europa.

Photo for Cornwall Air 999

Cornwall Air 999

Het uitgestrekte en afgelegen district Cornwall in het zuidwesten van Engeland is met een gewone ambulance niet snel te bereiken. Mensen in nood zijn daarom aangewezen op de traumahelikopters van The Cornwall Air Ambulance.

Photo for Costa Concordia: The Whole Story

Costa Concordia: The Whole Story

De ramp met het Italiaanse cruiseschip Costa Concordia was een van de grootste scheepsrampen van de afgelopen tijd. Meer dan dertig opvarenden verdronken in de golven van de Tyrreense Zee toen het majestueuze schip tegen de rotsen liep...

Photo for Could Hitler Have Been Stopped?

Could Hitler Have Been Stopped?

Kon Hitler eerder worden tegengehouden? Het is een vraag die historici al langer bezighoudt. Had er eerder opgetreden moeten worden en was de vredelievende strategie van ‘appeasement’ eind jaren dertig wel zo verstandig?

Photo for Countdown to Collison met Sebastiaan Labrie

Countdown to Collison met Sebastiaan Labrie

Hoe loods je een megaschip met 5000 containers zonder problemen de Rotterdamse haven binnen en weet je de vracht veilig te lossen aan wal? Dit onderzoekt Sebastiaan Labrie in het nieuwe programma 'Countdown to Collision with Sebastiaan Labrie' dat de veiligheid van enkele wereldwijde megaprojecten onder de loep neemt...

Photo for Coyote Peterson: Brave the Wild S1

Coyote Peterson: Brave the Wild S1

In een nieuwe serie reist dierenliefhebber en avonturier Coyote Peterson de wereld rond op zoek naar de meest fascinerende dieren. Zijn missie is om zo dicht mogelijk met zijn camera bij de vaak schuwe dieren te komen om ook ons kennis te laten maken met deze bijzondere exemplaren.

Photo for Crashes That Changed Flying

Crashes That Changed Flying

In ‘Crashes that Changed Flying’ kijken we met de kijker terug op een aantal van de ergste vliegrampen ter wereld en laten we zien welke maatregelen worden genomen om vliegen een veilige manieren van reizen te maken. Gescheurde vliegtuigrompen, exploderende brandstoftanks, doorgeschoten landingen en andere z…

Photo for Crisis Control

Crisis Control

Een trein of een vliegtuig pakken is inmiddels de normaalste zaak van de wereld.

No Image Available

The Crucifixion Mystery

Info volgt.

Photo for Cruise Ship Disaster: Inside The Concordia

Cruise Ship Disaster: Inside The Concordia

Wat gebeurde er precies aan boord van het cruiseschip Costa Concordia dat op 13 januari kapseisde nadat het op een rots was gevaren? Wat was de precieze rol van de zwaar bekritiseerde kapitein Fransesco Schettino en hoe evacueerde de bemanningsleden de opvarenden? En wat zijn de technieken om de rampplek te doorzoeken zo

Photo for Cuban Chrome

Cuban Chrome

Toen Cuba na de revolutie van 1959 een handelsembargo kreeg opgelegd, konden er ook geen auto’s meer worden ingevoerd. Vandaar dat de inwoners het nog steeds moeten doen met de oude klassieke Amerikaanse auto’s uit de jaren 50.

Photo for Curiosity - How Do Drugs Work?

Curiosity - How Do Drugs Work?

Informatie volgt.

Photo for Curiosity - How Evil Are You?

Curiosity - How Evil Are You?

Informatie volgt.

Photo for Curiosity 2

Curiosity 2

Is vrije wil een illusie? Wat gebeurt er precies als een vliegtuig crasht? En waarom zinken er zoveel boten in de Bermudadriehoek? Dit zijn enkele van de fascinerende vragen die worden beantwoord in een nieuw seizoen van ‘Curiosity’...

Photo for Curiosity: Can We Survive An Alien Attack?

Curiosity: Can We Survive An Alien Attack?

Zitten wij als mensheid veilig in ons kleine hoekje van het heelal of worden we bedreigd door buitenaardse wezens?

Photo for Curiosity: Caveman

Curiosity: Caveman

Informatie volgt.

Photo for Curiosity: Did God Create The Universe?

Curiosity: Did God Create The Universe?

Stephen Hawking, de beroemdste wetenschapper van onze tijd, buigt zich over de even boeiende als controversiële vraag: heeft God de aarde geschapen?

Photo for Curiosity: How Will The World End?

Curiosity: How Will The World End?

De kalender van de Maya's voorspelde duizenden jaren geleden dat onze wereld vergaat op 21 december 2012. Gaan zij gelijk krijgen?

No Image Available

Curiosity: Parallel Universes – Are They Real?

Zijn wij uniek in ons universum of bestaan er kopieën van onze wereld of van onszelf die gelijktijdig een geheel ander leven leiden?

No Image Available

Curiosity: Super Storm

Info volgt.

Photo for Curiosity: What's Beneath America?

Curiosity: What's Beneath America?

Ondanks de huidige economische crisis, geldt Amerika nog steeds als een van de rijkste landen ter wereld.

Photo for Curiosity: Why is sex fun?

Curiosity: Why is sex fun?

Elke dag hebben 100 miljoen mensen ter wereld een orgasme. Dat is 70.000 orgasmen per minuut en 1000 per seconde. Maar waarom krijgen we eigenlijk een orgasme? Bij mannen is het overduidelijk: voortplanting.

Photo for Curiosity: Why Is Sex Fun?

Curiosity: Why Is Sex Fun?

Elke dag hebben 100 miljoen mensen ter wereld een orgasme. Dat is 70.000 orgasmen per minuut en 1000 per seconde. Maar waarom krijgen we eigenlijk een orgasme?

Photo for Curse of the Bermuda Triangle S1

Curse of the Bermuda Triangle S1

Waarom verdwijnen er toch zoveel schepen in de Bermudadriehoek? Een veelgehoorde theorie is dat ufo’s en aliens de schepen weghalen. Vergezocht? Nieuw bewijs kan mogelijk een mysterieuze ufo-waarneming verklaren.

Photo for Curse Of The Frozen Gold S1

Curse Of The Frozen Gold S1

In de bevroren bergen van British Columbia (Canada) gaan zes waaghalzen op zoek naar een van de grootste goudmysteries, bekend als de ‘Legende van Slumach’.

Photo for Curse Of The Frozen Gold S1 - FL

Curse Of The Frozen Gold S1 - FL

In de bevroren bergen van Brits Columbia (Canada) gaan zes waaghalzen op zoek naar een van de grootste goudmysteries, bekend als de ‘Legende van Slumach’.

Photo for Custom Carolina

Custom Carolina

Tommy Pike bouwt al auto's sinds zijn dertiende. In de afgelopen twintig jaar werkte hij dag en nacht om zijn eigen bedrijf op te bouwen dat oude auto’s terugbrengt naar zijn oude glorie. Inmiddels runt hij in South Carolina zijn bedrijf samen met zijn vrouw Stephanie en een team van toegewijde technici.

Photo for Cut In Half

Cut In Half

In ‘Cut In Half’ bieden we kijkers de kans om hun nieuwsgierigheid te bevredigen en te leren begrijpen hoe iets precies werkt door dingen daadwerkelijk doormidden te snijden.


D

Photo for D TOUR

D TOUR

Voor het eerst gaat Discovery Nederland een lokaal programma produceren speciaal voor zijn Youtube-kanaal. In ‘D TOUR’ volgt Discovery de Amstelveense avonturier Bas Jongerius (27) op zijn fietsreis van Amsterdam naar China.

Photo for The D-Files

The D-Files

Onze wereld zit nog vol merkwaardige mysteries. Dat blijkt eens te meer uit de verhalen van The D-Files, waarin meerdere programma's rondom het thema 'mystery' centraal staan.

Photo for The D-Files

The D-Files

Een weekend vol mysterie... Speciaal tijdens het Paasweekend staat Discovery in het teken van mysterie en zendt de zender een reeks van programma’s uit die enkele mysterieuze zaken belichten of oplossen.

Photo for Da Vinci's Machines

Da Vinci's Machines

‘Da Vinci’s Machines’ is een boeiende serie waarin de tekeningen van Leonardo Da Vinci, een van de grootste kunstenaars aller tijden, tot leven worden gebracht. Zijn schetsen stellen ingewikkelde machines voor, die in de periode waarin ze werden bedacht nog lang niet bestonden. Kijk mee hoe enkele hede…

Photo for Dallas Car Sharks S2

Dallas Car Sharks S2

In Texas is alles groot, zeggen ze zelf. Dus als het gaat om het handelen in tweedehands auto’s gaat het er ook groter aan toe dan elders in het land. Grote mond, grote risico’s en als het even meezit grote winsten behaald met een grote snelheid.

No Image Available

Danger Coast

De tropische wateren voor de kust van Florida zijn een paradijs voor watersporters.

Photo for Danger Hunters

Danger Hunters

In ‘Danger Hunters’ zien we hoe de onverschrokken presentator Gethin Jones op pad gaat met 's werelds grootste waaghalzen en met gevaar voor eigen leven op zoek gaat naar de dodelijkste krachten van de natuur.

Photo for Dangerous Flights

Dangerous Flights

Info volgt.

Photo for Dangerous Flights S2

Dangerous Flights S2

In een nieuw seizoen van ‘Dangerous Flights’ maken Cory Bengtzen en zijn mannen weer enkele hachelijke vluchten met het afleveren van kleine tweedehands vliegtuigen bij een nieuwe eigenaar. Om de toestellen naar de koper te brengen - ook wel ferry flying genoemd - moeten ze soms de halve wereld overvliegen.

Photo for Daredevils

Daredevils

In ‘Daredevils’ laten we de kijker op het puntje van zijn stoel zitten terwijl we onderzoeken wat mensen ertoe drijft om de fysieke en mentale grenzen van normaal menselijk kunnen op te zoeken en daarbij hun leven te riskeren.

Photo for Dark Matters

Dark Matters

Wat gebeurde er precies met de waterstofbom die de Amerikanen in 1962 in de ruimte lieten exploderen? Hoever ging Edison om zijn elektriciteit aan de man te brengen? En kon de excentrieke Russische wetenschapper Nikola Tesla echt radiogolven als wapen gebruiken waarmee hij een heel gebied in Siberië verwoest zou hebben?

Photo for The Dark Side Of The Sun

The Dark Side Of The Sun

We hebben een mens op de maan gezet, een wagentje op Mars en zijn vlak langs Venus, Mercurius, Jupiter en Saturnus gevlogen. We hebben zelfs gedetailleerde foto’s van het ijsoppervlak van Pluto. Maar het belangrijkste object in ons zonnestelsel – de zon zelf –hebben we nooit echt van dichtbij kunnen bekijken.

Photo for Darkness

Darkness

De donkere dagen rond Kerst kunnen knus en gezellig zijn. Maar wat als je zes dagen achtereen in de absolute duisternis moet doorbrengen en daarin ook nog moet zien te overleven? Dat is de inzet van de ultieme survivaltest Darkness die te zien is op 21 december – de langste nacht van het jaar – en 28 december.

Photo for Darkness - FL

Darkness - FL

De donkere dagen rond Kerstmis kunnen knus en gezellig zijn. Maar wat als je zes dagen achtereen in de absolute duisternis moet doorbrengen en daarin ook nog moet zien te overleven? Dat is de inzet van de ultieme survivaltest Darkness, die te zien is op 21 december – de langste nacht van het jaar – en 28 december.

Photo for Dawn

Dawn

De dageraad is een van de mooiste momenten in onze natuur. Het zijn de minuten waarin de nacht overgaat in de dag en de lucht vaak zacht en sfeervol blauw is, indirect verlicht door een zon die nog achter de horizon ligt.

Photo for The Day I Almost Died

The Day I Almost Died

Dat een ongeluk in een klein hoekje zit, kunnen de mensen uit The Day I Almost Died beamen. Het ene moment waren ze vrolijk aan het werk of aan het recreëren en een seconde later keken ze de dood in de ogen.

Photo for The Day Kennedy Died

The Day Kennedy Died

Vijftig naar dato kijkt de documentaire ‘The Day Kennedy Died’ terug op de dag dat de hele wereld even haar adem inhield. Het doet dit aan de hand van gesprekken met mensen die direct geconfronteerd werden bij die schokkende moord op 22 november 1963.

Photo for De Barak van Bartel

De Barak van Bartel

In de tuinen om ons heen staan de meest opmerkelijke schuurtjes en tuinhuizen. Vooral in Vlaanderen is dit een cultuur op zich. Het zijn ware paleisjes die het verdienen om aan de buitenwereld getoond te worden

Photo for De Haven van Rotterdam S1

De Haven van Rotterdam S1

Dat de haven van Rotterdam een van de grootste ter wereld is, weet elke Nederlander. Maar hoe dit megabedrijf precies opereert, is minder bekend. Tot nu.

Photo for De Haven van Rotterdam S1 FL

De Haven van Rotterdam S1 FL

Dat de haven van Rotterdam een van de grootste ter wereld is, weet elke Nederlander. Maar hoe dit megabedrijf precies opereert, is minder bekend. Tot nu.

Photo for De Haven Van Rotterdam S2

De Haven Van Rotterdam S2

Discovery is terug in de haven van Rotterdam! In dit seizoen wordt opnieuw een uniek kijkje gegeven achter de schermen van deze wereldhaven, waar maar liefst 90.000 mensen werken en jaarlijks zo’n 140.000 schepen binnenkomen.

Photo for De Haven Van Rotterdam S2 - FL

De Haven Van Rotterdam S2 - FL

Discovery is terug in de haven van Rotterdam! In dit seizoen wordt opnieuw een uniek kijkje gegeven achter de schermen van deze wereldhaven, waar maar liefst 90.000 mensen werken en jaarlijks zo’n 140.000 schepen binnenkomen.

Photo for De Repair Shop België

De Repair Shop België

De Repair Shop komt naar Vlaanderen! Het populaire Britse programma helpt nu ook Vlamingen met het herstellen van voorwerpen waar ze een speciale band mee hebben. In een sfeervol atelier in het landelijke Bokrijk brengt een team van vakmensen de beschadigde items terug in hun oude glorie.

Photo for Deadliest Catch 10

Deadliest Catch 10

Het tiende seizoen van Deadliest Catch staat alweer voor de deur, maar het is de vraag of die deur wel opengaat. Door de begrotingscrisis bij de Amerikaanse overheid zijn de overheidsdiensten al weken gesloten, waardoor de vissers geen vergunning hebben gekregen voor hun visseizoen

Photo for Deadliest Catch 6

Deadliest Catch 6

In het koude noorden van Amerika, voor de kust van Alaska, maken de schippers van Dealiest Catch zich weer op voor een zwaar seizoen. Avontuur is hun roeping, krab is hun prooi en miljoenen dollars omzet hun vooruitzicht - als alles goed gaat. Vijf kapiteins en hun bemanning trotseren de woeste golven en extreme weersoms

Photo for Deadliest Catch 7

Deadliest Catch 7

De krabvissers van Deadliest Catch maken zich op voor een nieuw en zwaar seizoen in de ijskoude Beringstraat.

Photo for Deadliest Catch 8

Deadliest Catch 8

De stoere kapiteins en hun heldhaftige crew maken zich op voor het nieuwe zware krabvisseizoen. Maar nu de overheid de quota voor de rode koningskrab gehalveerd heeft, zal het dit jaar nog lastiger worden dan ooit om genoeg omzet binnen te halen. Het alternatief is om te vissen om de blauwe koningskrab...

Photo for Deadliest Catch 9

Deadliest Catch 9

Tijdens de zomerbreak likte de vloot van Deadliest Catch de wonden van het extreem zware visseizoen van vorig jaar. IJsschotsen maakten het werk bijna onmogelijk en brachten veel schade toe aan de boten. De maanden aan wal werden gebruikt om de prijzige reparaties uit te voeren.

Photo for Deadliest Catch S11

Deadliest Catch S11

Het is oktober en dat betekent dat de mannen van Dutch Harbour zich weer opmaken voor een nieuw seizoen krabvissen op de ijskoude Beringzee. Na jaren van strenge regulering is er nu een meevaller voor ze: de vangstquota voor de tanner crab, ook bekend als bairdi, is maar liefst vijf keer hoger dan vorig jaar.

Photo for Deadliest Catch S12

Deadliest Catch S12

In alweer het twaalfde seizoen van Deadliest Catch maken de krabvissers zich op voor andermaal een zwaar seizoen. Naast de onderlinge strijd krijgen de ervaren vissers als Keith Colburn, Sig Hansen, Jake Anderson en Wild Bill Wichrowski dit jaar concurrentie van de 23-jarige Sean Dwyer en zijn eveneens jonge crew.

Photo for Deadliest Catch S13

Deadliest Catch S13

De mannen van Deadliest Catch staan voor een van de zwaarste seizoenen uit hun carrière. Nu de watertemperatuur met 4 graden is gestegen in slechts een jaar tijd, dreigt er veel minder krab te zijn, waardoor ook de quota nog eens aangescherpt zijn.

Photo for Deadliest Catch S13 FL

Deadliest Catch S13 FL

De mannen van Deadliest Catch staan voor een van de zwaarste seizoenen uit hun carrière. Nu de watertemperatuur met 4 graden is gestegen in slechts een jaar tijd, dreigt er veel minder krab te zijn, waardoor ook de quota nog eens aangescherpt zijn.

Photo for Deadliest Catch S14

Deadliest Catch S14

Na twee zware seizoenen met verdwenen krab gloort er weer hoop aan de horizon van de beruchte Beringzee. Nieuwe quota met 2 miljoen ton extra aan bairdikrab moeten het seizoen van de mannen van Deadliest Catch een nieuwe impuls geven.

Photo for Deadliest Catch S14 - FL

Deadliest Catch S14 - FL

Na twee zware seizoenen met verdwenen krab gloort er weer hoop aan de horizon van de beruchte Beringzee. Nieuwe quota met 2 miljoen ton extra aan bairdikrab moeten het seizoen van de mannen van Deadliest Catch een nieuwe impuls geven.

Photo for Deadliest Catch S15

Deadliest Catch S15

Het 15e seizoen van Deadliest Catch is een van de pittigste tot nu toe. Door de overvolle krabgronden zitten de vissers dichter op elkaar dan ooit, waardoor de strijd nog heviger is.

Photo for Deadliest Catch S15 - FL

Deadliest Catch S15 - FL

Het 15e seizoen van Deadliest Catch is een van de pittigste tot nu toe. Door de overvolle krabgronden zitten de vissers dichter op elkaar dan ooit, waardoor de strijd nog heviger is. En met een nieuwe boot in de vloot – The Southern Wind – is ook de concurrentie weer een rivaal rijker geworden.

Photo for Deadliest Catch S16

Deadliest Catch S16

De concurrentie is moordender dan ooit voor de mannen van Deadliest Catch. Samen met 250 andere boten jagen ze op de schaarse plekken in de Beringzee bij Alaska waar ze krab kunnen vissen. En ditmaal zijn het ook de Russen met wie ze te maken krijgen.

Photo for Deadliest Catch S17

Deadliest Catch S17

Het zijn dit keer niet de hoge golven en barre weersomstandigheden die de krabvissers van Deadliest Catch zorgen baren. Nu staat hun hele voortbestaan op het spel door de gevolgen van de coronacrisis.

Photo for Deadliest Catch S18

Deadliest Catch S18

Na 17 spannende seizoenen waarin we de mannen van Deadliest Catch zagen vissen op de rode koningskrab staat alles plots op losse schroeven. Voor het eerst in decennia heeft de overheid van Alaska namelijk een verbod uitgevaardigd voor het vissen op deze lucratieve krabsoort.

Photo for Deadliest Catch S19

Deadliest Catch S19

Alle hens aan dek in het nieuwe seizoen van Deadliest Catch. Nu de krab prijzen ongekend hoog zijn, wil iedereen zijn deel pakken van dit zwemmende goud.

Photo for Deadliest Catch-Bristol Bay Brawl

Deadliest Catch-Bristol Bay Brawl

'Deadliest Catch: Bristol Bay Brawl' is een boeiende tweedelige special waarin de onnavolgbare Johnathan Hillstrand, kapitein van de Time Bandit, en een aantal geharde Alaskaanse vissers een bijzondere missie ondernemen. Ze hebben slechts tien dagen om een haringkuitvangst ter waarde van miljoenen dollars binnen te hale…

Photo for Deadliest Catch: Bloodline S1

Deadliest Catch: Bloodline S1

Bijna tien jaar na de tragische dood van kapitein Phil Harris doet zijn zoon Josh een opmerkelijke ontdekking. Tijdens het renoveren van de Cornelia Marie vindt hij diep verborgen een set zeekaarten die duiden op een bijzonder idee dat zijn vader had.

Photo for Deadliest Catch: Bloodline S3

Deadliest Catch: Bloodline S3

Josh Harris treedt in de voetsporen van zijn legendarische vader Phil die ooit het geheime plan had om buiten het krabseizoen een visbusiness op te zetten in Hawaii. Josh kwam achter dit bijzondere idee toen hij een set zeekaarten vond tijdens het renoveren van de familieboot Cornelia Marie.

Photo for Deadliest Catch: Dungeon Cove

Deadliest Catch: Dungeon Cove

Welkom bij Newport, Oregon, een van de laatst overgebleven vissersdorpjes langs de rand van de beruchte ‘Graveyard of the Pacific’, waar het vissen naar krab misschien wel het allergevaarlijkst is.

Photo for Deadliest Catch: Dungeon Cove - FL

Deadliest Catch: Dungeon Cove - FL

Welkom bij Newport, Oregon, een van de laatst overgebleven vissersdorpjes langs de rand van de beruchte ‘Graveyard of the Pacific’, waar het vissen naar krab misschien wel het allergevaarlijkst is.

Photo for Deadliest Catch: The Viking Returns S1

Deadliest Catch: The Viking Returns S1

Nu de vangst van de bedreigde koningskrab verboden is in de Beringzee van Alaska, zoeken de krabvissers van Deadliest Catch andere opties. Sig Hansen maakt een drastische beslissing: hij keert terug naar het land van zijn vader, Noorwegen. Samen met zijn dochter Mandy.

Photo for Deadliest Job Interview

Deadliest Job Interview

Ben jij wel eens zenuwachtig voor een sollicitatiegesprek? Kijk dan maar eens naar de kandidaten in Deadliest Job Interview. Zij hebben aan een goed cv en een vlotte babbel niet genoeg, maar moeten werkelijk hun leven wagen voor hun baan.

Photo for Deadliest Sharks

Deadliest Sharks

Dr. Michael Domeier en dr. Barry Bruce gaan op zoek naar de zeldzame oceanische witpunthaai om te ontdekken of diens reputatie klopt dat het de dodelijkste haai ter wereld is.

Photo for Deadly Devotion

Deadly Devotion

Achter de façade van het alledaagse leven gaat een wereld schuil van subculturen en geheime genootschappen die leven volgens hun eigen regels en rituelen en die een grote aantrekkingskracht hebben op bepaalde groepen mensen.

Photo for Deadly Dilemmas

Deadly Dilemmas

Wat kun je beter eten om in leven te blijven: drie dagen oude rijst of drie dagen oude gebraden kip? En wat heb je liever: motorpech met een helikopter of met een vliegtuig? Het zijn enkele van de vele vraagstukken die voorgeschoteld worden in het nieuwe wetenschapsprogramma ‘Deadly Dilemmas’.

Photo for Deadly Islands

Deadly Islands

Bioloog Dave Salmoni reist af naar enkele van de dodelijkste eilanden ter wereld. Eilanden die er van afstand uitzien als een idyllisch plekje voor een ongestoorde vakantie, maar in werkelijkheid een gevaarlijke reputatie hebben.

Photo for Dealers

Dealers

Wat is de waarde van een origineel samoeraizwaard uit de 15e eeuw? En van een fossiel van de uitgestorven Plesiosaurus? Of een complete collectie X-men stripboeken? Vraag het aan de ‘Dealers’. Deze vijf ervaren handelaren beoordelen de meest uiteenlopende voorwerpen die ze krijgen aangeboden...

Photo for Deception With keith Barry

Deception With keith Barry

Is het mogelijk om iemands gedachten te lezen? Volgens Keith Barry wel.

Photo for Deep Web

Deep Web

Onder de oppervlakte van het internet ligt een veel groter computernetwerk dat niet direct toegankelijk is: deep web.

Photo for Delta Divers

Delta Divers

Informatie volgt

Photo for Demolition Down Under S1

Demolition Down Under S1

Zo ingenieus als bouwwerken worden gemaakt, zo minutieus moet er gewerkt worden als ze decennia later weer gesloopt worden. Hoe men dat precies doet, is te zien in de nieuwe serie Demolition Down Under waar de meest uiteenlopende bouwwerken in Australië worden neergehaald.

Photo for Demolition Down Under S2

Demolition Down Under S2

Betonnen torens afbreken en tonnen staal verpletteren met de zwaarste machines die er zijn. En dat onder constante tijdsdruk, met krappe budgetten en levensbedreigende gevaren...

Photo for Demolition Down Under S3

Demolition Down Under S3

Waar nieuwe gebouwen verschijnen, moeten soms oude gebouwen verdwijnen. Laat dat maar over aan de mannen en vrouwen van Demolition Down Under.

Photo for Demolition Down Under S4

Demolition Down Under S4

Het bouwen van gebouwen is vakwerk, maar het slopen ervan ook. Dat is wederom te zien in het nieuwe seizoen van Demolition Down Under, waarin de meest uiteenlopende constructies tegen de vlakte worden gehaald.

Photo for Demolition Man S1

Demolition Man S1

Lawrie Voutier is de Demolition Man. Als je hem vraagt om je oude cottage te slopen, dan breekt hij hem in minder dan vijf uur helemaal voor je af. Maar waar jij allemaal troep ziet, ziet Lawrie vooral geld.

Photo for Demolition Man S1 - FL

Demolition Man S1 - FL

Lawrie Voutier is de Demolition Man. Als je hem vraagt om je oude cottage te slopen, breekt hij ze in minder dan vijf uur helemaal voor je af. Maar waar jij allemaal troep ziet, ziet Lawrie vooral geld.

Photo for Derren Brown: The Experiments

Derren Brown: The Experiments

Hoe kan het dat sommige mensen altijd mazzel hebben en andere nooit? Zijn ze voor het geluk geboren of spelen er andere zaken mee? De psychologische illusionist Derren Brown voert een bijzonder experiment uit met de inwoners van een Engels dorpje waarmee hij aantoont dat mentale aspecten een grote rol spelen...

Photo for Desert Car Kings

Desert Car Kings

Wie een origineel embleem nodig heeft van een 1950 Studebaker Champion of de juiste achteruitkijkspiegel van een Chrysler 62, kan niet om ‘Desert Valley Auto Parts’ heen. Dit bedrijf van vader en zoon McClure heeft meer dan 10.000 wrakken van klassieke Amerikaanse auto’s opgeslagen...

Photo for Destination North Pole

Destination North Pole

Discovery Channel brengt een dubbel bezoek aan het koude noorden van onze wereld. In ‘Destination North Pole’ volgen we de wetenschappers en avonturiers die afreizen naar het allernoorderlijkste puntje van de aarde: de noordpool.

Photo for Devil's Canyon

Devil's Canyon

Wie goud wil vinden, moet op steeds extremere plekken zoeken en steeds meer risico’s nemen. Zoals in Devil’s Canyon, een afgelegen gebied in Brits Columbia waar je alleen kunt komen na een survivaltocht dwars door de wildernis.

Photo for Devil's Canyon S1 FL

Devil's Canyon S1 FL

Wie goud wil vinden, moet op steeds extremere plekken zoeken en steeds meer risico’s nemen. Zoals in Devil’s Canyon, een afgelegen gebied in Brits Columbia waar je alleen kunt komen na een survivaltocht dwars door de wildernis.

Photo for The Devil's Ride

The Devil's Ride

De mysterieuze wereld van motorclubs is doorgaans niet toegankelijk voor de buitenwacht. Wie niet tot dit besloten broederschap behoort, kan alleen maar raden naar wat er zich binnen allemaal afspeelt. Tot nu...

Photo for The Devils Ride 2

The Devils Ride 2

Het is oorlog in het nieuwe seizoen van The Devils Ride, de realityserie die de geheimzinnige wereld van de Amerikaanse motorclub ‘The Laffing Devils’ van binnenuit volgt. Sinds Bubba uit de club is gezet, zint hij op wraak. Met zijn nieuw opgerichte Sinister Mob Syndicate bindt hij de strijd aan met ‘The Devils’.

Photo for Diesel Brothers

Diesel Brothers

In de wereld van dieselvoertuigen is er één partij die er mijlenver boven uitsteekt en dat is DieselSellerz van Heavy D. en Diesel Dave.

Photo for Diesel Brothers S1B

Diesel Brothers S1B

De Diesel Brothers zijn terug met een nieuw seizoen vol stunts, snelle races en spectaculair omgebouwde dieselvoertuigen.

Photo for Diesel Brothers S1B FL

Diesel Brothers S1B FL

De Diesel Brothers zijn terug met een nieuw seizoen vol stunts, snelle races en spectaculair omgebouwde dieselvoertuigen.

Photo for Diesel Brothers S2

Diesel Brothers S2

De Diesel Brothers zijn terug met grotere en betere bouwwerken dan ooit. Al meteen in de eerste aflevering van het nieuwe seizoen krijgen ze een opdracht die ze niet eerder hebben meegemaakt.

Photo for Diesel Brothers S2 - FL

Diesel Brothers S2 - FL

De Diesel Brothers zijn terug met grotere en betere bouwwerken dan ooit. Al meteen in de eerste aflevering van het nieuwe seizoen krijgen ze een opdracht die ze niet eerder hebben meegemaakt.

Photo for Diesel Brothers S3A

Diesel Brothers S3A

Heavy D. en Diesel Dave ofwel de Diesel Brothers komen weer in actie! Diesel Dave mag zijn eerste give away truck uitkiezen, een auto die de Diesel Brothers eerst helemaal pimpen om hem daarna gratis weg te geven onder hun miljoenen volgers. Hij heeft een grote droom en dat is de 2020-versie bouwen van de Kodiak.

Photo for Dino Hunters S1

Dino Hunters S1

Ze zijn de goudzoekers van de prehistorische wereld: de Dino Hunters. Op hun uitgestrekte boerenerven van Montana, Wyoming en South Dakota gaan diverse ranchers en cowboys op zoek naar de fossielen van dinosauriërs die meer dan 65 miljoen jaar geleden hier rondliepen.

Photo for Direct From Pluto: First Encounter

Direct From Pluto: First Encounter

Pluto gold lang als de verste planeet van ons zonnestelsel, maar wordt sinds 2006 gezien als een dwergplaneet die deel uitmaakt van de Kuipergordel. Niettemin zijn sterrenkundigen altijd zeer geïnteresseerd geweest in dit kleine hemellichaam dat op een afstand van maar liefst 5 miljard kilometer van ons vandaan staat.

Photo for Dirty Jobs 5

Dirty Jobs 5

Presentator Mike Rowe heeft zijn werkkleding weer aangetrokken om mee te helpen met een aantal opmerkelijke en soms wel erg smerige klussen. Werkzaamheden waarvan je amper weet dat ze bestaan, maar die onmisbaar zijn voor onze samenleving. Zo stapt hij tot aan zijn navel in het water van de drassige Everglades om bomen

Photo for Dirty Jobs 6

Dirty Jobs 6

Info volgt.

Photo for Dirty Jobs Down Under 7

Dirty Jobs Down Under 7

Dirty Jobs goes Down Under. Nadat Mike Rowe alle smerige klussen in Amerika heeft gedaan, wil hij wel eens kijken hoe het er in Australië aan toe gaat...

Photo for Dirty Jobs S9

Dirty Jobs S9

Mike Rowe lijkt er geen genoeg van te krijgen om vieze en gevaarlijke werkzaamheden te doen. In een nieuw seizoen van Dirty Jobs gaat hij weer langs bij banen die maar weinig mensen willen uitvoeren, maar die toch moeten gebeuren.

Photo for Dirty Jobs S9B

Dirty Jobs S9B

Mike Row maakt zijn handen weer letterlijk vuil in een nieuw seizoen van Dirty Jobs. Met zijn optimistische en humoristische geest reist hij het land door op zoek naar de smerigste beroepen die er zijn. Om niet alleen verslag te doen, maar ook mee te werken.

Photo for Dirty Jobs: Rowe’d Trip S1

Dirty Jobs: Rowe’d Trip S1

Tijdens de coronacrisis werd weer eens duidelijk wat de echte vitale en essentiële beroepen zijn. Beroepen waar we als land bijna niet zonder kunnen, omdat dan alles stil zou vallen. Vaak zijn dat ook de dirty jobs die maar weinigen willen doen of aandurven.

Photo for Dirty Money

Dirty Money

John en Jimmy DiResta geloven niet in troep. Deze twee New Yorkse broers zien overal de waarde van in en hebben daar zelfs hun business van gemaakt.

Photo for Disasters At Sea S1

Disasters At Sea S1

In 1980 verdween het bulkvrachtschip Derbyshire plotseling van de radar. Het ging ten onder in een tropische storm in de Stille Oceaan vlak voordat het zijn eindbestemming Japan bereikte en voordat de kapitein een noodsignaal had kunnen geven. Alle 44 opvarenden vonden de dood.

Photo for Disasters At Sea S2

Disasters At Sea S2

Het programma waarin de gebeurtenissen van meerdere scheepsrampen worden nagebootst en nagespeeld aan de hand van de informatie die bekend was, inclusief geluidsfragmenten. Experts schijnen hun licht op de rampen en proberen zo te reconstrueren wat er misging.

Photo for Disasters at Sea S3

Disasters at Sea S3

Onder andere de explosie van een chemische tanker, de plotselinge verdwijning van een schip in de Beringzee en de beroemde ramp met de Herald of Free Enterprise in 1987 in het Engelse Kanaal worden onderzocht in dit nieuwe seizoen.

Photo for Disasters Engineered S2

Disasters Engineered S2

Ingenieurs en ontwerpers zijn altijd bezig met nieuwe technologische hoogstandjes die de mensheid weer een stap voorwaarts kunnen brengen. Maar bij innovatie hoort ook tegenslag die soms leidt tot catastrofale rampen met vele doden of miljoenen euro’s aan schade tot gevolg.

Photo for Discovery Car Night

Discovery Car Night

Discovery en klassieke auto’s horen bij elkaar zoals een cilinder bij een verbrandingsmotor. Daarom wordt de zaterdagavond vanaf 5 januari ‘Discovery Car Night’. Van 21.00 uur tot middernacht zenden we achter elkaar drie programma’s uit waarbij oude auto’s weer tot leven worden gebracht.

Photo for Discovery Channel BENELUX - Core Images 2011

Discovery Channel BENELUX - Core Images 2011

Please note that the core images have differing expiry dates and should not be archived or used beyond this date.

Photo for Dive Wars Australia S2

Dive Wars Australia S2

Zeeoren zijn een delicatesse in veel landen en de vangst is daarom een lucratieve business. De concurrentie op de wateren voor de zuidkust van Australië, waar veel zeeoren (abalones voor de Australiërs) op de rotsige bodem liggen, is dan ook moordend.

Photo for Dive Wars Australia S3

Dive Wars Australia S3

De jacht is weer geopend op de lucratieve zeeoren voor de kust van Australië. Deze onderwaterslakken zijn een delicatesse in veel landen en de vangst is daarom big business.

Photo for Dogs: The Untold Story S1

Dogs: The Untold Story S1

De relatie tussen mens en hond is een van de meest bijzondere samenwerkingsverbanden in de natuur. Al meer dan 30.000 jaar leven de twee totaal verschillende zoogdieren in harmonie samen waarbij ze elkaar versterken met hun vaardigheden.

Photo for Dogs: The Untold Story S1 - FL

Dogs: The Untold Story S1 - FL

De relatie tussen mens en hond is een van de meest bijzondere samenwerkingsverbanden in de natuur. Al meer dan 30.000 jaar leven de twee totaal verschillende zoogdieren in harmonie samen waarbij ze elkaar versterken met hun vaardigheden.

Photo for Don't Drive Here

Don't Drive Here

Wie wel eens klaagt over weggebruikers die rechts inhalen of hun richting niet aangeven, moet voor de grap een keer in een ander land gaan rijden. Vooral in steden als Delhi, Bangkok, Mexico-stad of Lima is het zo’n chaos dat rijden eigenlijk onmogelijk is.

Photo for Driven To Extremes

Driven To Extremes

Het is de ultieme road movie: drie Hollywoord-acteurs en twee top-coureurs die een extreme autorit maken over de meest erbarmelijke terreinen op aarde. Zoals de 2000 kilometer ijskoude ‘Road of Bones’ in Siberië en de snikhete route dwars door de droge Taklamakanwoestijn in China.

Photo for Driving Wild

Driving Wild

Marc ‘Elvis’ Priestley werkte tien jaar lang als Formule 1-mecanicien in het team van McLaren. Nu verlaat hij de wereld van de snelle hightec racewagens om op ontdekkingstocht te gaan naar andere subculturen van de racesport elders op de wereld.

Photo for Dual Survival

Dual Survival

In ‘Dual Survival’ volgen we ex-militair Dave Canterbury en natuurkenner Cody Lundin terwijl ze de meest onherbergzame gebieden op aarde in trekken om te laten zien hoe je met de juiste vaardigheden en creatieve oplossingen kunt overleven.

Photo for Dual Survival 2

Dual Survival 2

Dave Canterbury en Cody Lundin zijn beiden survivalexpert, maar daar houdt de vergelijking meteen ook op.

Photo for Dual Survival 3

Dual Survival 3

Survivalexperts zijn het erover eens dat er vier basisregels zijn om te overleven in de wilde natuur: zoek een schuilplaats, zoek water, zoek eten en zoek hulp. De wijze waarop kan echter nogal verschillen. Dat wordt opnieuw duidelijk in een nieuw seizoen van de serie ‘Dual Survival’.

Photo for Dual Survival 4

Dual Survival 4

Survivalexperts zijn het erover eens dat er vier basisregels zijn om te overleven in de wilde natuur: zoek een schuilplaats, zoek water, zoek eten en zoek hulp. De wijze waarop kan echter nogal verschillen.

Photo for Dual Survival S5

Dual Survival S5

Special Forces-veteraan Joe Teti weet als geen ander hoe je moet overleven in de wildernis. Jarenlange training en ervaring op de meest onherbergzame plekken op aarde leerde hem hoe je vuur maakt, onderdak bouwt en voedsel en water vindt.

Photo for Dual Survival S5C

Dual Survival S5C

In een nieuw seizoen van Dual Survival gaan twee nieuwe survival-experts samen de uitdaging aan om te overleven onder barre omstandigheden waar ongelukkige toeristen ook terecht in kunnen komen. Zoals verdwalen in het besneeuwde berggebied van de zuidelijke Andes.

Photo for Dual Survival S6A

Dual Survival S6A

In een nieuw seizoen van Dual Survival worden ongelukken in de meest onherbergzame gebieden op aarde nagebootst. Hoe keer je heelhuids terug naar de bewoonde wereld?

Photo for Dynamo Beyond Belief S1

Dynamo Beyond Belief S1

Dynamo is terug en verrassender dan ooit. De beroemde illusionist en straatgoochelaar was een tijdje uit de running als gevolg van een voedselvergiftiging en artritis die een serieuze bedreiging vormde voor zijn carrière. Maar tijdens zijn herstel heeft hij niet helemaal stilgezeten en vooral veel nieuwe opvallende trucs

Photo for Dynamo Magician Impossible 2

Dynamo Magician Impossible 2

Vorig seizoen verbaasde de jonge Britse illusionist Dynamo iedereen door over de Theems te lopen. Nu is hij terug met nieuwe en nog indrukwekkendere trucs...

Photo for Dynamo: Magician Impossible

Dynamo: Magician Impossible

De illusionist Steven Frayne, alias Dynamo, reist de wereld rond om zijn ongelooflijke goochelkunsten te vertonen aan beroemdheden en gewone mensen op straat. Met zijn onverklaarbare trucs tilt de jonge Brit de magie naar een heel nieuw niveau en laat hij zijn slachtoffers in totale verbazing achter...

Photo for Dynamo: Magician Impossible 3

Dynamo: Magician Impossible 3

Dynamo is back! De 30-jarige illusionist reist af naar New York, Ibiza, Zuid-Afrika en weer terug naar zijn eigen Engeland om de inwoners te verrassen met zijn onnavolgbare acts. De straat is zijn theater en nietsvermoedende voorbijgangers zijn figuranten...

Photo for Dynamo: Magician Impossible 4

Dynamo: Magician Impossible 4

Dynamo is back! De vingervlugge street magicien reist weer de wereld over om doodgewone voorbijgangers te verbazen met zijn onnavolgbare trucs. Zo buigt hij geldmuntjes om, brandt hij zijn handafdruk in een stoeptegel en tovert hij het gezicht van iemands zus in het schuim van diens latte macchiato.


E

Photo for Ecopolis

Ecopolis

In 2050 leeft 75% van de wereldbevolking in steden. ‘Ecopolis’ is een virtuele stad die een beeld geeft van de toekomst van het stadsleven. Als we op dezelfde weg doorgaan zijn de megasteden uit 'Blade Runner' een paradijs vergeleken met de Ecopolis die we aan het begin van elke aflevering zien. Maar de toek…

Photo for Ed Stafford Into The Unknown

Ed Stafford Into The Unknown

Met circa 1200 satellieten in de lucht die duizenden foto’s per dag maken, zou je zeggen dat elke centimeter van onze aarde inmiddels wel bekend is. Maar hoe meer foto’s er worden gemaakt, hoe meer vragen erbij komen.

Photo for Ed Stafford: First Man Out

Ed Stafford: First Man Out

Avonturier Ed Stafford heeft al voor veel zware uitdagingen gestaan, maar nu maakt hij het zichzelf wel erg moeilijk. In de nieuwe serie First Man Out neemt hij het op tegen de beste survival-experts ter wereld. In een directe race dwars door de meest onherbergzame gebieden strijden ze om wie het snelst het eindpunt kan

Photo for Ed Stafford: First Man Out S2

Ed Stafford: First Man Out S2

Ed Stafford is terug met een nieuw extreem seizoen van First Man Out. Hij reist af naar de meest onheilspellende gebieden van China waar hij per aflevering de strijd aangaat met een andere ervaren survival-expert.

Photo for Ed Stafford: First Man Out S3

Ed Stafford: First Man Out S3

Ed Stafford is terug om het op te nemen tegen een nieuwe groep ervaren survival-experts. In een directe race dwars door de meest onherbergzame gebieden strijden ze om wie het snelst het eindpunt kan bereiken en wie de First Man Out is.

Photo for Ed Stafford: Left For Dead

Ed Stafford: Left For Dead

Avonturier Ed Stafford laat zich afzetten op enkele van de meest extreme en verlaten plekken op aarde om te ervaren hoe het is om echt helemaal verloren te zijn. Van de Atacama-woestijn in Bolivia en de jungles van Panama tot gevaarlijke bergketens in Mongolië, Laos en Bulgarije.

Photo for Ed Stafford: Left For Dead - FL

Ed Stafford: Left For Dead - FL

Avonturier Ed Stafford laat zich afzetten op enkele van de extreemste en meest verlatenste plekken op aarde om te ervaren hoe het is om echt helemaal verloren te zijn: de Atacama-woestijn in Bolivia en de jungles van Panama, maar ook gevaarlijke bergketens in Mongolië, Laos en Bulgarije.

Photo for Ed Stafford: Man Woman Child Wild

Ed Stafford: Man Woman Child Wild

Avonturier Ed Stafford is gewend om in zijn eentje op de meest afgelegen plekken op aarde te overleven. Ditmaal doet hij het niet alleen, maar krijgt hij gezelschap van zijn vrouw Laura en… hun zoontje!

Photo for Ed Stafford: Man Woman Child Wild - FL

Ed Stafford: Man Woman Child Wild - FL

Avonturier Ed Stafford is gewend om in zijn eentje op de meest afgelegen plekken op aarde te overleven. Ditmaal doet hij het niet alleen, maar krijgt hij gezelschap van zijn vrouw Laura en… hun zoontje!

Photo for Edge of Alaska

Edge of Alaska

Diep verscholen in de wildernis van Alaska ligt het oude mijnstadje McCarthy. Ooit een levendige plek tijdens de goudkoorts van de late 19e eeuw, nu een spookstad waar nog slechts een handjevol vrijheidszoekers hun leven leiden, ver weg van de beschaving en regelgeving.

Photo for Edge of Alaska S1C

Edge of Alaska S1C

De spanningen lopen hoog op in het oude vervallen mijnstadje McCarthy dat verscholen ligt in de ijskoude wildernis van Alaska. De 42 inwoners wonen hier bewust omdat ze in vrijheid willen leven, ver weg van de bewoonde wereld.

Photo for Edge Of Alaska S2

Edge Of Alaska S2

Het rommelt nog steeds in het oude mijnstadje McCarthy in de verlaten wildernis van Alaska. De 42 pioniers die hier zijn gaan wonen voor de natuur, de vrijheid en de leegte, zijn niet allemaal blij met de plannen die ondernemer Neil Darish met het stadje heeft.

Photo for Edge Of Alaska S2B

Edge Of Alaska S2B

Het leven staat nooit stil in het oude mijnstadje McCarthy in het ijskoude en verlaten noorden van Alaska. Jeremy Keller, die al sinds 1999 in deze onherbergzame wildernis woont, werkt in het nieuwe seizoen van Edge of Alaska aan het uitbreiden van zijn Keller Farmstead die hij volledig zelfvoorzienend wil maken.

Photo for Edge Of Alaska S2B - FL

Edge Of Alaska S2B - FL

Het leven staat nooit stil in het oude mijnstadje McCarthy in het ijskoude en verlaten noorden van Alaska. Jeremy Keller, die al sinds 1999 in deze onherbergzame wildernis woont, werkt in het nieuwe seizoen van Edge of Alaska aan het uitbreiden van zijn Keller Farmstead, die hij volledig zelfvoorzienend wil maken.

Photo for Egypt Stunt

Egypt Stunt

Hoeveel schatten liggen er nog in Egypte die niet ontdekt zijn? Dat is de grote vraag die archeologen al tijden bezighoudt.

Photo for End of Red October

End of Red October

Informatie volgt.

Photo for Engine Addict

Engine Addict

Technicus Jimmy de Ville is een liefhebber van motoren – verbrandingsmotoren wel te verstaan. In de nieuwe serie Engine Addict reist hij de wereld af op zoek naar de meest iconische types.

Photo for Engineering the European Championship

Engineering the European Championship

Op 8 juni is het weer zover: de start van het Europees Kampioenschap voetbal. De weg ernaar toe was niet alleen voor de zestien deelnemende teams een hele prestatie, ook de organisatie in Polen en Oekraïne stond voor een grote logistieke uitdaging...

Photo for Escape From Irpin

Escape From Irpin

Journalist Michał Przedlacki vertrok onlangs naar Oekraïne om van dichtbij verslag te doen van het Oekraïense leger, het verzet van de burgers en het grote gevaar waar de rest van de bevolking in Oekraïne mee te maken heeft.

Photo for Escobar Exposed

Escobar Exposed

Wat voor een man was Pablo Escobar precies? Er zijn talloze boeken, series en films over hem verschenen, maar niet eerder hoorden we zo uitgebreid de verhalen van zijn naaste familieleden en een selecte groep insiders.

Photo for Escobar Exposed - Fl

Escobar Exposed - Fl

Wat voor een man was Pablo Escobar juist? Er zijn talloze boeken, series en films over hem verschenen, maar nooit tevoren hoorden we zo uitgebreid de verhalen van zijn naaste familieleden en een selecte groep insiders.

Photo for Estonia S1

Estonia S1

De ramp met de veerboot MS Estonia was de grootste scheepsramp sinds de Tweede Wereldoorlog en staat nog in menig geheugen gegrift. Maar liefst 852 opvarenden verloren hun leven toen in de nacht van 28 september 1994 de boot verging op zijn tocht van Tallinn naar Stockholm.

No Image Available

Everest Avalanche Tragedy

Op 11 mei zou Joby Ogwyn als eerste man in een wingsuit van de top van de Mount Everest vliegen. Maar een maand voor zijn stunt sloeg het noodlot toe op de hoogste berg ter wereld.

Photo for Everest Rescue

Everest Rescue

Een jaar na de dramatische aardbeving in Nepal, die aan 8000 mensen het leven kostte en waarbij nog eens 22 bergbeklimmers omkwamen in een lawine, zijn de toeristen weer terug. Vastberaden om weer naar boven te gaan en de top van de machtige Mount Everest te bereiken.

Photo for Everest Rescue - FL

Everest Rescue - FL

Eén jaar na de dramatische aardbeving in Nepal, die aan 8000 mensen het leven kostte en waarbij nog eens 22 bergbeklimmers omkwamen in een lawine, zijn de toeristen weer terug.

Photo for Everest's Greatest Mystery S1

Everest's Greatest Mystery S1

Het is het grootste vraagstuk van de Mount Everest: waren Edmund Hillary en Tenzing Norgay in 1953 de eersten die de top van de grootste berg ter wereld hadden bedwongen? Of waren George Mallory en Andrew Irivine hen in 1924 al voor geweest?

Photo for Expedition Deep Ocean

Expedition Deep Ocean

We hebben als mens de hoogste bergtoppen bedwongen en verre uithoeken van ons zonnestelsel bezocht, maar nog nooit zijn we op de diepste plekken van onze oceanen geweest. Tot nu. Want ontdekker, avonturier én multimiljonair Victor Vescovo heeft als doel om de diepste punten van alle vijf oceanen op aarde te bezoeken.

Photo for Expedition Mungo S1

Expedition Mungo S1

Paul 'Mungo' Mungeam is een cameraman die het avontuur niet schuwt. Hij werkte in meer dan negentig landen waar hij de wilde, woeste en soms levensgevaarlijke natuur vastlegde op zijn camera.

Photo for Expedition Mungo S1 FL

Expedition Mungo S1 FL

Paul 'Mungo' Mungeam is een cameraman die het avontuur niet schuwt. Hij werkte in meer dan negentig landen, waar hij de wilde, woeste en soms levensgevaarlijke natuur vastlegde met zijn camera.

Photo for Expedition to the Edge S1

Expedition to the Edge S1

De legendarische Noordwestelijke Doorvaart is een van de zwaarste vaarroutes op aarde. Het is de vaarverbinding tussen de Atlantische Oceaan en de Grote Oceaan, dwars door de poolarchipel van Canada.

Photo for Expedition Unknown s1

Expedition Unknown s1

n de nieuwe serie Expedition Unknown gaat archeoloog Josh Gates op zoek naar de nog onopgeloste mysteries en verborgen schatten op onze aarde. Zo reist hij naar Peru om op zoek te gaan naar een mythische goudstad, gaat hij bij Panama het water in om te duiken naar de gezonken schatten van de legendarische piraat Henry Mo

Photo for Expedition Unknown s1 FL

Expedition Unknown s1 FL

In de nieuwe serie Expedition Unknown gaat archeoloog Josh Gates op zoek naar de nog onopgeloste mysteries en verborgen schatten op onze aarde. Zo reist hij naar Peru om op zoek te gaan naar een mythische goudstad, gaat hij bij Panama het water in om te duiken naar de gezonken schatten van de legendarische piraat..

Photo for Expedition Unknown S5

Expedition Unknown S5

In een nieuw seizoen van Expedition Unknown gaat archeoloog Josh Gates weer op zoek naar enkele cultuurhistorische schatten waar nog veel onduidelijkheid over is. In tien nieuwe avonturen reist hij door jungles en woestijnen om enkele bijzondere mysteries te ontrafelen.

Photo for Expedition Unknown S5 - FL

Expedition Unknown S5 - FL

In een nieuw seizoen van Expedition Unknown gaat archeoloog Josh Gates weer op zoek naar enkele cultuurhistorische schatten waar nog veel onduidelijkheid over is. In tien nieuwe avonturen reist hij door jungles en woestijnen om enkele bijzondere mysteries te ontrafelen.

Photo for Expedition Unknown S6B

Expedition Unknown S6B

In het eerste deel van deze 2-delige aflevering reist ontdekkingsreiziger Josh Gates de wereld rond in een poging het meest fundamentele mysterie van allemaal op te lossen; de oorsprong van de mensheid. Hoe hebben we tot op de dag van vandaag overleefd? En wat betekent dat voor onze toekomst?

Photo for Expedition Unknown S7

Expedition Unknown S7

Een voormalig FBI-agent denkt te weten waar de buit van de beruchte bankrover John Dillinger verstopt kan zijn. Hij nodigt avonturier en historicus Josh Gates uit om met hem mee te zoeken, wat leidt tot een spectaculaire duik in de geschiedenis van de knuffelcrimineel die model stond voor menig Hollywood-film.

Photo for Expedition Unknown: Egypt Special

Expedition Unknown: Egypt Special

Avonturier en ontdekkingsreiziger Josh Gates heeft al vele ontdekkingen gedaan in zijn carrière, maar nog nooit één die live door miljoenen mensen werd aanschouwd. Afgelopen nacht schreef hij met een team van archeologen en onderzoekers geschiedenis door live op televisie een Egyptische sarcofaag te openen.

Photo for Expedition Unknown: Megalodon

Expedition Unknown: Megalodon

Megalodon is de grootste zeeroofvis die ooit geleefd heeft. Een haai die wel achttien meter lang kon worden en zijn bek twee meter kon opensperren. Groter dan de witte haai en andere roofdieren die ooit in de zee rondzwommen.

Photo for Expedition Unknown: Megalodon - FL

Expedition Unknown: Megalodon - FL

Megalodon is de grootste zeeroofvis die ooit geleefd heeft. Een haai die wel achttien meter lang kon worden en zijn bek twee meter kon opensperren. Groter dan de witte haai en andere roofdieren die ooit in de zee rondzwommen.

Photo for Expedition Unknown: Search for the Afterlife S5

Expedition Unknown: Search for the Afterlife S5

Historicus Josh Gates is op ontdekkingsreis naar een wel heel bijzondere plek: het hiernamaals. Via oude opgravingen en nieuwe technologieën onderzoekt hij hoe zowel onze voorvaderen als de hedendaagse mens aankijkt tegen het leven na de dood.

No Image Available

Expedition X

Info volgt

Photo for Expedition X S2

Expedition X S2

Het is een van de bekendste griezelverhalen uit de geschiedenis: de Bell Witch. Begin 19e eeuw zou ene John Bell een hondachtige beest hebben gezien met rode gloeiende ogen.

Photo for The Explosion Show

The Explosion Show

Laten we wel wezen: alles is leuker met wat extra knallen. Voor de makers van de nieuwe serie The Explosion Show kan het in elk geval niet extreem genoeg zijn. Explosie-fanaten Tory Belleci (bekend van Mythbusters) en Tommy Passemante bezoeken verschillende experts op het gebied van bommen, vuurwerk en explosieven.

Photo for Exposed: Naked Crimes

Exposed: Naked Crimes

Een huiveringwekkende huisinbraak, een overval op een pizzeria, een politie-achtervolging in de vroege ochtend en een normale rit naar het werk die bruut onderbroken door een gewelddadige aanval.

Photo for Extinct or Alive S1

Extinct or Alive S1

Volgens de World Conservation Union (IUCN) zijn er de afgelopen vijf eeuwen al meer dan 750 diersoorten uitgestorven. Maar zijn alle dieren wel echt uitgestorven? Wildlife bioloog Forrest Gallante heeft verhalen gehoord dat bijvoorbeeld de Taiwanese nevelpanter nog zou bestaan.

Photo for Extraordinary Stories Behind Everyday Things

Extraordinary Stories Behind Everyday Things

Wist je dat de langspeelplaten van nu nog met dezelfde pers gemaakt worden als in de jaren zestig? Dat is in elk geval zo bij United Record Pressing uit Nashville dat al vinyl maakt sinds 1949. Hoe ze dat doen is te zien in de leerzame nieuwe serie Extraordinary Stories Behind Everyday Things.

No Image Available

Extraordinary stories behind everyday things S1

Wist je dat de langspeelplaten van nu nog met dezelfde pers gemaakt worden als in de jaren zestig? Dat is in elk geval zo bij United Record Pressing uit Nashville dat al vinyl maakt sinds 1949. Hoe ze dat doen is te zien in de leerzame nieuwe serie Extraordinary Stories Behind Everyday Things.

Photo for Extraordinary Stories Behind Everyday Things S2

Extraordinary Stories Behind Everyday Things S2

Alledaagse voorwerpen die we al talloze keren gezien hebben of in onze handen gehad. Knikkers, bowlingballen, piano’s en teddyberen, noem maar op. Maar hoe worden ze eigenlijk gemaakt? De leuke en informatieve serie Extraordinary Stories Behind Everyday Things laat dat in een nieuw seizoen tot in detail zien.

Photo for Extreme Car Hoarders

Extreme Car Hoarders

Autoliefhebbers Chuck Palumbo en Rick Dore hebben een bizar businessplan bedacht om geld te verdienen met het opknappen van oude auto’s. Ze gaan op zoek naar zogenaamde car hoarders, verzamelaars van oude verroeste wagens waar de hoarders eigenlijk niks mee doen.

Photo for Extreme Engineering 7

Extreme Engineering 7

Op 4 juli begint een nieuw seizoen van Extreme Engineering, het programma dat extreme bouwprojecten van dichtbij volgt.

Photo for Extreme Factories S1

Extreme Factories S1

Niet minder dan 1200 auto’s rollen er dagelijks uit de Ford-fabriek in Michigan. Gebouwd van helemaal niks tot een rijklaar model, door mensen, robots en computergestuurde machines die op nauwkeurige wijze met elkaar samenwerken. Hoe dat hele proces zo snel in zijn werk gaat, is te zien in Extreme Factories.

Photo for Extreme RV's

Extreme RV's

Ooit waren campers en caravans zo gebouwd dat ze in de minimale basisbehoeftes voorzagen, maar als je de Recration Vehicles (RV’s) van tegenwoordig bekijkt, mag het blijkbaar een stuk extremer en luxueuzer.

Photo for Extreme Smuggling

Extreme Smuggling

De handel in verboden goederen is van alle tijden, maar de methodes om de douane en justitie te omzeilen worden steeds geavanceerder. In de vierdelige serie ‘Extreme Smuggling’ zien we welke technieken criminele bendes tegenwoordig gebruiken om drugs, wapens en wilde dieren van het ene land naar het andere te smokkelen.


F

Photo for Faking It Specials Nederland

Faking It Specials Nederland

Experts in lichaamstaal, retorica en forensische psychologie nemen drie beruchte strafzaken van Nederlanders onder de loep in speciale Nederlandse edities van A Faking It Special.. Het gaat om de zaken van niemand minder dan Joran van der Sloot, Ernest Louwes (De Deventer Moordzaak) en Frank Masmeijer.

Photo for Fantastic Friends

Fantastic Friends

Fantastic Friends is deels een avontuurlijke reisserie, deels een met tovenarij besprenkelde challenge show en deels een serie over vriendschap. In elke aflevering reizen de gebroeders Phelps naar een een bestemming om daar één van hun beroemde vrienden te ontmoeten, die vervolgens als reisleider optreedt.

Photo for Fantomworks

Fantomworks

Dan Short leeft en ademt oldtimers. Hij is de eigenaar van ‘Fantomworks’, de grootste garage in Amerika die gespecialiseerd is in het restaureren van klassieke auto’s. Als ex-marinier en voormalig straaljagertestpiloot runt hij zijn business met militaire precisie waarbij falen geen optie is...

Photo for Fantomworks S2B

Fantomworks S2B

Oldtimerexpert Dan Short krijgt weer enkele prachtige oude auto’s binnen om te restaureren. Als oprichter en eigenaar van Fantomworks - de grootste garage in Amerika die gespecialiseerd is in het restaureren van klassieke auto’s - weet hij als geen ander hoe hij ze weer helemaal terug kan brengen in de originele staat.

Photo for Fantomworks S4

Fantomworks S4

Wanneer het om oldtimers gaat, is Dan Short zowel chirurg als expert. Hij runt zijn garage Fantomworks met militaire precisie en accepteert niets minder dan perfectie van zichzelf en zijn team. Dit streven naar perfectie kent geen deadlines, in Dan Short’s garage krijg je kwaliteit zonder compromissen.

Photo for Fantomworks S4 - FL

Fantomworks S4 - FL

Info volgt nog.

Photo for FantomWorks S5

FantomWorks S5

‘Kwaliteit zonder compromissen’ is het credo van Dan Short, eigenaar van Fantomworks, de grootste garage in Amerika die gespecialiseerd is in het restaureren van klassieke auto’s. Als ex-marinier en voormalig straaljagertestpiloot runt hij zijn business met militaire precisie waarbij halve oplossingen niet worden getoler

Photo for FantomWorks S5 - FL

FantomWorks S5 - FL

‘Kwaliteit zonder compromissen’ is het credo van Dan Short, eigenaar van Fantomworks, de grootste garage in Amerika die gespecialiseerd is in het restaureren van klassieke auto’s. Als ex-marinier en voormalig straaljagertestpiloot runt hij zijn business met militaire precisie waarbij halve oplossingen niet worden getoler

Photo for Farmhouse Fixer

Farmhouse Fixer

Als zanger Jonathan Knight niet op het podium staat met New Kids On The Block, houdt hij zich bezig met zijn andere passie: het renoveren van oude boerenhuizen.

Photo for Fast 'N Loud S5B

Fast 'N Loud S5B

Richard Rawlings en zijn mannen van de Gas Monkey Garage gaan weer aan de slag met een paar fraaie auto’s. In het nieuwe seizoen van Fast N’ Loud mogen ze onder meer sleutelen aan een ’59 Ford F-100, een ’73 Dodge Polara replica politieauto (die ooit figureerde in een film)..

Photo for Fast 'N Loud S5B - FL

Fast 'N Loud S5B - FL

Richard Rawlings en zijn mannen van de Gas Monkey Garage gaan weer aan de slag met een paar fraaie auto’s. In het nieuwe seizoen van Fast N’ Loud mogen ze onder meer sleutelen aan een ’59 Ford F-100, een ’73 Dodge Polara replica politieauto (die ooit figureerde in een film)..

Photo for Fast N Loud

Fast N Loud

Autoliefhebbers Richard Rowling en Aaron Kaufmann struinen Amerika af op zoek naar oude klassieke auto’s om op te knappen en met winst door te verkopen. De meeste staan tegenwoordig weg te roesten in weilanden, schuren en sloophandels...

Photo for Fast N' Loud

Fast N' Loud

In een nieuw seizoen van Fast N’ Loud struinen autoliefhebbers Richard Rowling en Aaron Kaufmann weer Amerika af op zoek naar oude klassieke auto’s om op te knappen en met winst door te verkopen.

Photo for Fast N' Loud 2

Fast N' Loud 2

Autorestaurateurs en handelaren Richard Rowling en Aaron Kaufman krijgen de kans van hun leven om te mogen sleutelen aan een zeldzame Ferrari F40 uit 1991 met een potentiële straatwaarde van meer dan 1 miljoen dollar.

Photo for Fast N' Loud 2B

Fast N' Loud 2B

Autohandelaar Richard Rowling en technicus Aaron Kaufmann zijn terug met een nieuw seizoen van ‘Fast N’ Loud’ waarin ze oude klassieke auto’s opknappen om met winst door te verkopen.

Photo for Fast N' Loud S3B

Fast N' Loud S3B

Autohandelaar Richard Rawlings en technicus Aaron Kaufmann zijn terug met een nieuw seizoen van ‘Fast N’ Loud’ waarin ze oude klassieke auto’s opknappen om met winst door te verkopen.

Photo for Fast N' Loud S4B

Fast N' Loud S4B

Autobouwers Richard Rawlings en Aaron Kaufman zijn terug! Samen gaan ze op zoek naar oude klassieke auto’s om op te knappen en proberen deze met winst te verkopen.

Photo for Fast N' Loud S5

Fast N' Loud S5

Een nieuw seizoen en een nieuw tijdperk breken aan voor de mannen van Fast ’N Loud. Sinds Aaron de Gas Monkey Garage heeft verlaten, staat Richard er alleen voor. Maar zelf ziet hij dat niet zo. Want het werken aan de auto’s was altijd al een prestatie van het hele team en dat zal volgens Richard nu niet anders zijn.

Photo for Fast N' Loud S5 - FL

Fast N' Loud S5 - FL

Een nieuw seizoen en een nieuw tijdperk breken aan voor de mannen van Fast ’N Loud. Sinds Aaron de Gas Monkey Garage heeft verlaten, staat Richard er alleen voor. Maar zelf ziet hij dat niet zo. Want het werken aan de auto’s was altijd al een prestatie van het hele team en dat zal volgens Richard nu niet anders zijn.

Photo for Fast N' Loud S6B

Fast N' Loud S6B

Richard Rawlings krijgt een unieke kans om extra bekendheid te creëren voor zijn Gas Monkey Garage als hij een uitnodiging krijgt van Gary Sinise, acteur en filmregisseur en vooral vermaard voor zijn rol als Luitenant Dan in Forrest Gump.

Photo for Fast N' Loud: KITT Car Build

Fast N' Loud: KITT Car Build

Als miljonair Jay Riecke langskomt bij de Gas Monkey Garage weet eigenaar Richard Rawlings dat hem een speciale opdracht te wachten staat. Waar Jay vorig jaar nog een Smokey And The Bandit-auto wilde hebben, heeft hij nu een nieuwe wens.

Photo for Fast N' Loud: KITT Car Build - FL

Fast N' Loud: KITT Car Build - FL

Als miljonair Jay Riecke langskomt bij de Gas Monkey Garage weet eigenaar Richard Rawlings dat hem een speciale opdracht te wachten staat. Waar Jay vorig jaar nog een Smokey And The Bandit-auto wilde hebben, heeft hij nu een nieuwe wens.

Photo for Faster With Finnegan S2

Faster With Finnegan S2

Kun je je oude auto in een weekend omtoveren tot een racemonster zonder al te grote uitgaven? Autobouwer Mike Finnegan meent van wel en laat het zien in een nieuw seizoen van Faster With Finnegan.

Photo for Fat N' Furious

Fat N' Furious

In de industriële Rust Belt State Ohio is racen met auto’s het lokale tijdverdrijf. Zodra kinderen een stuur kunnen vasthouden, pakken ze de opgevoerde muscle car van hun vader om het op te nemen tegen hun vrienden en de klok.

Photo for Fat N' Furious: Rolling Thunder

Fat N' Furious: Rolling Thunder

De mannen van Fat N’ Furious zijn terug met hun ontembare honger naar snelle auto’s en fast food. De vier zwaarlijvige mannen van Christmas Automotive – die eten net zo belangrijk vinden als auto’s – weten als geen ander hoe ze een oude roestbak een snelle facelift moeten geven.

Photo for Feestdagen Marathons

Feestdagen Marathons

Tijdens de feestdagen hoef je niet bang te zijn dat je je gaat vervelen. Want tussen Kerst en Nieuwjaar zendt Discovery zeven marathons uit van topprogramma’s als ‘North America’, ‘Marooned with Ed Stafford’, ‘River Monsters’ en ‘Chefs Gone Wild’.

Photo for Fifth Gear 16

Fifth Gear 16

‘Fifth Gear’ is terug met een nieuwe serie stampvol met alles wat met auto's te maken heeft. Naast het onmisbare advies, de rij-impressies en de mooie auto's zijn er een aantal flitsende nieuwe rubrieken aan het programma toegevoegd, waardoor je elke week weer aan de buis gekluisterd zit. Kijk mee hoe Jason …

Photo for Fifth Gear 20

Fifth Gear 20

Info volgt.

Photo for Fifth Gear 21

Fifth Gear 21

Gerard de Rooy, de Nederlandse truckracer en winnaar van de Dakar-rally 2012, maakt zijn opwachting in het nieuwste seizoen van het populaire autoprogramma ‘Fifth Gear’...

Photo for The Fighters

The Fighters

Zuid-Boston is een van de beruchtste buurten van Amerika. Een oude historische wijk van de Iers-Amerikaanse working class waar jongeren op straat twee opties hebben om te overleven: vechten of vluchten.

Photo for Find It, Fix It, Drive It S1

Find It, Fix It, Drive It S1

Henri Cole en Sam Lovegrave zijn goede vrienden én restauratiegoeroes. Ze reizen stad en land af op zoek naar oude auto’s en motoren om ze weer terug te brengen naar hun oude glorie.

Photo for Find It, Fix It, Flog It

Find It, Fix It, Flog It

Henry Cole en Simon O'Brien zijn gek van oude spullen. Niet om ze gewoon op te knappen, maar juist om ze net even een andere twist te geven.

Photo for Find It, Fix It, Flog It S3

Find It, Fix It, Flog It S3

Het opknappen van oude items hebben we vaker gezien op tv, maar creatievelingen Simon O’Brien en Max McMurdo tillen het restaureren naar een nieuw niveau. Zij brengen oude voorwerpen niet zomaar terug naar hun originele staat, maar maken er soms ook een heel nieuw product van.

Photo for Finding Amelia Earhart: Mystery Solved

Finding Amelia Earhart: Mystery Solved

Ze was de eerste vrouw die per vliegtuig de Atlantische Oceaan en de Stille Oceaan overstak en stond op het punt om de langste reis ooit rond de wereld te volbrengen...

Photo for Finding Bigfoot

Finding Bigfoot

Bestaat-ie wel of bestaat-ie niet: Bigfoot, het grote, harige, aapachtige wezen met de reusachtige voeten?

Photo for Finding Bigfoot 2

Finding Bigfoot 2

Bestaat-ie nu wel of bestaat-ie nu niet: Bigfoot, het grote, harige, aapachtige wezen met de reusachtige voeten waar al eeuwen over wordt gepraat?

Photo for Finding Escobar's Millions

Finding Escobar's Millions

Pablo Escobar geldt als een van de rijkste drugshandelaren die ooit geleefd hebben. Op het toppunt van zijn macht in de jaren tachtig verdiende hij 60 miljoen dollar per dag en in totaal zou hij zo’n 50 miljard dollar vergaard hebben. De vraag is waar al dat geld is gebleven sinds zijn dood in 1993.

Photo for Finding Escobar's Millions - FL

Finding Escobar's Millions - FL

Pablo Escobar geldt als een van de rijkste drugshandelaren die ooit geleefd hebben. Op het toppunt van zijn macht, in de jaren tachtig, verdiende hij 60 miljoen dollar per dag, en in totaal zou hij zo’n 50 miljard dollar vergaard hebben. De vraag is waar al dat geld is gebleven sinds zijn dood in 1993.

Photo for Finding Escobar’s Millions S2

Finding Escobar’s Millions S2

Liggen er nog miljoenen van Pablo Escobar verborgen in Colombia? Dat is de vraag die al decennialang rondzoemt in Medellín en omstreken en die ook voormalig DEA-agenten Chris Feistl en Jerry Salameh bezighoudt.

Photo for Fire In The Hole

Fire In The Hole

Als kind hield Matt Barnett er al van om dingen op te blazen met zelfgemaakte explosieven. Nu heeft hij deze passie verder uitgebouwd met zijn bedrijf Texplo Explosives waarmee hij alles opblaast wat maar nodig is.

Photo for Fire In The Sky: Russian Meteor Explosion

Fire In The Sky: Russian Meteor Explosion

Waarom zagen we de gigantische meteoriet die op 15 februari boven Rusland explodeerde niet aankomen? Zou een brokstuk van nog grotere omvang in de toekomst onze aarde kunnen vernietigen? En belangrijker: kunnen we daar ooit wat tegen doen? Deze en andere vragen worden beantwoord in de documentaire ‘Fire in the Sky’.

Photo for First Week In

First Week In

Elk jaar worden in Amerika 13 miljoen mensen achter de tralies gezet. Sommigen zitten er voor kleine vergrijpen, anderen voor gewelddadige moorden. Om je als nieuwkomer staande te houden in deze mengeling van criminele culturen is de eerste week doorslaggevend...

Photo for Fish or Die

Fish or Die

Diehard visfanaat Chris Owens en zijn vrienden Jay, Brad en Brian reizen de wereld rond op zoek naar wateren waar nog nooit iemand in gevist heeft. In hun vervallen bus toeren ze naar de meest afgelegen gebieden waar ze in aanraking komen met vriendelijke bevolking, gevaarlijke drugskartels en vooral heel veel enge diere

Photo for Fish or Die - FL

Fish or Die - FL

Diehard visfanaat Chris Owens en zijn vrienden Jay, Brad en Brian reizen de wereld rond op zoek naar wateren waar nog nooit iemand in gevist heeft. In hun vervallen bus toeren ze naar de meest afgelegen gebieden waar ze in aanraking komen met vriendelijke bevolking, gevaarlijke drugskartels en vooral heel veel enge diere

No Image Available

Flight 370: The Missing Links

De verdwijning van Vlucht 370 van Malaysia Airlines heeft aangetoond dat er nog steeds zwaktes zitten binnen de luchtvaartindustrie. Hoe veilig en geavanceerd het vliegen in de loop der jaren ook is geworden, nog steeds is het niet volledig onfeilbaar.

Photo for Flintoff & Dallaglio's Big Ride

Flintoff & Dallaglio's Big Ride

De Britse sportsterren Lawrence Dallaglio en Freddie Flintoff gaan de strijd met elkaar aan in een spectaculaire fietstocht van Griekenland naar Engeland. Vanaf Olympia, de geboorteplaats van de Olympische Spelen, fietsen ze 3000 kilometer naar Londen waar ’s wereld grootste sportevenement dit keer wordt gehouden...

Photo for Flipping Bangers S1

Flipping Bangers S1

Autorestaurateurs die oldtimers opknappen en doorverkopen zijn er bij bosjes. Maar er zijn er maar weinig die de echte lelijke roestbakken onder handen willen nemen. Autoliefhebbers Will Trichet en Gus Gregory behoren daartoe. Zij gaan op zoek naar auto’s die echt niemand meer wil hebben.

Photo for Flipping Bangers S2

Flipping Bangers S2

Autoliefhebbers Will Trichet en Gus Gregory besloten hun ultieme passie te volgen: het opknappen van oude auto’s die niemand wil restaureren. Ze gaven hun goedbetaalde banen op, om zich op dit risicovolle avontuur te storten.

Photo for Flipping Bangers S3

Flipping Bangers S3

Flipping Bangers is back! Met nieuwe oude brikken die niemand wil restaureren, anders dan autoliefhebbers Will Trichet en Gus Gregory. Het charismatische duo besloot drie jaar geleden om hun ultieme passie te volgen: het opknappen van de echte afdankertjes.

Photo for Flipping Ships

Flipping Ships

Edwin McCain heeft niet alleen een passie voor muziek, maar ook voor boten. De Amerikaanse singer-songwriter die in de jaren negentig hits scoorde met onder meer I’ll Be richt zich nu vooral op het restaureren van kapotte boten.

Photo for Flying Wild Alaska

Flying Wild Alaska

In het afgelegen Alaska is transport van goederen en mensen geen eenvoudige zaak.

Photo for Flying wild Alaska 3

Flying wild Alaska 3

In het afgelegen Alaska is transport van goederen en mensen geen eenvoudige zaak. Met de weinige verharde wegen in het uitgestrekte landschap zijn de bewoners van kleine dorpjes aangewezen op de transportvliegtuigjes van Era Alaska, een luchtvaartmaatschappij die wordt gerund door de onconventionele familie Tweto...

Photo for Frank Gaat Voor Goud

Frank Gaat Voor Goud

Frank Lammers reist voor Discovery letterlijk af naar de andere kant van de wereld. In de Australische outback duikt hij in de wereld van de goudindustrie. Frank loopt mee met de échte noestige goudzoekers die daar nog te vinden zijn.

Photo for Freddie Flintoff Vs. The World

Freddie Flintoff Vs. The World

Andrew 'Freddie' Flintoff is een voormalig cricketspeler van het Engelse nationale team.

Photo for Free Ride

Free Ride

Kun je zonder geld op wereldreis gaan? Rob Greenfield denkt van wel. De optimistische avonturier en milieuactivist gelooft dat hij door te vertrouwen op zijn vindingrijkheid en de goedheid van de mens overal kan komen.

Photo for Frontline Battle Machines With Mike Brewer

Frontline Battle Machines With Mike Brewer

In ‘Front Line Battle Machines’ reist presentator Mike Brewer naar de frontlinie in Afghanistan. Hier test hij geavanceerde Britse en Amerikaanse wapens en apparatuur die in de strijd tegen de Taliban worden gebruikt. Met medewerking van het Britse Ministerie van Defensie krijgt hij onbeperkt toegang tot kam…

Photo for Future Firepower

Future Firepower

Terwijl er op de wereld talloze oorlogen woeden, is de wapenindustrie alweer bezig met de strijd van morgen. Hoe kunnen wapens nog slimmer, effectiever en krachtiger worden? In Future Firepower zien we de laatste ontwikkelingen op dit gebied en maken we kennis met de verschillende soorten wapens.

Photo for Futurescape with James Wood

Futurescape with James Wood

Science fiction is dichterbij dan ooit. Robots die kunnen denken en mensen die gedachten kunnen lezen waren altijd onwerkelijke toekomstideeën, maar lijken nu toch echt uit te komen.


G

Photo for G.A.S. Extreme Customs S1

G.A.S. Extreme Customs S1

In 1952 bracht Galpin Auto Sports een revolutie teweeg in de autowereld door als eerste dealer custom auto’s te bouwen en te verkopen. Bijna zeventig jaar later opent deze legendarisch shop eindelijk de deuren van zijn werkplaats voor het publiek.

Photo for The Gadget Show

The Gadget Show

In ‘The Gadget Show’ wordt aandacht besteed aan previews en recensies van nieuwe en futuristische technologie, om je vandaag inzicht te geven in de gadgets van morgen. De deskundigen testen op hun eigen unieke wijze diverse consumentenproducten en maken ze op onderhoudende wijze toegankelijk voor de kijker. …

Photo for Game Of Pawns

Game Of Pawns

Dat onderhandelen een spel is, nemen de eigenaren van de tweedehandswinkel ‘Branson Pawn’ wel erg letterlijk. Als Scott en Brian er met de verkopende partij niet uitkomen, maken ze er namelijk een weddenschap van.

Photo for Game of Stones

Game of Stones

Jaarlijks worden er voor miljarden aan kostbare edelstenen uit de aardbodem naar boven gehaald. Het is een business waarin niet alles via de officiële kanalen verloopt en veel onderhands wordt verhandeld.

Photo for Gamechangers: Inventing The World S1

Gamechangers: Inventing The World S1

Om de wereld te veranderen heb je niet altijd grote technische bedrijven of overheden nodig, soms zijn het individuele gepassioneerde uitvinders die een idee hebben dat meer impact heeft.

Photo for Garage Gold S1 + S2

Garage Gold S1 + S2

Wie zijn overvolle garagebox uit wil mesten, kan het Marie Kondo-style doen en per item beoordelen of het nog joy sparkt. Of je belt gewoon Kraig Bantle en zijn Garage Brothers. Zij halen gratis de hele box voor je leeg, voeren al het afval keurig af en knappen de box daarna ook nog voor je op.

Photo for Garage Gold S1 + S2 - FL

Garage Gold S1 + S2 - FL

Wie zijn overvolle garagebox uit wil mesten, kan het Marie Kondo-style doen en per item beoordelen of het nog joy sparkt. Of je belt gewoon Kraig Bantle en zijn Garage Brothers.

Photo for Garage Rehab S1

Garage Rehab S1

Talloze garages in Amerika hebben moeite om hun hoofd boven water te houden. Niet omdat er te weinig auto’s zijn die gerepareerd moeten worden, maar puur omdat ze hun zaken niet goed op orde hebben.

Photo for Garage Rehab S1 FL

Garage Rehab S1 FL

Talloze garages in Amerika hebben moeite om het hoofd boven water te houden. Niet omdat er te weinig auto’s zijn die gerepareerd moeten worden, maar puur omdat ze hun zaken niet goed op orde hebben.

Photo for Garage Rehab S1B

Garage Rehab S1B

Richard Rawlings is terug om kwakkelende garages een nieuw leven in te blazen. De eigenaar van de succesvolle Gas Monkey Garage weet als geen ander hoe je een werkplaats moet runnen en biedt daarom graag zijn expertise aan minder succesvolle garages aan. Garages die in potentie zeer rendabel kunnen zijn, maar op dit mome

Photo for The Garden: Commune Or Cult

The Garden: Commune Or Cult

Vredelievende commune of gevaarlijke sekte? Toen de leefgemeenschap The Garden in 2020 in de openbaarheid trad met virale TikTok-filmpjes en daardoor veel nieuwe leden kreeg, kwamen ze in een negatief daglicht te staan.

Photo for Gear Dogs

Gear Dogs

In Amerika wemelt het van de autohobbyisten die in hun garage klussen aan hun oude Cadillac Pontiac of Chevrolet. Maar ondanks hun goede wil, stranden dit soort projecten meestal door gebrek aan tijd, tools en de juiste technische kennis. Een schuur is natuurlijk ook geen professionele werkplaats.

Photo for Gear Dogs - FL

Gear Dogs - FL

In Amerika wemelt het van de autohobbyisten die in hun garage klussen aan hun oude Cadillac, Pontiac of Chevrolet. Ondanks hun goede wil stranden dit soort projecten echter meestal door gebrek aan tijd, tools en de juiste technische kennis.

Photo for Gem Hunters Down Under S1

Gem Hunters Down Under S1

De nieuwe serie Gem Hunters Down Under volgt het werk van een bonte groep edelsteenjagers diep in de Outback van Australië. Van de gelukkige hobbyist tot de meest geharde veteraan – het is erop op eronder in hun verslavende zoektocht naar rijkdom.

Photo for Gem Hunters Down Under S2

Gem Hunters Down Under S2

In een nieuw seizoen van Gem Hunters Down Under gaan de edelsteenjagers van Australië weer op zoek naar glimmende glorie en een rijke toekomst. Ze gaan letterlijk down under in Central Queensland waar naar schatting nog voor miljoenen aan kostbare stenen in de grond zit, zoals het zeer gewilde saffier.

Photo for Get Out Alive

Get Out Alive

‘Get Out Alive’ is een boeiende zesdelige serie waarin de meest indrukwekkende overlevingsverhalen van onze tijd aan bod komen. In elke aflevering volgen we het verhaal van mensen die een ingrijpend incident overleefden, hoewel hun overlevingskansen minimaal waren.

Photo for Ghost Adventures S20R

Ghost Adventures S20R

Griezelen geblazen in een nieuw seizoen van Ghost Adventures! Paranormale onderzoekers Zak Bagans, Aaron Goodwin, Billy Tolley en Jay Wasley gaan weer langs bij de meest spookachtige plekken ter wereld om de geesten tot leven te wekken.

Photo for Ghost Stalkers

Ghost Stalkers

Chad Lindberg en John Tenney hadden zelf ooit een bijna-dood-ervaring en zijn er sindsdien van overtuigd dat er meer is tussen hemel en aarde. Sterker: zij geloven dat er bepaalde plekken op aarde zijn – portals genaamd – waar geesten kunnen oversteken naar onze wereld.

Photo for Giant Lobster Hunters S1

Giant Lobster Hunters S1

Kreeft geldt als een ware specialiteit in menig restaurant. Maar voordat deze dure delicatesse op je bord komt, is er een flinke strijd aan voorafgegaan. Door kreeftvissers die letterlijk hun leven riskeren om de smaakvolle geleedpotigen uit het water te halen.

Photo for Goblin Works Garage S1

Goblin Works Garage S1

In de nieuwe serie Goblin Works Garage gaan Jimmy de Ville, Helen Stanley en Anthony ‘Ant’ Partridge aan de slag om iconische auto’s en motoren te restaureren.

Photo for Goblin Works Garage S1 - FL

Goblin Works Garage S1 - FL

In de nieuwe serie Goblin Works Garage gaan Jimmy de Ville, Helen Stanley en Anthony ‘Ant’ Partridge aan de slag om iconische auto’s en motoren te restaureren. Technicus Jimmy is een echte motor verslaafde, Helen is een gepassioneerd designer met oog voor detail en Ant staat bekend om zijn motorbouwkunsten.

Photo for Goblin Works Garage S2

Goblin Works Garage S2

Het zijn misschien wel de beste, grappigste en meest originele autobouwers van Groot-Brittannië: Jimmy Deville, Ant Partridge en Helen Stanley. Samen vormen zij Goblin Works Garage, de creatieve broedplaats die klassieke auto’s en motoren een compleet nieuwe look en uitstraling geeft.

Photo for Goblin Works Mod Shop

Goblin Works Mod Shop

De autodesigners van Goblin Works Garage willen ook dat mensen met kleinere budgetten een coole auto moeten kunnen bezitten die aangepast is aan hun speciale wensen. Daarom zijn ze de Goblin Works Mod Shop gestart waarin ze betaalbare mod cars maken: auto’s die met aanpassingen afwijken van het origineel en zo extra opva

Photo for Gold Divers

Gold Divers

Info volgt.

Photo for Gold Divers 2

Gold Divers 2

Nu de goudprijs op recordhoogte staat, doen gelukzoekers er werkelijk alles aan om dit kostbare edelmetaal uit de grond te halen. Zelfs als ze daarvoor naar de bodem van de ijskoude Beringzee moeten duiken. In een nieuw seizoen van ‘Gold Divers’ is het do or die voor de bloedfanatieke gouddelvers.

Photo for Gold Divers S10

Gold Divers S10

Wildwesttaferelen dreigen in het gouden kuststadje Nome nu lucratieve leases opnieuw in de handel komen. Met goudprijzen op recordhoogte duiken talloze goudzoekers op de beschikbare stukken water, waar ze vervolgens letterlijk in duiken om het goud uit de zeebodem te halen.

Photo for Gold Divers S12

Gold Divers S12

Een nieuwe industriële revolutie is aan de gang bij Gold Divers. Met nieuwe ontwerpen, onconventionele technieken en nooit eerder vertoonde baggermachines probeert elke goudzoeker in Nome de concurrentie dit seizoen te slim af te zijn en meer goud uit het water te halen dan ooit tevoren.

Photo for Gold Divers S4B

Gold Divers S4B

Al in de 19e eeuw trokken goudzoekers naar het plaatsje Nome in Alaska om rijk te worden van het kostbare edelmetaal dat daar in de grond en de zeebodem zat. Op het hoogtepunt rond 1900 waren maar liefst 45.000 mensen tegelijk aan het zoeken, graven en zeven.

Photo for Gold Divers S5

Gold Divers S5

Het kustplaatsje Nome in Alaska vormt al meer dan 100 jaar een grote aantrekkingskracht op goudzoekers sinds drie gelukkige Zweden er in 1898 de eerste klompjes vonden.

Photo for Gold Divers S5b

Gold Divers S5b

De temperaturen zijn gedaald in het plaatsje Nome, dus keren de goudzoekers terug naar dit historische goudstadje in Noord-Alaska.

Photo for Gold Divers S6

Gold Divers S6

Al meer dan honderd jaar vormen de wateren en kustlijnen van het stadje Nome in Alaska een aantrekkingskracht voor goudzoekers. Maar nu het makkelijke goud inmiddels wel weggehaald is, moeten de mannen en vrouwen uit Gold Divers op zoek moeten naar nieuwe bronnen verder op zee of landinwaarts.

Photo for Gold Divers S6 FL

Gold Divers S6 FL

Al meer dan honderd jaar oefenen de wateren en kustlijnen van het stadje Nome in Alaska hun aantrekkingskracht uit op goudzoekers.

Photo for Gold Divers S8

Gold Divers S8

Wie dacht dat al het goud wel op was in de wateren voor de kust van Nome (Alaska) heeft zich vergist. In het nieuwe seizoen van Gold Divers vinden de gretige goudzoekers meer goud dan ooit.

Photo for Gold Divers S8 - FL

Gold Divers S8 - FL

Info volgt.

Photo for Gold Divers Under the Ice

Gold Divers Under the Ice

De goudzoekers van Gold Divers gaan nog een stap verder in hun fanatieke zoektocht naar het kostbare edelmetaal. Nu de winter de wateren van de Beringzee heeft dichtgevroren, besluiten sommigen door te zoeken.

Photo for Gold Divers: Under the Ice S4

Gold Divers: Under the Ice S4

“Het lijkt winter, maar het is goudseizoen!” Zo kijken de goudzoekers in Alaska aan tegen de erbarmelijke omstandigheden in dit ijskoude deel van Noord-Amerika.

Photo for Gold Fever

Gold Fever

De vondst van goud in 1848 in Californië veranderde Amerika voorgoed. Zodra het nieuws de oostkust van Amerika bereikte (waar toen bijna iedereen woonde) verlieten honderdduizenden Amerikanen huis en haard om hun geluk te beproeven in het tot dan toe dunbevolkte Westen.

Photo for Gold Rush 2

Gold Rush 2

In het vorige seizoen van 'Gold Rush' volgden we vader en zoon Jack en Todd Hoffman tijdens hun wanhopige poging om de recessie te overwinnen en rijk te worden met een goudmijn in Alaska. Samen met een groep werkeloze enthousiastelingen streden Jack en Todd een seizoen lang tegen materiaalpech, tragedies en de wildernis

Photo for Gold Rush 3

Gold Rush 3

Info volgt.

Photo for Gold Rush 4

Gold Rush 4

In het vierde seizoen van Gold Rush nemen de gedreven goudzoekers meer risico dan ooit om hun langgekoesterde miljoenendroom waar te maken.

Photo for Gold Rush 6

Gold Rush 6

Bij de start van het nieuwe seizoen van Gold Rush blaken de goudzoekers weer van het optimisme. De Hoffmans zijn ervan overtuigd dat ze dit jaar meer goud uit de grond halen dan alle jaren ervoor bij elkaar en graven daarom nog voor de sneeuwlaag gesmolten is.

Photo for Gold Rush Alaska

Gold Rush Alaska

Wanneer de familie Hoffman voor een economische crisis staat, nemen ze het lot in eigen hand en gaan ze op zoek naar nieuwe kansen.

Photo for Gold Rush Mine Rescue with Freddy and Juan

Gold Rush Mine Rescue with Freddy and Juan

Goud vinden lijkt zo gemakkelijk: graaf een stuk grond af, gooi het in een zeefmachine en aan het eind lachen de goudklompjes je toe. De praktijk blijkt een stuk weerbarstiger ondervinden de goudzoekers in deze speciale Gold Rush.

Photo for Gold Rush S10

Gold Rush S10

De goudzoekers van Gold Rush komen in het nieuwe seizoen voor een zware uitdaging te staan. Ze krijgen een beperking opgelegd voor het gebruik van hun belangrijkste hulpbron bij het vinden van goud: water.

Photo for Gold Rush S12

Gold Rush S12

De strijd om goud is heftiger dan ooit in het nieuwe seizoen van Gold Rush. Met de historisch hoge goudprijzen is het gevecht om de kostbare grond in Alaska pas echt losgebarsten. De succesvolle jonge gouddelver Parker Schnabel komt land te kort en moet daarom flinke risico’s nemen.

Photo for Gold Rush S14

Gold Rush S14

Alles of niets. Deze drie woorden zijn meer dan ooit van toepassing op de ambitieuze goudzoekers van Gold Rush. In een nieuw seizoen staan ze voor de keuze om het veilig te spelen of voor de volle winst te gaan, met alle risico’s van dien.

Photo for Gold Rush S7

Gold Rush S7

De goudkoorts is nog niet getemperd bij de mannen van Gold Rush. In een nieuw seizoen trekken ze er weer op uit om meer goud uit de grond te halen dan ooit. De Hoffmans nemen veel risico door de lucratieve Klondike-mijn te verruilen voor een nieuwe mijn in Oregon.

Photo for Gold Rush S7 - FL

Gold Rush S7 - FL

De goudkoorts is nog niet getemperd bij de mannen van Gold Rush. In een nieuw seizoen trekken ze er weer op uit om meer goud uit de grond te halen dan ooit. De Hoffmans nemen veel risico door de lucratieve Klondike-mijn te verruilen voor een nieuwe mijn in Oregon.

Photo for Gold Rush S8

Gold Rush S8

Met het stijgen van de temperaturen, stijgt ook weer de goudkoorts van de mannen van Gold Rush. Ondanks het dramatische vorige seizoen van de Hofman-crew is Todd optimistischer dan ooit. Hij denkt met twee stukken grond en drie zeefmachines nu echt minimaal 140 kilo aan goud op te halen.

Photo for Gold Rush S8 FL

Gold Rush S8 FL

Met het stijgen van de temperaturen, stijgt ook weer de goudkoorts van de mannen van Gold Rush. Ondanks het dramatische vorige seizoen van de Hofman-crew is Todd optimistischer dan ooit. Hij denkt met twee stukken grond en drie zeefmachines nu echt minimaal 140 kilo aan goud op te halen.

Photo for Gold Rush S9

Gold Rush S9

Het goud is nog lang niet op in Alaska menen de mannen van Gold Rush. Daarom trekken ze er opnieuw op uit nu de winter voorbij is en de grond zacht genoeg om in te graven. Het is een nieuw seizoen van nieuwe dromen, nieuwe investeringen en nieuwe gezichten. Vooral de aanwezigheid van Rick Ness is verrassend...

Photo for Gold Rush S9 - FL

Gold Rush S9 - FL

Het goud is nog lang niet op in Alaska menen de mannen van Gold Rush. Daarom trekken ze er opnieuw op uit nu de winter voorbij is en de grond zacht genoeg om in te graven. Het is een nieuw seizoen van nieuwe dromen, nieuwe investeringen en nieuwe gezichten. Vooral de aanwezigheid van Rick Ness is verrassend...

Photo for Gold rush White Water S3

Gold rush White Water S3

Heel veel goud haalden vader Fred Hurt en zoon Dustin vorig seizoen uit de wateren van McKinley Creek. Maar het kan nog beter denkt Dustin in het nieuwe seizoen van Gold Rush: White Water.

Photo for Gold rush White Water S3 - FL

Gold rush White Water S3 - FL

Heel veel goud haalden vader Fred Hurt en zoon Dustin vorig seizoen uit de wateren van McKinley Creek. Maar het kan nog beter denkt Dustin in het nieuwe seizoen van Gold Rush: White Water. Hij heeft zijn zinnen alweer gezet op een nieuwe en nog gevaarlijkere waterstroom bij Cahoon Creek om daar onder water te gaan mijnen

Photo for Gold Rush: Dave Turin's Lost Mine

Gold Rush: Dave Turin's Lost Mine

Hoeveel goud zit er nog in onze aarde? De ervaren goudzoeker Dave Turin denkt voldoende om er nog een lucratieve business van te maken.

Photo for Gold Rush: Dave Turin's Lost Mine S2

Gold Rush: Dave Turin's Lost Mine S2

In Amerika wemelt het nog van de plekken waar mogelijk voor miljoenen dollars aan goud in de grond zit. Het zijn plekken die ooit verlaten zijn door eerdere generatie goudzoekers omdat ze niet de juiste middelen hadden om het laatste beetje uit de grond te halen.

Photo for Gold Rush: Dave Turin's Lost Mines S3

Gold Rush: Dave Turin's Lost Mines S3

Goudzoeker Dave Turin was er helemaal klaar voor: een succesvolle operatie op een gouden plek in Alaska. Maar toen kwam de coronacrisis en werd er een reisverbod ingesteld waardoor hij zijn missie voor lange tijd moest uitstellen.

Photo for Gold Rush: Dave Turin's Lost Mines S4

Gold Rush: Dave Turin's Lost Mines S4

Eén miljoen dollar aan goud haalde Dave Turin vorig seizoen uit de grond en dit jaar wil hij het nog beter doen. Hij investeerde daarom in een nieuwe en grotere zeefmachine ter waarde van 500.000 dollar, waarmee hij de druk op zichzelf en zijn team extra opvoerde.

Photo for Gold Rush: Freddy Dodge's Mine Rescue

Gold Rush: Freddy Dodge's Mine Rescue

De hoge goudprijzen trekken nog steeds talloze gelukzoekers naar de mijnvelden van Amerika. Maar nadat ze al hun geld in hun operatie gestoken hebben, blijkt het vinden van voldoende klompjes toch een stuk lastiger. Tijd om de hulp in te roepen van Freddy Dodge, alias de Gold Guru.

Photo for Gold Rush: Freddy Dodge's Mine Rescue  S1B

Gold Rush: Freddy Dodge's Mine Rescue S1B

De ervaren goudzoeker Freddy Dodge helpt landeigenaren die weinig succesvol zijn in het vinden van goud. Samen met zijn partner Juan Ibarra gaat hij bij deze mijnen langs om te kijken waarom ze zo weinig goud uit de grond halen en wat er te verbeteren valt.

Photo for Gold Rush: Parker's Trail S2

Gold Rush: Parker's Trail S2

Goudzoeker Parker Schnabel heeft een nieuw avontuur op het oog: goud zoeken in de jungles van Guyana. Nadat hij vorig jaar samen met een groep vrienden de legendarische Klondike Gold Rush te voet aflegde, wil hij nu samen met hen een nieuwe uitdaging aangaan.

Photo for Gold Rush: Parker's Trail S2  - FL

Gold Rush: Parker's Trail S2 - FL

Goudzoeker Parker Schnabel heeft een nieuw avontuur op het oog: goud zoeken in de jungles van Guyana. Nadat hij vorig jaar samen met een groep vrienden de legendarische Klondike Gold Rush te voet aflegde, wil hij nu samen met hen een nieuwe uitdaging aangaan.

Photo for Gold Rush: Parker's Trail S3

Gold Rush: Parker's Trail S3

De jonge goudzoeker Parker Schnabel verlaat weer voor even zijn goudmijn in Alaska om een nieuw avontuur op te zoeken met een groep vrienden. Ditmaal wil hij een bezoek brengen aan het land waar zijn onlangs overleden grootvader diende tijdens de Tweede Wereldoorlog: Papoea-Nieuw-Guinea.

Photo for Gold Rush: Parker's Trail S3 - FL

Gold Rush: Parker's Trail S3 - FL

De jonge goudzoeker Parker Schnabel verlaat weer voor even zijn goudmijn in Alaska om een nieuw avontuur op te zoeken met een groep vrienden. Ditmaal wil hij een bezoek brengen aan het land waar zijn onlangs overleden grootvader diende tijdens de Tweede Wereldoorlog: Papoea-Nieuw-Guinea.

Photo for Gold Rush: Parker's Trail S4

Gold Rush: Parker's Trail S4

De geboren goudzoeker Parker Schnabel houdt niet van stilzitten. Dus als zijn goudmijn in Alaska tijdens de winterperiode niet in operatie kan zijn, trekt hij er samen met een groep vrienden op uit om goud te zoeken op andere plekken in de wereld.

Photo for Gold Rush: Parker's Trail S5

Gold Rush: Parker's Trail S5

Goudzoeker Parker Schnabel treedt in de voetsporen van de eerste generatie goudzoekers om het avontuur aan te gaan op nieuwe onbekende terreinen. Ditmaal reist hij samen met zijn groep vrienden naar Nieuw-Zeeland, het land waar enkele van de beste zeefmachines ter wereld worden gebouwd.

Photo for Gold Rush: Parker's Trail S6

Gold Rush: Parker's Trail S6

De 28-jarige Parker Schnabel opende het vorige seizoen een nieuwe mijn in Alaska wat helaas uitliep op een complete deceptie. Dit samen met het feit dat de landhuur in Yukon afliep, zorgt ervoor dat Parker in het nieuwste seizoen van Gold Rush: Parker's Trail het tij drastisch probeert te keren.

Photo for Gold Rush: Parker’s Trail S1

Gold Rush: Parker’s Trail S1

Toen er eind 19e eeuw goud werd gevonden in de Klondike-regio van Noordwest Canada bracht dat een enorme goudkoorts op gang. Meer dan 100.000 goudzoekers verlieten huis en haard en begonnen aan de barre tocht die hen nieuw geluk moest brengen.

Photo for Gold Rush: Parker’s Trail S1 FL

Gold Rush: Parker’s Trail S1 FL

Toen er eind 19e eeuw goud werd gevonden in de Klondike-regio van Noordwest Canada bracht dat een enorme goudkoorts op gang. Meer dan 100.000 goudzoekers verlieten huis en haard en begonnen aan de barre tocht die hen nieuw geluk moest brengen.

No Image Available

Gold Rush: White Water

Heel veel goud haalden vader Fred Hurt en zoon Dustin vorig seizoen uit de wateren van McKinley Creek. Maar het kan nog beter denkt Dustin in het nieuwe seizoen van Gold Rush: White Water.

Photo for Gold Rush: White Water S03

Gold Rush: White Water S03

Heel veel goud haalden vader Fred Hurt en zoon Dustin vorig seizoen uit de wateren van McKinley Creek. Maar het kan nog beter denkt Dustin in het nieuwe seizoen van Gold Rush: White Water.

Photo for Gold Rush: White Water S1

Gold Rush: White Water S1

Nu de goudgronden in Alaska steeds verder uitgeput raken, moeten de goudzoekers nieuwe plekken zien te ontdekken. Veteraan Fred Hurt en zijn zoon Dustin – alias The Dakota Boys – nemen in de nieuwe serie Gold Rush: White Water daarbij het allergrootste risico door dichter naar de bron te gaan, hoog in de bergen.

Photo for Gold Rush: White Water S1 - FL

Gold Rush: White Water S1 - FL

Nu de goudgronden in Alaska steeds verder uitgeput raken, moeten de goudzoekers op zoek gaan naar nieuwe plekken. Veteraan Fred Hurt en zijn zoon Dustin – alias The Dakota Boys – nemen in de nieuwe serie Gold Rush: White Water daarbij het allergrootste risico door dichter naar de bron te gaan.

Photo for Gold Rush: White Water S2

Gold Rush: White Water S2

De drang naar goud drijft sommige gelukzoekers naar plekken waar nog nooit iemand geweest is, omdat deze te gevaarlijk zijn. Zo riskeren vader Fred en zoon Dustin Hurst hun leven om het kostbare edelmetaal te vinden op de bodem van een rotsachtige en snelstromende rivier die verscholen ligt in de bergen van Alaska.

Photo for Gold Rush: White Water S2 - FL

Gold Rush: White Water S2 - FL

De drang naar goud drijft sommige gelukzoekers naar plekken waar nog nooit iemand geweest is, omdat deze te gevaarlijk zijn. Zo riskeren vader Fred en zoon Dustin Hurst hun leven om het kostbare edelmetaal te vinden op de bodem van een rotsachtige en snelstromende rivier die verscholen ligt in de bergen van Alaska.

Photo for Gold Rush: White Water S4

Gold Rush: White Water S4

Bij het goud zoeken heb je twee groepen: de delvers en de durvers. De eerste groep zoekt naar de beste plekken om zoveel mogelijk goud te vinden, de tweede riskeert er zijn leven voor. Tot die laatste groep behoren onmiskenbaar Fred en Dustin Hurt.

Photo for Gold Rush: White Water S7

Gold Rush: White Water S7

Na een verloren seizoen is Dustin Hurt terug in Nugget Creek, het afgelegen gebied in Alaska waar naar schatting nog voor miljoenen aan goud in de grond moet zitten.

Photo for Gold Rush: White Waters S5

Gold Rush: White Waters S5

Ze zijn misschien wel de meest risicovolle goudzoekers ter wereld: Fred en Dustin Hurt. De vader en zoon runnen al enkele jaren een mijnoperatie in de gevaarlijke McKinley Creek, hoog in de bergen waar ze het goud uit snelstromende en rotsige rivieren proberen te halen.

Photo for Gold Rush: White Waters S6B

Gold Rush: White Waters S6B

De hele operatie om goud te vinden in de Tsirku-rivier hangt aan een zijden draadje nu Dustin Hurt zomaar verdwenen is. Na een aanvaring met Wes is hij woedend vertrokken, waarmee hij zijn team halverwege het seizoen achter heeft gelaten zonder leider.

Photo for Gold Rush: Winter's Fortune S1

Gold Rush: Winter's Fortune S1

De echte goudzoekers staan niet stil tijdens de wintermaanden. Dit is het moment om nieuwe plannen te maken, betere plekken te vinden en machines te kopen die de gouden dromen waar kunnen maken. Zeker nu de goudprijzen weer verder zijn gestegen, durven ze nog meer risico te nemen om het uit de grond te halen.

Photo for Grand Designs

Grand Designs

De Britse architect Kevin McCloud volgt stellen die hun droomhuis realiseren, waarbij hij een helpende hand biedt en advies geeft. Ontdek hoe het werkelijk is om een ambitieus renovatieproject te ondernemen waarbij budgetten gewoonlijk overschreden worden en deadlines niet worden gehaald. In deze serie ontmoet Kevin een…

Photo for Great Barrier Reef with David Attenborough

Great Barrier Reef with David Attenborough

De beroemdste natuurfilmmaker David Attenborough keert terug naar de Great Barrier Reef, het grootste koraalrif ter wereld.

Photo for The Great Popes

The Great Popes

Als gezicht van ruim 1,3 miljard Rooms-Katholieken ter wereld is de paus een van de bekendste en prominentste personen op aarde. De vierdelige serie The Great Popes bekijkt de levens van de vier opmerkelijkste pausen van de afgelopen 60 jaar.

Photo for The Great Popes - FL

The Great Popes - FL

Als gezicht van ruim 1,3 miljard Rooms-Katholieken ter wereld is de paus een van de bekendste en prominentste personen op aarde. De vierdelige serie The Great Popes bekijkt de levens van de vier opmerkelijkste pausen van de afgelopen 60 jaar.

Photo for The Great Wall Of China: The Hidden Story - Fl

The Great Wall Of China: The Hidden Story - Fl

De Chinese Muur is het ultieme wereldwonder. Geen enkel bouwwerk kostte meer tijd, meer mensen en meer materiaal om te bouwen. Maar wat weten we nu precies over dit immense bouwwerk? Hoe was het gebouwd? Hoe functioneerde het?

Photo for The Great Wall Of China: The Hidden Story.

The Great Wall Of China: The Hidden Story.

De Chinese Muur is het ultieme wereldwonder. Geen enkel bouwwerk kostte meer tijd, meer mensen en meer materiaal om te bouwen. Maar wat weten we nu precies over dit immense bouwwerk? Hoe was het gebouwd?

Photo for Great White Abyss

Great White Abyss

Een team van haaienexperts gaat op zoek naar de allergrootste haaien ter wereld. Ze doen dat voor de kust van Guadeloupe, waar ooit al eens de zes meter lange vrouwtjeshaai Deep Blue zich liet zien om daarna te verdwijnen in de diepe krochten van de oceaan. Is dat wellicht de plek waar de allergrootste haaien leven?

Photo for Great White Serial Killer

Great White Serial Killer

In 2010 werd de 19-jarige student Lucas Ransom gegrepen door een witte haai bij Sun Beach in Californië. Twee jaar en een dag later overkwam Francisco Solorio hetzelfde op die plek. Dezelfde locatie, bijna dezelfde datum en met ongeveer dezelfde verwondingen....

Photo for Great White Serial Killer Fatal Christmas

Great White Serial Killer Fatal Christmas

Op kerstavond 2021 werd een surfer dodelijk gebeten door een witte haai voor de kust van Morro Bay in Californië. Was het een ongelukkige ontmoeting of een doelbewuste actie van de haai?

Photo for Greatest Tank Battles S2

Greatest Tank Battles S2

De tank mag dan verdwenen zijn uit het Nederlandse leger, in de militaire wereldgeschiedenis van de voorbije eeuw speelde het gepantserde voertuig een cruciale rol.

Photo for Guardians of the Glades

Guardians of the Glades

De Everglades zijn in gevaar. Dit subtropische paradijs in het zuiden van Florida kampt met een vreemde indringer die het gemunt heeft op alles wat op zijn pad komt: de Birmese python.

Photo for Guardians of the Glades S1B

Guardians of the Glades S1B

In het nieuwe seizoen van Guardians of the Glades heeft slangenjager Dusty Crum letterlijk zijn handen vol aan het vangen van de pythons die de fauna van Everglades bedreigen. De Birmese python huist hier sinds 1992 toen reptielreservaten in de buurt overstroomd raakten tijdens orkaan Andrew.

Photo for Gunslingers

Gunslingers

Het Wilde Westen is min of meer synoniem aan cowboyfilms met treinovervallen, schietpartijen op marktpleinen en mythische filmnamen als Billy the Kid en Jesse James.

Photo for Gunslingers S2

Gunslingers S2

Gunslingers is terug met een nieuwe serie verhalen over de hoofdrolspelers van het Wilde Westen uit de tweede helft van de 19e eeuw. Zowel de schurken die banken en posttreinen overvielen als de sheriffs die het gezag in het wetteloze westen probeerden te herstellen.


H

Photo for Hard to Kill S1

Hard to Kill S1

In het nieuwe spectaculaire programma Hard To Kill gaat Tim Kennedy op zoek naar de dodelijkste beroepen ter wereld. Van bomtechnici tot bushpiloten en van lawinereddingswerkers tot commerciële zeevissers.

Photo for Hard to Kill S1 - FL

Hard to Kill S1 - FL

In het nieuwe spectaculaire programma Hard To Kill gaat Tim Kennedy op zoek naar de dodelijkste beroepen ter wereld. Van bomtechnici tot bushpiloten en van lawinereddingswerkers tot commerciële zeevissers. Hij praat niet alleen met deze waaghalzen over hun gevaarlijke werk..

Photo for Hardcore Heroes

Hardcore Heroes

Denk niet dat superhelden alleen in stripboeken en Hollywoodfilms bestaan. In de nieuwe serie ‘Hardcore Heroes’ maken we kennis met de Supermannen en James Bonds uit de echte wereld.

Photo for Harley And The Davidsons

Harley And The Davidsons

Michiel Huisman speelt een van de hoofdrollen in de waargebeurde trilogie Harley And The Davidsons, die vanaf 8 oktober te zien is bij Discovery.

Photo for Hatton Garden

Hatton Garden

In het paasweekend van 2015 wist een groep criminelen in te breken in een zwaarbeveiligde kluis in het beroemde juwelenkwartier Hatton Garden in Londen. Twee dagen lang konden ze ongestoord hun gang gaan en wisten ze voor 20 miljoen pond aan sieraden en cash buit te maken.

Photo for Head 2 Head S8

Head 2 Head S8

Welke auto is beter: de Chevy Camaro LT of de BMW M2? Autofanaten Jonny Lieberman en Jason Cammisa onderzoeken het in Head 2 Head, waarbij ze de positieve en minder positieve eigenschappen van beide auto’s onder de loep nemen.

Photo for Head 2 Head S8 - FL

Head 2 Head S8 - FL

Welke auto is beter: de Chevy Camaro LT of de BMW M2? Autofanaten Jonny Lieberman en Jason Cammisa onderzoeken het in Head 2 Head, waarbij ze de positieve en minder positieve eigenschappen van beide auto’s onder de loep nemen.

Photo for Heartland Thunder

Heartland Thunder

In 'Heartland Thunder' volgen we vier mannen uit Kansas die allemaal één ding gemeen hebben: hun passie voor offroadracen op vrijdagavond. Maak kennis met Tim Karrick, Justin Boney, Tom Charles en zijn zoon Dan, die allemaal gedreven worden door de kick van hoge snelheden en de strijd om de eerste plaats. …

Photo for Heavy Metal Monsters

Heavy Metal Monsters

Als er op grote schaal gewerkt moet worden onder de zwaarste omstandigheden, is het tijd om de hulp in te roepen van de Heavy Metal Monsters. Houtkap in afgelegen gebieden, mijnbouw op grote hoogte of het breken van meters dik ijs, geen klus is te groot voor deze monstermachines.

Photo for Heavy Rescue S1

Heavy Rescue S1

Highway 401 in Canada is een van de drukste snelwegen ter wereld, zeker op de plek waar hij door de stad Toronto gaat. Dagelijks rijden er bijna een half miljoen auto’s over deze weg die maar liefst 18 banen breed is.

Photo for Heavy Rescue S2

Heavy Rescue S2

Highway 401 in Canada is een van de drukste snelwegen ter wereld, zeker op de plek waar deze door de stad Toronto gaat. Dagelijks rijden er bijna een half miljoen auto’s over deze weg die maar liefst 18 banen breed is.

Photo for Heavy Rescue S2 - FL

Heavy Rescue S2 - FL

Highway 401 in Canada is een van de drukste snelwegen ter wereld, zeker op de plek waar deze door de stad Toronto gaat. Dagelijks rijden er bijna een half miljoen auto’s over deze weg die maar liefst 18 banen breed is.

Photo for Heli Heroes S1 & S2

Heli Heroes S1 & S2

Helikopters kunnen voor verschillende doeleinden worden gebruikt. Voor het vervoer van vracht naar plekken die moeilijk bereikbaar zijn tot het uitvoeren van lastige werkzaamheden hoog in de lucht.

Photo for Hello World

Hello World

Usher, Joan Jett, Dave Matthews, Christina Aguilera en nog enkele muziekartiesten bezingen letterlijk het dierenrijk in de nieuwe natuurserie Hello World.

Photo for Hello World - FL

Hello World - FL

Usher, Joan Jett, Dave Matthews, Christina Aguilera en nog enkele andere muziekartiesten bezingen letterlijk de natuur in de nieuwe natuurserie Hello World. Ze hebben allemaal een lied geschreven over een bepaald aspect van de natuur dat hen aanspreekt en dat als opmaat dient voor een speciale aflevering hierover.

Photo for Hillbilly Handfishin'

Hillbilly Handfishin'

Vergeet je hengel, aas of schepnet, in Oklahoma vangen ze vissen gewoon met hun handen!

Photo for History in the Making S1

History in the Making S1

Terwijl de wereld overspoeld wordt door plastic wegwerpproducten en moderne massaproductie, zijn er ook nog ambachtslieden die met de hand hun voorwerpen maken, net als vroeger.

Photo for History in the Making S1 - FL

History in the Making S1 - FL

Terwijl de wereld overspoeld wordt door plastic wegwerpproducten en moderne massaproductie, zijn er ook nog ambachtslieden die net als vroeger met de hand hun voorwerpen maken.

Photo for History's Greatest Hoaxes S1

History's Greatest Hoaxes S1

Nepnieuws – een van dé woorden van het voorbije jaar – is echt niet iets van de laatste tijd. Hoaxes bestaan er al sinds de opkomst van de massamedia. De serie History’s Greatest Hoaxes vertelt de meest verrassende hoaxes van de afgelopen eeuw die soms zo echt leken dat mensen er voor hun huis uit vluchtten.

Photo for Hitler A Life In Pictures

Hitler A Life In Pictures

De vierdelige serie Hitler: A Life In Pictures laat op chronologische wijze de opkomst en ondergang zien van Hitler aan de hand van talloze bijzondere foto’s en filmbeelden. Belangrijke bronnen zijn het materiaal van Hitlers officiële fotograaf Heinrich Hoffmann, waaronder enkele nieuwe gedigitaliseerde beelden.

Photo for Hitler Vs. Churchill

Hitler Vs. Churchill

Het moment kon niet toevalliger: op de dag dat Adolf Hitler West-Europa aanviel – 10 mei 1940 – werd Winston Churchill gekozen tot premier. Deze dag markeert het beginpunt van een strijd tussen twee regeringsleiders die op het eerste gezicht totaal verschillend lijken, maar toch ook de nodige overeenkomsten hadden.

No Image Available

Hitler Vs. Churchill - FL

Het moment kon niet toevalliger: op de dag dat Adolf Hitler West-Europa aanviel – 10 mei 1940 – werd Winston Churchill gekozen tot premier. Deze dag markeert het beginpunt van een strijd tussen twee regeringsleiders die op het eerste gezicht totaal verschillend lijken, maar toch ook de nodige overeenkomsten hadden.

Photo for Hitler's Most Wanted S1

Hitler's Most Wanted S1

Het is de vraag die historici van de Tweede Wereldoorlog al lang bezighoudt: hoe kon het gebeuren dat op het oog alledaagse mensen veranderden in de leiders van een regime dat verantwoordelijk was voor de dood van 60 miljoen mensen? De documentaireserie Hitler’s Most Wanted bekijkt deze vraag vanuit een nieuw perspectief

Photo for Hitler's Most Wanted S1 - FL

Hitler's Most Wanted S1 - FL

Het is de vraag die historici van de Tweede Wereldoorlog al lang bezighoudt: hoe kon het gebeuren dat alledaagse mensen veranderden in de leiders van een regime dat verantwoordelijk was voor de dood van 60 miljoen mensen? De documentaireserie Hitler’s Most Wanted bekijkt deze vraag vanuit een nieuw perspectief. De jonge

Photo for Hitler: The Definitive Guide

Hitler: The Definitive Guide

Hoe kon de mislukte Oostenrijkse kunstenaar Adolf Hitler uitgroeien tot het grootste monster uit onze geschiedenis, met miljoenen doden op zijn geweten? In de 6-delige serie Hitler: The Definitive Guide beschrijven vooraanstaande wetenschappers en historici zijn levensloop aan de hand van zes fases uit zijn leven.

Photo for Hitler: The Definitive Guide - FL

Hitler: The Definitive Guide - FL

Hoe kon de mislukte Oostenrijkse kunstenaar Adolf Hitler uitgroeien tot het grootste monster uit onze geschiedenis, met miljoenen doden op zijn geweten? In de 6-delige serie Hitler: The Definitive Guide beschrijven vooraanstaande wetenschappers en historici zijn levensloop aan de hand van zes fases uit zijn leven.

Photo for Hitler’s Headquarters S1

Hitler’s Headquarters S1

Een nieuw programma tijdens deze maand is onder andere de unieke documentaireserie Hitler’s Headquarters. Tijdens de Tweede Wereldoorlog verbleef Adolf Hitler op meerdere geheime plekken van waaruit hij zijn legers aanstuurde. Hitler’s Headquarters toont tien van deze opmerkelijke verblijfplaatsen.

Photo for HMS Ark Royal

HMS Ark Royal

Het Britse vliegdekschip HMS Ark Royal, vernoemd naar het illustere schip dat ooit de Spaanse Armada versloeg, wordt na 25 dienstjaren uit de vaart genomen.

Photo for Hoffman Family Gold S1

Hoffman Family Gold S1

Todd Hoffman is terug! De Gold Rush-goudzoeker van het eerste uur, stopte in 2018 nog gedesillusioneerd, maar wil nu toch weer de gok wagen.

Photo for Hoffman Family Gold S1b

Hoffman Family Gold S1b

De drie generaties Hoffman zijn terug in Alaska om hun gouden dromen eindelijk waar te maken. Terwijl ze eigenlijk alle hoop hadden opgegeven en gestopt waren als goudzoekers, probeerden ze het vorig seizoen nog één keer.

Photo for Hogs Gone Wild

Hogs Gone Wild

Info volgt.

Photo for Holden Bros. Restos

Holden Bros. Restos

In de heuvels in het buitengebied van San Antonio sleutelen de broers Willie en Stephen Holden samen aan iconische auto’s. Met een strikt budget van 25.000 dollar proberen ze oude verroeste wagens weer een nieuwe glans en moderne uitstraling te geven zodat ze met winst kunnen worden doorverkocht.

Photo for Holiday Special

Holiday Special

Als onderdeel van de Holiday Special presenteren we zes afzonderlijke specials, waarin we het beste van Discovery Channel laten zien. ‘Deadliest Catch: The Phil Harris Story’ is een terugblik op het kleurrijke leven van kapitein Phil Harris, schipper van de Cornelia Marie, terwijl ‘Deadliest Catch &nda…

Photo for Holocaust Escape Tunnel

Holocaust Escape Tunnel

Direct na Dodenherdenking op 4 mei zendt Discovery een bijzondere documentaire uit over het mysterie van de Holocaust Escape Tunnel in Vilnius. De hoofdstad van Litouwen, was een van de eerste plekken waar Joden op grote schaal werden vermoord door de Duitsers.

Photo for Holocaust Escape Tunnel - FL

Holocaust Escape Tunnel - FL

Deze boeiende documentaire gaat over het mysterie van de Holocaust Escape Tunnel in Vilnius. De hoofdstad van Litouwen was een van de eerste plekken waar Joden op grote schaal werden uitgeroeid door de Duitsers.

Photo for Homestead Rescue

Homestead Rescue

Leven in de natuur en ver van de bewoonde wereld is populair in Amerika. In de afgelopen tien jaar hebben circa twee miljoen mensen geprobeerd hun leven op te bouwen off-the-grid. Maar leven zonder voorzieningen is niet makkelijk en voor veel families veranderde hun mooie droom in een regelrechte nachtmerrie.

Photo for Homestead Rescue S1B

Homestead Rescue S1B

Leven in de wildernis is erg populair geworden in Amerika. De afgelopen tien jaar besloten circa 2 miljoen Amerikanen om off the grid te leven. Maar zelfvoorzienend zijn blijkt voor velen toch zwaarder dan gedacht.

Photo for Homestead Rescue S1B FL

Homestead Rescue S1B FL

Leven in de wildernis is erg populair geworden in Amerika. De afgelopen tien jaar besloten circa 2 miljoen Amerikanen om off the grid te leven. Maar zelfvoorzienend zijn, blijkt voor velen toch zwaarder dan gedacht.

Photo for Homestead Rescue S3

Homestead Rescue S3

Na zijn scheiding dacht Kevin Tubbs de perfecte plek gevonden te hebben om zijn nieuwe leven voort te zetten: midden in de wildernis van Alaska, volledig zelfvoorzienend. Maar na drie jaar blijkt het leven off the grid toch wat zwaarder dan gedacht.

Photo for Homestead Rescue S4

Homestead Rescue S4

De coronacrisis was en is een turbulente periode vol onzekerheid en heeft ons steeds meer laten inzien dat zelfredzaamheid en een duurzaam leven de basis is om te overleven. In het nieuwe seizoen van Homestead Rescue zien de Raneys dat de meeste mensen die in het afgelopen jaar off-grid zijn gaan wonen, zich uitermate sl

Photo for Homestead Rescue S5

Homestead Rescue S5

Leven in de wildernis en off the grid klinkt zorgeloos, maar kan juist ook een hoop stress opleveren. Vooral als zo’n plek niet zelfvoorzienend is.

Photo for Homestead Rescue S5b

Homestead Rescue S5b

Leven in de wildernis kan fantastisch zijn, maar ook uitdagend. In een nieuw seizoen van Homestead Rescue helpen The Raineys weer enkele families die vast zijn gelopen in hun off-grid-avontuur.

Photo for Homestead Rescue: Raney Ranch S1A

Homestead Rescue: Raney Ranch S1A

Jarenlang hielpen de Raneys andere homesteaders met het opknappen van hun vervallen onderkomens in de wildernis van Alaska. In de nieuwe serie Homestead Rescue: Raney Ranch is het tijd voor hun grootste operatie ooit: het herbouwen van hun eigen homestead.

Photo for Homestead Rescue: Raney Ranch S1B

Homestead Rescue: Raney Ranch S1B

Ze hielpen al tientallen gezinnen met het verbeteren van hun nederzetting in de wildernis van Alaska, maar nu moeten de Rainey’s echt aan hun eigen homestead werken. Want met de naderende winter is er geen tijd te verliezen om hun ambitieuze project – het bouwen van onder meer twee nieuwe woningen – te voltooien.

Photo for Hot Rod Garage S4 & S5

Hot Rod Garage S4 & S5

Heb je veel geld nodig om een supersnelle sportwagen te bouwen? Tony Angelo en Lucky Costa van Hot Rod Garage denken van niet.

Photo for Hot Rod Garage S4 & S5 - FL

Hot Rod Garage S4 & S5 - FL

Heb je veel geld nodig om een supersnelle sportwagen te bouwen? Tony Angelo en Lucky Costa van Hot Rod Garagedenken van niet. In het nieuwe seizoen van dit autoprogramma gaan ze de uitdaging aan om met minimale middelen een racemonster te bouwen.

Photo for Hot Rod Rescue

Hot Rod Rescue

Zuid-Californië is the heart of Hot Rod. Het zonnige klimaat past helemaal bij deze klassieke Amerikaanse auto’s en heeft er eveneens voor gezorgd dat ze lang in goede staat konden blijven.

Photo for Houdini's Last Secrets

Houdini's Last Secrets

Hij geldt als één van de grootste goochelaars die ooit heeft bestaan: Harry Houdini. De Hongaars-Amerikaanse immigrant maakte begin 20e eeuw vooral furore als boeienkoning waarbij hij op allerlei spectaculaire manieren uit zijn ketenen wist te ontsnappen. Hoe deed hij dat?

Photo for Houdini's Last Secrets - FL

Houdini's Last Secrets - FL

Hij geldt als één van de grootste goochelaars die ooit heeft bestaan: Harry Houdini. De Hongaars-Amerikaanse immigrant maakte begin 20e eeuw vooral furore als boeienkoning waarbij hij op allerlei spectaculaire manieren uit zijn ketenen wist te ontsnappen. Hoe deed hij dat?

Photo for How Do They Do It met Joep van Deudekom 11

How Do They Do It met Joep van Deudekom 11

Hoe zorgen surfboardbouwers ervoor dat een kiteboard flexibel genoeg is om te kunnen sturen maar sterk genoeg om alle klappen op te vangen? Dat en meer onderzoekt cabaretier Joep van Deudekom in een nieuw seizoen van ‘How Do They Do It’.

Photo for How Do They Do It met Joep van Deudenkom S12

How Do They Do It met Joep van Deudenkom S12

Hoe maak je jenever en hagelslag? Kan een robot een boer vervangen? En hoe krijgt Schiphol die 160.000 koffers elke dag weer op tijd op bestemming?

No Image Available

How Do They Do It S14

Info volgt.

No Image Available

How do they do it?

info volgt

No Image Available

How do they do it? 9

Info volgt.

Photo for How Do They Do It? Met Joep & Tim

How Do They Do It? Met Joep & Tim

Joep van Deudekom en Tim Senders zijn vastberaden ook dit seizoen weer uitgebreid onderzoek te verrichten naar verschillende relevante, opmerkelijke en bijzondere onderwerpen. Het nieuwe seizoen How Do They Do It? Met Joep & Tim

Photo for How Do They Do It? Met Teun en Joep S13

How Do They Do It? Met Teun en Joep S13

Hoe wordt de zelfrijdende elektrische Tesla gebouwd? Hoe maken ze veegmachines die in een paar uur de ravage van Koningsdag kunnen opruimen? En hoe is het mogelijk om een stevig huis van karton te bouwen dat ook nog tegen regen bestand is?

Photo for How Do They Do It? Met Thijs En Joep

How Do They Do It? Met Thijs En Joep

Thijs Meeuwsen en Joep ten Hove, beter bekend als de Bucket Boys, nemen dit jaar het stokje over van Joep van Deudekom en Teun Luijkx en zijn het nieuwe presentatie duo van How Do They Do It?.

Photo for How Do They Do It? Met Thijs En Joep - FL

How Do They Do It? Met Thijs En Joep - FL

Thijs Meeuwsen en Joep ten Hove, beter bekend als de Bucket Boys, nemen dit jaar het stokje over van Joep van Deudekom en Teun Luijkx en zijn het nieuwe presentatie duo van How Do They Do It?.

Photo for How Do They Do It? Met Tim Senders

How Do They Do It? Met Tim Senders

Het nieuwe seizoen van de populaire serie How Do They Do It? Met Tim Senders heeft vanwege Covid-19 even op zich laten wachten.

Photo for How Do They Do It? s10

How Do They Do It? s10

Nu de wereld voor ons steeds vanzelfsprekender wordt met geavanceerde en kant-en-klare producten, raken we verder en verder verwijderd van de manier waarop ze worden gemaakt. Cabaretier Joep van Deudekom kan daar geen genoegen mee nemen en wil weten hoe dingen werken...

Photo for How Do They Do It? S16

How Do They Do It? S16

In een nieuw seizoen van het interessante programma How Do They Do It? wordt onderzocht hoe alledaagse en minder alledaagse producten tot stand komen.

Photo for How Do They Do It? S16 -FL

How Do They Do It? S16 -FL

In een nieuw seizoen van het interessante programma How Do They Do It? wordt onderzocht hoe alledaagse en minder alledaagse producten tot stand komen.

Photo for How Do They Do It? S16B

How Do They Do It? S16B

De wereld wemelt van de producten. Van alledaagse gebruiksvoorwerpen tot grote vaartuigen en voertuigen en de onderdelen die daar weer bij horen. Waar je ook kijkt, overal zie je wel iets dat door mensen en machines is gemaakt.

Photo for How Do They Do It? s8

How Do They Do It? s8

Informatie volgt.

Photo for How It's Made 15 (2010)

How It's Made 15 (2010)

Discovery Channel presenteert het vijftiende seizoen van de populaire serie ‘How It’s Made’.

No Image Available

How It's Made Dream Cars

Wil je weten hoe de snelle en lichtgewichte Alfa Romeo 4C gebouwd wordt? Kijk dan naar het nieuwe seizoen van ‘How It's Made: Dream Cars'. Daarin wordt weer de complete fabricage van de meest iconische wagens onder de loep genomen.

Photo for How It's Made S14

How It's Made S14

Wil je weten hoeveel citroenen er in een citroentaart gaan? Kijk dan naar het nieuwe seizoen van How It’s Made, het programma dat precies laat zien hoe de producten om ons heen worden gemaakt.

Photo for How It's Made S15

How It's Made S15

How It’s Made neemt weer een kijkje achter de schermen bij de productie van alledaagse en minder alledaagse producten. Van kaviaar tot leren basketballen en van baklava tot brandweerhelmen. Van begin tot eind wordt het maakproces tot in detail getoond.

Photo for How It's Made S15 - FL

How It's Made S15 - FL

How It’s Made neemt weer een kijkje achter de schermen bij de productie van alledaagse en minder alledaagse producten, van koffiebranders tot leren basketballen en van baklava tot brandweerhelmen. Van begin tot eind wordt het productieproces in detail getoond.

Photo for How It's Made S16

How It's Made S16

Hoe worden de producten om ons heen eigenlijk gemaakt? Het nieuwe seizoen van How It’s Made laat weer zien hoe onze laptops, waterkranen, palletwagens en andere zaken gemaakt worden.

Photo for How It's Made S16 - FL

How It's Made S16 - FL

Hoe worden de producten om ons heen eigenlijk gemaakt? Het nieuwe seizoen van How It’s Made laat weer zien hoe onze laptops, waterkranen, palletwagens en andere zaken gemaakt worden.

Photo for How Sharks Hunt

How Sharks Hunt

Info volgt.

Photo for How the earth works

How the earth works

Vulkanen zijn het beste bewijs dat de aarde nooit slaapt. Onder onze voeten rommelt het voortdurend en eens in de zoveel tijd spuwt de aarde zijn kokendhete binnenste door de kraters van de aardkorst naar buiten.

Photo for How The Universe Works S2

How The Universe Works S2

'How the Universe Works' neemt ons mee de ruimte in en zoomt in op de manen, planeten en sterren die deel uitmaken van onze kosmos.

Photo for How The Universe Works S5

How The Universe Works S5

Hoe is onze kosmos gebouwd? Uit welke onderdelen bestaat het en hoe functioneert het? Die vragen worden beantwoord in de adembenemende serie How The Universe Works. Van bizarre zwaartekrachtvelden, dodelijke antimaterie en allesverslindende zwarte gaten tot de ontdekking van nieuwe sterren, nieuwe planeten...

Photo for How The Universe Works S5 - FL

How The Universe Works S5 - FL

Hoe is onze kosmos gebouwd? Uit welke onderdelen bestaat het en hoe functioneert het? Die vragen worden beantwoord in de adembenemende serie How The Universe Works. Van bizarre zwaartekrachtvelden, dodelijke antimaterie en allesverslindende zwarte gaten tot de ontdekking van nieuwe sterren, nieuwe planeten..

Photo for How The Universe Works S8

How The Universe Works S8

In het nieuwe seizoen van How The Universe Works komen we weer een beetje meer te weten over het ontstaan van ons heelal en de talloze sterrenstelsels die het bevat.

Photo for How Things Work

How Things Work

De nieuwe serie How Things Work - van de makers van Strip The City- laat de werking zien van enkele bijzondere machines en installaties.

Photo for How To Command A Nuclear Submarine

How To Command A Nuclear Submarine

Moderne kernonderzeeërs zijn een van de meest geavanceerde en dodelijkste wapens in de hedendaagse oorlogsmachinerie. Je wordt dan ook niet zomaar als kapitein toegelaten. Daar gaat een bikkelharde selectie aan vooraf, waarbij alleen de allerbesten overblijven.

Photo for How to Look Good Naked S1

How to Look Good Naked S1

Het spraakmakende programma How To Look Good Naked is terug op tv. Bijna 14 jaar nadat stijlgoeroe Gok Wan dit bijzondere beautyprogramma lanceerde, presenteert hij het nu voor TLC. En in een social media-tijdperk vol ideale foto’s van perfecte lichamen is het nu misschien nog wel meer nodig dan ooit.

Photo for How We Invented The World

How We Invented The World

Stel je eens een leven voor zonder auto’s, vliegtuigen, mobiele telefoons, wolkenkrabbers of vuurwapens. Het zijn de uitvindingen die onze huidige maatschappij hebben vormgegeven en die haar onderscheiden van alle eeuwen daarvoor...

Photo for Huge Moves 5

Huge Moves 5

Dacht je dat een gewone verhuizing stressvol was? Kijk dan vanaf 4 juli maar eens naar Huge Moves.

Photo for Huge Moves 6

Huge Moves 6

Verhuizen kan een behoorlijk stressvolle onderneming zijn. Maar het wordt pas echt een uitdaging als je ook nog het huis zelf moet meenemen. Dat wordt wel weer duidelijk in het nieuwe seizoen van Huge Moves, waarin ook verhuizingen in Nederland ruim vertegenwoordigd zijn.

Photo for The Hunger: Death Race

The Hunger: Death Race

Volgens de legende rennen de leden van de Afrikaanse San-stam tijdens de jacht net zo lang achter hun prooi aan tot een van beide door uitputting omvalt. Avonturier en jager Guy Grieve wil weten of deze gevaarlijke Death Race inderdaad bestaat en zoekt de stam op in de snikhete Kalahariwoestijn.

Photo for Hurricane Sandy: The Storm That Shook America

Hurricane Sandy: The Storm That Shook America

Orkaan Sandy was een van de heftigste natuurrampen die de Amerikaanse oostkust ooit hebben getroffen. Meer dan honderd doden, tienduizenden daklozen en miljoenen mensen zonder elektriciteit. Hoe kon Sandy uitgroeien tot zo’n enorme superstorm?

Photo for Hustlers Gamblers Crooks

Hustlers Gamblers Crooks

Heb jij weleens een gokje gewaagd of gedroomd van een grote geldprijs die je met wedden kon winnen? Check dan zeker de nieuwe serie Hustlers Gamblers Crooks Het laat je de meest bizarre – maar waargebeurde! – verhalen zien van de grootste winnaars, verliezers én valsspelers aller tijden op het gebied van gokken en sportw


I

Photo for I am Bruce Lee

I am Bruce Lee

Bruce Lee geldt als de pionier die de Aziatische vechtsport tot kunst heeft verheven in zijn iconische films als ‘Fist of Fury’ en ‘Enter the Dragon’...

Photo for I Escaped Jaws

I Escaped Jaws

Het is de nachtmerrie van elke badgast: aangevallen worden door een haai. In ‘I Escaped Jaws’ komen enkele slachtoffers aan het woord die op gruwelijke wijze zijn gegrepen, maar het gelukkig nog wel kunnen navertellen...

Photo for I Escaped: Real Prison Breaks

I Escaped: Real Prison Breaks

Ze doen het altijd goed op het witte doek: ontsnappingen uit gevangenissen. Escape from Alcatraz en The Shawshank Redemption waren niet voor niets grote filmhits. Ook in de echte wereld ondernemen gevangenen regelmatig pogingen om op creatieve wijze...

Photo for I Got Lucky

I Got Lucky

In de nieuwe serie I Got Lucky buigen wetenschappers zich over enkele van de meest angstaanjagende ongelukken die zijn vastgelegd op camera.

Photo for I Shouldn't Be Alive 3

I Shouldn't Be Alive 3

In de derde serie van ‘I Shouldn’t Be Alive’ volgen we weer bijzondere verhalen van mensen die geconfronteerd werden met levensbedreigende situaties, maar het desondanks konden navertellen. Je zit gegarandeerd op het puntje van je stoel tijdens elk verhaal, dat aan de hand van gedramatiseerde reconstru…

Photo for Ice Cold Catch

Ice Cold Catch

Het vissen op kabeljauw in de wateren bij de poolcirkel is een zware, maar zeer lucratieve business. Een goede boot kan met een beetje mazzel miljoenen dollars verdienen in één seizoen, zo valt te horen in de nieuwe serie Ice Cold Catch.

Photo for Ice Cold Gold

Ice Cold Gold

Groenland is een goudmijn. Onder de dikke laag sneeuw en ijs liggen kostbare edelmetalen zoals diamant, robijn én goud! Nooit eerder hebben mensen deze schatten uit de bevroren grond kunnen halen, maar daar komt nu verandering in.

Photo for Ice Cold Gold 2

Ice Cold Gold 2

Zeven Amerikaanse mijnwerkers keren terug naar het ijskoude Groenland om af te maken waar ze vorig seizoen geëindigd waren.

Photo for Ice Cold Gold 3

Ice Cold Gold 3

Het is erop of eronder in het nieuwe seizoen van Ice Cold Gold. De Amerikaanse goudzoekers reizen voor de derde maal af naar het ijskoude Groenland om eindelijk het edelmetaal te vinden waar ze al twee jaar van dromen.

Photo for Ice Lake Rebels

Ice Lake Rebels

Great Slave Lake is het op een na grootste meer van Canada en het allerdiepste van Noord-Amerika. Het is de thuisbasis van de vrijgevochten Ice Lake Rebels die in hun woonboten de grillen van dit gevaarlijke meer trotseren.

Photo for Ice Lake Rebels S2

Ice Lake Rebels S2

In een nieuw seizoen van Ice Lake Rebels maken de vrijgevochten woonbootbewoners aan het Great Slave Lake in Canada zich weer op voor de winterperiode.

Photo for Ice Pilots

Ice Pilots

Buffalo Airways is de levensader voor het ijskoude en geïsoleerde noordelijk deel van Canada.

Photo for Idris Elba: Fighter S1

Idris Elba: Fighter S1

Hollywoodster Idris Elba heeft vaak de tough guy gespeeld. Nu gaat hij uitvinden of hij er echt eentje is. In de uitdaging van zijn leven stelt hij zich ten doel om in twaalf maanden een professionele kickbokser te worden.

Photo for Idris Elba: King of Speed

Idris Elba: King of Speed

Sinds de uitvinding van de auto willen we eigenlijk alleen maar sneller rijden. Maar met de verbeteringen die fabrikanten doorvoerden, kwamen ook de snelheidsbeperkingen die dat weer tegenhielden.

Photo for Idris Elba: No Limits

Idris Elba: No Limits

De Britse acteur Idris Elba (The Wire) heeft een passie voor snelheid. Eerder maakte hij al de serie King of Speed, nu is hij terug met het vierluik No Limits.

No Image Available

iGenius: How Steve Jobs Changed the World

Celebrate the life of Steve Jobs - a technological visionary who introduced personal computing to the masses. Features interviews with the people whose lives he transformed.

Photo for Impossible Builds S1

Impossible Builds S1

An access all areas look at the creation of some of the world's most ambitious, complex and technologically advanced construction projects. From subaquatic homes and the ultimate in billionaire luxury to futuristic towers.

Photo for Impossible Builds S1 - FL

Impossible Builds S1 - FL

An access all areas look at the creation of some of the world's most ambitious, complex and technologically advanced construction projects. From subaquatic homes and the ultimate in billionaire luxury to futuristic towers.

Photo for Impossible Engineering

Impossible Engineering

Elke generatie van ingenieurs bouwt letterlijk voort op de technologische successen van haar voorgangers. In de serie ‘Impossible Engineering’ zien we hoe dit voortschrijdende inzicht leidt tot de meest geavanceerde en meest complexe bouwwerken en vervoersmiddelen.

Photo for Impossible Engineering S2

Impossible Engineering S2

Het nieuwe seizoen van Impossible Engineering laat weer enkele van de meest indrukwekkende bouwwerken op aarde zien. Constructies die zo immens en ingewikkeld zijn dat je je niet kunt voorstellen dat het ooit mogelijk was om ze te bouwen.

Photo for Incredible Engineering Blunders

Incredible Engineering Blunders

Als het om bouwkunde gaat, moet elke berekening kloppen. Maar soms maken de slimste ingenieurs toch de merkwaardigste fouten.

Photo for Insane Pools: Off The Deep End S2

Insane Pools: Off The Deep End S2

In een nieuw seizoen van Insane Pools bouwt top-ontwerper Lucas Congdon weer de meest fantastische zwembaden die niet alleen ontspannend zijn, maar een kunstwerk op zich.

Photo for Insane Pools: Off The Deep End S3

Insane Pools: Off The Deep End S3

Een zwembad in de tuin is al leuk, maar als je hem door Lucas Congdon laat bouwen, kijk je helemaal je ogen uit. Deze creatieve zwembadontwerper bouwt met zijn bedrijf Lucas Lagoons de prachtigste waterwerelden die een kunstwerk op zich zijn.

Photo for Insane Pools: Off The Deep End S3 - FL

Insane Pools: Off The Deep End S3 - FL

Een zwembad in de tuin is leuk, maar als je het door Lucas Congdon laat bouwen, kijk je helemaal je ogen uit.

Photo for Inside The Gangsters' Code

Inside The Gangsters' Code

Voormalig maffialid Lou Ferrante gaat op zoek naar de geheimen van de grootste en meest gewelddadige criminele organisaties ter wereld. Van de Camorra in Italië tot de Commandos op de Filippijnen en van de snelgroeiende 18th Street in El Salvador tot de Burquenos in New Mexico.

Photo for Inside The Heist

Inside The Heist

Ze spreken toch altijd tot de verbeelding: minutieus voorbereide inbraken waarbij miljoenen worden buitgemaakt, terwijl er geen bloed vloeit. De serie Inside The Heist bespreekt zes van de meest spectaculaire overvallen.

Photo for Inside The London Fire Brigade

Inside The London Fire Brigade

Op 14 juni van dit jaar vond in Londen een van de allergrootste woningbranden plaats toen de 67-meter hoger Grenfelltoren in de wijk Kensington in zijn geheel uitbrandde. Meer dan 80 mensen kwamen om het leven en velen raakten ernstig gewond.

Photo for Inside The London Fire Brigade - FL

Inside The London Fire Brigade - FL

Op 14 juni van dit jaar vond in Londen een van de allergrootste woningbranden plaats toen de 67 meter hoger Grenfell-toren in de wijk Kensington volledig uitbrandde. Meer dan 80 mensen kwamen om het leven en velen raakten ernstig gewond.

Photo for Inside West Coast Customs 2

Inside West Coast Customs 2

Ryan Friedlingshaus is de koning van de custom cars. Als eigenaar van West Coast Customs (WCC) weet hij elke doodgewone auto te pimpen tot een unieke creatie met spectaculaire features...

Photo for Inside West Coast Customs S5

Inside West Coast Customs S5

Een Lexus die zo heet is als Thaise chilisaus. Dat is de opdracht die Ryan van West Coast Customs krijgt van Sriracha, de wereldberoemde maker van rodepepersaus. De sauzenfabrikant wil een Lexus IS laten pimpen in de stijl van het bedrijf, als rijdend visitekaartje.

Photo for Into The Blue Hole

Into The Blue Hole

Een nieuwe expeditie gaat het mysterie onderzoeken van de Great Blue Hole, een onderwatergrot voor de kust van Belize. De Blue Hole is een zinkgat midden op zee, met helder water en geen haaien of ander zeeleven. De miljoen jaar oude zeegrot, die een diameter heeft van 300 meter en een diepte van 124 meter, werd bekend i

Photo for Into The Blue Hole - FL

Into The Blue Hole - FL

Een nieuwe expeditie gaat het mysterie onderzoeken van de Great Blue Hole, een onderwatergrot voor de kust van Belize. De Blue Hole is een zinkgat midden op zee, met helder water en geen haaien of ander zeeleven. De miljoen jaar oude zeegrot, die een diameter heeft van 300 meter en een diepte van 124 meter, werd bekend i

Photo for Into The Wild With Bear Grylls And..

Into The Wild With Bear Grylls And..

Avonturier Bear Grylls is in de Indische Oceaan waar hij enkele Bollywood-beroemdheden meeneemt op een spannende survivaltocht. Niet alleen zien we hoe deze acteurs zich staande moeten houden onder moeilijke omstandigheden, ook leren we ze gaandeweg beter kennen. Mede door de filmpjes die vrienden en familieleden vooraf

Photo for Iron Chef

Iron Chef

‘Iron Chef’ is een van oorsprong Japanse cult-kookwedstrijd, waarin elke dag een team van vier uitdagers zijn opwachting maakt in het Keukenstadion, de culinaire arena waar de Voorzitter de scepter zwaait. De Voorzitter heeft vier bekende Britse chef-koks verzameld (Martin Blunos, Judy Joo, Sanjay Dwivedi en…

Photo for Iron Resurrection S1

Iron Resurrection S1

De gepassioneerde auto- en motorbouwer Joe Martin heeft als missie om oude voertuigen een tweede leven te geven op een stijlvolle manier. Hij doet dat met zijn bedrijf Joe Martin Customs.

Photo for Iron Resurrection S1 - FL

Iron Resurrection S1 - FL

De gepassioneerde auto- en motorbouwer Joe Martin heeft als missie om oude voertuigen een tweede leven te geven op een stijlvolle manier. Hij doet dat met zijn bedrijf Joe Martin Customs.

Photo for Iron Resurrection S3

Iron Resurrection S3

Auto- en motorliefhebbers worden deze maand extra verwend, want in augustus is het Turbo Month bij Discovery. Dat betekent dat elke dag de meest waanzinnige programma’s over auto’s en motoren voorbijrazen op het scherm. Je zintuigen op speed!

Photo for Iron Resurrection S3 - fl

Iron Resurrection S3 - fl

Auto- en motorliefhebbers worden deze maand extra verwend, want in augustus is het Turbo Month bij Discovery. Dat betekent dat elke dag de meest waanzinnige programma’s over auto’s en motoren voorbijrazen op het scherm. Je zintuigen op speed!

Photo for The Island with Bear Grylls

The Island with Bear Grylls

Een groep van 13 Britse mannen wordt door Bear Grylls afgezet op een onbewoond eiland met niets anders dan camera’s en wat primaire middelen. Hier worden ze uitgedaagd om hun overlevingsvaardigheden tot het uiterste te brengen.

Photo for Isle of Jaws

Isle of Jaws

Haaienfilmer Andy Casagrande ontdekte dat de bekende haaienpopulatie voor de kust van de Neptune Islands ineens verdwenen was. Waren het de orka’s die ze weggejaagd hadden zoals eerder wel eens gebeurde?

Photo for Isle of Jaws: Blood Brothers

Isle of Jaws: Blood Brothers

Toen haaienexpert Andy Casagrande tussen de witte haaien dook bij het beroemde Isle of Jaws in West-Australië, viel hem iets bijzonders op: twee haaien zwommen zij aan zij en jaagden samen op hun prooi.

Photo for Isle of Jaws: Blood Brothers - FL

Isle of Jaws: Blood Brothers - FL

Toen haaienexpert Andy Casagrande tussen de witte haaien dook bij het beroemde Isle of Jaws in West-Australië, viel hem iets bijzonders op: twee haaien zwommen zij aan zij en jaagden samen op hun prooi.

Photo for Ivory Wars With Laurens de Groot

Ivory Wars With Laurens de Groot

Milieuactivist Laurens de Groot presenteert de driedelige serie ‘Ivory Wars’ over de illegale olifantenjacht die de afgelopen jaren tot schrikbarende proporties is uitgegroeid.


J

Photo for James Cracknell Race Across America

James Cracknell Race Across America

Nadat James Cracknell zijn Marathon des Sables heeft voltooid wil hij zich verder ontwikkelen als duursporter en nog meer de grenzen van zijn lichaam opzoeken.

Photo for James Cracknell Trilogie

James Cracknell Trilogie

James Cracknell is een van de meest bijzondere sportmannen van deze tijd. Als winnaar van Olympisch roeigoud in 2000 en 2004 had hij al laten zien tot de beste atleten op aarde te behoren, maar de prestaties die hij daarna leverde, spreken pas echt tot de verbeelding.

Photo for James May's Man Lab

James May's Man Lab

In 'James May's Man Lab' is presentator James May op een missie om de moderne man te redden.

Photo for James May's Man Lab 2

James May's Man Lab 2

De hedendaagse man dreigt ten onder te gaan aan het gemak van moderne technologieën waardoor zijn ware kwaliteiten uitsterven. Navigatiesystemen en kant-en-klare producten maken van de man een luie onwetende onnozelaar die geen schroevendraaier meer vast kan houden. Tijd om daar verandering in te brengen,

Photo for James May's Man Lab 3

James May's Man Lab 3

James May is terug. Terug om van de hedendaagse ingeslapen man weer een echte kerel te maken. Die geen pizzakoerier belt als hij honger heeft, maar zelf zijn steenoven bouwt. Die raketten een onweerswolk inschiet om bliksem op te wekken. En die eigenhandig kolen uit de grond haalt om zeep te fabriceren.

Photo for James May's Toystories

James May's Toystories

Wie denkt dat computergames leuker zijn dan het ouderwetse speelgoed van voor die tijd, heeft nog niet kennisgemaakt met James May.

Photo for Jaws of the Deep

Jaws of the Deep

Zeebioloog Greg Skomal keert terug naar Guadeloupe om opnieuw de grootste haai ter wereld, Deep Blue, te bekijken en onderzoeken.

Photo for Jeremy Wade's Dark Waters

Jeremy Wade's Dark Waters

Jeremy Wade is terug op het water! De ervaren en extreme visser heeft in de afgelopen 35 jaar al veel onderzoek gedaan naar de mysteries van de rivieren, meren en zeeën op onze planeet.

Photo for Jeremy Wade's Dark Waters - FL

Jeremy Wade's Dark Waters - FL

Jeremy Wade is terug op het water! De ervaren en extreme visser heeft in de afgelopen 35 jaar al veel onderzoek gedaan naar de mysteries van de rivieren, meren en zeeën op onze planeet.

Photo for JFK: The Lost Tapes

JFK: The Lost Tapes

In 2012 werden voor het eerste de telefoonopnames vrijgegeven van de situation room van het Witte Huis op de dag dat Kennedy werd vermoord. Deze gesprekken tussen de overheidsfunctionarissen geven nieuwe inzichten in de chaos en verwarring die ontstond in de momenten vlak na de moord.

No Image Available

The Journey Of India

info volgt

Photo for Jungle Gold

Jungle Gold

Info volgt.

Photo for Jungle Shark

Jungle Shark

Zeebioloog dr. Craig O’Connell en Andy Casagrande reizen af naar een rivier in Costa Rica om uit te zoeken waarom jonge stierenhaaien tegen deze rivier opzwemmen en hoe het ze lukt om de immense krokodillen te ontlopen.

Photo for Junkyard Empire

Junkyard Empire

De schroothandel die Andy Cohen twintig jaar geleden overnam van zijn vader Bobby, heeft hij in de tussentijd omgebouwd tot zijn Junkyard Empire. Met elke kapotte auto weet hij wel raad.

Photo for Junkyard Empire S2

Junkyard Empire S2

Andy Cohen is de eigenaar van een succesvol bedrijf dat oude schrootauto’s weer terugbrengt in hun originele staat – of mooier. Daarnaast beheert hij zelf een enorme schroothandel waar hij losse onderdelen verkoopt aan iedereen die het maar nodig heeft.

Photo for Junkyard Empire S5

Junkyard Empire S5

Andy Cohen is de koning van de kapotte auto’s. Samen met zijn vader Bobby runt hij een autoschroot vol met halve auto’s en losse onderdelen.